2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Nasıl kaçırmışım bende şaşırdım :)
İnternetten mi sipariş veriyorsunuz?

pullubiber grubumuzun bilgesi maşallah çok tecrübeli her konuda :)
Ne zaman içiyorsunuz peki Kızlar mideye zarar vermiyor dimi malum mide yanmalarımız var ya bir yeri iyi ederken diğer yeri rahatsız etmeyelim :)
Ben 15 ay once mide amelyati oldum benim mide yanmami bile hafifletti...enfeksiyon varsa gece yatarken 2 kasik 1 bardak suyla iciyosun yatiyosun.korunmak icin iciyosan 1 tatli kasigi yeterli.dedigim gibi kesinlikle market sirkesi yada o meshur markanin organik sirkesi degil.ev sirkesi olmasi lazim.fermente mutfagimdan aldigim sirkenin ne kokusu ne tadi var
Fermente mutfagim sirke yapilisi diye yaz cikiyo zaten ordan bakabilirsin nasil yapildigina

Dün kontrolün mü vardı kuzum? Ne dedi doktorun? Dikişlerle ilgili bi sıkıntı yoktur inşallah

Bende iciyorum maile hastası olduk salataya koymayınca bnm büyükbaş diyo bunun tadı niye böle sirke koymadin demi bayram sonu sana alayım 5 6 şişede pinti ligi bırak diyo :)))

Nasıl kaçırmışım bende şaşırdım :)
İnternetten mi sipariş veriyorsunuz?
Evet kendi sitelerinden gecen siparisimde diyoki adini yazana %10 indirim yapcam a
ayyy oylrmi kuzumm sonra internetten yapilisina baktim firinda biraz pisiriliyormhs falan ama kv oyle diyince bi tatmin olmadim insaalalh bi sikinti olmaz
Pismemis bisey satamazlarki dusunsene hava sicak zaten dolapta omru 1 gun gunde kac dilim satacakalar...mayonez gibi iste evde cig yumurtayla yapiyosun ama hazir mayonezlerde yumurta aromasinin aromasinin aromasi var anca...

Tövbe tövbe o ne biçim doktormuş hamileye söylenecek laf mı bebeğin anne karnında ölmesi.
Eğer bir sıkıntı yada bir rahatsızlık yoksa bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa kilo olarak geri olmasında ne gibi bir sakınca olabilir ki.
Her bebeğin gelişimi farklı. Kimi iri kimi zayıf olur. Genetik de olabilir. Yani kan akışına falan baktı mı canım onda sıkıntı yoksa bebeğe kilo aldıracak şeyler tüketebilirsin.
Süt muz kaşar peyniri ceviz pekmez
Bunlar bebeğe kilo aldıran yiyecekler. Şeker problemin yoksa hergün bunları tüketebilirsin.

Bende iciyorum maile hastası olduk salataya koymayınca bnm büyükbaş diyo bunun tadı niye böle sirke koymadin demi bayram sonu sana alayım 5 6 şişede pinti ligi bırak diyo :)))
Ya bide ben lahana tursusunun hastasiyim,hic bir yerde o tadi alamiyorum kendi kurduklarimda oyle olmuyo sadece kaya tuzu kullaniyolarmis denemedinse mutlaka dene diycemde stokta yok simdi bende bekliyorum
Lidya bile her sofrada turçu turçu diyo kac gundur

Tamam tatlım çok sağol hemen bakıyorum
Bu arada geçmiş olsun miden içinde.

ben sağlık ocağına veriyorum canım kullanmadığımız süresi olan kalan ilaçlarımı önceki düşüğümde hatta burdan bi arkadaş elinde olan varsa verir mi dedi ona kargolamıştım evde boş boş durup atılacağına bencede işe yarasın

Cnm ben pek tursucu değilim ama kv gayet başarılı turşu konusunda bir fermente mutfagim olmasada salcam turşu tarhana erişte vs gibi kış haziliklarimi yapar.çok temiz ve titizdir içime sinerek yiyebiliyorum.zaten hazır salça nasıldı hatırlamıyorum okadar çok oldu yemeyeli.bak yeni tarhana yi yapsın sana gönderirim nasıl olsa adresin var

yazik ya ne bicim doktorlar var.boyle biseyi sana soylemesi bile sacma.hadi bebek iyi beslenemiyor takip altinda tutalim filan de.birde ne kadar gerideymis soyledimi.bence baska bi doktora git canim icin rahat etsin hem

canim her birinde 10 enjektor var gunde bir kez kullaniyorum.1 ay gidiyor.son 4-5 enjektor ancak kalmistir.bakalim pazartesi yazdirinca gorucez insallah depolarda kalmistir.

Dün kontrolün mü vardı kuzum? Ne dedi doktorun? Dikişlerle ilgili bi sıkıntı yoktur inşallah
Evet canım çok şükür herşey yolundaydı dikiş iyi, bebek iyi, risk görmedi, bizim 27. Hafta riskli ama gel demedi 1 ay sonra görüşelim dedi, emin misiniz 27. Hafta görüşmeyecek miyiz dedim, Güldü gerek yok dedi. İnşallah gerek olmaz. Senin kontrol ne zaman?

Sagol kusum biz doktuk tarhanamizi,bende size zeytinyag yolliycam ama daha dinleniyolar..teyzem oyle guzel bakiyoki zeytinliklere enistem arapsabununu evde yapiyo onunla yikiyolar agaclari hic ilac degmiyo parayla arasan bulamazsin bu kadar organigini .soguk sıkım yapilip celik tanklarda oksijensiz ustune azot basilip kapatiliyo 6 ay dinlendiriliyo iste daha acmadi teyzem bu senenin hasadini,bayramda acmis olursa alip gelicem sizede gondercem insallah
Ya unutmadan seyi diycektim kizimin arkaslari var ikizler ayni aydalar hep hasta oluyolardi annesine dedim boyle sirke aldim iciriyorum o da almis o bide nar sirkesi almis gecen ay dediki kizlar ishal olmus 1 cay kasigi icirmis ikisine hemen kesmis,nar sirkesi ishale iyi geliyomus sende al evde bulunsun dedi bana ama stokta yoktu alamadim seninde aklinda olsun

Şekerin yükselmesindense düşmesi daha tehlikeliymiş dimi? Aman dikkat et canım. Benim annem şeker hastası ondan biliyorum. Düşünce çok kötü oluyo.

Beni de önceki gebeliğimde durduk yere ebe uyarmıştı, gerilip, çok sinir olmuştum, ürkütücü birşey tabi de bazıları uyarıyorlar.

nasıl on enjektor llah allah degısık demekkı bızım ılaclar bnde ıkı enjektor var bı kutuda bu sefer 30 kutu bırden yazdırdım ve aldım yanı

Seninki tansiyon olabilir canım. Şeker daha başka çünkü. Allah korusun, şekerden ben çok bayıldım, ruhun çekilmiş gibi oluyor yani ben öyle tabir ediyorum o hissi. Sadece bir göz kararması değil ağlama krizi filan oluyor. Bembeyaz olmaz şeker bayılmasında mesela, bilinç kapanır direkt. Buz gibi terlersin, zangır zangır titrersin bir de.

Benim daha evvel çokça yaşadığım bir şey olduğu için biliyorum şeker düşmesi olduğunu. Hemen müdahale edebiliyorum. Elhamdulillah fark ettim. 50nin altına düştüğünde şeker komasına girebiliyorsun çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…