2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Senwlerce kozmetik te yoneticilik yaomis biri olarak acik ara farkla splat diyorum :) hazir her yerde bayram indirimindeyken bir dene...fermente mutfagiminkide beyazlatti onun icin kullanmiyorum gerci ama belkide senelerin verdigi alislanlik ne biliym splat gibi temizlemedigini de dusunuyorum.su bulantim bitsin doncem yine splata

Ya sanki diyorum yani beni o kadinlarla aldatiyormus gibi geliyor cok ssukir durumun ciddiyetini anladi artik ole talepleri olmuyo ama benden giden gitti iste bi kere gececi yine biyere gittim haberi var ama gidicegimden neyse bu 4 gibi uyanmis beni ariyor gelmiyonmu hayatim diye anladim tabi durumu geliyorum ciktim yoldayim dedim halbuki daha oturuyodum neyse kalktim gittim laptabada isaret birakmistim ellerse anliyim diye bu acmis laptabi tabi ben geliyom diye geri koymus dedim niye actin laptabini nrden anladin dedi anlarim ben dedim neyse itiraf etti konusmadim baya bi ozaman bu zamandie ne ben aciyorum konuyu ne o ama tabi guvenimi sarsti yani .senin o komsuna yani hic bisey diyemiyorum ay bide karsilasiyorsunuz o insanlarla yani esininde yerinde olmak istemem seninde dusunsene adaminda seslerini duyuyorsunuz karin sonra o insanla karsilasiyor sinir bozucu bi durumu bi cozumu yokmu acaba ev sahibine acik acik anlatsaniz

akşamları içsemde yatmadan dişlerimi fırçalayıp gargara yapıyorum canım kalıntı kalmıyo yani. bide beyazlatınca sürekli beyazlatmak gerekiyomuş çabuk sararıyomuş diye duydum. bende öyle pilli uyguna bulsam fırça alırım aslında madem gayet iyi oluyo

Bebegi nasil yapma karari aldin peki merak ettim. Bu kadar guvensizlik tedirginlik insani mutlu etmez ki yada doktora gittin mi hic bunun icin. Hani gecmisi en azindan kabullenmek icin. Obur turlu evlilikte zor yurur bi patlak illaki verirsin
Bundan daha buyuk problemlerimde oldu evet belki tedavi gerektiren bi durum abartilacak bisey degil ama hamilelikte lohusalikta cok sinir bozucuydu benim icin ama esimi seviyorum ve yasim geciyor brklemek icin dazlada bi vaktim yoktu oncesinde de 11 12 yil bebek ozlemi vardi zaten bir oglum var onun kardesi olmasini istedim aslinda cok guvenirdim esime babama bile guvenmedigim kadar guvenim vardi ona ama bazı seyler oldu ve benim butun duvarlarimi yikti o simdi yemin bile etse inanmam ben ona ve bunun icin yardim almam gerek bunu oda biliyor atlatamadigim seyler var ve bu surekli onun karsina cikiyor en ufak bi hareketinde ondan suphelenmeme yol aciyor ve oda bunun farkinda sucunuda bildigi icin ses cikaramiyor

Ben migrostan almistim. Oral b nin 40 tlydi pillisi. Basta sarjli mi alsam dedim ama annemler sarjli kullaniyo 2 gune bir sarj ediyolar. Ben 8 ayda 1 kez pil degistirdim. Pilli h uygun hemde uzun gidiyo safece basligini degistiriyosun. Kesinlikle normal fircalara gore farki fazla. O beyazlatmada da evet tekrar sarariyo deniyo. Kesin sigarayi biraktiysan bir daha baslamicaksan 1 kereligine yaptirabilirsin tabi discin iyi biriyse onaylarsa. Ha bide karbonatta beyazlatiyo. Dis macunj uzerine karbonat serpip oyle fircaliyorm arada. Oda etkili. Ay ben neler neler denedim o diplerdeki sarilik icin simdi denge var en azindan

splatı ilk defa duydum canım ona da bakıyım bilmiyodum nolduğunu
canım sende dinginlemeye çalış kendini. benm gibi düşünüyosun sende ama kendine de ona da zehir edersin hayatı..
o komşumun ev sahibine de açık açık geceleri zevk seslerini duyuyoruz bıktım artık dedim. kadın aaa olurmu öyle şey terbiyesizler biz konuşuruz dedi ama kadının kocası konuşmuş adam namazında niyazında utanıp diyemedi heralde. bidaha olsun kapılarına yazı yazcam o derece taktım. kadın anaokul öğretmeni düşün.. ben bikeresinde gruptan seslerinizden rahatsız oluyoruz diye yazınca bana dağdan mı geldiniz dedi bide öyle pislikler..
ama şikayet edip imza toplıycam yönetici de dahil herkes şikayetçi. hatta karşı dairesindeki kadın bz evlenmeden önce karısının inlemelerini dayaktan sanıyomuş düşün. kapı kapı gezmiş kadın bu kızcağızı dövüyo bu adam diye kadının aklına gelmiyo tabi böyle şeyler
ben eşim onu duysun görsün istemiyorum. şeytanın işi yok abi adamın aklından saniyelikte geçse bişey gebertirim onu o derece sinirleniyorum

benmkilerde öyle dipleri sarardı. öncede n mis gibiydi dişlerim şimdi okadar sarı değil ama eski halini biliyorum üzülüyorum.. deniycem dediklerinizi canım çok sağolun.
pilli fırça alıyım bari bide şu splata bakıcam

Guven cok onemli gercekten bence de dogumdan sonra bir terapiste gorun. Bu durum hem esine hemde cocuklarina yansir cunku. Gecer insallah zor seyler gercekten

Aynen ole canim ya insan sinirlenmicek gibi degilki haklisin yazi yaz seni okulunun onunde rezil edrim de terbiyesiz insanlar .ya dinginlenmis halim bu benim dahada nasil yaparim hic bi fikrim yok ki ben kimseyide bu kadar kiskandigimi hatirlamiyorum yani benim eltim kocasi isyerindeyken konummus fotoymus ister ben onu bile yapmam telefo larini gecmisini karistirmam kendimi yer dururum iste bole

valla insaalalh azaliyor yaa bel agrisi bacak agrisi cok fenayim ben heleki bi yere gidip ayaklarimi sarkitip oturursam bidaha 1 saat falan cok cor yuruyroum ben yaa resmen bacagiminzorlamasam dusucem oyle his kaybi oluyor
Evet ya sanki uyusurda igneler batar ya...10 15dk cok adimlamadan mutfakta is yapsam igneler batiyo basamiycak hale geliyorum.
Off off derdim cok da ses etmiyorum kucucuk kizimi krese gonderiyoruz ben iyi olsam gonderirmiydim nasil ozluyorum ama iste ne dertler var susuyorum...bizimkiler en azindan sadece bizi baglayan sikayetler bebegimize zarari yok dogumdan sonra gececek sikayetler...
Ama boyle hamileligi super otesi gecipte ay benim cok rahat gecti hic asermedim diyenlere deliriyorum,asermeyi dert saniyolar ya...

Canim icin rahat degilse 32. Haftaya kadar kullanabilirsin.pihtilasmayla ilgili grupta coraspin kullanan herkes 32.haftada biraktik diyordu.yinede sor tabii ama zaten tansiyon kanin pihtilasmasini artran bi etken.

Canim icin rahat degilse 32. Haftaya kadar kullanabilirsin.pihtilasmayla ilgili grupta coraspin kullanan herkes 32.haftada biraktik diyordu.yinede sor tabii ama zaten tansiyon kanin pihtilasmasini artran bi etken.

Guven cok onemli gercekten bence de dogumdan sonra bir terapiste gorun. Bu durum hem esine hemde cocuklarina yansir cunku. Gecer insallah zor seyler gercekten
Ben bunu tamamen ona biraktim benim yeniden guvenimi kazan dedim bosanicaktim yeni dogum yaptigimda babamlari annemleri aradi yalvardi vazgecirin diye yanlis anlasilmasin evliyken aldatma falan yok bekarken birlikteligimizde yaptigi seyleri kulagima gelicek korkusuyla itiraf etti ve benimde kaldiramayacigim tek sey 3. Sahistir bunu cok iyi bilir hala onun depremini yasiyor iste bariz aldatmada sayilmaz aslinda ona gore eski kiz arkadasiyla gorusturmus dayisinin kizinin arkadasiymis baristirip benden ayrilmasi icin ailesibeni istemiyordum dulum diye buda gitmis gorusmus beni nekadar sevdigini ve benim herseyi hakkettigimi solemis kiza benimle hava atmis goya intikam almis o kizdan severek ayrilmis cunku kizdan alevi oldugu icin kiz ayrilmis goya bide yine ayni dayisinin kizi baska bi kizla gorusturmus bi kafeye gitmisler oturmuslar onuda ailesi beni istemiyoruz diye cok baski yapiyorlarmis onlara aklinca benden ayrildigini baskasiyla konustugunu ispat etmek icin goya konusmus sonra kiz konusmak istememis arkadasimin eski sevgilisisin diye demekki istese devam ettircektin diyorum hayir ben konusmayi kesicektim inandirici olmak icin ugrastim diyo ve bana bunlarin hepsini enbyakin arkadasi anlatti ama ismimi verme dedi adam ben bunun agzina ettim tabi ayrilmistik o donem cok agladi yalvardi dedim ben sende tek sey istedim dedim durustluk bunlari bana direk anlatsaydin ben durust oldugun icin seni affederdim bu bana butun telefon dokumanlarini falan doktu ikna etti yani kimseyle gorusmedigine bende o adamin soledigini soledim arkadasin senin arkandan is ceviriyor dedim ama yalanı bizimki soyluyormustu evlenince aglaya aglaya anlatti bunlari bana biliyodu affetmicegimi affetmedimde hala icimde biyerlerimde nefret var ona karsi ve o dayisinin kiziyla yanyana geldigi zaman tokalasmasina bile izin vermiyorum kiyamet kopuyor selamlassa hayat ona en azindan zindan oluyor bi anlamda kiz abi abi diye pesinde geziyor iki yuzlu pislik bizimkide kose bucak kaciyor konusmamak i ccin ole yapilmaz bole yapilir bende seyrediyorum olduki selamlasti tokalastimi gece bizimkine sabah olmuyor

Ben bekarken 3.katimiza yeni evli cift tasunmisti arkadas her gece 5dk mola vermiyolardi bikmistim...bide adamla karsilasiyoruz apartmanda ay ben utaniyodum adamin yuzune bakamiyodum :)
Simdi olsa seslerini duysam gider zili calarim benim evde kizim var ya ne munasebet gebertirim herhalde...tamam herkesin ozek hayati varda kimse reklaminu yapmiyo ne kadar ayip ya

Bir ulaşabilseydim doktorla konuşabilseydim içim rahat etseydi. 32. Haftaya kadar kullansam herhangi bir zararı olmaz dimi canım . Sezeryan olucak muhtemel 38. Haftada doğum olur inşallah.

Bir ulaşabilseydim doktorla konuşabilseydim içim rahat etseydi. 32. Haftaya kadar kullansam herhangi bir zararı olmaz dimi canım . Sezeryan olucak muhtemel 38. Haftada doğum olur inşallah.
Corasprin tansiyon bağlantısı yok kuzum kan sulandırıcı özelliğinden kullandirtiyorlar 10.haftada bıraktım bence için rahat edecekse kullanmada zarar olacağını sanmıyorum

Corasprin tansiyon bağlantısı yok kuzum kan sulandırıcı özelliğinden kullandirtiyorlar 10.haftada bıraktım bence için rahat edecekse kullanmada zarar olacağını sanmıyorum

İki haftalık kullanacak kadar kalmış kutuda en azından kutuyu bitireyim :)
Bu grup iyi ki var kızlar içimi rahatlatıyorsunuz desteğiniz fikirleriniz için teşekkür ederim :)

Kusum kizma bana ama anlattiklarin saglikli degil.senin icin degil.bu ofkeyle yasanir mi...bir an once buna cozum bulup geri de birakmalisin...bir takim seyler yasanmis dogru ve ya yanlis konu asla bu degil ama sen evine donmeyi tercih etmissin o zaman artik butuun bunlari geride birakmayi kabul etmissin...her seyden once annesin 2 tane delikanli yetistireceksin...senin psikolojin cok saglam olmaliki saglikli cocuklar yetistir...adama kuzeniyle tokalasti diye geceyi gunu zehir etmek ne demek...akrabasi yani tabiki tokalasacak...seni bilmiyorum ama benim insandan bile saymadigim pek cok akrabam var ama tabiki oncelikle ben medeni bir insan oldugum icin Allahin selamini esirgemiyorum,yoksa degil selamimi tukurmemi bile haketmeyenler var...
Bu sorunu gerekirse yardim alarak kendi icinde cozmen gerekiyor.tamamen kendi sagligin ve evliliginin huzuru icin
Bak benim annem cok saglikli bir insan degildi bende cok hasar birakti uzun tedaviler gordum...ve onu bile affedip geride birakmayi basardim.
Ama ya teyzem? 1 tane akrabam ya hemde teyze dimi anne yarisi...kizim 2 yasina geldi ama gormeye gelmedi...ilk 2 3 ay dogum yapmanin verdigi salaklikla gelmesini bekledim ay gelcemde biletler ucmus filan diyo bende hak veriyorum...sonra dank etti bana ne bileti ya kac para olabilir...zaten 9 ay onceden belli degilmi hangi ay dogum yapacagim sen alirsin biletini 9 ay onceden madem o kadar pahali...konu para degil insan yerine koymak ve deger vermek...
Iste bu kadini ben artik insandan bile saymiyorum ama umrumda degil yani gorsem selamlasirimda hic onemli degil benim icin..coktaann notunu verip geride birakmisim ben artik onu

Okuluna kadr uzamam ama rezilde ederim yani..
valla ben incik cincik karıştırıyorum telefonunu o da benmkini karıştırır. sosyal medyamız ikimizin telefonunda da açıktır. o da benmkini karıştırır. ben konum foto istemem atmaz zaten ama başka yollardan her türlü öğrenirim nerde olduğunu saklasada bi yerden çıkıyo meydana
valla ben ilk gecemde açmadım ağzımı gık demedim onlarda demesin. ben onların seslerini dinleyemem. Sen yine iyi dayanmışsın. eşim diyo beklesinler bebek olana kadar bebek olsun ben ozaman göstericem onlara diye. adam zaten ufack bşey benmki bi vursa yığılcak yere
işte herkesin özel hayatı var herkes saygı duyacak. ben geceleri 2 de 3 te bunların çığlık seslerine uyanıyorum düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…