- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
icmesemde yaniyor zaten diyip iciyorum brn :) yatmadan once iciyorum bi su bardagiba 1 tatli kasigi koyuyorumpullubiber grubumuzun bilgesi maşallah çok tecrübeli her konuda :)
Ne zaman içiyorsunuz peki Kızlar mideye zarar vermiyor dimi malum mide yanmalarımız var ya bir yeri iyi ederken diğer yeri rahatsız etmeyelim :)
analdim kuzum sagolasun cevabin icin :)Evet kendi sitelerindengecen siparisimde diyoki adini yazana %10 indirim yapcam a
Pismemis bisey satamazlarki dusunsene hava sicak zaten dolapta omru 1 gun gunde kac dilim satacakalar...mayonez gibi iste evde cig yumurtayla yapiyosun ama hazir mayonezlerde yumurta aromasinin aromasinin aromasi var anca...
Aman çok şükür gözün aydın. 29 Ağustos ta benim kontrolümde sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdilik bi terslik hissetmiyorum tabi ama sürekli bi tedirginlik var.Evet canım çok şükür herşey yolundaydı dikiş iyi, bebek iyi, risk görmedi, bizim 27. Hafta riskli ama gel demedi 1 ay sonra görüşelim dedi, emin misiniz 27. Hafta görüşmeyecek miyiz dedim, Güldü gerek yok dedi. İnşallah gerek olmaz. Senin kontrol ne zaman?
allahim sirke dedikce cok cok guluyorum kendime yaa :) esiminde orasina burburasina suruyoruz surekli surekli dun sinek isirmis eve gidince sirke sureriz bisey kalmaz dedim adam diyor ota b...ka sirke surer oldun haa diyor :)Ben 15 ay once mide amelyati oldum benim mide yanmami bile hafifletti...enfeksiyon varsa gece yatarken 2 kasik 1 bardak suyla iciyosun yatiyosun.korunmak icin iciyosan 1 tatli kasigi yeterli.dedigim gibi kesinlikle market sirkesi yada o meshur markanin organik sirkesi degil.ev sirkesi olmasi lazim.fermente mutfagimdan aldigim sirkenin ne kokusu ne tadi var
Fermente mutfagim sirke yapilisi diye yaz cikiyo zaten ordan bakabilirsin nasil yapildigina
2 Kriter var biri bebeğin hareketi biri sancı, bebek hareketliyse sancın yoksa sorun da yok demek ki, tedirgin ve tetikte olman tabi ki doğal ama hiç kalbini karartma.Aman çok şükür gözün aydın. 29 Ağustos ta benim kontrolümde sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdilik bi terslik hissetmiyorum tabi ama sürekli bi tedirginlik var.
canim benim 27+5 te 1200 gramdi ama benimki hep onden gidiyor zaten benim bi arakdasimda 33. haftasinda 4 gun geri cikmis kilo olarak bebegi doktor bunuda korkutmus sana konustugu gibi konusmuss ama bence kilolari gayet iyi gelisimi falan guzelse kilo takilacak bi problem degil cunku herkes kilolu olacak diye bisey yok yaaKızlar 28. Haftada bebeğimiz kaç gr di hatırlıyor musunuz?
hareket konusunda bi sıkıntı yok çok şükür ama gece biraz sancılı geçti. Önce sol kasığıma sancı girdi sonra belime eyvah dedim bi terslik oluyo. 1 saate yakın sürdü sonra kendiliğinden geçti çok şükür. Bugünler yalnızım bide evde annemler hac’dalar. Eşim de işten geç geliyo o yüzden diken üstünde kalıyorum. Az daha dayan diye sürekli konuşuyorum deli gibi :)2 Kriter var biri bebeğin hareketi biri sancı, bebek hareketliyse sancın yoksa sorun da yok demek ki, tedirgin ve tetikte olman tabi ki doğal ama hiç kalbini karartma.
Allah Kabul etsin inşallah, bize de nasip etsin. Yok ya olmaz inşallah, annenlerde oradan dualar ediyorlardırhareket konusunda bi sıkıntı yok çok şükür ama gece biraz sancılı geçti. Önce sol kasığıma sancı girdi sonra belime eyvah dedim bi terslik oluyo. 1 saate yakın sürdü sonra kendiliğinden geçti çok şükür. Bugünler yalnızım bide evde annemler hac’dalar. Eşim de işten geç geliyo o yüzden diken üstünde kalıyorum. Az daha dayan diye sürekli konuşuyorum deli gibi :)
Amin inşallah. Hatta az önce afifeyi de söyledim ordan dua edin diye. Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah.Allah Kabul etsin inşallah, bize de nasip etsin. Yok ya olmaz inşallah, annenlerde oradan dualar ediyorlardır
Gruba yeni katıldım Asıl kayıt olabilirim
kizz benim kvdexe normalde herseye sirke kullanir kii evde bende sirke kullaniyor yer cam silmek icin falan ama
Akşam bn attırdım sıkı bastır cnm atacaktırYa enox atıyor mu kendi bi deniyeyim canım teşekkürler canım.
bak canim bu sekilde benimki
Kocamda gecen gun kafam kopsa sirke suriym yenisi cikar diyceksin diyoallahim sirke dedikce cok cok guluyorum kendime yaa :) esiminde orasina burburasina suruyoruz surekli surekli dun sinek isirmis eve gidince sirke sureriz bisey kalmaz dedim adam diyor ota b...ka sirke surer oldun haa diyor :)
Amin, Allah razı olsun canımAmin inşallah. Hatta az önce afifeyi de söyledim ordan dua edin diye. Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah.
Amin canım Allah razı olsun.. Tüm hastalara şifalar versin Rabbim.Allah rahmet eylesin kuzum geride kalanlara sizlere uzun ömürler versin inşallah.. Seninde sürekli tetikte olman gerek işte şeker hastalığı çok pis bi hastalık kimseye vermesin.. Annem 14 senedir günde 4 defa insülin oluyor ama şimdi kendine iyi bakıyor kiloda verdi dikkat ediyor hayatınız hep böyle geçecek işte yapcak bişey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?