2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Haklısın! Görev icabı ilçedeyim doktora il'e gidiyorum ama aklıma harika bir fikir getirdin eşim köylere göreve gidebiliyor aslında bunları toplayıp sağlık ocağına köylerde ilaç alamayacak durumda olanlara verilebilir.

Kocamda gecen gun kafam kopsa sirke suriym yenisi cikar diyceksin diyo
Ama 2 gece once bogazim giciklaniyo ne vercen diye geldi eve,icti sirkeli balli suyunu sabaha iyilesmis bile dalga gecmeyi biliyo ama isine yarayinca hic sesi cikmiyo
aynenn benimkixe oylee bi iki sivilcesi cikmisti gel surelim dedim gecti iyi geldimi diyorum yooo gecirmedi diye dalga geviyro benimlr :)

Cok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
Canim cok cok gecmis olsun hic korkma daha gecen ay kizimin arkadasinin ustune cay dokuldu 2.ve 3.derece yaniklar inanki 2 3 gunde iyilesti kucuklerin cilt yenilenme hizi inanilmaz sende sasip kalcan gorurusun bak hic meram etme.mericin hafif pembelikleri kaldi iz bile kalmayacak demisler.hemencecik iyilsicek hic merak etme

Estağfurullah canım ne demek. Yaşayınca insan daha bir tedbirli oluyor ve uyarmak istiyor çevresini de.. Çok sık yemem lazım dediğin gibi. Öyle aşırı dolu dolu yemiyorum çünkü öğünlerimi. Şimdi bile üç saat oldu. Bir şeyler yiyeyim de tekrar düşmesin.

Cok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
Çok çok geçmiş olsun canım. Ciddi bir durum yoktur inşallah...

Küçükken benim üzerime de kaynar çaydanlık dökülmüştü ama iz bile kalmadı çok şükür. Senin kuzun inşallah çok daha hızlı atlatır. Allah şifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…