2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay çok heyecanlandım inşallah sağ salim kavuşurlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun.. hayirli olsun grubumuzun ilk bebisi geliyor inşallah :)

Ayyy canım inşallah hayırlısıyla sağlık sıhhatle gelsin kuzusu... İnşallah olabilecek en iyi şekilde olsun arkadaşımızın doğumu... Dualarımız onlarla

Allah yardımcıları olsun inşallah. Sağ salim kavuşsunlar birbirlerine de bu kötü günler unutulsun gitsin. Güzel haberler duyalım senden canım

Ay çok heyecanlandım inşallah sağ salim kavuşurlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun.. hayirli olsun grubumuzun ilk bebisi geliyor inşallah :)

Ayyy canım inşallah hayırlısıyla sağlık sıhhatle gelsin kuzusu... İnşallah olabilecek en iyi şekilde olsun arkadaşımızın doğumu... Dualarımız onlarla

Allah yardımcıları olsun inşallah. Sağ salim kavuşsunlar birbirlerine de bu kötü günler unutulsun gitsin. Güzel haberler duyalım senden canım
AMİN KIZLAR İNŞALLAH SAĞ SALİM ALIR KUCAĞINA

Günaydın arkadaşlar ben daha hastane çantası hazırlamadım. Nedense aklıma gece gece geldi stres olup uyuyamadım. Mutlaka daha önce konuşulmuştur. Siz neler yaptınız? Süt sağma makinesi ve göğüs ucu çıkarıcı kafama takılıyor. Aldınız mı her ikisini de ? Bi de göğüs kalkanı aldınız mı? Tavsiyeleriniz var mı? Ben hiçbişey almadım daha ya İnternette listeler var ama ben benimle bu süreci yaşayanlarla konuşmanın daha doğru olacağını düşündüm. Doğuma giden ve gidecek tüm anne adaylarına sağlıklı-rahat doğumlar diliyorum.

İnşallah sağlıkla gelir kuzucuk
Rabbim yardımcısı olsun inşallah arkadaşımızın
Bu zamana kadar dayandı çok şükür evladı. Bundan sonra da biraz küvez süreci olur sonra kavuşurlar inşallah. Yeterki Rabbim can sağlığı versin. Sağlıkla kavuşsunlar evlatlarına inşallah dualarımız onunla

Ay ağlama krizine girdim ne acayip bişe şu Doğum olayı ya Allah yardım etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Sonuçların gayet güzel canım sadece kan değerin biraz düşük, demir takviyesi alıyor musun. Kan değerlerini doğuma kadar yükseltmen lazım. Malum kan kaybımız çok oluyor.

Biraz ihmal ettim açıkçası canım doktorum verdi de ben arada içiyordum.
İçmem gerekiyormuş demek ki düzenli olarak.

Haftanin son gununden gunaydin
Yarin itibariyle bayram tatiline giriyoruz,simdiden akraba gezmelerinde sabirlar diliyorum :)
Gobuşunuzü ,trol saçı sanıp mıncıklamadan geçemeyenler ....
Aklı bol olup dagitanlar
Ayyy cok kilo almissinn gemi gibi olmussun bizim bir komsu vardi ayni boyle cok kilo aldi korkutmak gibi olmasin dogumda bebegi öldü diye anlamsiz seyler soyleme ihtiyaci duyanlar..
Ayy canim simdi uyu 2 ay sonra uyku bitiyo ayy hele 2. 3. Cocugunsa kendini surdan at şöyle kötu boyle dert diye yasadigi hayattan hic memnun olmayan tipler....
Simdiden iyi tatiller olsun

Amin,hayirlisi olsun her sey guzel olcak biraz zor yorucu ama guzel olcak

Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah sağlıkla bebeğine kavuşsun dualarımız onunla

Yaa Rabbim yardimcisi olsun saglicakla kucagina alir insallah.

pullubiber ben karnım sevildiğinde mutlu oluyorum canım ya. Her şey kararında güzel tabi aşırı abartmalar, mıncıklamalar varsa sıkıntı olur belki rahatsız olunur ama kilo almışsın, göbeğini sevelim muhabbetleri benim canımı sıkmıyor. Siz de çok takılmamaya çalışın. Onlar da etkileşime girmeye çalışıyor kendilerince işte

Ay ağlama krizine girdim ne acayip bişe şu Doğum olayı ya Allah yardım etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Bol bol dua et canım lütfen
Amin,hayirlisi olsun her sey guzel olcak biraz zor yorucu ama guzel olcak

Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah sağlıkla bebeğine kavuşsun dualarımız onunla

Yaa Rabbim yardimcisi olsun saglicakla kucagina alir insallah.
kuzusu 29 haftasına daha bugün girmişti. inşallah rabbim nefes almasını nasip eder, afifede kuzusuna doyar. senelerdir arkadaşım canım kanımmış gibi, sanki benim kendi evladımmış gibi üzüldüm. cumanın hürmetine rabbim acısın

yaa bende öyle yazıyı okuyunca beynimden aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldu ağlıcaktım nerdeyse .. Ne kadar da birbirimize bağlanmışız bilmeden Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah şu anda en çok buna ihtiyacı var

Heleki ben.. gece 2de mesaj atmış sabah uyandım uyku sersemi afalladım. birbirimize bağlanmışz kuzum cidden.. bağ kuruldu aramızda.
doç. görmüş 1 2 gün dayansanda kar yanımıza demiş ama açılması artıyomuş,bundan sonrası Takdiri ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…