2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Normalde tansiyon problemim yok aslında ilk doğumumda ani yükselme olmuştu.
Hani buna da tedbir amaçlı verdi tansiyonum yüksek değil sürekli ölçüyorum. Benim için önemli haftalar bundan sonra başlıyor aslında.
Doktorum çok iyi hatta bulunduğum ilçede en iyi doktor diyebilirim ama içim rahat etmedi şimdi. Orda sormakta gelmedi aklıma.

Benimde biraz azaltmam lazım galiba ekmeği ama genelde canımın istediği tek şey ekmek oluyo . Bakalım şeker sonuçlarına göre yapcaz bisiler artık.

Ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var 35. Haftaya kadar kullanılması gerekiyormuş o 35. Haftada bıraktı.

Aynen insallah temiz cikar. Her doktorun tarzi farkli gercekten bende burda duyduklarim gibi olcak sanmistim bambaska oldu. Temiz ciksin da onemli degil gercekten

Ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var 35. Haftaya kadar kullanılması gerekiyormuş o 35. Haftada bıraktı.

Anladım canım.
Arıcam birazdan doktoru tahlil sonuçları için onuda sorucam. Kullanma derse de başka doktora da bi görünsem iyi olur.

psikolojimi dayanır canım ona, bende öyle düşünürüm onu bırak benle yakışlaşsa bile aklından başkasımı geçiyo beni beğenmiyomu triplerine girerim kolay bişey değil. kaldı ki bu kadın kanlı canlı kapıda karşılaştığımız kadın. öldürürüm o kadını

Oyle hayat mi gecer kiz

Biloyorum daha once de konusmustuk...
Hic bilmedigim bir konu oldugu icin bisey diyemedim...

Ben yaklasik 8 aydir pilli dis fircalarindan kullaniyorum. Benim sikintim dis belli bi genislige bombelige gelir daraldigi yerde dis eti baslar ya bende ustlerde dis etim biraz daha geriden basladigi icin tartar olusuyodu duzenli fircalasamda degismiyodu ne macunlar denedim onun icin bide hafif sarimsi gorunuyo tabi tartar olustugu icin. Pilli olandan aldim acayip memnunum yani resmen iki ton farketti diye bilirim. Dis macununda farkli marka kullandigim oluyo ama etkisi ayni ve tarta olusmadi bu sefer. Pili de 3 4 ay gidiyo bayagi iyi cikti agzinda dolandiriyosun sadece oh mis

Bende uzun senelrdir sarjlisini kullaniyorum hatta onunda baya ust segmentini...kozmetik magazasinda mudur olunca firmalardan hediye yagiyordu
Dis macununu ozellikle onermek icin soylemedim yagmur daha once sormustu cunku oyle yorumlar yapmislarki sanirsin uzaydan gelmis oyle beyazlatiyo...ben kullandigim icin sordu beyazlatmiyodu fakat bebek macunlari bile midemi bulandirdigindan o bana iyi gelmisti kullandim sonra 2 ay duzenli kullanimla splati bile geride birakinca haber veriym dedim.

Sizin bulantilariniz var mantikli tabi canim dogal olani kullanmak. Insanlar her urunde mucize bekliyo ozellikle sigara kullananlar. Iyi ediyosunuz valla kullanin

Ay siz daha yeni evlisiniz ya benim umrumda bile degil napiyosa yapsin ya
Yada midem bulaniyo kolumu kaldirmaya halim yok diye umursamiyorum şu anda bilemiyorum

Desaa canim ben coraspin ve kan sulandirici igne kullaniyorum.coraspini 32. Haftada igneyi ise 37. Haftada kesicez demisti doktorum.coraspin bebegin son aylarinda bebegin kalbinde olusan deliklerin kapanmasini engelleyebiliyormus o yuzden biraktriyorlar.sen yinede bi doktora daha sor istersen

bende braunun sarjlisini kullaniyorum evet tartar olusmasini engelliyor ama beyazlatmiyor tartar olustugunda zaten dis dti kanamalari basliyor sukur 2 yildir hic dis eti agrisi cekmedim bu fircadan sonra esimi kandirabilirsem daha fonksiyonlisunu alicam:)

Ay siz daha yeni evlisiniz ya benim umrumda bile degil napiyosa yapsin ya
Yada midem bulaniyo kolumu kaldirmaya halim yok diye umursamiyorum şu anda bilemiyorum
valla eşime olan tavırlarımın yıllar geçsede değişeceğini sanmıyorum gebertirim onu ben kötüysemde kedi gibi iyileşmemi bekleyecek ama bişey yapmayacak. benim bu aralar hormonlar coştu ama kalkıp bişey yapıyomuyum uslu uslu adamı bekliyorum dün sırnaştı kıçıma kadar saçlarımı kurutmak zor geliyo kurutmadan da uyuyamıyorum gecenin 1inde diye hiiç karşılık vermedim
hemde adam bana yanaşmıyoken öyle şeyler izlese varya..... ben bile düşünemedm halimi

2.sayfa haberlere çıkarım

Al al benim dis sikintim cok olmadi da esimde tum disler asinmis hepsi kaplama olcak diyebilirim. Ona almistik oda bana zorla aldirdi eski usul seviyorum dedim ama simdi yorulmamak cok iyi resmen tembellik akiyor ustumden benimkini beyazlatti yaa bu aralar farmasinin macununu kullaniyorm cok farketti bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…