2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aaa iyi bari canim bugun nobetci eczaneye sorucam bi cunku esimin gelmesi 11 i bulucak sanirim kadin dogum acilde burdan 45 dakika sanirim gec oldu diye bana normaldir yagmur diyip gevistiricdk gitmicek ozel hastaneler yarin calisiyormu acaba kendim doktorum randevu yok diye kabul etmezde oburune giderim olmadi

ben kararsızım eylülde başlayacakmış bakalım belki gitmiş olan ya da tanıdığı tavsiyesi ile gidecek olan birileri fikir verebilir.. bu arada doktorun kim?
Betul hanim doktorum bencede ilk gebeliginse git,benim ilkinde de normal dogum sansim yoktu gitmeye ayakta durmaya bile gucumde yoktu gitmedim.karsiyaka halkegitiminde dogum ve bebek bakim kursu var internetten kayit olabilirsin ona giden arkadaslarim var cok cok keyifli geciyomus ve guzel seyler ogrenmislerdi

benrennie kullaniyorum ama bi faydasi yok malesef en fazla 1 saat gdyr

ayyy işte bunu öğrendiğime çok sevindim çok sağol annemlerde karşıyakada oturuyor hem iyi olur bşka yerde olmaması Bakıyorum bende hemen....

Guzel ama 300tl nedir yaa bu hastaneler cok fena. Hamileligin basinda olsa git derdim ama hamileligin son donemine girdik butcen uyuyosa git yoksa gitme derim
bende onu anlamıyorum yani hamilelikten önce gitmeye başladım hamilelikte gitmeye devam ediyorum doktorumdan memnunum orda doğuracağım belli bişey işte hamilelerine eğitim bile vermiyorlar ücretsiz bu düşünce beni rahatsız ediyor ticarethane mantığı hastaya değer verme yok sadece önemli olan para..

Maalesef oyle. Ben gebelik okuluna ucretsiz gittim. Ilk defa uyguluyo hastanem o yuzden tanitim daha tam yapilmadigi icin yirttim. Bide doguma hazirlik kursu yapmislar. Doguma kimle girceksen onunla katilabiliyosun. 1 2 ser grup seklinde olcakmis. Uygulamali heralde ucret sordum 400tl. Gerek yok yaa cocugumun uzerinde ogrenirim ben resmen ticarethane

Kozmogirl17 canım geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir oğlun. Yanık icin kantaron yağı cok iyi geliyormuş. Yandığı an kullandiginda acisi hafifleyip hem cabuk iyilesiyormus hem de iz kalmıyormuş. Kimsenin basina gelmez insallah ama başına gelen olursa aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…