- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Dün bi avukatla görüştüm canım. Yardımcı olacak. Bugun beni işkura yönlendirdi işsizlik maaşına başvur red cevabı alsanda mahkemeden sonra talep etcez dedi. İyi bari dedim baya sevindim hakkım onlara kalmayacak geçte olsa alıcam diye. Maalesef son 3 yılda 600gün prim sayısını doldurmadığım için alamıyormuşum zaten. Bi kapı daha yüzüme kapandı eli boş döndüm. İnşallah burdan kaybettiklerim bana başka şekilde döner. Bu durumda diğer haklarını kurtarmaya çalışcam. Dava ne kadar sürcekse sürcek artık. Dün başvurumu yaptım, bi arabuluculuk süreci oluyormuş o netleşince normal dava başlıcakmış.amin canım haberdar et gelişmelerden
farmasinin macunu beyazlatıyo muAl al benim dis sikintim cok olmadi da esimde tum disler asinmis hepsi kaplama olcak diyebilirim. Ona almistik oda bana zorla aldirdi eski usul seviyorum dedim ama simdi yorulmamak cok iyi resmen tembellik akiyor ustumdenbenimkini beyazlatti yaa bu aralar farmasinin macununu kullaniyorm cok farketti bende de
hahaha ben kullandiktan sonra aldik bizde esime ama o normaldede disini 1 hafta fircalamasa disleri sararmiyor yaa yapisi bid egisik ben gece fircalamadna yatsam sabaha sararir benimkide oyle :)Al al benim dis sikintim cok olmadi da esimde tum disler asinmis hepsi kaplama olcak diyebilirim. Ona almistik oda bana zorla aldirdi eski usul seviyorum dedim ama simdi yorulmamak cok iyi resmen tembellik akiyor ustumdenbenimkini beyazlatti yaa bu aralar farmasinin macununu kullaniyorm cok farketti bende de
kullaniyorum canim 5. aydna beri bende yeni yeni basladi bu siralar artikYa dun magnezyum verdi dun gece ilk defa bacak agrim olmadi,sana vermedi mi?
burada 1 yıldır çalışıyodun ama öncesinde yokmuydu primin canm? evet benimde 4 ay eksikti ama alamadım işsizlik maaşı hemde üniversite okuyorum diye yoktu sigortam ama olmamıştı.. demekki o da nasip değilmiş.. inşallah diğer haklarını alırsın çok uğraşmadanDün bi avukatla görüştüm canım. Yardımcı olacak. Bugun beni işkura yönlendirdi işsizlik maaşına başvur red cevabı alsanda mahkemeden sonra talep etcez dedi. İyi bari dedim baya sevindim hakkım onlara kalmayacak geçte olsa alıcam diye. Maalesef son 3 yılda 600gün prim sayısını doldurmadığım için alamıyormuşum zaten. Bi kapı daha yüzüme kapandı eli boş döndüm. İnşallah burdan kaybettiklerim bana başka şekilde döner. Bu durumda diğer haklarını kurtarmaya çalışcam. Dava ne kadar sürcekse sürcek artık. Dün başvurumu yaptım, bi arabuluculuk süreci oluyormuş o netleşince normal dava başlıcakmış.
Normalde hic cocuk olunca soyle boyle olcak demem biliyosun ama..sac konusu baska...cocuk iraz hareketlensin saclarini kestirirsin ikinizde rahat edersiniz :)valla eşime olan tavırlarımın yıllar geçsede değişeceğini sanmıyorum gebertirim onuben kötüysemde kedi gibi iyileşmemi bekleyecek ama bişey yapmayacak. benim bu aralar hormonlar coştu ama kalkıp bişey yapıyomuyum uslu uslu adamı bekliyorum dün sırnaştı kıçıma kadar saçlarımı kurutmak zor geliyo kurutmadan da uyuyamıyorum gecenin 1inde diye hiiç karşılık vermedim
hemde adam bana yanaşmıyoken öyle şeyler izlese varya..... ben bile düşünemedm halimi
2.sayfa haberlere çıkarım
Ben dun basladim daha...ay valla yeter artik azalsin biraz yakullaniyorum canim 5. aydna beri bende yeni yeni basladi bu siralar artik
Desaa canim ben coraspin ve kan sulandirici igne kullaniyorum.coraspini 32. Haftada igneyi ise 37. Haftada kesicez demisti doktorum.coraspin bebegin son aylarinda bebegin kalbinde olusan deliklerin kapanmasini engelleyebiliyormus o yuzden biraktriyorlar.sen yinede bi doktora daha sor istersen
farmasinin macunu beyazlatıyo mu
benim dişlerim önceden inci gibi bembeyazdı. ünide çay sigara kahve üçlüsüne takılınca dişlerim sarardı, diş arkalarında siyahlık nedir bilmezdim onlar başlamıştı. geçen benm macun bitince eşimin sensodyne macunuyla fırçaladım arkadakileri baya hafifletti ama benm midem bulanıyo o macndan. beyazlatıyosa bide farmasi deniyim
hahaha ben kullandiktan sonra aldik bizde esime ama o normaldede disini 1 hafta fircalamasa disleri sararmiyor yaa yapisi bid egisik ben gece fircalamadna yatsam sabaha sararir benimkide oyle :)
Burda 13 aydır çalışıyordum. Son işyerinde 120 gün, son 3 yılda 600gün şartı var. Mesela burdan sonra başka biyerde 4ay çalışıp çıkarılsam alıyorum. 3-4 ayla kaybettim. Artık öyle alıştımki kaybetmeye, olmayacaklara şaşırmıyorum artık olacaklar şaşırtır bu saatten sonra, aa nasıl oldu diye inanamayacak duruma geldim.burada 1 yıldır çalışıyodun ama öncesinde yokmuydu primin canm? evet benimde 4 ay eksikti ama alamadım işsizlik maaşı hemde üniversite okuyorum diye yoktu sigortam ama olmamıştı.. demekki o da nasip değilmiş.. inşallah diğer haklarını alırsın çok uğraşmadan
zaten benm saçlarım felaket dökülüyo ve uzuuun uzunlar iğrenç duruyo.. bide parkeler beyaz nefret ediyorum saçlarımdan. şimdide belimde tam. şu 2 haftadır aşırı dökülmüyo. bebiş doğsun zaten gidip saçımı boyatıp kestiricem. beyazlarım yol yol oldu allahtan takıntılı değilim umursamıyorum şuan ama Ege gelince kendime bi hava katmam lazım o sıra kestiricem canım. bide aşırı dökülüyo ya bebeğin çamaşırlarına bile girer, bi foto görmüştüm bi kuzucuğun parmağına dolanmış kangren olmuştu parmağı ondan çok korkuyorum.Normalde hic cocuk olunca soyle boyle olcak demem biliyosun ama..sac konusu baska...cocuk iraz hareketlensin saclarini kestirirsin ikinizde rahat edersiniz :)
Heleki 6.ayda oyle bir dokulmeye basliyorki cocukta baya surunmeye(emekleme oncesi donem) baslamis oluyo o ara sen kafana 2mt carsaf bile baglasan her yer sac oluyo....hic sacini kestirmeyen tanimiyorum :)
Ki zaten cocugu birakip yikanip aac kurutucak vaktinde olmuyo ama oralara girmeyelim :)
aşırı çay içmiyorum ama günde 4 5 bardak oluyo. türk kahvesini de günde 1 tane o da her gün olmuyo. ama bebekten önce günde 3 fincan kahve içerdim onu bıraktım. o yüzden sarardı.. beyazlatmayı ve tartar temizletmeyi düşünüyorum doğumdan sonra . hemen fırçalasam nasıl olur hiç bilmiyorum canımSensodyne de beyazlatir aslinda. Ben 1yildir kahveyi biraktim cayi da demli icmiyorum beyazladi gercekten. Hala kahve cay fazla tuketiyosan sararma olabilir. Yada ictikten hemen sonra fircalaman mi lazim ki
hayırlısı de canım.. vardır bunda da bi hayır elinden bişey gelmedikten sonra ne yapabilirsin kiBurda 13 aydır çalışıyordum. Son işyerinde 120 gün, son 3 yılda 600gün şartı var. Mesela burdan sonra başka biyerde 4ay çalışıp çıkarılsam alıyorum. 3-4 ayla kaybettim. Artık öyle alıştımki kaybetmeye, olmayacaklara şaşırmıyorum artık olacaklar şaşırtır bu saatten sonra, aa nasıl oldu diye inanamayacak duruma geldim.
Evet gecmiyorki isin kotusu adam 3 haftadir gececi gunduz evde dahada bayramdan sonrada geceye devam edicek onada belli etmemeye calisiyorum ki sık bogaz etmiyim gibisinden ama gitsem bile aklim hep evde oluyor artik nasil etkilendiysem dusun yani ama nasil yenerim bu psikolojiyi onudq bilmiyorumOyle hayat mi gecer kiz
Bu arada tahmin ettiğim gibi idrarda enfeksiyon çıkmış az miktarda. Bol su iç dediler yine. İdrar yolu enfeksiyonu olmayan hamile var mı acaba çok merak ediyorum
aşırı çay içmiyorum ama günde 4 5 bardak oluyo. türk kahvesini de günde 1 tane o da her gün olmuyo. ama bebekten önce günde 3 fincan kahve içerdim onu bıraktım. o yüzden sarardı.. beyazlatmayı ve tartar temizletmeyi düşünüyorum doğumdan sonra . hemen fırçalasam nasıl olur hiç bilmiyorum canım
hayırlısı de canım.. vardır bunda da bi hayır elinden bişey gelmedikten sonra ne yapabilirsin ki
haftada 3 gun olmasada haftada 1 tuketiyordum bende ama hic inci gibi dislerim yok yaa :)Evet yapi da onemli. Bi arkadasim adanaliydi koyde yasiyodu. Haftanin 3 gunu balik yerlermis. Cocukluktan itibaren oyle yetismis inci gibi buyuk disleri vardi. Parlardi resmen. Bana akdeniz insani balik cok tuketir ondan geliyor derdi. Asli astari var mi bilmem ama her gordugumde gozlerimi alamazdim
Evet gecmiyorki isin kotusu adam 3 haftadir gececi gunduz evde dahada bayramdan sonrada geceye devam edicek onada belli etmemeye calisiyorum ki sık bogaz etmiyim gibisinden ama gitsem bile aklim hep evde oluyor artik nasil etkilendiysem dusun yani ama nasil yenerim bu psikolojiyi onudq bilmiyorum
valla insaalalh azaliyor yaa bel agrisi bacak agrisi cok fenayim ben heleki bi yere gidip ayaklarimi sarkitip oturursam bidaha 1 saat falan cok cor yuruyroum ben yaa resmen bacagiminzorlamasam dusucem oyle his kaybi oluyorBen dun basladim daha...ay valla yeter artik azalsin biraz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?