Net ölçüm yapamıyorlar ki 200 gr oynar zaten sen bakma doktora, onu baz alacaksak 100 değil 50 gr düşük, 50 gramın lafı yapılmaz ya :) Et yiyor musun? Protein bebeğe kilo aldırır, proteine yönel.
Bence cok takildin zaten olcum yaparken -100 +100 gr diyo hatta ulrason ciktisinda bile +100 -100 diye cikiyo...ayrica daha once bir arkadasima daha yazmistim teyzemin bebeginin kordonu dolandigi icin 3 hafta geriden geliyordu yeterli beslenemedigi icin buna ragmen son haftalara yakin hizlica bebegi aldilar ve su an ilkokulda...senin bebeginin kilosu hic te geride degil...doktora zaten soylecek lafim yok pes! Benimde kolastazim oldugu icin banada ustun zekali bir dahiliye uzmani olu dogum riskin cok yuksek deyip beni bunalima sokmustu kocam öldyrucekti kadini....Maşallah canım darısı benimkinin başına. 28 de 1000 gr olmuş bşraz geride malesef
Dün kontrolüm vardı. 1.200 dü kilosu.Kızlar 28. Haftada bebeğimiz kaç gr di hatırlıyor musunuz?
İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın, önüne ne gelirse yeme :) Şeker yeme, hamur işi yeme hiçbir faydası yok aksine şekeri direkt aldıkları için iyi değilmiş, bol proteinli, sebze ağırlıklı beslenmeye geç. Ben bi liste atmıştım buraya, özelden atayım ona uyarsan sen değil bebek kilo alır.Böyle söyleyince içim rahatlıyor çok teşekkür ederim canım. Artık önüne ne gelse yerim. Yeterki çirkin kızım hayırla doğsun
Ohh gözün aydın canım :)Aay bende çift rakamlara inmişiiimmmtutamıyorum zamanı şarkısını kendime armağan ediyorum
Ben hiç kendimi zorlamadım yeme konusunda. İlk haftalar çok titizlendim ama sonra sıkılıverdim. Günde 2 öğün yemekle 2 ara öğünle günü geçiriyorum. 49 la hamile kaldım. Değerlerimde oldukça düşüktü. Kan, kalsiyum, d vitamini. Size tavsiyem yumurta, süt, yoğurt, et, balık, ceviz-badem-fındık yemek. Kafeinli şeylerden uzak durun. Çay, kahve vs. Bebeğin kilo almasını engelliyormuş.Böyle söyleyince içim rahatlıyor çok teşekkür ederim canım. Artık önüne ne gelse yerim. Yeterki çirkin kızım hayırla doğsun
sakin olmaya çalış canım sen bütün müdahaleleri yapmışsın en azından soğuk kanlı davranmışsın buda iyi bişey inşallah iyi olacak iz fln da kalmaz bence soğuk su döktüysen bidaha da yaşamayın inşallah
Görülmez kaza kuzum, allah beterinden korusun. tabi senin paniğinle çocuk daha çok korkmuştur e canıda yandı tabi. Allah esirgesin ben çaydanlıkla döküldü sandım. toparlar Allah daha büyük dertler vermesin inşallah. olacağı varmış ne yapacaksın bidahakine daha temkinli olursun
Kozmogirl17 Allah beterinden korusun canım. Şükür ki hayati tehlikesi yok, yaraları da iyileşecek inşallah tamamen. Görünmez kaza, Allah korusun hepimizin başına gelebilir. Bundan sonra ekstra dikkatli olursunuz, tekrarından korusun Rabbim.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Çok çok geçmişolsun kuzum. Görünmez kaza olabiliyor. Allah daha beterinden korusun.
Ahh canım benim dualarımız seninle cuma gününün hürmetine en kısa zamanda sağlıkla çıkın inşallah
Sagolun kizlar cocuk dogurmak bisey degilmis diyorum buyutmek dahada zor bugun onu anladim o acidı diye agladikca benim kalbim acidi resmen suanda ayaga kalktigimda bacaklarim titriyor uzandigimda bisey yok ama ayakta duramiyrum cok kastim sanirim kendimi duzelcek unutucaz insallah ama bakalim karnimdakide kipjr kipir hissetti sanirim abisinin caaninin yandigini karnimi desip cikicak sanki o derece hareketliKozmogirl17 canım benim çok geçmiş olsun insanin aklına gelmeyen başına geliyor kendini suclama... Az da olsa bir miktar sadaka verin canım Rabbim tüm kuzuları korusun.
Sagolun kizlar cocuk dogurmak bisey degilmis diyorum buyutmek dahada zor bugun onu anladim o acidı diye agladikca benim kalbim acidi resmen suanda ayaga kalktigimda bacaklarim titriyor uzandigimda bisey yok ama ayakta duramiyrum cok kastim sanirim kendimi duzelcek unutucaz insallah ama bakalim karnimdakide kipjr kipir hissetti sanirim abisinin caaninin yandigini karnimi desip cikicak sanki o derece hareketli
eczane uzak mı canım bi çıkıp sen mi alsan acaba en azından için rahatlaryaaa kizlar ic camasirim sirilsiklam benim neden oluyor cozemedim cozemedim ter gibide degil ama idrar kaciyor olabilirmi cunku stuvaletimi yaptiktan sistit gibi sanci hissediyorum yani ondan dolayi idrar kacimi olurmu esimde yok sehir disinda yoksa amniyon sivisi pedi al gel dicektim
Canım ona birşey diyemeyiz ki, ya doktora gideceksin suyuna bakacak testini yapacak ya da kendin evde yapacaksın, bazı eczaneler sipariş getiriyor bi arayıp sorsan getirir belki.yaaa kizlar ic camasirim sirilsiklam benim neden oluyor cozemedim cozemedim ter gibide degil ama idrar kaciyor olabilirmi cunku stuvaletimi yaptiktan sistit gibi sanci hissediyorum yani ondan dolayi idrar kacimi olurmu esimde yok sehir disinda yoksa amniyon sivisi pedi al gel dicektim
cuma bugunde ama getirirlermi blmyrmki ki zaten kapanmak uzere bide yarinda tatile girmiyorlarmi 9 gunlukCanım ona birşey diyemeyiz ki, ya doktora gideceksin suyuna bakacak testini yapacak ya da kendin evde yapacaksın, bazı eczaneler sipariş getiriyor bi arayıp sorsan getirir belki.
Bir ara bakalım getirmezse, nöbetçi eczaneye bakarsın yakınlarda var mı diye.cuma bugunde ama getirirlermi blmyrmki ki zaten kapanmak uzere bide yarinda tatile girmiyorlarmi 9 gunluk
evet canim kokladim bende keskin bi kokusu var rengi yok ama sanki yaa bide surekli tuvaletim var gibi hissediyroum o yuzden tuvaletten dolayimi oluyor acaba diyorum aksam esim gelince acile gideyim diyorumBir ara bakalım getirmezse, nöbetçi eczaneye bakarsın yakınlarda var mı diye.
Amniyon sıvısını idrardan ayıran en önemli özellik kokusudur. İdrar gibi keskin kokmaz aksine tatlımsı bir kokusu vardır. Ayrıca rengi de açık sarıdır. (soluk saman sarısı) Bunun yanında gelen sıvının idrar mı, amniyon sıvısı mı olduğunu ayırt edemiyorsanız pelvik kaslarınızı sıkarak gelen suyu durdurmaya çalışabilirsiniz. Eğer duruyorsa idrar, durmuyorsa amniyon sıvısıdır.
"Alıntıdır"
Cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasinSagolun kizlar cocuk dogurmak bisey degilmis diyorum buyutmek dahada zor bugun onu anladim o acidı diye agladikca benim kalbim acidi resmen suanda ayaga kalktigimda bacaklarim titriyor uzandigimda bisey yok ama ayakta duramiyrum cok kastim sanirim kendimi duzelcek unutucaz insallah ama bakalim karnimdakide kipjr kipir hissetti sanirim abisinin caaninin yandigini karnimi desip cikicak sanki o derece hareketli
Sürekli idrara çıkınca idrarın rengi olmuyor ki, Gece boyu tuvaletteyim, belli bir süre sonra renk koku olmuyor boş su.evet canim kokladim bende keskin bi kokusu var rengi yok ama sanki yaa bide surekli tuvaletim var gibi hissediyroum o yuzden tuvaletten dolayimi oluyor acaba diyorum aksam esim gelince acile gideyim diyorum
Şimdi Alıntılayınca gördüm.Cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasin
Oyy maşallah büyümüş kuzucuk, aman sıska olsun canı içinde olsun. Ben gibi kocaman olsa ne olacakOhh gözün aydın canım :)
Bizde doktordan geliyoruz, tam kan tahlilim vardı onları gösterdim gelmişken bebeğede baktım 1050gr olmuş bizim fındık faresi :) 11 kasım muhtemel doğum ultrasona göre, ama kısmetse 29ekimde doğum olur sezeryan tarihi. Yumurta ve et ye dedi doktor, göbek cevresi geride kalmış 1 hafta :) anası gibi kızıda sıska çelimsiz olcak galiba 50yi göremedim halen
çok geçmiş olsun rabbim Şafi ismiyle şifalar versin.Cok uzgunum cok hep benim sucum masanin kenarina kotmustum bardagimi ve yaninda yengesi oturuyordu 1 dk ligina masadan ayrilmamla oldum geri gelirken gordum hamlesi ni bagirdim ama yetisemesim yuzunden asagi gogsu hep yandi soguk su vardi sofrada buzdalabindan yeni cikmis onu doktum yuzunden asgi sinra banyoya soktum soguk suyla yikadim yogurt boca ettim vucuduna arko krem sursum ne yaptigimj bende bilmiyorum babasi aldi hemen hqstaneye getir di yuzunun kizarikligi gecti sukurler olsunki ama vucudunda derin yerler vr onlar icin yatirsilar yogun bakima ben cok siktim kendimi aglayamadim cunku beni gorsukce daha cok agliyordu simdi uyudu gogsumde de rahat rhat agliyorum cok kotu bisey kizlae allah kimseye yasatmasin cocugunun caniyla kimseyi sinamasin o nun feryatlari hala kulagimda korktuda yavrum buyuk ihtimal yarin cikaricaklar ama bu korku bana fazlasiyla yetti ayakta zor duruyorum yanimizada kimseyi almiyorlar herkesi gonderdim eve ama bide bana sorun neler cekiyorum icimde ne firtinalar kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?