2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Insallah bizimkide değişir bizimkide tam tersi cok harcar ben engellemesem eyvah eyvah :==)
Yok o degismez bence
Daha cok harcar artik elindeki butun parayi alir harclik verirsin sen ona :)
Kocam is cikisi e bebege ugrayip her gun bak yeni dogan corabi aldim,bak emzik askisi aldim diye geliyodu eve bi ara :)

Allah yardımcın olsun valla . Hayatta tahammül sinirimi zorlayan insan tipinde ilk üçe aha bu anlattığın gibi pintiler girer. Allah sana kolaylıklar versin .

Canimm biz kocaları bu konuda duymaya karar verdik sende duyma sanki kriz sebebiyle biz streslidegilizde bir tek onlar stresli boşver

kızlar d vitamini , ferritin ılaç kullandıgım halde hep aynı düşük sizin de öyle mi?seker diyeti yapanlar nasıl gidiyor doğuruna kadar diyete devam

Bende anemilik var cnm. Hamilelikte demiri duzenli kullanmama ragmen dunki tahlilde hgb 12.3 olmus. Sanirim adet olmadigim icin degerler yukseliyo ilk kez omrumde 12yi gordum. Genelde 9 10 11 de seyrederdi. Doktoruna sor bi dusukse baska ilac versin. D vitamini de belki damla sayisini artirir yada igne verilebilir. Doktorunla gorusmelisin bunu

Boyun duzlesmesinde olur genelde uyusma. Kol egzersizleri yapsan nasil olur acaba?? Doktoruna sordun mu yada uykuda mi ters yatiyosun acaba? Bende arada oluyo duzlesme oldugu icin genelde omuz egzersizleri yapiyorum

Insallah bizimkide değişir bizimkide tam tersi cok harcar ben engellemesem eyvah eyvah :==)

Benim esimde cok harciyor. Her begendigime al deyip duruyo bende almiyorum hevesimi kaciriyosun insan alma der diyorum cok sukur ailemizde pinti de yok. Ben sadece biraz daha dikkat ederim esime gore aciliyet ve keyfiyet ayrimi yapiyorum. Adam icin hersey acil cunku bugunumuze de cok sukur. Benim esim hamile degil ama senin hormonlardan ben seni biliyorum diyor hos gerci bu aralar durup durup kurban olurum ben sana ve kizima diyo dolar zirveleyince bizimkinin duygulari da zirveyi yasiyo

Hamilelikten önce o dediğin vardı bende. Özellikle sağ elimin 3 parmağına iğne batırsam hissetmiyordum öyle bir uyuşukluk. Doktora da gittim o zaman, sinir sıkışması da olabilir stresten de olabilir, stresli bir ortamın var mı dedi, çalışıyorum daha ne olsun dedim. 1 ay daha takip edelim geçmezse sinirlerine bi bakarız dedi. O ara işi bıraktım uyuşukluk geçti
Özellikle geçen hafta hastanede yatarken yine uyuşukluk başladı, stresim tavan olduğu için hiç önemsemedim bu haftaya geçti bile. Senin de stresli bir ortamın varsa ondan olabilir, yoksa doktora git diyecem ama mr verecek, hamileyken çekilir mi bilemiyorum. Geçmezse yine de bi gözükürsün doktora.

Pintilik cok zor bir karakter gercekten idare etmesi de zor degismesi de zor.. Allah yardimcin olsun bosver sen esin gibi dusunme. Calisiyosun ne de olsa al koy kenara sonradan ogrensin. Erkenden ogrenince insanda heves birakmazlar

Canım bu joienin ana kucağı normal bizim bindiğimiz arabaya bağlanabiliyor mu? pullubiber ebebeke gidip baktım ama ilgilenen yoktu ürünü inceledim sadece beğendim de.

Canım bu joienin ana kucağı normal bizim bindiğimiz arabaya bağlanabiliyor mu? pullubiber ebebeke gidip baktım ama ilgilenen yoktu ürünü inceledim sadece beğendim de.
Ana kucaklarini normalde sabitlemek icin ayri bir aparat satiliyo ancak o sekilde takiliyo ama emniyet kemerinin takildigi yerler var sabitlemeden o sekilde kullanabiliyorsun ben oyle kullandim 8 ay.

Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı bir kaç gün ben de bekleyim inşallh geçer

Boyun duzlesmesinde olur genelde uyusma. Kol egzersizleri yapsan nasil olur acaba?? Doktoruna sordun mu yada uykuda mi ters yatiyosun acaba? Bende arada oluyo duzlesme oldugu icin genelde omuz egzersizleri yapiyorum

Cuma gideceğim doktora. O kolumun üstüne yatmıyorum ama yine de uyuşuyor inşallah birz bekleyeceğim geçer diye umuyorum

gule gule kullan canim :) ben cam sille beyaz sirkeyi karistirip siliyorum oyle koku olmuyor ama bi dendene istersen sende

Aa amcasinin yaptircgi dolapmi hemen yaptirmis ya helal olsun adama
Icine patates soy dilimle sagina soluna her yerine koy 2 3 gunde alir kokuyu :) mobilyaci ciragi tavsiyesi

Güle güle kullanın canım
Yardımcı olmayı çok isterdim ama benim hala piller şarj olmamış. Bugün evime döndüm, annem de yemek yapayım evi toplayım biraz diye geldi. 2 iş yapsam seriliyorum hemen yoruldum diye 74 yaşındaki ananem benden daha dinçtir şu an. O yüzden sen benden hayır bekleme en iyisi, kendi işini kendin yap

Bak yaa ananin evinden getirmedin sen cocugunu. Kriz var evet ama herkese vurdu bu durum zaten sanki bi tek kendilerine vurmus gibi davrananlara uyuz oluyorum. Sabah sabah cok kizdim esine

Valla bende kızdim ama napalım agzı olan konusuyo iste sisturamiyorum hangi konuyu acsam krizden giriyor gobegimden cikiyor buhun babasi geldi anlatiyorum gülüyor adam napsin zengin oldu işte diyo zamaninda aldıgı altinlara zam geldi diyo dahadamı aglıyor diyor

en güzel halimiz asllına bakarsan konusmayan halimiz adama gelecekle ilgili plan yaptiramiyorum daha var daha var diye diye son 3 ay kaldi isim konusuna bile bu sabah tamam sen bul bisey diyor dedim kusura bakma kafamı yoramam sen begenmiyorsun bahane uretiyosun sen yapican o iside dedim
zaten nezaman konu acsam bisekilde aloriz yapariz konusuruz la kapaniyor konular
Insallah gelirler bole devam ederlerse erken doguma sebebiyet verirler valla bizimkide ben bez hastane cikisi o bu dedikce sigaram bitmis diyor hey yarabbim dedim dukkandaki en pahali sigarayi iciyorsun kriz yok dimi o zaman dedim gunluk 15 mi 16 mi veriyor artik ve 3 paketi 2 gunde bitiriyosun diyorum git surdan sinirlerimi bozuyosun sen benim diyor sabah aksam arabayla geziyorsun cart asagi cart yukarı diye savunmaya geciyo hemen
A ah deli mi ne sanki büyüme desen duracak mı göbek
Deli deli valla hemde zir deli ama bakiyo ben kiziyom hemen geri vites yapiyo pasam

Bizimkide ole ya normalde top atsan basinda uyanmaz hele gececiyken simdi odaya girsen dikiliyo ayaga noldu diye acaba diyorum isyeri kotuye gidiyorda bana mi solemiyor uzulurum diye ya zaten bizimde aman aman pek biseye ihtiyacimiz yok ole sorun edecek te iste vurdumduymazligina kiziyorum onun yoksa bi hastane cikisi bi bez bi hediyelikler var alincak he bide besik yanigerisi evde mevcut zaten hele ilk oglumda cok kotu bi yerde baslamisti ise issizdi o donem yeni girdi bebegi ogrenince oda asgeri ucretti eee hic biseyimiz yoktu simdi sukurki herseyimiz var paramiz birikimimiz azda olsa var bebek esyasi dolu ev ama adam manyadi iste napcaz nasil yapcaz diye eee biz o durumdayken ozelde dogum yaptik heee bide diyorki bana gore bisey yok patlarsak tutarsin devletin kapisini diyor seka var burda izmitlilier bilir gidersin orda dogurursun diyor bende dedim alikahyada dogum hastanesi var ben de oraya giderim cocugumun isminide ali kahya koyarim napim artik adamı tiye almaya karar verdim yoksa sinirlerim tepemde gezicem hep

kiz demekki erkeklerin hepsi ayni kafada diyorum esime bak baban hic etkilenmiyor krizde zaten bi sana vurdu kriz diyorum ahamda böle picaklicam adamı

Canimm biz kocaları bu konuda duymaya karar verdik sende duyma sanki kriz sebebiyle biz streslidegilizde bir tek onlar stresli boşver
Hepsi aynı yavrum ya bide varya gercekten aman aman masraf yapsam gam yemicem.
Canim benimde uyusuyodu kolluk aldim ilk basta sol elim sonra sag elim basladiq tepsi bile tutamiyordum kollukla biraz iyi hissediyordum dogumdan hemen sonra geciyor korkma gemezse kotu suanlik korkulcak bi durum yok benim yine basladı kolluk takıyorum simdi yine sag elim baslamadi bakalim o nezaman baslicak

Canim bide bunu adina karpel tunel semdromu deniyor adina ozaman cok arastirmistim cok korkuyordum bole giderse ben bebegimi bile yerinden kaldiramam diye dr da onemsememisti bileklikleri onermisti sadece dedigi gibide dogum yaptim gecti hemen kilo alinca sikisma yapiyor galiba damarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…