oyle canim iyi olsunalrda az kldi yaaAzalmaz ki büyüdükçe midene baskıyı artırıyor. Neyse iyi olsunlar da 3 ay kaldı Allah'ın izniyle
arkadaşlardan biri yönlendirdi şimdi halkeğitimde de varmış oraya bakacağım :) ne güzel katılabilmişsin yaMaalesef oyle. Ben gebelik okuluna ucretsiz gittim. Ilk defa uyguluyo hastanem o yuzden tanitim daha tam yapilmadigi icin yirttim. Bide doguma hazirlik kursu yapmislar. Doguma kimle girceksen onunla katilabiliyosun. 1 2 ser grup seklinde olcakmis. Uygulamali heralde ucret sordum 400tl. Gerek yok yaa cocugumun uzerinde ogrenirim benresmen ticarethane
Bugün 6ya kadar doğuma girmemişti. Saat 7 civarı yazdım ama cevap vermedi. Bugün ve yarın ciğer geliştirci vuracaklardı. İnşallah ilaç etki etmeden doğuma girmem diyodu.Bugün doğum yapacak olan arkadaştan haber var mı aceba sağlıklıdır inşallah anne de bebekte
İnşallahBugün 6ya kadar doğuma girmemişti. Saat 7 civarı yazdım ama cevap vermedi. Bugün ve yarın ciğer geliştirci vuracaklardı. İnşallah ilaç etki etmeden doğuma girmem diyodu.
İnşallah doğuma girmemiştir
Su muhabbeti biraz utandırıyormuş herhalde :)
Gavisconu benim ileri derece olduğu için, kullanmayla kullanmama arasında pek değişiklik olmuyor, çok kısa süreli gece saatte 1-2 bir kalkıyorum mide yanmasına Renni nasıl?
@Tententen kullanan bulduk
Kızlar benim mideme yarım saat içinde etkisini gösteriyor iyi geliyor. Sizinkine nasıl olur bilmem. Ben şurubunu kullanıyorum. Birde tablet şeklinde olanı var.
Aynen canım kantaron çok iyi. Eşim dün denizde yanmış gelmiş. Ben unuttum evde kantoron olduğunu. Başka krem sürdüm ama adam yandı gece boyu.Kozmogirl17 canım geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir oğlun. Yanık icin kantaron yağı cok iyi geliyormuş. Yandığı an kullandiginda acisi hafifleyip hem cabuk iyilesiyormus hem de iz kalmıyormuş. Kimsenin basina gelmez insallah ama başına gelen olursa aklında bulunsun
Tramwayda bayrakli son durakta inince ordan bi sokaktan iceri giriyosun yeride cok basit yaniayyy işte bunu öğrendiğime çok sevindim çok sağol annemlerde karşıyakada oturuyor hem iyi olur bşka yerde olmaması Bakıyorum bende hemen....
Biz konustukKozmogirl17 canım geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir oğlun. Yanık icin kantaron yağı cok iyi geliyormuş. Yandığı an kullandiginda acisi hafifleyip hem cabuk iyilesiyormus hem de iz kalmıyormuş. Kimsenin basina gelmez insallah ama başına gelen olursa aklında bulunsun
Su muhabbeti biraz utandırıyormuş herhalde :)
Gavisconu benim ileri derece olduğu için, kullanmayla kullanmama arasında pek değişiklik olmuyor, çok kısa süreli gece saatte 1-2 bir kalkıyorum mide yanmasına Renni nasıl?
@Tententen kullanan bulduk
Aaa.. Çok iyi fikir son yoğun gelene birşey yapamaz ama baştan gelenlere yeter. Ben zaten hep evdeyim sizler çantanızda bulunduruncanım ben su gelir gelmez hemen depend giymiştim sonrası çok rahat oldu her zaman yanımızda taşımak lazım bir tane
Kizlar alintılayamadim net yogun bakimda cekmiyor cok korayda izin vermiyor pek gerci cizgi film izlicem diye hepinize tesekkur ediyoruz simdilik daha iyiyiz muzurluklara basladik
Bana da şurup yazmış inşallah ise yarar.Kızlar benim mideme yarım saat içinde etkisini gösteriyor iyi geliyor. Sizinkine nasıl olur bilmem. Ben şurubunu kullanıyorum. Birde tablet şeklinde olanı var.
Aynen canım kantaron çok iyi. Eşim dün denizde yanmış gelmiş. Ben unuttum evde kantoron olduğunu. Başka krem sürdüm ama adam yandı gece boyu.
Aaa.. Çok iyi fikir son yoğun gelene birşey yapamaz ama baştan gelenlere yeter. Ben zaten hep evdeyim sizler çantanızda bulundurun
Aynen canım kaderleri güzel olsun inşallahOyy maşallah büyümüş kuzucuk, aman sıska olsun canı içinde olsun. Ben gibi kocaman olsa ne olacaken büyük hayalim 50li kilolara dönebilmek, 59a bile razıyım
29ekimde güzel tarih, ama terazi burcu olsun isterdim ben gibi
Acemiliği bile hazır atlamışsın maşallahben su gelmeden önce sanki içerden tık diye bir ses duydum kesenin açıldığını hissettim yatakta yatıyordum hemen eşimden bez istedim öyle ayağa kalktım. sonra tuvalete gidince orada yoğun şekilde geldi. hiç bir yer batmadı böylece
Acemiliği bile hazır atlamışsın maşallahSu gelmesi yaşamadım ama anlatanlardan dinledim hazırlıksız olma fikri hiç hoş değil.
Ben olsam kesinlikle bu öneriyi göz önünde bulundururdum. Bazı insanların az az geliyor anlamıyorlarmis bile ona da dikkat etmek lazım, gerci son ay kontrol sıklaşıyor doktor bakarEvet ya hatta özellikle de calisanlarin son haftalarda belki de ped giyip gezmesi lazım zaten çişimiz de kaçıyor
Aktarlarda da satılıyor canım illa ordan alması şart değil aktardaki de işini görür. Ben gecen alisveris yaptim fermente mutfagimdan stokta kalmamisti kantaron yagi. Aktara sordum ordan alıcam.Biz konustukKozmogirl17 le gecen ay arkadasimin kizi yandi fotoglarini gonderdim daha 1 ayi dolmadi bile ama iyilesti hafif pembelik kaldi annesi resmen kantaronla yikiyo cocugu her gun.pisik icin almistik fermentemutgaimdan almistik koca sise hic bitmez diyoduk ama iyiki almisiz valla...kozmogirlede gondrcektim byrama geldi butun kargolar iptal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?