2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
amin canım haberdar et gelişmelerden
Dün bi avukatla görüştüm canım. Yardımcı olacak. Bugun beni işkura yönlendirdi işsizlik maaşına başvur red cevabı alsanda mahkemeden sonra talep etcez dedi. İyi bari dedim baya sevindim hakkım onlara kalmayacak geçte olsa alıcam diye. Maalesef son 3 yılda 600gün prim sayısını doldurmadığım için alamıyormuşum zaten. Bi kapı daha yüzüme kapandı eli boş döndüm. İnşallah burdan kaybettiklerim bana başka şekilde döner. Bu durumda diğer haklarını kurtarmaya çalışcam. Dava ne kadar sürcekse sürcek artık. Dün başvurumu yaptım, bi arabuluculuk süreci oluyormuş o netleşince normal dava başlıcakmış.

farmasinin macunu beyazlatıyo mu
benim dişlerim önceden inci gibi bembeyazdı. ünide çay sigara kahve üçlüsüne takılınca dişlerim sarardı, diş arkalarında siyahlık nedir bilmezdim onlar başlamıştı. geçen benm macun bitince eşimin sensodyne macunuyla fırçaladım arkadakileri baya hafifletti ama benm midem bulanıyo o macndan. beyazlatıyosa bide farmasi deniyim

hahaha ben kullandiktan sonra aldik bizde esime ama o normaldede disini 1 hafta fircalamasa disleri sararmiyor yaa yapisi bid egisik ben gece fircalamadna yatsam sabaha sararir benimkide oyle :)

burada 1 yıldır çalışıyodun ama öncesinde yokmuydu primin canm? evet benimde 4 ay eksikti ama alamadım işsizlik maaşı hemde üniversite okuyorum diye yoktu sigortam ama olmamıştı.. demekki o da nasip değilmiş.. inşallah diğer haklarını alırsın çok uğraşmadan

Normalde hic cocuk olunca soyle boyle olcak demem biliyosun ama..sac konusu baska...cocuk iraz hareketlensin saclarini kestirirsin ikinizde rahat edersiniz :)
Heleki 6.ayda oyle bir dokulmeye basliyorki cocukta baya surunmeye(emekleme oncesi donem) baslamis oluyo o ara sen kafana 2mt carsaf bile baglasan her yer sac oluyo....hic sacini kestirmeyen tanimiyorum :)
Ki zaten cocugu birakip yikanip aac kurutucak vaktinde olmuyo ama oralara girmeyelim :)

Aradım sordum canım
Doktorla değil de yanındaki bayanla konuşabildim. Doktor corasprini 28. Haftada bıraktırıyor dedi. Ama ben daha önce 31. Haftada yüksek tansiyon sebebiyle doğum yaptım onun için kullanıyordum zaten benim için önemli olan haftalar dedim. Tansiyon takibi yapalım dedi. Ben yapıyorum sürekli ölçüyorum dedim yüksek değil dedm. Yani corasprin tansiyonun yükselmesini önlemiyor kanı sulandırıyor sanırım onu demeye çalıştı.Hiç tatmin olamadım kafam karıştı içimde hiç rahat değil açıkçası. Kafama göre devam etmekte olmaz sanırım başka bir doktora daha sormam lazım.

Bu arada tahmin ettiğim gibi idrarda enfeksiyon çıkmış az miktarda. Bol su iç dediler yine. İdrar yolu enfeksiyonu olmayan hamile var mı acaba çok merak ediyorum

Sensodyne de beyazlatir aslinda. Ben 1yildir kahveyi biraktim cayi da demli icmiyorum beyazladi gercekten. Hala kahve cay fazla tuketiyosan sararma olabilir. Yada ictikten hemen sonra fircalaman mi lazim ki

hahaha ben kullandiktan sonra aldik bizde esime ama o normaldede disini 1 hafta fircalamasa disleri sararmiyor yaa yapisi bid egisik ben gece fircalamadna yatsam sabaha sararir benimkide oyle :)

Evet yapi da onemli. Bi arkadasim adanaliydi koyde yasiyodu. Haftanin 3 gunu balik yerlermis. Cocukluktan itibaren oyle yetismis inci gibi buyuk disleri vardi. Parlardi resmen. Bana akdeniz insani balik cok tuketir ondan geliyor derdi. Asli astari var mi bilmem ama her gordugumde gozlerimi alamazdim

Burda 13 aydır çalışıyordum. Son işyerinde 120 gün, son 3 yılda 600gün şartı var. Mesela burdan sonra başka biyerde 4ay çalışıp çıkarılsam alıyorum. 3-4 ayla kaybettim. Artık öyle alıştımki kaybetmeye, olmayacaklara şaşırmıyorum artık olacaklar şaşırtır bu saatten sonra, aa nasıl oldu diye inanamayacak duruma geldim.

zaten benm saçlarım felaket dökülüyo ve uzuuun uzunlar iğrenç duruyo.. bide parkeler beyaz nefret ediyorum saçlarımdan. şimdide belimde tam. şu 2 haftadır aşırı dökülmüyo. bebiş doğsun zaten gidip saçımı boyatıp kestiricem. beyazlarım yol yol oldu allahtan takıntılı değilim umursamıyorum şuan ama Ege gelince kendime bi hava katmam lazım o sıra kestiricem canım. bide aşırı dökülüyo ya bebeğin çamaşırlarına bile girer, bi foto görmüştüm bi kuzucuğun parmağına dolanmış kangren olmuştu parmağı ondan çok korkuyorum.
hatta eşim donumda saçın ne arıyo diye kızıyodu bi ara ama karışıyo demek napıyım

Sensodyne de beyazlatir aslinda. Ben 1yildir kahveyi biraktim cayi da demli icmiyorum beyazladi gercekten. Hala kahve cay fazla tuketiyosan sararma olabilir. Yada ictikten hemen sonra fircalaman mi lazim ki
aşırı çay içmiyorum ama günde 4 5 bardak oluyo. türk kahvesini de günde 1 tane o da her gün olmuyo. ama bebekten önce günde 3 fincan kahve içerdim onu bıraktım. o yüzden sarardı.. beyazlatmayı ve tartar temizletmeyi düşünüyorum doğumdan sonra . hemen fırçalasam nasıl olur hiç bilmiyorum canım
hayırlısı de canım.. vardır bunda da bi hayır elinden bişey gelmedikten sonra ne yapabilirsin ki

Oyle hayat mi gecer kiz
Evet gecmiyorki isin kotusu adam 3 haftadir gececi gunduz evde dahada bayramdan sonrada geceye devam edicek onada belli etmemeye calisiyorum ki sık bogaz etmiyim gibisinden ama gitsem bile aklim hep evde oluyor artik nasil etkilendiysem dusun yani ama nasil yenerim bu psikolojiyi onudq bilmiyorum

Bu arada tahmin ettiğim gibi idrarda enfeksiyon çıkmış az miktarda. Bol su iç dediler yine. İdrar yolu enfeksiyonu olmayan hamile var mı acaba çok merak ediyorum

Vucut susuz kaldiginda da enfeksiyon var gibi gozukuyor. Ben enfeksiyon olmadim hic ama vucudum susuz oldugu icin degerler farkli cikiyo careside bol su icmek deniyo. Cok hafif varsa atlatirsin insallah bol suyla

Beyazlatma tavsiye edilmiyo geneldemineleri olduruyo diye. Bende istedim ama bana gereky ok dedi tartarlari bi aparatla biraz oyarak kaldirdi sonrasinda da olusmadi duzenli baktigim icin tabi fircada cok farkediyomus onu anladim. Cok tuketmiyosun aslinda normal. Her icmeden sonra deneyebilirsin illaki faydasi olcaktir diye dusunuyorum bide aksamlari kahve tuketme o kalici oluyo sarartisi

haftada 3 gun olmasada haftada 1 tuketiyordum bende ama hic inci gibi dislerim yok yaa :)

Bebegi nasil yapma karari aldin peki merak ettim. Bu kadar guvensizlik tedirginlik insani mutlu etmez ki yada doktora gittin mi hic bunun icin. Hani gecmisi en azindan kabullenmek icin. Obur turlu evlilikte zor yurur bi patlak illaki verirsin

Ben dun basladim daha...ay valla yeter artik azalsin biraz ya
valla insaalalh azaliyor yaa bel agrisi bacak agrisi cok fenayim ben heleki bi yere gidip ayaklarimi sarkitip oturursam bidaha 1 saat falan cok cor yuruyroum ben yaa resmen bacagiminzorlamasam dusucem oyle his kaybi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…