2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Düzeltme yapayım; Doktor Mide yanması için ilaç yazıp, 2 ölçek iç dediği için ben Gaviscon yazdı sanmıştım ama Renni yazmış. Daha önce gaviscon iç dediğinde içiyorum ama kesmiyor demiştim Renniye geçmiş. İnşallah daha etkilidir, kullanan vardı sanki

idrar yolu enfeksiyonum hamileligin basinda vardi idrarda ureme cikmisti sonra tahlil yaptirdigimda bisey yoktu ama en iyisi esim eslince gideyim ben

idrar yolu enfeksiyonum hamileligin basinda vardi idrarda ureme cikmisti sonra tahlil yaptirdigimda bisey yoktu ama en iyisi esim eslince gideyim ben
İdrarda yanma hissetme idrar yolu enfeksiyonunda oluyor, Bazen baskıyı bebekte yapıyor, çok geldi gibi hissediyorsun az yapıyorsun ama bebeğinki yanma yapmaz. Boşver ya git bak bakalım ne yapıyormuş, özlemişsindir zaten.

pinkstrap ozlettin kendini lütfen daha aktif ol sessiz sakin takiliyosun.bu arada ii olmanıza çok sevindim
Sağol canım, Allah razı olsun Arka planda kendi işlerim vardı yoğundum biraz anca hafiflettim, yavaş yavaş dinlenme moduna geçince bakmaya başladım, gerçi hızlısınız hala kaçırıyorum yazışmaları :)

evet canim kokladim bende keskin bi kokusu var rengi yok ama sanki yaa bide surekli tuvaletim var gibi hissediyroum o yuzden tuvaletten dolayimi oluyor acaba diyorum aksam esim gelince acile gideyim diyorum
Eğer acile gitmezseniz aklında olsun yarın da tüm gün çalışıyorlar eczaneler. Hatta arefe günü yani önümüzdeki pazartesi de saat 1e kadar çalışıyorlar. Yine de imkanınız varsa acile giderseniz kafan rahat eder, daha iyi olur bence de...

Bana gaviscon dedi renniyi dusunebilurim. 1 surup 1 hafta gidiyo. 2 yemek kasigi iciyorum

Gaviscon yetersiz kaldığı zaman veriyoralar demek ki, Ben bu bana yazdığını daha önce görmedim renni kullandım bir dönem ama tabletti bu şurup. Doktoruna sorarsın uygunsan verir zaten

Tamam canim cok sagolasin sorayim bi doktora. Bugun 2 kez(4 kasik) ictim mesela. Bisey yemesem bile yaniyo anlamadim bu isi. Sanirim mideye olan baski artti iyice. Ay bi dogursaydik saglicakla

Tamam canim cok sagolasin sorayim bi doktora. Bugun 2 kez(4 kasik) ictim mesela. Bisey yemesem bile yaniyo anlamadim bu isi. Sanirim mideye olan baski artti iyice. Ay bi dogursaydik saglicakla
Ben gece başlayayım işe yarıyorsa geçersin, gerçekten gaviscon çerez bize, hele daha 1 kilolar, 3 kiloya erişecekler inşallah iyice büyüyecek baskıyı artıracaklar

Arkadaşlar gebelik takibi İzmir Medicalparkta yapılan ve oradaki gebe okuluna gitmiş ya da gidecek arkadaşlar var mı acaba aramızda?

Ayy sen böyle yazınca aklıma ilk doğumum geldi. Suyum geliyodu, tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün. Allahtan doğumhanedeydim bekleme bölümünde. Halime gülüyodum.
bende bugün gittim rennie yazdırdım. Bana iyi geliyo. Gaviscon hiç kullanmadım.

Ben gece başlayayım işe yarıyorsa geçersin, gerçekten gaviscon çerez bize, hele daha 1 kilolar, 3 kiloya erişecekler inşallah iyice büyüyecek baskıyı artıracaklar

Aynen oyle gercekten tosuncuk olcaklar. Zaten ozledigim iki sey var 1.lansor 2.yuzustu yatmak bi kullan bakalim etkili mi bende ona gore degistireyim olmadi. Bugun surubun dibini gordum yine bayram tatiline girmeden yarin gidip alayim

Su muhabbeti biraz utandırıyormuş herhalde :)
Gavisconu benim ileri derece olduğu için, kullanmayla kullanmama arasında pek değişiklik olmuyor, çok kısa süreli gece saatte 1-2 bir kalkıyorum mide yanmasına Renni nasıl?
Tententen kullanan bulduk

Evet bizim yanginlar ileri seviye etkili mi nasil ysmnfth ??

Canım yine verilmiş sadakanız varmış. Maalesef oluyor öyle kazalar. Allah beterinden esirgesin. Üzülme annesi çabuk atlatır inşallah.

Bugün doğum yapacak olan arkadaştan haber var mı aceba sağlıklıdır inşallah anne de bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…