2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Organizasyon şirketine sorduklarım daha ucuzdu adeta profiline handmade, design yazan 2 kat fiyat biçiyor.. inşallah belki bi dahakine kız olur seninde

Anladım canım geçmiş olsun
Sağlıkla dünya ya gelsin inşallah varsın zayıf olsun sen bebeğine öyle güzel bakarsın ki hemen toparlar inşallah :)

sagol canim iyiyiz simdilik bigun pembe akintiyla doktora gittim iste sanci cikti civer gelsitirici vuruldum sanci azaltici adalat kullaniyorum iste ama sancilar agrilar devam ediyor genede bugunumuze sukur sen nasilsin ?

Geçmiş olsun canım.insaAllah sancılar durulur. Az kaldı zaten bebiş biraz daha sabretsin

Erken alınması için gerekli bir sağlık sorununuz mu var? Minyon bebekleri genelde 39.Haftaya kadar bekletiyorlar biraz daha kilo alsın anne karnında diye

Off beni sinir etmek için sıraya girmişler sanki. Kv aradı nerdesin diye bende babannemdeyim dedim. Bende sana kızacaktım niye çocuğu alıp gelmiyorsun diye diyor. Artık beni çok sinirlendiriyor. Sen kime kızıyorsun 30 yaşında insanım ben. En sonunda bir tersleyecem. Konuşmayacak sonra onu istiyor. Zor dayanıyorum işte. İçim içimi yiyor. Koca desen ona söylesem annene söyle böyle davranmayı kessin. Son 2 ayım strese girmek istemiyorum desem oda anlamıyor. Bu sulale beni öldürecek öldürecek

Haber vermemek en iyisi. Gecen sene ameliyat oldugumda gormustum. Yan odada dogum yapan biri vardi. Iki gun kaldim. Oraya akin akin misafir geldi. Tahammul edilecek sey degil..lohusa kadin sonucta. Gelenler de misafirlige gelmis gibi yayiliyor.

B

Benim kanım pıhtılaşmıyor ondan dolayı canım
@Emilyslittlepeanut
Allah yardımciniz olsun inşallah
Gercekten cok haklisin. Herkes kendi dedigim olsun istiyor. Bu cocuk saglikla gelsin diyen yok. Kv evimde kocam sozumden cikmasin istiyor. Oglum karisini dinlemesin istiyor. Hem gelin olarak hem kv olarak bencil yani
Aynı bu model çok yaygın malesef yuvaları da böyleleri yıkıyor zaten. Hem kendi kocaları hem oğulları hem damatlari avuç içlerinde olsun istiyorlar. Allah a havale ediyorum uzak olsunlar inşallah.
Kızlar bende kendim yaptım terliği tacı kapı süsünü hastane çıkışınıda yapıcam
. Çok güzel olmuş taç bende yapmak istiyorum ma nasıl yaptın canim

Saglicakla gelsin minnak insallah. Ayy valla yavas yavas doğumlar basliyo topikte gercekten de az kalmis hic gecmez dedigimiz zaman nasilda cabuk gecmis. Canim bol bol muz ye o bebege gerçekten cok iyi kilo yapiyo ablamda kizi zayif doye son ayda surekli muz yemisti bebegi gayette kilolu dogdu insallah seninki de oyle olur

Kızlar bebek bakım seti alan varmı şampuan , krem , yağ gibi . mustela, bübchen, sebamed, dalin gibi markalar kullanan memnun olan var mı. Mustelayı baya öğmüşler bübchen fiyat olarak sette daha uygun. Sizler yeni dğan için neler aldınız.

Bende öyleyim biri birsey soylesin daha cok batiyor sanki ne yapicam bilmiyorum

malzemelerini toplu bir yerden aldım lohusa tacı için dedim onlar verdiler anlattılarda kolay yani slikon tabancası olduktan sonra tamam

Canım şampuan mustela aldım. Yağ johnsons baby aldım. Krem de bepanthol aldım ben memnun kalırız inşallah

Mustelanın setini aldım canım ben. Aylar öncesinden ama.

Ya ben bir turlu karar veremiyprum pijama takimi aldim yedegimde var ama gecelik lazim olur mu kizlar bir de terlik nerden aldiniz lohusa terligi harici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…