Nedenini bilmiyorum canım.Önceki bebeklerin doğum kilosunu ve haftasını sordu birşey olmaz büyük ihtimal dedi. Kendi doktorum da bu kadar konuşulduysa biz aspirin başlayalım, dedi. Erken doğarsa diye herşeyi hazırladım. Nasip artık. Tüm bebeklerimiz sağlıkla doğar inşallah.Geçmiş olsun canım damarda yıpranma neden oldu acaba?
Nedenini bilmiyorum canım.Önceki bebeklerin doğum kilosunu ve haftasını sordu birşey olmaz büyük ihtimal dedi. Kendi doktorum da bu kadar konuşulduysa biz aspirin başlayalım, dedi. Erken doğarsa diye herşeyi hazırladım. Nasip artık. Tüm bebeklerimiz sağlıkla doğar inşallah.
Kızlar kan tahlil sonuçlarım nasıl çıkmış
Hgb dusuk oldugu icin digerleride ona bagli yukseklik dusukluk gostermis sanirim. Kan ilaci kullanma ihtimalin yuzde 200 diyebilirim. Ama cok kotu degil duzelir merak etme benimde basta oyleydi simdi 12.3
Kullanıyorum aslında ama Arada kullanıyorum en son kontrolde 11 di düşmüş bebek büyüdükçe galiba. Zaten normalde de kansızlık problemim vardı. Hiç ihmal etmeden içmem gerekecek gibi görünüyor.
Hemoglobinin düşük sadece diğerleri normal. Kan ilacını daha dikkatli kullanman gerekli canım. Hatta günde 2 ye bile çıkabilir.Kullanıyorum aslında ama Arada kullanıyorum en son kontrolde 11 di düşmüş bebek büyüdükçe galiba. Zaten normalde de kansızlık problemim vardı. Hiç ihmal etmeden içmem gerekecek gibi görünüyor.
Tamam canım çok saolHemoglobinin düşük sadece diğerleri normal. Kan ilacını daha dikkatli kullanman gerekli canım. Hatta günde 2 ye bile çıkabilir.
Ben de kullanıyorum coraspirini. İlk çocukta da kullandım 32 haftada bıraktırmıştı doktor. Şimdi de o haftada bırakırım tahminim. O haftalardan sonra tam tersi zararlı oluyo galiba bebekler için.Kızlar bu arada aranızda corasprin kullanan var mı?
Ben başından beri kullanıyorum ve doktorum bir hafta daha kullan bırak dedi yani 28 haftaya kadar kullanmış olucam.
Ama ben zaten yüksek tansiyondan dolayı erken doğum yaptığım için tedbir amaçlı kullanıyordum önemli olan haftalarda bıraktırması saçma geldi eve geldikten sonra aklıma geldi. Saçma değil mi ya?
Kan sulandırsın diye mi kullanıyorsunu aspirini ? Niçin vermişti doktor ?
Canım ayaklarını ve karnını sıcak tut.Kızlar çok nezleyim nane limon dışında tavsiye edebiliceğniz bişey varmı?
Günde 1 bardak ballı ihlamur icebilirsin. Burnuna eczaneden okyanus suyu alıp çekebilirsin. Çok geçmiş olsun canımKızlar çok nezleyim nane limon dışında tavsiye edebiliceğniz bişey varmı?
Sağolasın hapşurmaktan kasıklarıma baskı oluyo ağrıyo artık doktor ilaç yazamıyo hamile olduğum için bi an önce iyileşmek istiyorum artıkCanım ayaklarını ve karnını sıcak tut.
Yaz günü deme kalın çorap giy.
Teşekkür ederim evet okyanus suyu kullanıyorum sağolasınGünde 1 bardak ballı ihlamur icebilirsin. Burnuna eczaneden okyanus suyu alıp çekebilirsin. Çok geçmiş olsun canım
Propolis bal elma sirkesiSağolasın hapşurmaktan kasıklarıma baskı oluyo ağrıyo artık doktor ilaç yazamıyo hamile olduğum için bi an önce iyileşmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?