2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bu tarz bi konu konuşurken eşime dedim benim başka adamları izlemem içten içe seninle o videolardaki adamları kiyaslamam (ki bence erkekler içlerinde bunu yapıyolar yani benim karım da şöyle olsa böyle yapsa diye ) seni rahatsız eder mi diye heralde eder bu nasil sacma soru dedi . Bende dedim senin video izlemen de beni rahatsiz eder diye . Zaten zamani yok simdi 2 iste calisiyo gece de ben cok kabus gorup sicriyorum yada uykumda agliyorum doye basimda bekliyo gunduz de 2 isin arasinda uyuyo zqmani yok icim rahat
Bence bu konuda erkeklere empati yaptırmalı. Onların düşüncesine dayanamadığı şeyi biz yaşamamalıyız.

Kız bu ne saçma şey. Millet dinleyince zevk mi alıyorlar acep . Adam da yani tam gavatmis ayıptır söylemesi. Elin adamı o kadını görünce içinden geciriyosa ya dün nasıl bagiriyodu diye . Ayyy valla erkeklerde kadınlarda kendini kaybetti iyice.

Ben senin yerinde olsam polisi ararım komşuda çok kötü şeyler oluyo adam kadını öldürecek diye . Gece gece bütün binayı kaldırırım . Şiddet falan yok derse de ben siz o kadar bağırınca dayak yiyorsunuz sandım derim iyice rezil ederim . Bence yap bak çok güzel bi fikir

Ben kendim sordum çalışmak istiyorum dedim. 32.haftaya randevu verelim öyleyse dedi eğer sorun görmezsem çalışabilir raporu verelim dedi.

En önemli doktorun dediğidir canım. Olmadı bir daha sor. Ben de kullanıyorum ama damarda yıpranma var diye. 32. Haftada bırakacağım.

Dusuncesi bile yetiyor insana bekarken eyvallah diyebiliyorsunda evliyken karin varken tahammul edilcek bisey degil yani

Ben kendim sordum çalışmak istiyorum dedim. 32.haftaya randevu verelim öyleyse dedi eğer sorun görmezsem çalışabilir raporu verelim dedi.
Benim bir sonraki randevum 6 Eylül'de.bakalım o zaman ne diyecek.ama bende 32. Haftada ayrılmayı düşünüyorum iki hafta 15 tatile gidiyor zaten.

canım genelde kalp ve tansiyon hastalarıda kullanıyor bu aspirini evet kan sulandırıyor fakat kalp damarları fln tıkamasın diye kalp hastalarına veriliyor büyük bi ihtimalle sanaa verilme amacı bu olabilir.. Yinede başka bi doktora görünmende fayda olduğunu düşünüyorum.

En kötü ihtimalle arabayı satıcaz canım tam da lazım olduğu zamanda. Nese cana geleceğine mala gelsin diye bi söz var. Hayırlısı ile şu cocuğum doğsun istiyorum. Adak adamak istemiyorum yapamazsam günah olur diye ama dilime kadar geliyor şu çoçuk hayırlısı ile doğsun şunu yapcam diye niyet edesim geliyor istemsizce. İnşallah doğduğunda hayrına bişeyler yapmak istiyorum. Bunca sıkıntının arasında insan ister istemez kaygılanıyor.

Kesinlikle öyle canım şuan mantıklı düşünemediğim için hep başıma gelenler sanki bi ceza ya da bela sanıyorum belkide Allah başka bi şeyden koruyor beni daha büyüğünden.

Kesinlikle öyle canım şuan mantıklı düşünemediğim için hep başıma gelenler sanki bi ceza ya da bela sanıyorum belkide Allah başka bi şeyden koruyor beni daha büyüğünden.

Hiç öyle kötü düşünme. Rabbim sınıyor da olabilir, önemli olan istan etmeden sapasağlam bugünlerden çıkabilmek. Ki inanıyorum en az hasarla atlatacaksınız bu süreci.
Kendini daha fazla üzüp de bebeğini de huzursuz etme. Vardır Rabbimin bir bildiği de, bundan sonrası mahkemenin işi zaten. Sen şimdi evde olmanın ve bebeğinin tadını çıkar

Bugun sağlık ocagında tahlillerimi yaptırdım yarın doktoruma götürcem gitmişkende bakarız nasıl diye, umarım iyidir :)

Bugun sağlık ocagında tahlillerimi yaptırdım yarın doktoruma götürcem gitmişkende bakarız nasıl diye, umarım iyidir :)

Sen iyi olursan o da iyidir
Çok klişe olacak ama bebekler hissediyor ruh halimizi. Ben hastanede yatarken o kadar zayıf hareket ediyordu ki her gün kadın doğuma çıktık bu çocuğa bişey mi oldu acaba diye. Ne zaman ki iyileşmeye başladım ve kafam rahatladı pıtı pıtı hiç durmadı hareketi :) bebeğin de sen de hep iyi olun inşallah.

Bir ulaşabilseydim doktorla konuşabilseydim içim rahat etseydi. 32. Haftaya kadar kullansam herhangi bir zararı olmaz dimi canım . Sezeryan olucak muhtemel 38. Haftada doğum olur inşallah.
bisey olmaz canim merak etme.ben oglumdada 32 ye kadar kullandirmisti doktorum.simdi baska doktora gidiyorum bu da 32 dedi.bende sezeryanim o yuzden igneyi bir hafta oncesinde kesicez.ama coraspini uzun vadede kullandirmk istemiyor doktorlr.hem kalp acisindan hemde coraspinin etki suresi daha uzunmus igneye gore

canım iğne hangı marka kullanıosun kaç mg lık
Clexan 0.4 kullaniyorum canim.4000 mg

Zaten Herşeye rağmen hareketli bi bebek, iyikide öyleymiş diyorum. Cunku hareket etmese bu kadar üzüntünün üzerine sürekli bişeymi oldu acaba çok üzüldüğüm için derdim kesin. Bi şekilde bende burdayım unutma dio saf Melek onlar annelerinin koruyucusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…