Allah yardımcıları olsun. İyi haberlerini alalım inşallah.günaydın kızlar, Afife arkadaşımızın gece nişanı gelmiş. serviks uzunluğu iyice düşmüş açılması var. bol bol dua istiyo, kasılmaları artınca doğuma alacaklarmış. Rabbim hayırlı ömür ve nefes versin inşallah ikisine de
Amin canım inşallahAllah yardımcıları olsun. İyi haberlerini alalım inşallah.
aminnnn hepimiz sağ salim atlatalım bu hamilelik süresini inşallahhAman iyi gecmis bari bidaha gelmesin insallah canim. En ufak seyden korkar olduk
iğneni bulabiliyor musun canım ben bulamıyorum 0,6 kullanıyorm clexan bulamadım die oksapar kullandım şimdi oksaparda yok piuyasada başka aldımbisey olmaz canim merak etme.ben oglumdada 32 ye kadar kullandirmisti doktorum.simdi baska doktora gidiyorum bu da 32 dedi.bende sezeryanim o yuzden igneyi bir hafta oncesinde kesicez.ama coraspini uzun vadede kullandirmk istemiyor doktorlr.hem kalp acisindan hemde coraspinin etki suresi daha uzunmus igneye gore
Clexan 0.4 kullaniyorum canim.4000 mg
kesinlikle aslaaaaa konuşurken bile sinir basıyor yapmadığı halde gidip gırtlaklayasım gelioDusuncesi bile yetiyor insana bekarken eyvallah diyebiliyorsunda evliyken karin varken tahammul edilcek bisey degil yani
Canım sen bizi habersiz bırakma e mi, saat başı gelismelerden haberimiz olsun.Amin canım inşallah
Aldatmanın gözü sözü teni yok canım. zaten aldatmak önce düşüncede başlar sonra tensel olur. adam düşüncesiyle başka kadını arzulasa bitmişizdir işte. ne kalır ki ?
erkekler için kesin yapmaz denmez, olurda izliyosa da siliyodur kanıt bulamıyorum. gözüm görmüyo gönlüm şüphelenmiyo. hoş benmki silmeyi bilmez, anlamaz okadar teknolojiden görürsem komdomu ağzına sokup şişiririm öyle boğarım onu
Iki gündür sabahtan aksama doktordayim. Bugun evdeyim ayni sen gibi gidup gelip dolabi aćiyorum.Bende kizimin esyalarina bakip duruyorum dolabi acip, her gun birkac doz iyi geliyor
Siz yikamaya basladiniz mi? Ben de bir an once baslasam diyorum agirlasmadan
haber aldıkça yazarım kuzum inşallah. evet daha 29+0 bugün ufak olduğu için küveze alırlar diye düşünüyorum canımCanım sen bizi habersiz bırakma e mi, saat başı gelismelerden haberimiz olsun.
Bebiş de anne de sağlıklı olsun inşallah. Kuveze mi alirlar yavruyu?
kız okadar çok konuşmuşuz ki şunları sabahın 4ünden sonra sapık sapık rüyalar gördüm kendimle. sbah işe gelmeden gusül aldımhahaha çok iyi ya bana da fıkır oldu kondomla sısırıp bogma
çamaşır makinesi temizleyicisini yeni duydum canım bende alıyım bari ondan. bencede soğuklar bastırmadan ağırlaşmadan yap vakti ile. Bizde haftaya bugün gidip cicişler alıcaz inşallah EgoşaIki gündür sabahtan aksama doktordayim. Bugun evdeyim ayni sen gibi gidup gelip dolabi aćiyorum.
Bugun önce camasir makinesini temizleyecegim. Domol marka camasir makinesi temizleyicisi kullanacagim. Bakmayın onca su icinde lastikler icinde pamukcuklar birikiyor. Islak islak bakteri icin birebir yuva. Ondan sonra renkli beyaz diye her seyini yikayip serecegim. Aksama da ütülerim. 2 tane file aldım minik parcalar kaybolmasin diye.
Ben Ankara'dayım. Belli olmaz soguklar bastiriverir eylülde. Kurumazlar is kokusu olur. Haftaya da millet mangala girisir falan. Kuzucugumun cicileri hazir olsun ben iyice agirlasmadan.
Biraz ihmal ettim açıkçası canım doktorum verdi de ben arada içiyordum.
İçmem gerekiyormuş demek ki düzenli olarak.
ayyy hadi insaallah hayirlisiyla hag salim kucagina almak nasip olur sanirim ayni haftadayiz onunlagünaydın kızlar, Afife arkadaşımızın gece nişanı gelmiş. serviks uzunluğu iyice düşmüş açılması var. bol bol dua istiyo, kasılmaları artınca doğuma alacaklarmış. Rabbim hayırlı ömür ve nefes versin inşallah ikisine de
onun sat 26 ocakmış canım galiba aynı haftadasınız. hayırlısı olsun inşallahayyy hadi insaallah hayirlisiyla hag salim kucagina almak nasip olur sanirim ayni haftadayiz onunla
Tabi kendi başına nefes almaya başlayana kadar kalır, sütü tolere edebilecek mi, boşaltımda sorun var mı herşey gözlem altında olacak bir süre. Normal doğması gereken zamana kadar da kalabilir (3ay), 1 ay sonra da çıkabilir tamamen gelişimine bağlı.Canım sen bizi habersiz bırakma e mi, saat başı gelismelerden haberimiz olsun.
Bebiş de anne de sağlıklı olsun inşallah. Kuveze mi alirlar yavruyu?
benimde 26 ocak canim ayniyiz onunla hadi ins sag salim bebidine kavusur ciger gelsitirici falan vurmuslaemi acabaonun sat 26 ocakmış canım galiba aynı haftadasınız. hayırlısı olsun inşallah
Öyle kuzum yapacak bişey yok duadan başka Allah güzel bi kapı açmıştır inşallah ikisine de..Heleki ben.. gece 2de mesaj atmış sabah uyandım uyku sersemi afalladım. birbirimize bağlanmışz kuzum cidden.. bağ kuruldu aramızda.
doç. görmüş 1 2 gün dayansanda kar yanımıza demiş ama açılması artıyomuş,bundan sonrası Takdiri ilahi
Tabi kendi başına nefes almaya başlayana kadar kalır, sütü tolere edebilecek mi, boşaltımda sorun var mı herşey gözlem altında olacak bir süre. Normal doğması gereken zamana kadar da kalabilir (3ay), 1 ay sonra da çıkabilir tamamen gelişimine bağlı.
Canim bende duydum oyleymis.abim ilac sirketinde calistigi icin uyarmisti depolardada kalmadi diye.bende tedbir olsun diye 3 kutu almistim.hala sıkinti devam ediyormu bilmiyorum.insallah bittiginde sıkinti gecmis olur.iğneni bulabiliyor musun canım ben bulamıyorum 0,6 kullanıyorm clexan bulamadım die oksapar kullandım şimdi oksaparda yok piuyasada başka aldım
Merhaba canım bende clexan 06 kullanıyordum bir aydır piyasada Yok maalesef ya enox yada olsalar veriyor eczaneler.clexan otomatik olunca kolay yapıyordum bu enox beni çok zorladı.iğneni bulabiliyor musun canım ben bulamıyorum 0,6 kullanıyorm clexan bulamadım die oksapar kullandım şimdi oksaparda yok piuyasada başka aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?