2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Net ölçüm yapamıyorlar ki 200 gr oynar zaten sen bakma doktora, onu baz alacaksak 100 değil 50 gr düşük, 50 gramın lafı yapılmaz ya :) Et yiyor musun? Protein bebeğe kilo aldırır, proteine yönel.

Böyle söyleyince içim rahatlıyor çok teşekkür ederim canım. Artık önüne ne gelse yerim. Yeterki çirkin kızım hayırla doğsun

Maşallah canım darısı benimkinin başına. 28 de 1000 gr olmuş bşraz geride malesef
Bence cok takildin zaten olcum yaparken -100 +100 gr diyo hatta ulrason ciktisinda bile +100 -100 diye cikiyo...ayrica daha once bir arkadasima daha yazmistim teyzemin bebeginin kordonu dolandigi icin 3 hafta geriden geliyordu yeterli beslenemedigi icin buna ragmen son haftalara yakin hizlica bebegi aldilar ve su an ilkokulda...senin bebeginin kilosu hic te geride degil...doktora zaten soylecek lafim yok pes! Benimde kolastazim oldugu icin banada ustun zekali bir dahiliye uzmani olu dogum riskin cok yuksek deyip beni bunalima sokmustu kocam öldyrucekti kadini....

Böyle söyleyince içim rahatlıyor çok teşekkür ederim canım. Artık önüne ne gelse yerim. Yeterki çirkin kızım hayırla doğsun
İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın, önüne ne gelirse yeme :) Şeker yeme, hamur işi yeme hiçbir faydası yok aksine şekeri direkt aldıkları için iyi değilmiş, bol proteinli, sebze ağırlıklı beslenmeye geç. Ben bi liste atmıştım buraya, özelden atayım ona uyarsan sen değil bebek kilo alır.

Aay bende çift rakamlara inmişiiimmm tutamıyorum zamanı şarkısını kendime armağan ediyorum
Ohh gözün aydın canım :)
Bizde doktordan geliyoruz, tam kan tahlilim vardı onları gösterdim gelmişken bebeğede baktım 1050gr olmuş bizim fındık faresi :) 11 kasım muhtemel doğum ultrasona göre, ama kısmetse 29ekimde doğum olur sezeryan tarihi. Yumurta ve et ye dedi doktor, göbek cevresi geride kalmış 1 hafta :) anası gibi kızıda sıska çelimsiz olcak galiba 50yi göremedim halen

Ben hiç kendimi zorlamadım yeme konusunda. İlk haftalar çok titizlendim ama sonra sıkılıverdim. Günde 2 öğün yemekle 2 ara öğünle günü geçiriyorum. 49 la hamile kaldım. Değerlerimde oldukça düşüktü. Kan, kalsiyum, d vitamini. Size tavsiyem yumurta, süt, yoğurt, et, balık, ceviz-badem-fındık yemek. Kafeinli şeylerden uzak durun. Çay, kahve vs. Bebeğin kilo almasını engelliyormuş.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Çok çok geçmişolsun kuzum. Görünmez kaza olabiliyor. Allah daha beterinden korusun.

Ahh canım benim dualarımız seninle cuma gününün hürmetine en kısa zamanda sağlıkla çıkın inşallah

Kozmogirl17 canım benim çok geçmiş olsun insanin aklına gelmeyen başına geliyor kendini suclama... Az da olsa bir miktar sadaka verin canım Rabbim tüm kuzuları korusun.
Sagolun kizlar cocuk dogurmak bisey degilmis diyorum buyutmek dahada zor bugun onu anladim o acidı diye agladikca benim kalbim acidi resmen suanda ayaga kalktigimda bacaklarim titriyor uzandigimda bisey yok ama ayakta duramiyrum cok kastim sanirim kendimi duzelcek unutucaz insallah ama bakalim karnimdakide kipjr kipir hissetti sanirim abisinin caaninin yandigini karnimi desip cikicak sanki o derece hareketli

yaaa kizlar ic camasirim sirilsiklam benim neden oluyor cozemedim cozemedim ter gibide degil ama idrar kaciyor olabilirmi cunku stuvaletimi yaptiktan sistit gibi sanci hissediyorum yani ondan dolayi idrar kacimi olurmu esimde yok sehir disinda yoksa amniyon sivisi pedi al gel dicektim

Kendini sıkma canım benim rahatlatacaksan agla... Hamileliğin basında biz de bir kaza atlattık. Salih gözümüzün önünde düstü dudagi ayrıldı resmen bayiltmadan lokal anestezi ile 5 dikis attılar ama ömrümden ömür gitti... eşimi bile hayatımda ilk defa ağlarken gördüm. Beni öldürsunler evlatlarımin tırnağına dokunmasınlar diyor insan o an...
Çok şükür biz o günleri atlattık iz bile kalmadı. Yine koşup oynuyor. Koray da inşallah hem fiziksel hem ruhsal olarak bu günleri unutacak hiç merak etme canım benim. Güçlü filan olmak zorunda değilsin korayi babasına bırak git tuvalette bağıra bağıra ağla ama geri döndüğünde tüm sevgi şevkat ve güler yüzünle evladına sarıl

eczane uzak mı canım bi çıkıp sen mi alsan acaba en azından için rahatlar

Canım ona birşey diyemeyiz ki, ya doktora gideceksin suyuna bakacak testini yapacak ya da kendin evde yapacaksın, bazı eczaneler sipariş getiriyor bi arayıp sorsan getirir belki.

Canım ona birşey diyemeyiz ki, ya doktora gideceksin suyuna bakacak testini yapacak ya da kendin evde yapacaksın, bazı eczaneler sipariş getiriyor bi arayıp sorsan getirir belki.
cuma bugunde ama getirirlermi blmyrmki ki zaten kapanmak uzere bide yarinda tatile girmiyorlarmi 9 gunluk

cuma bugunde ama getirirlermi blmyrmki ki zaten kapanmak uzere bide yarinda tatile girmiyorlarmi 9 gunluk
Bir ara bakalım getirmezse, nöbetçi eczaneye bakarsın yakınlarda var mı diye.

Amniyon sıvısını idrardan ayıran en önemli özellik kokusudur. İdrar gibi keskin kokmaz aksine tatlımsı bir kokusu vardır. Ayrıca rengi de açık sarıdır. (soluk saman sarısı) Bunun yanında gelen sıvının idrar mı, amniyon sıvısı mı olduğunu ayırt edemiyorsanız pelvik kaslarınızı sıkarak gelen suyu durdurmaya çalışabilirsiniz. Eğer duruyorsa idrar, durmuyorsa amniyon sıvısıdır.
"Alıntıdır"

evet canim kokladim bende keskin bi kokusu var rengi yok ama sanki yaa bide surekli tuvaletim var gibi hissediyroum o yuzden tuvaletten dolayimi oluyor acaba diyorum aksam esim gelince acile gideyim diyorum

Cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasin

evet canim kokladim bende keskin bi kokusu var rengi yok ama sanki yaa bide surekli tuvaletim var gibi hissediyroum o yuzden tuvaletten dolayimi oluyor acaba diyorum aksam esim gelince acile gideyim diyorum
Sürekli idrara çıkınca idrarın rengi olmuyor ki, Gece boyu tuvaletteyim, belli bir süre sonra renk koku olmuyor boş su.
İdrar yolu enfeksiyonun mu var? İdrar kaçırınca hissedilir sanki ya, bir damla da gelse anlıyoruz ,hiç anlamadığım olmadı bilmiyorum ki, en iyisi gitmen bence.

Oyy maşallah büyümüş kuzucuk, aman sıska olsun canı içinde olsun. Ben gibi kocaman olsa ne olacak en büyük hayalim 50li kilolara dönebilmek, 59a bile razıyım
29ekimde güzel tarih, ama terazi burcu olsun isterdim ben gibi

Sürekli çişin var gibiyse ama gittiğinde çok az birşey geliyorsa. Yanman varsa idrar yolu enfeksiyonudur. Akıntı mantara da olur. Her şey olabilir

çok geçmiş olsun rabbim Şafi ismiyle şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…