evet canim iyi geliyor bendepullubiber den ogredim o gunden berie iciyorum :)
Kiizzz biz aylardir sirke muhabbeti yapiyoruz sen nasil bilmezsinben fermentemutfagimin sirkesini anlata anlata ove ove bitiremedim artik reklam bedeli olarak 1 kasa sirke bekliyorum kendilerinden
Her gun 1 tatli kasigi sirke iciyorum ne enfeksiyon ne grip ne baska hastalik,kiza da iciriyorum ki dusun krese gittigi halde burnu bile akmiyoayyy canim sirkem
Ben 15 ay once mide amelyati oldum benim mide yanmami bile hafifletti...enfeksiyon varsa gece yatarken 2 kasik 1 bardak suyla iciyosun yatiyosun.korunmak icin iciyosan 1 tatli kasigi yeterli.dedigim gibi kesinlikle market sirkesi yada o meshur markanin organik sirkesi degil.ev sirkesi olmasi lazim.fermente mutfagimdan aldigim sirkenin ne kokusu ne tadi varpullubiber grubumuzun bilgesi maşallah çok tecrübeli her konuda :)
Ne zaman içiyorsunuz peki Kızlar mideye zarar vermiyor dimi malum mide yanmalarımız var ya bir yeri iyi ederken diğer yeri rahatsız etmeyelim :)
Dün kontrolün mü vardı kuzum? Ne dedi doktorun? Dikişlerle ilgili bi sıkıntı yoktur inşallahBana da 2 kilo olayı çok söylendi, biz hergün kilosunu soruyorduk,hemşiresi önemi yok ki niye soruyorsunuz dedi. Sonra geldim forumdan arattim 2 kilonun altinda cikan cok bebek olmus, Öncelik ciğermiş. Afifeye de her hafta yapılıyordu zaten ciğer geliştirici şifa olur inşallah.
Dünde kontrolde doktorla konuşurken erken doğum riskim var diye ben sürekli et yiyorum dedim, protein bebeğe kilo aldırıyor. Olabilir mantıklı iyi yapıyorsun ama önemli olanı ciğer dedi o da.
Bende iciyorum maile hastası olduk salataya koymayınca bnm büyükbaş diyo bunun tadı niye böle sirke koymadin demi bayram sonu sana alayım 5 6 şişede pinti ligi bırak diyo :)))Ben 15 ay once mide amelyati oldum benim mide yanmami bile hafifletti...enfeksiyon varsa gece yatarken 2 kasik 1 bardak suyla iciyosun yatiyosun.korunmak icin iciyosan 1 tatli kasigi yeterli.dedigim gibi kesinlikle market sirkesi yada o meshur markanin organik sirkesi degil.ev sirkesi olmasi lazim.fermente mutfagimdan aldigim sirkenin ne kokusu ne tadi var
Fermente mutfagim sirke yapilisi diye yaz cikiyo zaten ordan bakabilirsin nasil yapildigina
Evet kendi sitelerindenNasıl kaçırmışım bende şaşırdım :)
İnternetten mi sipariş veriyorsunuz?
Pismemis bisey satamazlarki dusunsene hava sicak zaten dolapta omru 1 gun gunde kac dilim satacakalar...mayonez gibi iste evde cig yumurtayla yapiyosun ama hazir mayonezlerde yumurta aromasinin aromasinin aromasi var anca...ayyy oylrmi kuzumm sonra internetten yapilisina baktim firinda biraz pisiriliyormhs falan ama kv oyle diyince bi tatmin olmadim insaalalh bi sikinti olmaz
Arkadaşlar doktordan geliyoruz. Bebeğin kilo olarak biraz geride olduğunu söyledi. Suyunu falan kontrol etti olumsuz bir şey söylemedi. Ama bebeğin anne karnında ölmesi ile ilgili uyarı yaptı. Biraz korkuyorum başına gelen var mı? Ya da bilgisi olan var mı lütfen yardım edin
Ya bide ben lahana tursusunun hastasiyim,hic bir yerde o tadi alamiyorum kendi kurduklarimda oyle olmuyo sadece kaya tuzu kullaniyolarmis denemedinse mutlaka dene diycemde stokta yok simdi bende bekliyorumBende iciyorum maile hastası olduk salataya koymayınca bnm büyükbaş diyo bunun tadı niye böle sirke koymadin demi bayram sonu sana alayım 5 6 şişede pinti ligi bırak diyo :)))
Ben 15 ay once mide amelyati oldum benim mide yanmami bile hafifletti...enfeksiyon varsa gece yatarken 2 kasik 1 bardak suyla iciyosun yatiyosun.korunmak icin iciyosan 1 tatli kasigi yeterli.dedigim gibi kesinlikle market sirkesi yada o meshur markanin organik sirkesi degil.ev sirkesi olmasi lazim.fermente mutfagimdan aldigim sirkenin ne kokusu ne tadi var
Fermente mutfagim sirke yapilisi diye yaz cikiyo zaten ordan bakabilirsin nasil yapildigina
ben sağlık ocağına veriyorum canım kullanmadığımız süresi olan kalan ilaçlarımı önceki düşüğümde hatta burdan bi arkadaş elinde olan varsa verir mi dedi ona kargolamıştım evde boş boş durup atılacağına bencede işe yarasınAklinizda olsun arkadaşlar, elinde fazladan clexane olan ve dogum oncesi doktor kestiği icin kullanilmadan kalanları bazı ince düşünceli anneler hastaneye getirip veriyor. Aslında bu yasak. Ne de olsa a kisisine yazilan ilac b kisisine verilemez. Hemsirenize sorun bakalım oyle getıren var mı. Siz de elinizde dogum oncesi-sonrası kalırsa hastanenize sorun almak isterler mi. Yazık devletimize, ihaleyle döviz üzerinden katki payı vs. ödüyor. Fazladan yazdırılıp çöpe gidecegine ihtiyaç sahibine verilse, o kisi de 3 kutu yazdiracagina 2 kutu yazdirsa yine kar.
Ama tekrarlıyorum bu son derece haklı sebeplerle yasaktır alenen böyle bir uygulama yapamaz ne hastane ne doktor ne de eczane. Bekleme salonunda diğer hamilelere de sorabilirsiniz .Hele şu dovizin son halinde depolar da bile bile çıkarmıyorlar piyasaya. Milletin dini imanı para!
Cnm ben pek tursucu değilim ama kv gayet başarılı turşu konusunda bir fermente mutfagim olmasada salcam turşu tarhana erişte vs gibi kış haziliklarimi yapar.çok temiz ve titizdir içime sinerek yiyebiliyorum.zaten hazır salça nasıldı hatırlamıyorum okadar çok oldu yemeyeli.bak yeni tarhana yi yapsın sana gönderirim nasıl olsa adresin varYa bide ben lahana tursusunun hastasiyim,hic bir yerde o tadi alamiyorum kendi kurduklarimda oyle olmuyo sadece kaya tuzu kullaniyolarmis denemedinse mutlaka dene diycemde stokta yok simdi bende bekliyorum
Lidya bile her sofrada turçu turçu diyo kac gundur
yazik ya ne bicim doktorlar var.boyle biseyi sana soylemesi bile sacma.hadi bebek iyi beslenemiyor takip altinda tutalim filan de.birde ne kadar gerideymis soyledimi.bence baska bi doktora git canim icin rahat etsin hemArkadaşlar doktordan geliyoruz. Bebeğin kilo olarak biraz geride olduğunu söyledi. Suyunu falan kontrol etti olumsuz bir şey söylemedi. Ama bebeğin anne karnında ölmesi ile ilgili uyarı yaptı. Biraz korkuyorum başına gelen var mı? Ya da bilgisi olan var mı lütfen yardım edin
canim her birinde 10 enjektor var gunde bir kez kullaniyorum.1 ay gidiyor.son 4-5 enjektor ancak kalmistir.bakalim pazartesi yazdirinca gorucez insallah depolarda kalmistir.3 kutu mu 3 kutu hala bitmedi mi ben günde 1 sefer vuruluyorum gecen aldıgımda 20 kutu almıstım henuz daha elımdekı bıtmedı bıle bayram tatılınde ıken bıtecek dıe erkenden yazdırdım nasılsa raporum var verılıyor dıe
benimki de yan yatıyor ama dik bi geldi mi mideme kafasını dayayıp mesaneme tekme atıyor 5 dkda bir tuvalete gidiyorum öyle olunca :))Aynen sor canim. Benim sipa yan yatiyo daha dikey konuma gecmedi ondan da olabilir. Aksatma ama sor mutlaka
Evet canım çok şükür herşey yolundaydı dikiş iyi, bebek iyi, risk görmedi, bizim 27. Hafta riskli ama gel demedi 1 ay sonra görüşelim dedi, emin misiniz 27. Hafta görüşmeyecek miyiz dedim, Güldü gerek yok dedi. İnşallah gerek olmaz. Senin kontrol ne zaman?Dün kontrolün mü vardı kuzum? Ne dedi doktorun? Dikişlerle ilgili bi sıkıntı yoktur inşallah
Sagol kusum biz doktuk tarhanamizi,bende size zeytinyag yolliycam ama daha dinleniyolar..teyzem oyle guzel bakiyoki zeytinliklere enistem arapsabununu evde yapiyo onunla yikiyolar agaclari hic ilac degmiyo parayla arasan bulamazsin bu kadar organigini .soguk sıkım yapilip celik tanklarda oksijensiz ustune azot basilip kapatiliyo 6 ay dinlendiriliyo iste daha acmadi teyzem bu senenin hasadini,bayramda acmis olursa alip gelicem sizede gondercem insallahCnm ben pek tursucu değilim ama kv gayet başarılı turşu konusunda bir fermente mutfagim olmasada salcam turşu tarhana erişte vs gibi kış haziliklarimi yapar.çok temiz ve titizdir içime sinerek yiyebiliyorum.zaten hazır salça nasıldı hatırlamıyorum okadar çok oldu yemeyeli.bak yeni tarhana yi yapsın sana gönderirim nasıl olsa adresin var
Şekerin yükselmesindense düşmesi daha tehlikeliymiş dimi? Aman dikkat et canım. Benim annem şeker hastası ondan biliyorum. Düşünce çok kötü oluyo.Kızlar az önce içim geçti, ter bastı aniden gözüm de kararmaya başladı. Aha dedim şekerim düşüyor (önceden çok yaşadığım için biliyorum bu hissi) gittim hemen ballı tahıllı mısır gevreği attım ağzıma yaklaşık bir avuç. Ve düştü mü gerçekten yoksa başka bir şey mi diye emin olmak için şekerimi ölçtüm. Şok oldum, şekerim 45e düşmüş. Hemen elime ne geçtiyse yiyiverdim. Şimdi biraz daha iyiyim elhamdulillah. Farketmesem az daha gidiyormuşum... Allah korusun ya. Daha kahvaltımın üstünden 3 saat geçmişti halbuki, uzun bir süre bile değil.
Beni de önceki gebeliğimde durduk yere ebe uyarmıştı, gerilip, çok sinir olmuştum, ürkütücü birşey tabi de bazıları uyarıyorlar.Arkadaşlar doktordan geliyoruz. Bebeğin kilo olarak biraz geride olduğunu söyledi. Suyunu falan kontrol etti olumsuz bir şey söylemedi. Ama bebeğin anne karnında ölmesi ile ilgili uyarı yaptı. Biraz korkuyorum başına gelen var mı? Ya da bilgisi olan var mı lütfen yardım edin
nasıl on enjektor llah allah degısık demekkı bızım ılaclar bnde ıkı enjektor var bı kutuda bu sefer 30 kutu bırden yazdırdım ve aldım yanıyazik ya ne bicim doktorlar var.boyle biseyi sana soylemesi bile sacma.hadi bebek iyi beslenemiyor takip altinda tutalim filan de.birde ne kadar gerideymis soyledimi.bence baska bi doktora git canim icin rahat etsin hem
canim her birinde 10 enjektor var gunde bir kez kullaniyorum.1 ay gidiyor.son 4-5 enjektor ancak kalmistir.bakalim pazartesi yazdirinca gorucez insallah depolarda kalmistir.
ayy dikkat et canım Allah korusun. aynısı bana oluyodu böyle gözlerim kararıyodu sonra heryer bembeyaz gözüküyodu, boynumdan gözlerime doğru bi uyuşma geliyodu kulaklarım uğuldadığında bayılıyodum. otobüste evde farketmiyo. hatta bikaç kere dşüp bayılmışım bikeresinde dudağım patlamış onun acısına ayılmıştım ben tansiyon sanıyodum. acaba şekerdenmiydi o yaozamanlar çok daha
Ya enox atıyor mu kendi bi deniyeyim canım teşekkürler canım.yooo hayır deriden kendin çekmiyorsun eşimde vururken bu atmıo dedi kolumdan çıkarttı bnde atar o dedim aldım elinden sıkıca bastırdım attı snde sıkı bastır atıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?