2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Demekki ben yine o zamanlar doğru tahminde bulunmuşum canım sen anlatınca benmkine benzettim biraz.
Allah şifa versin zormuş o baya. bilinçli olman çok iyiymiş okadar aç kalmamaya çalış ozaman oda tetiklemiştir

çok dikkat et canım hiç aç kalmaman lazım öğünlerini hiç atlama annem şeker hastası bi kaç kere ihmal etti 28 e kadar düştü ve hiç iyi bişey değil organlarına zarar bi anda düşüp bi anda çıkması ki bebek taşıyorsun bide extra dikkat et olur mu tatlım tekrar geçmiş olsun

Kan akışına baktı suyuna baktı iyi dedi. Beslenmeye dikkat edip bi bakmak lazım galiba. Kortizon kullanıyorum mecburen tuz ve şeker yok diyetinde. Öyle olunca canım hiç bir şey istemiyor. Bulantı oluyor. Ama artık kussamda yemem lazım. Teşekkür ederim canım

100 gr daha alması lazımmış en az. Şu an tam 1 kilo. İnşallah arayı kapatır canım

Her an herşey olabilir hepimiz farkındayız ama bu da söylenecek şey değil. Siz kafanıza takmayın birkaç hafta geri kalan ileri de geçebilir sonra. Herhangi teşhisi konulmuş bi sıkıntı da yoksa hiç düşünmeyin böyle şeyler.

canim sana bisey sorucam simdi ben dun tatli istegiylr yanip tutusurken gittigim cafedd cheescake yefim icinde cig yumurta var sonrdn aklima gldi yani yiyip bitirmistimbisey olurmuki acaba kv mikrop varsa biride ayni binide ayni dedi ama

O dünmüş geçti gitti bile. Afiyet olsun bebeğe şifa olsun.

Çok geçmiş olsun iyi ki farketmişsiniz. Düşük şeker hakkaten çok tehlikeli Allah esirgemiş.

Ben de tüp bebek ilaçlarından artanlari bırakmıştım hastaneye hatta biz tedavi olurken orgalutran falan yoktu piyasada ben baya uğraşmıştım bulmak için devlet odedigi halde eczanede olmadığı için 2 tanesini ordan burdan bulup ücretli almıştım. Söylediğin cok mantıklı elinde fazla kalan olursa hastaneye bıraksa cok iyi olur.

Gruba yeni katıldım Asıl kayıt olabilirim

Şekerin yükselmesindense düşmesi daha tehlikeliymiş dimi? Aman dikkat et canım. Benim annem şeker hastası ondan biliyorum. Düşünce çok kötü oluyo.
Evet canım daha tehlikeli Allah korusun. Babamı pankreas kanserinden kaybettik canım, biliyorum düşük şekerin nelere sebep olduğunu... Allah korusun.

Aman canım sen de dikkat et.. Hamilelikte iki katı dikkat etmek lazım.

Çok aç kalmadım ama hamilelikte daha çok düşüyor şekerim. Yapacak bir şey yok, devamlı dikkat etmek lazım işte. Allah hepimizi korusun

Aşırı düşmüş canım aman annene de dikkat edin. Şeker hiç ihmale gelmez. Ben 17imden beri şeker ilacı içiyorum, insülin direncim var ama biz de az önce yazdım babamı pankreas kanserinden kaybettik. Allah esirgesin herkesi... Ciddi düşüşlerde insan korkuyor

Çok geçmiş olsun iyi ki farketmişsiniz. Düşük şeker hakkaten çok tehlikeli Allah esirgemiş.
Sağol canım, elhamdulillah şimdi toparladım baya. Bebiş de hareketlenmeye başladı. Kuzum da etkilenmiş galiba.

Canım o genelde gizli şekeri olup farketmeyenlerde falan oluyor öyle sen kendini tedirgin etme. Ablamın bi arkadaşının başına gelmişti 7. Ayda ama onunki neden oldu sebebini tam bilmiyorum.
Bebeğin günlük hareketlerini say eğer 10 hareketten fazlaysa korkma ama eğer hareketleri azsa hastaneye gitmek gerekli. Gelişimi için de protein ağırlıklı beslenmeye çalış muz hurma falan tüketebilirsin daha hızlı kilo almasını sağlıyor. Suyu eksikse de havuç suyu ve armut yemeyi öneriyorlar.

İnşallah hayırlı geçer doğumu, Rabbim yardımcısı olsun. Bebeklerimiz çok şükür doğumdan sonra yaşayabilecek gelişime sahipler artık, bi süre takipte kalır sonra evine gönderirler. Rabbim zorlaştırmasın kolaştırsın inşallah

Allah rahmet eylesin kuzum geride kalanlara sizlere uzun ömürler versin inşallah.. Seninde sürekli tetikte olman gerek işte şeker hastalığı çok pis bi hastalık kimseye vermesin.. Annem 14 senedir günde 4 defa insülin oluyor ama şimdi kendine iyi bakıyor kiloda verdi dikkat ediyor hayatınız hep böyle geçecek işte yapcak bişey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…