- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Bana da çok alma elbise getiren çok olur dediler, onlara kalırsak ohho :) mecbur alıncak işte biraz. En iyisi para yollamaları zaten zevke göre kendin alırsın oh mis.Aceleye telasa gerek yok yaa. Indirimler hiic bitmiyor. Ben iki aydir hep indirimde bez goruyorum mesela. Cocugun dogum kilosunu bilmiyoruz ki bazi seyleri alip stoklayalim. Hersey elimizin altinda ki olmasa bile netten siparis verilince 2 3 gunde elimize ulasiyor. Temel ihtiyaclari alinsin yeter. Kv sagolsun battaniye almak istiyomus dedim ev sicak ben 2 tane ordum yazik yani almasin dedim. Esimk de uyardim bak soyle giyim kusam hicbisey almasinlar ben kendi zevkime gore almak istiyorum. Illa bisey alcaklarsa paralarini biriktirsinler ben dogum sonrasi ihtiyac olursa soylerim dedim. Yazik gunah gercekten para kolay kazanilmiyo ki ben nasil kendi paramla alirken 10kez dusunuyosam baskasi icinde ayni seyi dusunurum. Kp gecen aylarda 500 tl gondermis hesabima gorumcem aradi yenge harcarsin ihtiyacin olur diye dedi. Olmasi gereken bu zaten dile getirip diyemem. Bide sonra bebege sunu biz aldik bunu biz aldik diye laf etmelerini sagda solda konusmalarini istemiyorum. Beklentisizlik guzel sey vesselam
Canım doktoruma Allah düşürmesin diye dua ediyorum şu an yeni doktor buldum ona da haftaya randevu bulabildik. Araştırma hastanesine gidiyordum ordakiler ağır vaka olmadıkça normal sanıyolar. İdrarımda bol bakteri vs olmasına rağmen doktorum ilaç bile yazmamıştı sağlık ocağındaki yazdı. Nstde sancım yokmuş ama ben bakınca 3 defa 40 civarı çıkıp 40 sınırını geçtiğini gördüm. Hatta uzatsalar nst süresini daha çok çıkardı. Bana izotonik serum verip bi daha nst çekelim dediler sabahın 4üydü serumu 20 dk bekledim takan olmayınca hastaneden kaçtım. İşte karnım bol bol sertleşiyor ve toplanma da çok oluyor. Ama kanamam vs olmadığı için çok şükür ve ultrasonda da riskli bir durum görmedikleri için ve en en önemlisi o günki kadar ağrı çekmediğim için üzerinde durmuyorum o gün o ağrıya sancı yok dedilerse şu anda da yoktur herhalde. Doktoruma nst sonucumu atmama rağmen gece vakti yazdığım için tersledi numarası vs sildim yani.Evet aynen öyle tarif ediyolar hatta hızımı alamayıp ingilizce videoları bile izledim karnın bütününü kapsıyor taş gibi oluyor sonra açılıyor diyorlar. Bölgesel bir toplanma şeklinde değilmiş ben hiç yaşamadım kasılma ama toplanma oluyor sıklıkla.. sen yine bilgilendirdin mi canim dr.unu?
İnşallah minnoşun güzel haberlerini bekliyoruz :)Bugun doktora gidecez cok heyecanliyimtosbigim yuzunu gostercek mi bakalim buyumustur simdi insallah sikinti cikmaz
Kesinlikle katılıyorum. Bebeğin bezi olsun ananın sütü olsun 3 -5 çulu olsun bide sağlığı yerinde olsun yeter. gerisi teferruat aslında. artık bebek olayı da düğün gibi bir sektör olduğundan insanlar abartıyor da abartıyor. ilk çocukta böyle sakin sakin bekleyebildiğin için takdir ettim gercekten. ben ikincide rahatladım ama ilkte daha çok takıyordum .
Sen boşver onları duyma. ve buna hiç canını sıkma. kimse benim çocuğuma bişi aldı yada almadı die değeri azalıp artmıyor. o senin için zaten çok kıymetli. insanlardan bişeyler bekleyip de üzme kendini. ne ilk çocuğumda ne bunda kimseden bişi görmedik. yapanlar doğumdan sonra altın getirdi daha çok işe yaradı . hem bel bağlamak da iyi değil ay onlar alacak uygun bakayımdan sa bütçeme hangisi uygun ona göre bakayım daha keyifli bence. oğlumda hamile olduğumu öğrendiğimizde kumbara yapmıştık mesela ordan biriken paradan baya bi eksiğini aldık. koskoca kaynana ilk torununa bir çeyrek taktı. benim 7 kat yabancı arkadaşlarım bile takıo o çeyreği :)))
ben tek kullanımlık iç çamaşırları ve pedler ile rahat edemedim tahriş oldum. belki normal doğum yapmış olmamdan kaynaklıydı belkı tenımın hassasiyetiyle ilgiliydi bilmiyorum. büyük pamuklu babaanne kulotlarından aldım. çamaşır olarak. ped olarak ta medicallerden enli gazlı bez aldım içine pamuk doldurup dikdörtgen seklinde sararak kendi pedimi kendim yaptım ve gerçekten çok rahat ettim hiç tahriş falan olmadım. bunda doğum öncesi alıp hazırlamayı dusunuyorum aynı şekilde .
Çok sevindim maşallah annesi cimcime gümbür gümbür geliyor deseneKizlaar doktordan geldik.
Benim kizcenin masallahi vardi ve yine uyuyordusasirdik mi HAYIIIR
Ben sata gore 28+2yim. Doktorda kizim 30+2 cikti. Kilosu 1530 gram kizcemin. Kafa buyuk dedi doktorum sonra tum vucut iri deditosbik bi kizim var masallah ona
Sekerim olmadigi icin gelisimden suphe duymadi herseyi suyu fln iyi cikti. Bas asagi pozisyondaydi. Ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi ileri oldugu icin. Cok rahatladim cok sukur. Yuruyusleri artik yapabilirsin dedi marketleri gez hergun dedi
Canım dr.unu değiştirmekle en iyisini yapmışsın inşallah yeni dr. iyi olacak doktor olunca insan olunmuyor maalesef insan olmak mesleğini sevmek apayrı keşke bütün dr.lar aynı düzey ilgili olsa.. allah iyilerle karşılaştırın hepimiziCanım doktoruma Allah düşürmesin diye dua ediyorum şu an yeni doktor buldum ona da haftaya randevu bulabildik. Araştırma hastanesine gidiyordum ordakiler ağır vaka olmadıkça normal sanıyolar. İdrarımda bol bakteri vs olmasına rağmen doktorum ilaç bile yazmamıştı sağlık ocağındaki yazdı. Nstde sancım yokmuş ama ben bakınca 3 defa 40 civarı çıkıp 40 sınırını geçtiğini gördüm. Hatta uzatsalar nst süresini daha çok çıkardı. Bana izotonik serum verip bi daha nst çekelim dediler sabahın 4üydü serumu 20 dk bekledim takan olmayınca hastaneden kaçtım. İşte karnım bol bol sertleşiyor ve toplanma da çok oluyor. Ama kanamam vs olmadığı için çok şükür ve ultrasonda da riskli bir durum görmedikleri için ve en en önemlisi o günki kadar ağrı çekmediğim için üzerinde durmuyorum o gün o ağrıya sancı yok dedilerse şu anda da yoktur herhalde. Doktoruma nst sonucumu atmama rağmen gece vakti yazdığım için tersledi numarası vs sildim yani.
Bebek bezinin büyüğü sanırım. Depend yetmezse marketlerde de satılıyor olmadı aldırırsın.Kızlar hasta bezi nasıl bir şey ben örtü gibi zannediyordum yatağa seriliyor. Ama burdaki arkadaşlar ped yerine kullanılan gibi birşeyden bahsetmiş hasta bezi olarak.
Ben 1 paket depend büyük boy aldım bir de lohusa pedi aldım. Yeter mi acaba?
Gözünüz aydın.Maşallah bebeğinize sağlıkla gelsin. 2 haftalık kontrole düşmek iyi oluyor. 5 hafta sonra gel demişti doktor bana. Evde 2 tane var ama 3. Yü görmek için sabırsızlanıyorum, özlüyorum.Kizlaar doktordan geldik.
Ben sata gore 28+2yim. Doktorda kizim 30+2 cikti. Kilosu 1530 gram kizcemin. Kafa buyuk dedi doktorum sonra tum vucut iri deditosbik bi kizim var masallah ona
Sekerim olmadigi icin gelisimden suphe duymadi herseyi suyu fln iyi cikti. Bas asagi pozisyondaydi. Ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi ileri oldugu icin. Cok rahatladim cok sukur. Yuruyusleri artik yapabilirsin dedi marketleri gez hergun dedi
Maşallah sizeKizlaar doktordan geldik.
maşallah prensese vakit yaklaştıkça çok heyecanlanıyorumKizlaar doktordan geldik.
İnşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinTorkunun cam şişedeki limonatasiydi canım. Her zamanki gibi kahvaltı yaptım hatta normalde beyaz ekmek yerim bu sefer tam buğday ekmeği yemistim. Tek fark o yarım bardak meyve suyuydu ve sekerim 161 çıktıeşime dedim bir daha içmeyi bırak eve bile sokmam bunu... İnşallah vakitlice sağlıkla doğar miniklerimiz canım..
Canım hasta bezi bu tuvaletini falan yapamayan hastaları bezliyorlar ya öyle bişey çocuk bezinin Yetişkin için olanı depent bunu birde kilot gibi yapmış ben ondan da aldım sonra kendim değiştiririm diye ama ilk etapta hemşirelere diğerini vereceğim bazı hastaneler kendi veriyor Bazısı istiyor benim kızımda eşimden istemişler biz koymamıştık eczaneden Alıp gelmiş hemen Koşarak bunda artık Tecrübe aldık koyduk ben sadece ilk gün kullandım sonra normal Ped e geçtim kanamana göre Değişiyor işteKızlar hasta bezi nasıl bir şey ben örtü gibi zannediyordum yatağa seriliyor. Ama burdaki arkadaşlar ped yerine kullanılan gibi birşeyden bahsetmiş hasta bezi olarak.
Ben 1 paket depend büyük boy aldım bir de lohusa pedi aldım. Yeter mi acaba?
Hımmm. Sağolasın arkadaşımBebek bezinin büyüğü sanırım. Depend yetmezse marketlerde de satılıyor olmadı aldırırsın.
Gözünüz aydın.Maşallah bebeğinize sağlıkla gelsin. 2 haftalık kontrole düşmek iyi oluyor. 5 hafta sonra gel demişti doktor bana. Evde 2 tane var ama 3. Yü görmek için sabırsızlanıyorum, özlüyorum.
Tamam canım bende alayımCanım hasta bezi bu tuvaletini falan yapamayan hastaları bezliyorlar ya öyle bişey çocuk bezinin Yetişkin için olanı depent bunu birde kilot gibi yapmış ben ondan da aldım sonra kendim değiştiririm diye ama ilk etapta hemşirelere diğerini vereceğim bazı hastaneler kendi veriyor Bazısı istiyor benim kızımda eşimden istemişler biz koymamıştık eczaneden Alıp gelmiş hemen Koşarak bunda artık Tecrübe aldık koyduk ben sadece ilk gün kullandım sonra normal Ped e geçtim kanamana göre Değişiyor işte
İnşallah sağlıkla doğarlar kuzular canım sana da çok geçmiş olsunCanım bana da suyun fazla dendi. Şekerden şüphelendi doktor. Tahlilde şeker normal çıktı; yapısal olabilir dendi. Evet erken Doğum riski oluyormuş su fazla olduğu için. Önceki gebeliğimde de biraz fazlaydı çok yüksek olmasa da 40. Haftayı doldurdum öyle Doğum oldu. İnşallah bu bebeğim de gününü bekler. Nasip artık. Ayrıca ben de bi damarda yıpranma gözüktü o da erken Doğum sebebi olabiliyormuş bazen bebek beslenemediği için. Allah’a şükür bir sıkıntı yok şimdilik.
Allah’ın izniyle tehlikeli haftaları atlattık gibi sıkma sen de canını boşuna üzme kendini.
Amin canım hepimiz hayırlısıyla bi kucaklarımıza alsaydık.İnşallah sağlıkla doğarlar kuzular canım sana da çok geçmiş olsun
Merhaba Kızlar çok aktif değilim grupta arada girip okuyorum .doktor kontrolünden geldim ve moralim çok bozuk. Buraya yazmak istedim. Suyumun fazla olduğunu söyledi doktor. Şeker hastalığına yatkınlığı olanlarda oluyomuş genelde. Erken Doğum riski oluyomuş moralim bozuldu çok. Bu 2.gebeliğim ilkinde şeker yüklemesi yapmıştım Bunda yapmadım. Yapsaydın keşke falan dedi benim gibi olan var mı aranızda ilk defa duydum suyun fazlalığını da bilgisi olan paylaşabilir mi
Maşallah sizeKizlaar doktordan geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?