- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
asla baskasına bakarak rahatlamak tahammul bıle edemıyorum yazarken boyle bosey yapamazlar hakları yok ha yapacakalrsa bn o hayatta yokum cıkıp gıderım ne halı varsa gorsun tek affetmeyecegım konu aldatmak bana gore buda gozle aldatmaktır yalnıs baska kadın bagırcak bnmkı tahrık olacak olay cıkar rezıl ederım onu ayyy sınırlerım zıplıo
Benim soyledigim cift yazin cami acip butun arka tarafta aydinliga bakan apartmanlara dinletiyorlardi kendilerini....ve aramizda 2 kat vardi :)
Ya simdi olsa gercekten cok kizarim edepsizlik nasil yapilir onlara gosterirdim ama o zaman kucuktum bekardim onlari gorunce ben utaniyodum :)
Okuluna kadr uzamam ama rezilde ederim yani..
valla ben incik cincik karıştırıyorum telefonunu o da benmkini karıştırır. sosyal medyamız ikimizin telefonunda da açıktır. o da benmkini karıştırır. ben konum foto istemem atmaz zaten ama başka yollardan her türlü öğrenirim nerde olduğunusaklasada bi yerden çıkıyo meydana
valla ben ilk gecemde açmadım ağzımı gık demedim onlarda demesin. ben onların seslerini dinleyemem. Sen yine iyi dayanmışsın. eşim diyo beklesinler bebek olana kadar bebek olsun ben ozaman göstericem onlara diye. adam zaten ufack bşey benmki bi vursa yığılcak yere
işte herkesin özel hayatı var herkes saygı duyacak. ben geceleri 2 de 3 te bunların çığlık seslerine uyanıyorum düşün
Ben kendim sordum çalışmak istiyorum dedim. 32.haftaya randevu verelim öyleyse dedi eğer sorun görmezsem çalışabilir raporu verelim dedi.Herşeyin yolunda olmasına sevindim.benimde dosyaya baktı en son 5 Haziran'da görmüşüz seni Temmuz'da ne yaptın dedi sizin dediğiniz doktora ayrıntılıya gittim ama siz olmayınca sonucu getirmedim ağustos muayenesine götürürüm dedim.oda olabilir gelebilşrdin genede Temmuz'da dedi.hiç ses çıkarmadım öyle arada kaynadı.sende öğretmensin benim gibi sanada Eylül'de hiç göreve başlama rapor vereyim 32. Haftada da izne ayrıl hemen dedi mi.
En önemli doktorun dediğidir canım. Olmadı bir daha sor. Ben de kullanıyorum ama damarda yıpranma var diye. 32. Haftada bırakacağım.Kızlar bu arada aranızda corasprin kullanan var mı?
Ben başından beri kullanıyorum ve doktorum bir hafta daha kullan bırak dedi yani 28 haftaya kadar kullanmış olucam.
Ama ben zaten yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yaptığım için tedbir amaçlı kullanıyordum önemli olan haftalarda bıraktırması saçma geldi eve geldikten sonra aklıma geldi. Saçma değil mi ya?
Dusuncesi bile yetiyor insana bekarken eyvallah diyebiliyorsunda evliyken karin varken tahammul edilcek bisey degil yaniasla baskasına bakarak rahatlamak tahammul bıle edemıyorum yazarken boyle bosey yapamazlar hakları yok ha yapacakalrsa bn o hayatta yokum cıkıp gıderım ne halı varsa gorsun tek affetmeyecegım konu aldatmak bana gore buda gozle aldatmaktır yalnıs baska kadın bagırcak bnmkı tahrık olacak olay cıkar rezıl ederım onu ayyy sınırlerım zıplıo
Benim bir sonraki randevum 6 Eylül'de.bakalım o zaman ne diyecek.ama bende 32. Haftada ayrılmayı düşünüyorum iki hafta 15 tatile gidiyor zaten.Ben kendim sordum çalışmak istiyorum dedim. 32.haftaya randevu verelim öyleyse dedi eğer sorun görmezsem çalışabilir raporu verelim dedi.
Iyide kanini sulandirdigi icin kan damarlara basinc uygulamiyo boylece tansiyonun yukselmemis oluyo,o zaman ise yariyo yani yanlis mi anliyorum
Doktorunun mesaisi bitmek uzeredir birazdan baslar telefonlara donmeye sanirimKafam iyice karıştı nasıl çıkıcam bu işin içinden bilemedim
En önemli doktorun dediğidir canım. Olmadı bir daha sor. Ben de kullanıyorum ama damarda yıpranma var diye. 32. Haftada bırakacağım.
canım genelde kalp ve tansiyon hastalarıda kullanıyor bu aspirini evet kan sulandırıyor fakat kalp damarları fln tıkamasın diye kalp hastalarına veriliyor büyük bi ihtimalle sanaa verilme amacı bu olabilir.. Yinede başka bi doktora görünmende fayda olduğunu düşünüyorum.Ah bi bilsem ulaşamadım ki doktora sekreterle konuştum oda kafamı daha çok karıştırdı.
Siz kan pıhtılaşmasından dolayı dimi canım. Bende pıhtılaşma yok. Tansiyonum yükselmesin diye kullanıyorum sanıyodum ama onunla da bir ilgisi yokmuş galiba
En kötü ihtimalle arabayı satıcaz canım tam da lazım olduğu zamanda. Nese cana geleceğine mala gelsin diye bi söz var. Hayırlısı ile şu cocuğum doğsun istiyorum. Adak adamak istemiyorum yapamazsam günah olur diye ama dilime kadar geliyor şu çoçuk hayırlısı ile doğsun şunu yapcam diye niyet edesim geliyor istemsizce. İnşallah doğduğunda hayrına bişeyler yapmak istiyorum. Bunca sıkıntının arasında insan ister istemez kaygılanıyor.aşırı çay içmiyorum ama günde 4 5 bardak oluyo. türk kahvesini de günde 1 tane o da her gün olmuyo. ama bebekten önce günde 3 fincan kahve içerdim onu bıraktım. o yüzden sarardı.. beyazlatmayı ve tartar temizletmeyi düşünüyorum doğumdan sonra . hemen fırçalasam nasıl olur hiç bilmiyorum canım
hayırlısı de canım.. vardır bunda da bi hayır elinden bişey gelmedikten sonra ne yapabilirsin ki
Kesinlikle öyle canım şuan mantıklı düşünemediğim için hep başıma gelenler sanki bi ceza ya da bela sanıyorum belkide Allah başka bi şeyden koruyor beni daha büyüğünden.E Esra_Babies maalesef çok bilgim olan konular değil ama avukatın iyi bir avukat sanırım mutlaka doğru yönlendirecektir seni. Şu durumda da sanırım “hayır bildiğinde bir şer, şer bildiğnde bir hayır olabilir” sözünden başka bir söz de söylenemez. Umarım bu şerden çıkacak hayır kısmı bir an önce çıkar karşına bebeğinin şansınaRabbim yardımcınız olsun inşallah.
Kesinlikle öyle canım şuan mantıklı düşünemediğim için hep başıma gelenler sanki bi ceza ya da bela sanıyorum belkide Allah başka bi şeyden koruyor beni daha büyüğünden.
Bugun sağlık ocagında tahlillerimi yaptırdım yarın doktoruma götürcem gitmişkende bakarız nasıl diye, umarım iyidir :)Hiç öyle kötü düşünme. Rabbim sınıyor da olabilir, önemli olan istan etmeden sapasağlam bugünlerden çıkabilmek. Ki inanıyorum en az hasarla atlatacaksınız bu süreci.
Kendini daha fazla üzüp de bebeğini de huzursuz etme. Vardır Rabbimin bir bildiği de, bundan sonrası mahkemenin işi zaten. Sen şimdi evde olmanın ve bebeğinin tadını çıkar
Bugun sağlık ocagında tahlillerimi yaptırdım yarın doktoruma götürcem gitmişkende bakarız nasıl diye, umarım iyidir :)
bisey olmaz canim merak etme.ben oglumdada 32 ye kadar kullandirmisti doktorum.simdi baska doktora gidiyorum bu da 32 dedi.bende sezeryanim o yuzden igneyi bir hafta oncesinde kesicez.ama coraspini uzun vadede kullandirmk istemiyor doktorlr.hem kalp acisindan hemde coraspinin etki suresi daha uzunmus igneye goreBir ulaşabilseydim doktorla konuşabilseydim içim rahat etseydi. 32. Haftaya kadar kullansam herhangi bir zararı olmaz dimi canım . Sezeryan olucak muhtemel 38. Haftada doğum olur inşallah.
Clexan 0.4 kullaniyorum canim.4000 mgcanım iğne hangı marka kullanıosun kaç mg lık
bisey olmaz canim merak etme.ben oglumdada 32 ye kadar kullandirmisti doktorum.simdi baska doktora gidiyorum bu da 32 dedi.bende sezeryanim o yuzden igneyi bir hafta oncesinde kesicez.ama coraspini uzun vadede kullandirmk istemiyor doktorlr.hem kalp acisindan hemde coraspinin etki suresi daha uzunmus igneye gore
Tamam tatlım teşekkür ederim
Aman iyi gecmis bari bidaha gelmesin insallah canim. En ufak seyden korkar oldukçok şükür gecti cnm o akşam o şekilde oldu ama gecti gecmıs olsun sıze de hepımızın ayrı sıkıntıları var cıdden allah kolaylık versın hepımıze
Zaten Herşeye rağmen hareketli bi bebek, iyikide öyleymiş diyorum. Cunku hareket etmese bu kadar üzüntünün üzerine sürekli bişeymi oldu acaba çok üzüldüğüm için derdim kesin. Bi şekilde bende burdayım unutma dio saf Melek onlar annelerinin koruyucusuSen iyi olursan o da iyidir
Çok klişe olacak ama bebekler hissediyor ruh halimizi. Ben hastanede yatarken o kadar zayıf hareket ediyordu ki her gün kadın doğuma çıktık bu çocuğa bişey mi oldu acaba diye. Ne zaman ki iyileşmeye başladım ve kafam rahatladı pıtı pıtı hiç durmadı hareketi :) bebeğin de sen de hep iyi olun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?