2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana da çok alma elbise getiren çok olur dediler, onlara kalırsak ohho :) mecbur alıncak işte biraz. En iyisi para yollamaları zaten zevke göre kendin alırsın oh mis.

Canım doktoruma Allah düşürmesin diye dua ediyorum şu an yeni doktor buldum ona da haftaya randevu bulabildik. Araştırma hastanesine gidiyordum ordakiler ağır vaka olmadıkça normal sanıyolar. İdrarımda bol bakteri vs olmasına rağmen doktorum ilaç bile yazmamıştı sağlık ocağındaki yazdı. Nstde sancım yokmuş ama ben bakınca 3 defa 40 civarı çıkıp 40 sınırını geçtiğini gördüm. Hatta uzatsalar nst süresini daha çok çıkardı. Bana izotonik serum verip bi daha nst çekelim dediler sabahın 4üydü serumu 20 dk bekledim takan olmayınca hastaneden kaçtım. İşte karnım bol bol sertleşiyor ve toplanma da çok oluyor. Ama kanamam vs olmadığı için çok şükür ve ultrasonda da riskli bir durum görmedikleri için ve en en önemlisi o günki kadar ağrı çekmediğim için üzerinde durmuyorum o gün o ağrıya sancı yok dedilerse şu anda da yoktur herhalde. Doktoruma nst sonucumu atmama rağmen gece vakti yazdığım için tersledi numarası vs sildim yani.

Neler neler goruyosun insan heveslenmez mi herkes gibi benimde heveslendigim cok oluyor. Ama dusununce ne kadar gereksiz oldugunu hissediyorum. Sagligimiz yerinde olsun huzurumuz olsun temel ihtiyaclari alinsin yeter diyorum. Dugun icinde yasadigim seyler bana tecrube oldu. Sifir beklenti ve bol mutluluk en guzel hayat felsefesidir

Son düzenleme:
Kizlaar doktordan geldik.

Benim kizcenin masallahi vardi ve yine uyuyordu sasirdik mi HAYIIIR

Ben sata gore 28+2yim. Doktorda kizim 30+2 cikti. Kilosu 1530 gram kizcemin. Kafa buyuk dedi doktorum sonra tum vucut iri dedi tosbik bi kizim var masallah ona

Sekerim olmadigi icin gelisimden suphe duymadi herseyi suyu fln iyi cikti. Bas asagi pozisyondaydi. Ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi ileri oldugu icin. Cok rahatladim cok sukur. Yuruyusleri artik yapabilirsin dedi marketleri gez hergun dedi

Çok sevindim maşallah annesi cimcime gümbür gümbür geliyor desene

Canım dr.unu değiştirmekle en iyisini yapmışsın inşallah yeni dr. iyi olacak doktor olunca insan olunmuyor maalesef insan olmak mesleğini sevmek apayrı keşke bütün dr.lar aynı düzey ilgili olsa.. allah iyilerle karşılaştırın hepimizi

Bebek bezinin büyüğü sanırım. Depend yetmezse marketlerde de satılıyor olmadı aldırırsın.

Gözünüz aydın.Maşallah bebeğinize sağlıkla gelsin. 2 haftalık kontrole düşmek iyi oluyor. 5 hafta sonra gel demişti doktor bana. Evde 2 tane var ama 3. Yü görmek için sabırsızlanıyorum, özlüyorum.

Maşallah size

maşallah prensese vakit yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum

İnşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım hasta bezi bu tuvaletini falan yapamayan hastaları bezliyorlar ya öyle bişey çocuk bezinin Yetişkin için olanı depent bunu birde kilot gibi yapmış ben ondan da aldım sonra kendim değiştiririm diye ama ilk etapta hemşirelere diğerini vereceğim bazı hastaneler kendi veriyor Bazısı istiyor benim kızımda eşimden istemişler biz koymamıştık eczaneden Alıp gelmiş hemen Koşarak bunda artık Tecrübe aldık koyduk ben sadece ilk gün kullandım sonra normal Ped e geçtim kanamana göre Değişiyor işte

Hımmm. Sağolasın arkadaşım

Tamam canım bende alayım

İnşallah sağlıkla doğarlar kuzular canım sana da çok geçmiş olsun

Çok şükür kanamam azaldı. Plesanta da oldu kanamam. Plesanta previa da normalden iki kat daha dikkat etmek gerekiyor. Oğlum bir gece önce ateşlenmişti. Onunla ilgilenirken kendime dikkat etmedim sanırım.

Bozma mıralini. Allah ın izniyle yokluna girer. Nete girip okuma. Luzumlu lızumsuz bir sürü bilgi var. Tam moral bozmalık

Maşallah size

Bugün taburcu oldum. Kanamam kesilmedi ama koyulaştı ve azaldı. 10 gün rapor verdi dr. Yatıp dinleneceğim. Allah om kimseye yaşatmasın. Çok zordu vakitsiz zamansız o kanamayı görmek. Allah ın izniyle inşallah bir daha yaşamadan doğuma gidebilirim. Dualarınız desteğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…