Önceden son haftaları beklemeden sezeryanla alıyorlardı. Artık Doğumun başlamasını bile bekliyorlar, bebek iyiyse bekler.Ben de ben 39. Haftanın bitiminde sezaryen olmak istiyordum. Mümkün olmuyor mu acaba öyle.
Peluşlar bebeklere pek de iyi gelmiyor ama çok güzellerKızlar bebek battaniyesi dikmek için pelüş, polar, pamuklu kumaş aldım nasıllar. Daha pamuklu kumaşlarım gelmedi. Gelsin başlayacağım dikişeEki Görüntüle 2191046 Eki Görüntüle 2191041 Eki Görüntüle 2191042
Doktorada güvenemiyosun bu devirde birinin normal dedigine öbürü baska bisey diyor. Saglikla gelselerde su dünyaya bu bebisler hepimiz bi rahatlasak :)Doktorun bir şey demediyse içini rahat tut. Benimki de kesin değil, doktor olasılıkları değerlendirelim diyor. Bir de bende ödem olunca şüphelendi sadece. Takip edelim ilerleyen haftalarda konuşuruz dedi. En kötü ihtimal planlı erken doğum.
Ne zor bı gece sabahta olmuyor mide bulantısı, agrisi, sırt bel ağrısı acayip bı gergin hal... Allah'ım hayırlısıyla zamanında kavuştursun evlatlarimiza... Çok bunaldım galiba...
Âmin canımBebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun canım
Gunaydın bayanlar!
Doktorum 37. haftaya kalmadan sezeryanla alacagim diyeli 2 hafta gecti. O gun hastanede virus mu kaptim klimalar mi vurdu ne ha bire kustum durdum. 1.5 kilo verdim hatta... Igrençlesmeyeyim ama sabaha kadar sesime kesin komsular kadini kocası bogamadi bir türlü demislerdir.
Dünden beri iyiyim.
Dün beni göz yaslarına bogan bir sey oldu:
Sütüm geldi.
Gunaydın bayanlar!
Doktorum 37. haftaya kalmadan sezeryanla alacagim diyeli 2 hafta gecti. O gun hastanede virus mu kaptim klimalar mi vurdu ne ha bire kustum durdum. 1.5 kilo verdim hatta... Igrençlesmeyeyim ama sabaha kadar sesime kesin komsular kadini kocası bogamadi bir türlü demislerdir.
Dünden beri iyiyim.
Sütüm geldi.
geçmiş olsun canım ya grip bu aralar salgın bende ha yakalndım ha yakalnıcam..Gunaydın bayanlar!
Dünden beri iyiyim.
Sütüm geldi.
günaydın kızlaar nasılsınız ?
yani haftaya cumartesi son canım :) 31+0 ız ya bugün :)Günaydın canım biz iyiyiz çok şükür 31 haftayı da bitirdik :) senin de iş yerinde son cumartesin dimi
yani haftaya cumartesi son canım :) 31+0 ız ya bugün :)
çalışmayı düşünmüyorum acıkcası canım gidip raporumu alırım diye düşünüyorumHaftaya c.tesi günü de çalışacak misin ki
ama patron uyuzluk yapabilir şuan tam kestiremiyorum.. kalan haklarım olacak sigortamı tamdan yatırmadığı için eğer onları istersem ve verirse ki sanmıyorum ama kıllığına çağırır diye düşünüyorum
Öyle valla canım sabır çeke çeke geçiyo artık zaman napalım :) sen napıyosun nasılsın salih nasıl :) bidaha ne zaman gidiceksiniz doktoraNapalim bir gün daha sabır artık canım çok şükür koca 32 hafta geçti 1 gün mü geçmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?