- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
ben kararsızım eylülde başlayacakmış bakalım belki gitmiş olan ya da tanıdığı tavsiyesi ile gidecek olan birileri fikir verebilir.. bu arada doktorun kim?Ben medikale gidiyorum ama gebelik okuluna gitmiycem
ben kararsızım eylülde başlayacakmış bakalım belki gitmiş olan ya da tanıdığı tavsiyesi ile gidecek olan birileri fikir verebilir.. bu arada doktorun kim?
ilk hamileliğim okulda ücretsiz değil malesef 9 eylül üni. hastanesinin gebe okulu varmış ücretsiz o da bulunduğum ilçeye çook uzak malesefIlk hamileliginse ve okul ucretsizse git bence zarari olmaz
ilk hamileliğim okulda ücretsiz değil malesef 9 eylül üni. hastanesinin gebe okulu varmış ücretsiz o da bulunduğum ilçeye çook uzak malesef
aaa iyi bari canim bugun nobetci eczaneye sorucam bi cunku esimin gelmesi 11 i bulucak sanirim kadin dogum acilde burdan 45 dakika sanirim gec oldu diye bana normaldir yagmur diyip gevistiricdk gitmicek ozel hastaneler yarin calisiyormu acaba kendim doktorum randevu yok diye kabul etmezde oburune giderim olmadiEğer acile gitmezseniz aklında olsun yarın da tüm gün çalışıyorlar eczaneler. Hatta arefe günü yani önümüzdeki pazartesi de saat 1e kadar çalışıyorlar. Yine de imkanınız varsa acile giderseniz kafan rahat eder, daha iyi olur bence de...
Betul hanim doktorum bencede ilk gebeliginse git,benim ilkinde de normal dogum sansim yoktu gitmeye ayakta durmaya bile gucumde yoktu gitmedim.karsiyaka halkegitiminde dogum ve bebek bakim kursu var internetten kayit olabilirsin ona giden arkadaslarim var cok cok keyifli geciyomus ve guzel seyler ogrenmislerdiben kararsızım eylülde başlayacakmış bakalım belki gitmiş olan ya da tanıdığı tavsiyesi ile gidecek olan birileri fikir verebilir.. bu arada doktorun kim?
300 tl dediler..Ne kadarmis fiyatini merak ettim??
benrennie kullaniyorum ama bi faydasi yok malesef en fazla 1 saat gdyrSu muhabbeti biraz utandırıyormuş herhalde :)
Gavisconu benim ileri derece olduğu için, kullanmayla kullanmama arasında pek değişiklik olmuyor, çok kısa süreli gece saatte 1-2 bir kalkıyorum mide yanmasına Renni nasıl?
Tententen kullanan bulduk
ayyy işte bunu öğrendiğime çok sevindim çok sağol annemlerde karşıyakada oturuyor hem iyi olur bşka yerde olmaması Bakıyorum bende hemen....Betul hanim doktorum bencede ilk gebeliginse git,benim ilkinde de normal dogum sansim yoktu gitmeye ayakta durmaya bile gucumde yoktu gitmedim.karsiyaka halkegitiminde dogum ve bebek bakim kursu var internetten kayit olabilirsin ona giden arkadaslarim var cok cok keyifli geciyomus ve guzel seyler ogrenmislerdi
Hadi ya aynı desene, bir taraftan geçirmeye çalışıyorum bir taraftan o kadar alışmışım ki, midem yanmayınca ne oldu ki deyip bebeği dinliyorum, yapacak birşey yok yanmaya devam o zaman.benrennie kullaniyorum ama bi faydasi yok malesef en fazla 1 saat gdyr
300 tl dediler..
benrennie kullaniyorum ama bi faydasi yok malesef en fazla 1 saat gdyr
Yaa tuhh
valla sorma canim 4. aydan beri cekiyorum ben azalacagna artiyor istee :)Hadi ya aynı desene, bir taraftan geçirmeye çalışıyorum bir taraftan o kadar alışmışım ki, midem yanmayınca ne oldu ki deyip bebeği dinliyorum, yapacak birşey yok yanmaya devam o zaman.
bende onu anlamıyorum yani hamilelikten önce gitmeye başladım hamilelikte gitmeye devam ediyorum doktorumdan memnunum orda doğuracağım belli bişey işte hamilelerine eğitim bile vermiyorlar ücretsiz bu düşünce beni rahatsız ediyor ticarethane mantığı hastaya değer verme yok sadece önemli olan para..Guzel ama 300tl nedir yaabu hastaneler cok fena. Hamileligin basinda olsa git derdim ama hamileligin son donemine girdik butcen uyuyosa git yoksa gitme derim
Görmüşsün. Bir umut deyip başlayacaktım, yine başlıycam da en azından beklentim düşük olacak
Azalmaz ki büyüdükçe midene baskıyı artırıyor. Neyse iyi olsunlar da 3 ay kaldı Allah'ın izniylevalla sorma canim 4. aydan beri cekiyorum ben azalacagna artiyor istee :)
bende onu anlamıyorum yani hamilelikten önce gitmeye başladım hamilelikte gitmeye devam ediyorum doktorumdan memnunum orda doğuracağım belli bişey işte hamilelerine eğitim bile vermiyorlar ücretsiz bu düşünce beni rahatsız ediyor ticarethane mantığı hastaya değer verme yok sadece önemli olan para..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?