Bir doktora daha mi gitsen acaba?
Yani benim bildigim bir konu degil tabi.annemde yuksek tansiyonla 8.ayda dogurmustu kardesimi ve 8.aya kadar gule oynaya hamilelik gecirdigine gore oncesinde sorun yoktu...bir anda patladiki acil doguma alindi...
Arastirma hastanesine filan gitsen olmaz mi
Aslında ekmek düşman değil de dediğiniz gibi beyaz ekmek düşman. Ekşi mayalı veya tam buğday olursa, benim diyetisyenim her öğüne 2 dilim yazdı. Günde 6 dilim, hatta ara öğünde de çok aç olursan 1 dilim peynirle ye dedi. Ve ben bu diyete uymama rağmen 4 haftada 800 gr aldım sadece. Ki onun da 500 gramını filan bebeğim almıştır. Demekki iyi ekmek gerçekten kilo yapmıyor.
Ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var 35. Haftaya kadar kullanılması gerekiyormuş o 35. Haftada bıraktı.Normalde tansiyon problemim yok aslında ilk doğumumda ani yükselme olmuştu.
Hani buna da tedbir amaçlı verdi tansiyonum yüksek değil sürekli ölçüyorum. Benim için önemli haftalar bundan sonra başlıyor aslında.
Doktorum çok iyi hatta bulunduğum ilçede en iyi doktor diyebilirim ama içim rahat etmedi şimdi. Orda sormakta gelmedi aklıma.
Kiloyla alakalı mı bilmiyorum 54 le hamile kaldım şuan 58 kiloyum zayıfım yani sadece karnım var.50 lik yapmıyor bazı doktorlar çünkü sıkıntı çıkarsa tekrar 75 lik yada 100 lük yüklemek gerekiyormuş çok yükleme olacak diye genelde doktorlar 75 lik tercih ediyor.benimkide kahvaltı yapmışsın mutlaka aç olmalısın dedi.netse canım son ç normal çıksında artık doktorlarımızın dediğini yapacağız el mahkum.
Ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var 35. Haftaya kadar kullanılması gerekiyormuş o 35. Haftada bıraktı.
psikolojimi dayanır canım ona, bende öyle düşünürüm onu bırak benle yakışlaşsa bile aklından başkasımı geçiyo beni beğenmiyomu triplerine girerim kolay bişey değil. kaldı ki bu kadın kanlı canlı kapıda karşılaştığımız kadın. öldürürüm o kadınıEee canim gecmisini biliyorum cidden aliskanlikti ama o psikolojiyle aliskanlik falan gormuyo gozun iste dedigin gibi cok triplere girmistim beni begenmiyorsun falan diye bende sinirleniyorum fazla banyoda kalinca ciktiginda basinin etini yiyorum ne halt yedin cikamadin diye ozamandan psikolojimi bozdu kiz adam evdeyken sokaga cikamiyorum o isi yapcak diye odum kopuyo sanki beni aldatiyormus gibi geliyor o nu seyredince biyere gidiceksemde gunduz ona solemiyorum uyurken o gidip geliyorum hemencicik
Eee canim gecmisini biliyorum cidden aliskanlikti ama o psikolojiyle aliskanlik falan gormuyo gozun iste dedigin gibi cok triplere girmistim beni begenmiyorsun falan diye bende sinirleniyorum fazla banyoda kalinca ciktiginda basinin etini yiyorum ne halt yedin cikamadin diye ozamandan psikolojimi bozdu kiz adam evdeyken sokaga cikamiyorum o isi yapcak diye odum kopuyo sanki beni aldatiyormus gibi geliyor o nu seyredince biyere gidiceksemde gunduz ona solemiyorum uyurken o gidip geliyorum hemencicik
ikinci yaptigini benxe anlamadim valla aa bittimi dedim hatta :)
Biloyorum daha once de konusmustuk...Normalde tansiyon problemim yok aslında ilk doğumumda ani yükselme olmuştu.
Hani buna da tedbir amaçlı verdi tansiyonum yüksek değil sürekli ölçüyorum. Benim için önemli haftalar bundan sonra başlıyor aslında.
Doktorum çok iyi hatta bulunduğum ilçede en iyi doktor diyebilirim ama içim rahat etmedi şimdi. Orda sormakta gelmedi aklıma.
Biloyorum daha once de konusmustuk...
Hic bilmedigim bir konu oldugu icin bisey diyemedim...
Y yagmur_20 bana sen sormustun dimi fermentemutgaimin dis macununu beyazlatmiyo demistim.
Ozellikle almamistim oaket icinde gelince kullanmistim da o zaman 2 hafta filan olmustu beyazlatmamisti ama midemi bulandirmiyo diye bana iyi geldi hep onla fircaliyorum 2 ayi gecti kullanmaya baslayali cidden dislerim bembeyaz oldu.o kadar yorumu bosa yapmiyolarmis demekki...kullanmak istiyodusysan haberi olsun.
Kocam bile bende mi bunu kullanmaya baslasam dedi yok canim dedim bu benim kavanozum kusmadan dislerimi fircalayabiliyorum hic bulasma dedim.
Lidyada agzima fircayi soktugum gibi kusuyodum 5 disim birden curudu sukur bu sefer curuksuz atlaticam gibi...
Bende uzun senelrdir sarjlisini kullaniyorum hatta onunda baya ust segmentini...kozmetik magazasinda mudur olunca firmalardan hediye yagiyorduBen yaklasik 8 aydir pilli dis fircalarindan kullaniyorum. Benim sikintim dis belli bi genislige bombelige gelir daraldigi yerde dis eti baslar ya bende ustlerde dis etim biraz daha geriden basladigi icin tartar olusuyodu duzenli fircalasamda degismiyodu ne macunlar denedim onun icin bide hafif sarimsi gorunuyo tabi tartar olustugu icin. Pilli olandan aldim acayip memnunum yani resmen iki ton farketti diye bilirim. Dis macununda farkli marka kullandigim oluyo ama etkisi ayni ve tarta olusmadi bu sefer. Pili de 3 4 ay gidiyo bayagi iyi cikti agzinda dolandiriyosun sadece oh mis
Bende uzun senelrdir sarjlisini kullaniyorum hatta onunda baya ust segmentini...kozmetik magazasinda mudur olunca firmalardan hediye yagiyordu
Dis macununu ozellikle onermek icin soylemedim yagmur daha once sormustu cunku oyle yorumlar yapmislarki sanirsin uzaydan gelmis oyle beyazlatiyo...ben kullandigim icin sordu beyazlatmiyodu fakat bebek macunlari bile midemi bulandirdigindan o bana iyi gelmisti kullandim sonra 2 ay duzenli kullanimla splati bile geride birakinca haber veriym dedim.
Ay siz daha yeni evlisiniz ya benim umrumda bile degil napiyosa yapsin yapsikolojimi dayanır canım ona, bende öyle düşünürüm onu bırak benle yakışlaşsa bile aklından başkasımı geçiyo beni beğenmiyomu triplerine girerim kolay bişey değil. kaldı ki bu kadın kanlı canlı kapıda karşılaştığımız kadın. öldürürüm o kadını
bende braunun sarjlisini kullaniyorum evet tartar olusmasini engelliyor ama beyazlatmiyor tartar olustugunda zaten dis dti kanamalari basliyor sukur 2 yildir hic dis eti agrisi cekmedim bu fircadan sonra esimi kandirabilirsem daha fonksiyonlisunu alicam:)Ben yaklasik 8 aydir pilli dis fircalarindan kullaniyorum. Benim sikintim dis belli bi genislige bombelige gelir daraldigi yerde dis eti baslar ya bende ustlerde dis etim biraz daha geriden basladigi icin tartar olusuyodu duzenli fircalasamda degismiyodu ne macunlar denedim onun icin bide hafif sarimsi gorunuyo tabi tartar olustugu icin. Pilli olandan aldim acayip memnunum yani resmen iki ton farketti diye bilirim. Dis macununda farkli marka kullandigim oluyo ama etkisi ayni ve tarta olusmadi bu sefer. Pili de 3 4 ay gidiyo bayagi iyi cikti agzinda dolandiriyosun sadece oh mis
Ay siz daha yeni evlisiniz ya benim umrumda bile degil napiyosa yapsin ya
Yada midem bulaniyo kolumu kaldirmaya halim yok diye umursamiyorum şu anda bilemiyorum[/QU
hahaha brnde oyleyimzaten bi ton agrim var geceleride bacak kramari basladi sagdan sola bilr donmem zorken adam ne yapiyorsa yapsinmodundayim:)
valla eşime olan tavırlarımın yıllar geçsede değişeceğini sanmıyorum gebertirim onuAy siz daha yeni evlisiniz ya benim umrumda bile degil napiyosa yapsin ya
Yada midem bulaniyo kolumu kaldirmaya halim yok diye umursamiyorum şu anda bilemiyorum
bende braunun sarjlisini kullaniyorum evet tartar olusmasini engelliyor ama beyazlatmiyor tartar olustugunda zaten dis dti kanamalari basliyor sukur 2 yildir hic dis eti agrisi cekmedim bu fircadan sonra esimi kandirabilirsem daha fonksiyonlisunu alicam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?