2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun canım damarda yıpranma neden oldu acaba?
Nedenini bilmiyorum canım.Önceki bebeklerin doğum kilosunu ve haftasını sordu birşey olmaz büyük ihtimal dedi. Kendi doktorum da bu kadar konuşulduysa biz aspirin başlayalım, dedi. Erken doğarsa diye herşeyi hazırladım. Nasip artık. Tüm bebeklerimiz sağlıkla doğar inşallah.

Amin canım inşallah sağlıkla vaktinde gelsinler evlatlarımız

Kızlar kan tahlil sonuçlarım nasıl çıkmış

Eklentiler

• D826C65C-E576-48E3-B90C-2AF10497F876.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar kan tahlil sonuçlarım nasıl çıkmış

Hgb dusuk oldugu icin digerleride ona bagli yukseklik dusukluk gostermis sanirim. Kan ilaci kullanma ihtimalin yuzde 200 diyebilirim. Ama cok kotu degil duzelir merak etme benimde basta oyleydi simdi 12.3

Hgb dusuk oldugu icin digerleride ona bagli yukseklik dusukluk gostermis sanirim. Kan ilaci kullanma ihtimalin yuzde 200 diyebilirim. Ama cok kotu degil duzelir merak etme benimde basta oyleydi simdi 12.3

Kullanıyorum aslında ama Arada kullanıyorum en son kontrolde 11 di düşmüş bebek büyüdükçe galiba. Zaten normalde de kansızlık problemim vardı. Hiç ihmal etmeden içmem gerekecek gibi görünüyor.

Kullanıyorum aslında ama Arada kullanıyorum en son kontrolde 11 di düşmüş bebek büyüdükçe galiba. Zaten normalde de kansızlık problemim vardı. Hiç ihmal etmeden içmem gerekecek gibi görünüyor.

Aynen hatta gundr 2 keze bile cikarma ihtimali var. Doktoruna bi sor yine o kesin bisey soyler ama aksatma. Hamilelikte kan degerleri cok onemli. Halsizlik unutkanlik bunalim sac dokulmesi bile buna bagli olabiliyor o yuzden duzenli kullanmaya calis

Hemoglobinin düşük sadece diğerleri normal. Kan ilacını daha dikkatli kullanman gerekli canım. Hatta günde 2 ye bile çıkabilir.

Ben de kullanıyorum coraspirini. İlk çocukta da kullandım 32 haftada bıraktırmıştı doktor. Şimdi de o haftada bırakırım tahminim. O haftalardan sonra tam tersi zararlı oluyo galiba bebekler için.

Günaydın arkadaşlar ,
Nasılsınız bebekleriniz nasillar ?

Hazırlıklar başladı mi ?

Ben bir ay sonra çanta hazirlicam kıyafetlerini utuleyip dolabina yerleştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…