- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Cok gecmis olsun,masallah ogluşuna 1 kgyu gecmis paşaÇıktım canım.
Çok sancılı geçti bende korktum canım valla ya
İyiyiz çok şükür tahlil verdim bir sürü öğleden sonra alıcaz.
Maşallah Oğlumda 1050 gr 36 cm olmuş
Kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı.
Herşeyi normal dedi doktorumuz.
İshal için de ilaç verdi.
Tahlil sonuçlarım için de öğleden sonra arıcam kesin yine kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu çıkar. Bizde durumlar böyle kızlar
Cok gecmis olsun,masallah ogluşuna 1 kgyu gecmis paşa
Sabah saat 6 yı geçiyordu uyuduğumdabütğn gece mesaneme vurdu durdu sıpa uyutmadı. Benimki de aldı kızları pikniğe gitti
Bence yanlış bir uygulama ben kahvaltı yaptım diye şeker yüklemem birgün sonraya kaldı.ertesi gün en az 8 saatlik açlıkla hastanede olmamı söylediler ve direk kanımı aldılar ardından o sıvıyı beş dakikada içmemi söylediler.sonra hiçbirşey yemeden içmeden saat başı iki kere kanını aldılar yani ilk kanı açken 9 da ikinci kanı sıvıyı içtim saat 10 da üçüncü kanı saat 11 de verdim anca o zaman bişeyler yedim içtim.aa tamam canım ben ilk kandan sonra kahvaltı yapılıyo sanıyodum. öyle yaparım ozaman normal rutin kahvaltımı yaparım çok tok olmadan kalkarım ozaman.. kendimi kasarsam normalinden farklı yaparım işe yaramaz yükleme
Bence yanlış bir uygulama ben kahvaltı yaptım diye şeker yüklemem birgün sonraya kaldı.ertesi gün en az 8 saatlik açlıkla hastanede olmamı söylediler ve direk kanımı aldılar ardından o sıvıyı beş dakikada içmemi söylediler.sonra hiçbirşey yemeden içmeden saat başı iki kere kanını aldılar yani ilk kanı açken 9 da ikinci kanı sıvıyı içtim saat 10 da üçüncü kanı saat 11 de verdim anca o zaman bişeyler yedim içtim.
Senin dogumunda oyle olcakki,aa acilmam varmis anlamamisim geldim dogurdum ciktim diycen :)Bugun 2.doz tetanozu olmaya gittim cok ilginc agrimadihemsireye agrir mi yine oburu 1 hafta surdu dedim agrir dedi. Ama acaba agriyo da ben mi anlamiyorum kafamda deli sorular yirttim bunu da cok sukur 6ay sonra 3.doz ister misin dedi bebegin asi zamanlarina denk gelir dedi bende olur dedim. Eylulde tekrar ugrar misin dedi bende her doktordan sonra geliyorum dedim tamam o zaman dedi gonderdi. Rahatim artik
Çok ilginç toksun neticede ve açlık şekerin ölçülecek o yediklerin mutlaka etkiler şekeri.demekki her doktorun uygulaması farklı canım.bana 75 lik yükleme yapıldı o yüzden tokluk 2 kere bakıldı.sana 50 lik yapıldıysa onda 1 kere tokluk ölçüyorlarmış.Bende oyle biliyorum ama doktor onemli degil dedi. Kahvalti yapmistim dondurma da yemistim. Hatta hastaneye giderken de bir seker attim agzima uyumasin diye. Muayenede seker yuklemesi istedi dedim bunlari yedim sabah sorun degil dedi. Ciktim kan verdim 1 saat sonra tekrar kan verdim. 3.kez vermedim bile
Senin dogumunda oyle olcakki,aa acilmam varmis anlamamisim geldim dogurdum ciktim diycen :)
Çok ilginç toksun neticede ve açlık şekerin ölçülecek o yediklerin mutlaka etkiler şekeri.demekki her doktorun uygulaması farklı canım.bana 75 lik yükleme yapıldı o yüzden tokluk 2 kere bakıldı.sana 50 lik yapıldıysa onda 1 kere tokluk ölçüyorlarmış.
Bende evlenmeden önce ses çıkartmadım ama şuan olursa pataklarım onu. yasağı yok bişeyi yok çok kuduruyosa napıcaksa benle yapsın öyle izleyemezde asla. hatta geçen adam banyoda olması gerekenden fazla kaldı başının etini yedimCok fena kiz bendayanamazdim heralde yok benimki bekarken ixlerdi ses cikarmazdim haberim olurdu genelde ama evliyken karnim burnumdaydi istedi bikerede lohusayken istedi ama aldi agzinin payini ben bide hic kisitlama getirmedim ona aliskanliklar diye savundu kendini ama kiyamet koptu tabi simdi bapti o aliskanliklarini bilmiyorum hic yanlliz kalamiyor malesef evde ee isyerindede oo b...k u yiyemicegine goresanirim galip geldim
aynen canım, hatta benmkinin başı aşağıda şimdi yukarı doğru tekmeledikçe başı mesaneme vuruyo sızlatıyo eşşek. hatta dün çamaşırımı indirir indirmez kaçırdım sıpa yüzündenaydingelini canım bu aralar benim bebeğinde tekmeleri hep aşağıya doğru hep mesanem sızlıyor. sanırım bu tekmelerinden dolayı değil mi. bazen öyle bir aşağıya vuruyor çıkacak sanıyorum..
oh maşallah canım sevindim iyi olmanıza. oğluşuna da maşallah büyütmüşsün sıpayıÇıktım canım.
Çok sancılı geçti bende korktum canım valla ya
İyiyiz çok şükür tahlil verdim bir sürü öğleden sonra alıcaz.
Maşallah Oğlumda 1050 gr 36 cm olmuş
Kafası aşağıda ayakları yukarıdaydı.
Herşeyi normal dedi doktorumuz.
İshal için de ilaç verdi.
Tahlil sonuçlarım için de öğleden sonra arıcam kesin yine kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu çıkar. Bizde durumlar böyle kızlar
çok sağol canım ben her ihtimale karşı aç gidiyimBence yanlış bir uygulama ben kahvaltı yaptım diye şeker yüklemem birgün sonraya kaldı.ertesi gün en az 8 saatlik açlıkla hastanede olmamı söylediler ve direk kanımı aldılar ardından o sıvıyı beş dakikada içmemi söylediler.sonra hiçbirşey yemeden içmeden saat başı iki kere kanını aldılar yani ilk kanı açken 9 da ikinci kanı sıvıyı içtim saat 10 da üçüncü kanı saat 11 de verdim anca o zaman bişeyler yedim içtim.
bana da 75lik yapılacak yükleme, dediğin gibi açlık tokluk değeri değiştrir ben aç gideyim gerekirse atıştırırım ordaÇok ilginç toksun neticede ve açlık şekerin ölçülecek o yediklerin mutlaka etkiler şekeri.demekki her doktorun uygulaması farklı canım.bana 75 lik yükleme yapıldı o yüzden tokluk 2 kere bakıldı.sana 50 lik yapıldıysa onda 1 kere tokluk ölçüyorlarmış.
çok şükür gecti cnm o akşam o şekilde oldu ama gecti gecmıs olsun sıze de hepımızın ayrı sıkıntıları var cıdden allah kolaylık versın hepımızeSeni basür olan arkadasla karistirdim basür bizde vardi pardon. Canim senin bu karnin dinlenince gecmiyomu peki uzaninca falan gecmiyomu
Kiloyla alakalı mı bilmiyorum 54 le hamile kaldım şuan 58 kiloyum zayıfım yani sadece karnım var.50 lik yapmıyor bazı doktorlar çünkü sıkıntı çıkarsa tekrar 75 lik yada 100 lük yüklemek gerekiyormuş çok yükleme olacak diye genelde doktorlar 75 lik tercih ediyor.benimkide kahvaltı yapmışsın mutlaka aç olmalısın dedi.netse canım son ç normal çıksında artık doktorlarımızın dediğini yapacağız el mahkum.Aynen 50lik yapildi. Ilacida kendisi verdi. Belki de kilo alimim simdiye kadar az oldugu icin de doktor onemsememis olabilir. Ailede seker hastasi da var ustelik. Ama rastgele soyledi. Ben hatta doktora tokum yarin geleyim isterseniz dedim tok olman onemli degil dedi
Bende evlenmeden önce ses çıkartmadım ama şuan olursa pataklarım onu. yasağı yok bişeyi yok çok kuduruyosa napıcaksa benle yapsın öyle izleyemezde asla. hatta geçen adam banyoda olması gerekenden fazla kaldı başının etini yedimkız kadın hamileyken nasıl denr ya ben izlicem falan diye, ben kendimi çok kötü hissederim beni beğenmiyo diye bunalıma girerim
aynen canım, hatta benmkinin başı aşağıda şimdi yukarı doğru tekmeledikçe başı mesaneme vuruyo sızlatıyo eşşek. hatta dün çamaşırımı indirir indirmez kaçırdım sıpa yüzünden
oh maşallah canım sevindim iyi olmanıza. oğluşuna da maşallah büyütmüşsün sıpayı
çok sağol canım ben her ihtimale karşı aç gidiyim
bana da 75lik yapılacak yükleme, dediğin gibi açlık tokluk değeri değiştrir ben aç gideyim gerekirse atıştırırım orda
evet canim ben sormustum o zaman bende bayramdan sonra alayim :) az doguma kadar beyazlasin bari :) sagoalsin ilgilendigin icinY yagmur_20 bana sen sormustun dimi fermentemutgaimin dis macununu beyazlatmiyo demistim.
Ozellikle almamistim oaket icinde gelince kullanmistim da o zaman 2 hafta filan olmustu beyazlatmamisti ama midemi bulandirmiyo diye bana iyi geldi hep onla fircaliyorum 2 ayi gecti kullanmaya baslayali cidden dislerim bembeyaz oldu.o kadar yorumu bosa yapmiyolarmis demekki...kullanmak istiyodusysan haberi olsun.
Kocam bile bende mi bunu kullanmaya baslasam dedi yok canim dedim bu benim kavanozum kusmadan dislerimi fircalayabiliyorum hic bulasma dedim.
Lidyada agzima fircayi soktugum gibi kusuyodum 5 disim birden curudu sukur bu sefer curuksuz atlaticam gibi...
ikinci yaptigini benxe anlamadim valla aa bittimi dedim hatta :)Haha bilemicem ama cidden anlamadim bu sefer ilkinde ilaci koluma verirken yandi bu sefer anlamadim. Hatta markete gidip kavun aldim bide agrimadi diye az biseyler tasidimhepimiz kolay dogumlar yasayalim insallah. Sezeryan normal farketmez cabucak iyilesip ayaklanalim
Bir doktora daha mi gitsen acaba?Kızlar bu arada aranızda corasprin kullanan var mı?
Ben başından beri kullanıyorum ve doktorum bir hafta daha kullan bırak dedi yani 28 haftaya kadar kullanmış olucam.
Ama ben zaten yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yaptığım için tedbir amaçlı kullanıyordum önemli olan haftalarda bıraktırması saçma geldi eve geldikten sonra aklıma geldi. Saçma değil mi ya?
Eee canim gecmisini biliyorum cidden aliskanlikti ama o psikolojiyle aliskanlik falan gormuyo gozun iste dedigin gibi cok triplere girmistim beni begenmiyorsun falan diye bende sinirleniyorum fazla banyoda kalinca ciktiginda basinin etini yiyorum ne halt yedin cikamadin diye ozamandan psikolojimi bozdu kiz adam evdeyken sokaga cikamiyorum o isi yapcak diye odum kopuyo sanki beni aldatiyormus gibi geliyor o nu seyredince biyere gidiceksemde gunduz ona solemiyorum uyurken o gidip geliyorum hemencicikBende evlenmeden önce ses çıkartmadım ama şuan olursa pataklarım onu. yasağı yok bişeyi yok çok kuduruyosa napıcaksa benle yapsın öyle izleyemezde asla. hatta geçen adam banyoda olması gerekenden fazla kaldı başının etini yedimkız kadın hamileyken nasıl denr ya ben izlicem falan diye, ben kendimi çok kötü hissederim beni beğenmiyo diye bunalıma girerim
aynen canım, hatta benmkinin başı aşağıda şimdi yukarı doğru tekmeledikçe başı mesaneme vuruyo sızlatıyo eşşek. hatta dün çamaşırımı indirir indirmez kaçırdım sıpa yüzünden
oh maşallah canım sevindim iyi olmanıza. oğluşuna da maşallah büyütmüşsün sıpayı
çok sağol canım ben her ihtimale karşı aç gidiyim
bana da 75lik yapılacak yükleme, dediğin gibi açlık tokluk değeri değiştrir ben aç gideyim gerekirse atıştırırım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?