Haklısın! Görev icabı ilçedeyim doktora il'e gidiyorum ama aklıma harika bir fikir getirdin eşim köylere göreve gidebiliyor aslında bunları toplayıp sağlık ocağına köylerde ilaç alamayacak durumda olanlara verilebilir.Aklinizda olsun arkadaşlar, elinde fazladan clexane olan ve dogum oncesi doktor kestiği icin kullanilmadan kalanları bazı ince düşünceli anneler hastaneye getirip veriyor. Aslında bu yasak. Ne de olsa a kisisine yazilan ilac b kisisine verilemez. Hemsirenize sorun bakalım oyle getıren var mı. Siz de elinizde dogum oncesi-sonrası kalırsa hastanenize sorun almak isterler mi. Yazık devletimize, ihaleyle döviz üzerinden katki payı vs. ödüyor. Fazladan yazdırılıp çöpe gidecegine ihtiyaç sahibine verilse, o kisi de 3 kutu yazdiracagina 2 kutu yazdirsa yine kar.
Ama tekrarlıyorum bu son derece haklı sebeplerle yasaktır alenen böyle bir uygulama yapamaz ne hastane ne doktor ne de eczane. Bekleme salonunda diğer hamilelere de sorabilirsiniz .Hele şu dovizin son halinde depolar da bile bile çıkarmıyorlar piyasaya. Milletin dini imanı para!
Canım benim şimdi kullandığım enox ondan kullandın mı Oda kendi atıyor mu?benimkide bu şekilde cnm
aynenn benimkixe oylee bi iki sivilcesi cikmisti gel surelim dedim gecti iyi geldimi diyorum yooo gecirmedi diye dalga geviyro benimlr :)Kocamda gecen gun kafam kopsa sirke suriym yenisi cikar diyceksin diyo
Ama 2 gece once bogazim giciklaniyo ne vercen diye geldi eve,icti sirkeli balli suyunu sabaha iyilesmis biledalga gecmeyi biliyo ama isine yarayinca hic sesi cikmiyo
cok mantikli ben tezgahin arkasinda durim yeter bana :) musterilerle taklasirim ben anlatirken :)
doktor bana 28 de gel demişti ama ben 27 de gitmiştim o zaman 1000gr 37 cm'di aypastam.. kilo normal dedi boy uzun olacak sanki dedi...Kızlar 28. Haftada bebeğimiz kaç gr di hatırlıyor musunuz?
evet dün kullandım ilk kez hatta canım oksapar yok dıe onu almak zorunda kaldım ve atıyor esım atmıo dıe o sekılde cıkardı ama attı sonradan sıkı bastırılması gerekıoCanım benim şimdi kullandığım enox ondan kullandın mı Oda kendi atıyor mu?
ayyy canım yaa çok geçmiş olsun durumdan haberdar et bizi Allah şifa versin çok üzüldümCok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
Canim cok cok gecmis olsun hic korkma daha gecen ay kizimin arkadasinin ustune cay dokuldu 2.ve 3.derece yaniklar inanki 2 3 gunde iyilesti kucuklerin cilt yenilenme hizi inanilmaz sende sasip kalcan gorurusun bak hic meram etme.mericin hafif pembelikleri kaldi iz bile kalmayacak demisler.hemencecik iyilsicek hic merak etmeCok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
Çok geçmiş olsunCok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
aaaa gecmis olsun canim cokkk rabbim yardimciniz olsunCok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
Cok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
Estağfurullah canım ne demek. Yaşayınca insan daha bir tedbirli oluyor ve uyarmak istiyor çevresini de.. Çok sık yemem lazım dediğin gibi. Öyle aşırı dolu dolu yemiyorum çünkü öğünlerimi. Şimdi bile üç saat oldu. Bir şeyler yiyeyim de tekrar düşmesin.LezzetliCipetpet çok geçmiş olsun. Kahvaltıyı az yaptıysan veya şekerli şeyler yediysen ani yükselme ve ardından düşme yapmış olabilir şeker. Tabi sen senelerdir uzmanı olmuşsundur hastalığın ben boşa akıl veriyor gibi olmayım da, babannemden biliyorum ben de, şeker düşmesi yüzünden çok komaya girdi de acillere götürdük. Az yiyorsan yemek öğün aralarını 2 saate düşür. Tekrar yaşatmasın Rabbim inşallah.
Çok çok geçmiş olsun canım. Ciddi bir durum yoktur inşallah...Cok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
Canım geçmiş olsun durumu nasıl şimdi? haberdar et bizi, Allah şifa versin korişeCok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
Allah yardımcınız olsun.Cok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
hoş bulduk adım damla yaş 26 2. Bebek. Cinsiyeti erkek adet tarihim 6 şubat tahmini Doğum tarihi 14 kasımHoş geldin canım bilgilerini yazarsan ilk sayfadaki listeye seni de eklerim
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sen sakin kalmaya çalış zor biliyorum ama sakin ol ki yavru da korkmasın daha cokCok kotuyum kizlar oglumun ustune kaynar cay dokuldu yogunbakimdayiz dualarinizi eksik etmeyin bizden lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?