2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah yardımcıları olsun. İyi haberlerini alalım inşallah.

iğneni bulabiliyor musun canım ben bulamıyorum 0,6 kullanıyorm clexan bulamadım die oksapar kullandım şimdi oksaparda yok piuyasada başka aldım

hahaha çok iyi ya bana da fıkır oldu kondomla sısırıp bogma

Bende kizimin esyalarina bakip duruyorum dolabi acip, her gun birkac doz iyi geliyor

Siz yikamaya basladiniz mi? Ben de bir an once baslasam diyorum agirlasmadan
Iki gündür sabahtan aksama doktordayim. Bugun evdeyim ayni sen gibi gidup gelip dolabi aćiyorum.
Bugun önce camasir makinesini temizleyecegim. Domol marka camasir makinesi temizleyicisi kullanacagim. Bakmayın onca su icinde lastikler icinde pamukcuklar birikiyor. Islak islak bakteri icin birebir yuva. Ondan sonra renkli beyaz diye her seyini yikayip serecegim. Aksama da ütülerim. 2 tane file aldım minik parcalar kaybolmasin diye.
Ben Ankara'dayım. Belli olmaz soguklar bastiriverir eylülde. Kurumazlar is kokusu olur. Haftaya da millet mangala girisir falan. Kuzucugumun cicileri hazir olsun ben iyice agirlasmadan.

Canım sen bizi habersiz bırakma e mi, saat başı gelismelerden haberimiz olsun.
Bebiş de anne de sağlıklı olsun inşallah. Kuveze mi alirlar yavruyu?
haber aldıkça yazarım kuzum inşallah. evet daha 29+0 bugün ufak olduğu için küveze alırlar diye düşünüyorum canım
hahaha çok iyi ya bana da fıkır oldu kondomla sısırıp bogma
kız okadar çok konuşmuşuz ki şunları sabahın 4ünden sonra sapık sapık rüyalar gördüm kendimle. sbah işe gelmeden gusül aldım
çamaşır makinesi temizleyicisini yeni duydum canım bende alıyım bari ondan. bencede soğuklar bastırmadan ağırlaşmadan yap vakti ile. Bizde haftaya bugün gidip cicişler alıcaz inşallah Egoşa ondan sonra başlarım bende yıkayıp paklamaya. ama oda almadık daha o gelince yıkarım

Biraz ihmal ettim açıkçası canım doktorum verdi de ben arada içiyordum.
İçmem gerekiyormuş demek ki düzenli olarak.

Bana decavit ile birlikte demir vermişti doktorum . Decavitte 60 mg var diğerinde 100 mg. bir ayda hemoglobin hemen 12 oldu demir seviyem 230 lara çıktı tabi buda zarar sonra karaciğer enzimlerim tavan yaptı ( ALT AST ) acil ilaçları kestiler. sen günlük tek doz al. vitamin ilacı da kullanıyorsan miktarına dikkat et. düzenlide mutlaka en az aylık kan tahlillerini yaptır. ben tüm hapları bırakınca bir ayda değerler normale döndü. şimdi doktorum ilaç vermeye korkuyor. yavaş yavaş demire başladım tekrar çünkü hemen 11 e düştü..

ayyy hadi insaallah hayirlisiyla hag salim kucagina almak nasip olur sanirim ayni haftadayiz onunla

Canım sen bizi habersiz bırakma e mi, saat başı gelismelerden haberimiz olsun.
Bebiş de anne de sağlıklı olsun inşallah. Kuveze mi alirlar yavruyu?
Tabi kendi başına nefes almaya başlayana kadar kalır, sütü tolere edebilecek mi, boşaltımda sorun var mı herşey gözlem altında olacak bir süre. Normal doğması gereken zamana kadar da kalabilir (3ay), 1 ay sonra da çıkabilir tamamen gelişimine bağlı.

Öyle kuzum yapacak bişey yok duadan başka Allah güzel bi kapı açmıştır inşallah ikisine de..

Tententen Mide yanmasıyla ilgili sıkıntın vardı değil mi? Doktor bebek büyüdükçe mideye baskıyı artıyor mide düzgün çalışamıyor dedi, normalde 1 lokmayı 3 defa çiğniyorsan 6-7 defa çiğne, az ve sık ye (3 öğün değil de, 7 öğün ye) tam doymadan kak dedi, Midenin yükünü azaltcaz yani, uyumadan önce de gavisyonu 2 ölçek iç, gün içerisinde de ihtiyaç duyduğun zaman iç, uyurken 2 yastıkla uyu dedi.

Genelde iki kiloya gelince taburcu oluyorlar. İlk önce ciğerleri gelişicek ciğer geliştirici vurulmuştur onun faydası olur. Sonra emme refleksi gelicek inşallah. Biraz toparlanırsa çıkar inşallah.
Ama genelde acele etmiyorlar enfeksiyon kapmasın dışarda diye. Anne yüreği hemen kavuşmak için sabırsızlanıyor ama sağlıklı olsun da yeter ki beklerim napim diyorsun.

Rabbim Afifecan in yardimcisi olsun insallah.sag salim kavustursun bebisine.
iğneni bulabiliyor musun canım ben bulamıyorum 0,6 kullanıyorm clexan bulamadım die oksapar kullandım şimdi oksaparda yok piuyasada başka aldım
Canim bende duydum oyleymis.abim ilac sirketinde calistigi icin uyarmisti depolardada kalmadi diye.bende tedbir olsun diye 3 kutu almistim.hala sıkinti devam ediyormu bilmiyorum.insallah bittiginde sıkinti gecmis olur.

Merhaba canım bende clexan 06 kullanıyordum bir aydır piyasada Yok maalesef ya enox yada olsalar veriyor eczaneler.clexan otomatik olunca kolay yapıyordum bu enox beni çok zorladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…