2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çatlaklardan bahsetmişsiniz ben de 20. Haftadan beri clarins tonil kullanıyorum 2. Şişeye geçtim. Bi arkadaşım önerdi, şimdilik çatlak yok.
Bebeğimin çamaşırlarını yıkadım, yarın da ütüleyip yerleştiririm.
Son alış verişleri yapıyorum, bitince çikolata, hediye işine gireceğim.
E-bebekten motorolanın kamerasını aldık 800 liraya eve geldik denedik, çekmedi. Weewell le değiştirdik, onda problem olmadı.
Unibaby ıslak mendil aldım 12 li 80 liraya. 2-3 hafta önce 30 lusu jokerde 170 liraydı ha aldım ha alacam derken zamlandı.

Doktorada güvenemiyosun bu devirde birinin normal dedigine öbürü baska bisey diyor. Saglikla gelselerde su dünyaya bu bebisler hepimiz bi rahatlasak :)

Gunaydın bayanlar!
Doktorum 37. haftaya kalmadan sezeryanla alacagim diyeli 2 hafta gecti. O gun hastanede virus mu kaptim klimalar mi vurdu ne ha bire kustum durdum. 1.5 kilo verdim hatta... Igrençlesmeyeyim ama sabaha kadar sesime kesin komsular kadini kocası bogamadi bir türlü demislerdir.
Dünden beri iyiyim.
Dün beni göz yaslarına bogan bir sey oldu:
Sütüm geldi.

Geçmiş olsun canım salgın var diyorlar doktora git istersen...
Oh oh sütüne de maşallah hep boyle mutluluktan ağla inşallah :)

Çok geçmiş olsun kendine dikkat et malesef tam hastalık mevsimi
Benden süt falan gelmiyor sanırım. göğüslerim de önceden daha dolgundu artık değil.

geçmiş olsun canım ya grip bu aralar salgın bende ha yakalndım ha yakalnıcam..
sütünün gelmesine de seviniliyo mu doğumdan önce bilemedim ama bol bol sütün olsun inşallah :)

ama patron uyuzluk yapabilir şuan tam kestiremiyorum.. kalan haklarım olacak sigortamı tamdan yatırmadığı için eğer onları istersem ve verirse ki sanmıyorum ama kıllığına çağırır diye düşünüyorum

Napalim bir gün daha sabır artık canım çok şükür koca 32 hafta geçti 1 gün mü geçmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…