2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
arkadaşlardan biri yönlendirdi şimdi halkeğitimde de varmış oraya bakacağım :) ne güzel katılabilmişsin ya

Bugün doğum yapacak olan arkadaştan haber var mı aceba sağlıklıdır inşallah anne de bebekte
Bugün 6ya kadar doğuma girmemişti. Saat 7 civarı yazdım ama cevap vermedi. Bugün ve yarın ciğer geliştirci vuracaklardı. İnşallah ilaç etki etmeden doğuma girmem diyodu.
İnşallah doğuma girmemiştir

Evet bizim yanginlar ileri seviye etkili mi nasil ysmnfth ??
Kızlar benim mideme yarım saat içinde etkisini gösteriyor iyi geliyor. Sizinkine nasıl olur bilmem. Ben şurubunu kullanıyorum. Birde tablet şeklinde olanı var.
Aynen canım kantaron çok iyi. Eşim dün denizde yanmış gelmiş. Ben unuttum evde kantoron olduğunu. Başka krem sürdüm ama adam yandı gece boyu.

Biz konustuk Kozmogirl17 le gecen ay arkadasimin kizi yandi fotoglarini gonderdim daha 1 ayi dolmadi bile ama iyilesti hafif pembelik kaldi annesi resmen kantaronla yikiyo cocugu her gun.pisik icin almistik fermentemutgaimdan almistik koca sise hic bitmez diyoduk ama iyiki almisiz valla...kozmogirlede gondrcektim byrama geldi butun kargolar iptal...

canım ben su gelir gelmez hemen depend giymiştim sonrası çok rahat oldu her zaman yanımızda taşımak lazım bir tane

Kizlar alintılayamadim net yogun bakimda cekmiyor cok korayda izin vermiyor pek gerci cizgi film izlicem diye hepinize tesekkur ediyoruz simdilik daha iyiyiz muzurluklara basladik

oyyyy kuzummm maşallah barekallah o güzel yüzün hep gülsün

Bana da şurup yazmış inşallah ise yarar.

Aaa.. Çok iyi fikir son yoğun gelene birşey yapamaz ama baştan gelenlere yeter. Ben zaten hep evdeyim sizler çantanızda bulundurun

ben su gelmeden önce sanki içerden tık diye bir ses duydum kesenin açıldığını hissettim yatakta yatıyordum hemen eşimden bez istedim öyle ayağa kalktım. sonra tuvalete gidince orada yoğun şekilde geldi. hiç bir yer batmadı böylece

Aynen canım kaderleri güzel olsun inşallah
Sende hamilesin canım kilo almak kadar doğal bişey yok bu dönemde:) Zaten cocuklar doğunca öyle bi temponun içine gircez ki su içmeye hatta çişe gitmeye vaktimiz olmayacak fazlasıyla verceksin o kiloları :)
Ya doğum tarihide biliyosun hep terazi olsun istiyordum ama 37+4 felan denk geliyor vicdan yapıyorum biraz durduğu hergün kar diyorlar ya o biraz geri adım attırıyor bana aman diyorum yırtık arsız olsun daha iyi benim gibi ezik işten atılan bastırılan bir yengeç olmasın yıksın ortalığı

Acemiliği bile hazır atlamışsın maşallah Su gelmesi yaşamadım ama anlatanlardan dinledim hazırlıksız olma fikri hiç hoş değil.

Acemiliği bile hazır atlamışsın maşallah Su gelmesi yaşamadım ama anlatanlardan dinledim hazırlıksız olma fikri hiç hoş değil.

Evet ya hatta özellikle de calisanlarin son haftalarda belki de ped giyip gezmesi lazım zaten çişimiz de kaçıyor

Evet ya hatta özellikle de calisanlarin son haftalarda belki de ped giyip gezmesi lazım zaten çişimiz de kaçıyor
Ben olsam kesinlikle bu öneriyi göz önünde bulundururdum. Bazı insanların az az geliyor anlamıyorlarmis bile ona da dikkat etmek lazım, gerci son ay kontrol sıklaşıyor doktor bakar

Aktarlarda da satılıyor canım illa ordan alması şart değil aktardaki de işini görür. Ben gecen alisveris yaptim fermente mutfagimdan stokta kalmamisti kantaron yagi. Aktara sordum ordan alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…