- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Ay çok heyecanlandım inşallah sağ salim kavuşurlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun.. hayirli olsun grubumuzun ilk bebisi geliyor inşallah :)günaydın kızlar, Afife arkadaşımızın gece nişanı gelmiş. serviks uzunluğu iyice düşmüş açılması var. bol bol dua istiyo, kasılmaları artınca doğuma alacaklarmış. Rabbim hayırlı ömür ve nefes versin inşallah ikisine de
Ayyy canım inşallah hayırlısıyla sağlık sıhhatle gelsin kuzusu... İnşallah olabilecek en iyi şekilde olsun arkadaşımızın doğumu... Dualarımız onlarlagünaydın kızlar, Afife arkadaşımızın gece nişanı gelmiş. serviks uzunluğu iyice düşmüş açılması var. bol bol dua istiyo, kasılmaları artınca doğuma alacaklarmış. Rabbim hayırlı ömür ve nefes versin inşallah ikisine de
günaydın kızlar, Afife arkadaşımızın gece nişanı gelmiş. serviks uzunluğu iyice düşmüş açılması var. bol bol dua istiyo, kasılmaları artınca doğuma alacaklarmış. Rabbim hayırlı ömür ve nefes versin inşallah ikisine de
Kızlar kan tahlil sonuçlarım nasıl çıkmış
Kızlar çok nezleyim nane limon dışında tavsiye edebiliceğniz bişey varmı?
Teşekkür ederim sağolasınZencefil çok iyi geliyor canım sıcak suya Bir tatlı kaşığı bal ve bir çay kaşığı toz zencefil karıştır bir bardak iç. Ben çok faydasını gördüm zararıda yok.
Ay çok heyecanlandım inşallah sağ salim kavuşurlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun.. hayirli olsun grubumuzun ilk bebisi geliyor inşallah :)
Ayyy canım inşallah hayırlısıyla sağlık sıhhatle gelsin kuzusu... İnşallah olabilecek en iyi şekilde olsun arkadaşımızın doğumu... Dualarımız onlarla
AMİN KIZLAR İNŞALLAH SAĞ SALİM ALIR KUCAĞINAAllah yardımcıları olsun inşallah. Sağ salim kavuşsunlar birbirlerine de bu kötü günler unutulsun gitsin. Güzel haberler duyalım senden canım
günaydın kızlar, Afife arkadaşımızın gece nişanı gelmiş. serviks uzunluğu iyice düşmüş açılması var. bol bol dua istiyo, kasılmaları artınca doğuma alacaklarmış. Rabbim hayırlı ömür ve nefes versin inşallah ikisine de
Ay ağlama krizine girdim ne acayip bişe şu Doğum olayı ya Allah yardım etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlar, Afife arkadaşımızın gece nişanı gelmiş. serviks uzunluğu iyice düşmüş açılması var. bol bol dua istiyo, kasılmaları artınca doğuma alacaklarmış. Rabbim hayırlı ömür ve nefes versin inşallah ikisine de
Sonuçların gayet güzel canım sadece kan değerin biraz düşük, demir takviyesi alıyor musun. Kan değerlerini doğuma kadar yükseltmen lazım. Malum kan kaybımız çok oluyor.
Amin,hayirlisi olsun her sey guzel olcak biraz zor yorucu ama guzel olcakgünaydın kızlar, Afife arkadaşımızın gece nişanı gelmiş. serviks uzunluğu iyice düşmüş açılması var. bol bol dua istiyo, kasılmaları artınca doğuma alacaklarmış. Rabbim hayırlı ömür ve nefes versin inşallah ikisine de
Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah sağlıkla bebeğine kavuşsun dualarımız onunlagünaydın kızlar, Afife arkadaşımızın gece nişanı gelmiş. serviks uzunluğu iyice düşmüş açılması var. bol bol dua istiyo, kasılmaları artınca doğuma alacaklarmış. Rabbim hayırlı ömür ve nefes versin inşallah ikisine de
Bol bol dua et canım lütfenAy ağlama krizine girdim ne acayip bişe şu Doğum olayı ya Allah yardım etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Amin,hayirlisi olsun her sey guzel olcak biraz zor yorucu ama guzel olcak
Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah sağlıkla bebeğine kavuşsun dualarımız onunla
kuzusu 29 haftasına daha bugün girmişti. inşallah rabbim nefes almasını nasip eder, afifede kuzusuna doyar. senelerdir arkadaşım canım kanımmış gibi, sanki benim kendi evladımmış gibi üzüldüm. cumanın hürmetine rabbim acısınYaa Rabbim yardimcisi olsun saglicakla kucagina alir insallah.
yaa bende öyle yazıyı okuyunca beynimden aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldu ağlıcaktım nerdeyse .. Ne kadar da birbirimize bağlanmışız bilmeden Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah şu anda en çok buna ihtiyacı varBol bol dua et canım lütfen
kuzusu 29 haftasına daha bugün girmişti. inşallah rabbim nefes almasını nasip eder, afifede kuzusuna doyar. senelerdir arkadaşım canım kanımmış gibi, sanki benim kendi evladımmış gibi üzüldüm. cumanın hürmetine rabbim acısın
Heleki ben.. gece 2de mesaj atmış sabah uyandım uyku sersemi afalladım. birbirimize bağlanmışz kuzum cidden.. bağ kuruldu aramızda.yaa bende öyle yazıyı okuyunca beynimden aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldu ağlıcaktım nerdeyse .. Ne kadar da birbirimize bağlanmışız bilmeden Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah şu anda en çok buna ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?