- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Benimde siyah hoşuma gittiBenimkinin markası wei-b ve oğlumda almıştım 5 yıl önce şimdi kızımda kullanacağım çok kaliteli çıktı solma yapmadı. Tabi kumaş kalitesi de önemli kırmızı beğendiysen onu al cnm. İkisi de riskli renkler :)
Organizasyon şirketine sorduklarım daha ucuzdu adeta profiline handmade, design yazan 2 kat fiyat biçiyor.. inşallah belki bi dahakine kız olur senindeÇoğu yer fiyatı abartıyor. Ben de hediyelik sordum organizasyon firmasının 15-16 TL dediğini evde yapan bayan 7 TL fiyat veriyor. Güle güle kullanın aldıklarınızı. Allah bana koz bebek nasip etmedi. Etseydi kesin fotoğraf çekinirken yumuşak çiçekli bantlardan takardım. Sonuçta başına takacağımız penye bere yumuşaklığında oluyor.
Hayırlısı olsun. 37. Haftadan itibaren normal vakit sayılıyor zaten. Benim 2. oğlum 4050g 56cm doğdu. Ondan küçük doğanlar O’nu geçti kilo olarak. Seninki de öyle olur üzülme. Sağlıklı olsun canım bebeklerimiz.
Çok geçmiş olsun. O yangın resmen yemek borusunu boğazı yakıyor. Akşamları tatlı yememeye bakıyorum; sanki o zaman daha çok oluyor.
Canım benim kanım pıhtılaşmıyor itp deniyor buna. 9. haftadan beri kortizon kullanıyorum. Aslında çok sağlıklı besleniyorum ama yine de büyümüyor. Gerilik yok dedi doktor ama normal doğumda aşırı kan kaybından dolayı riskli durumdayım. Beklemek ikimiz için de riskli olur dedi
Kızlar arabaya karar verdik ama rengine karar veremiyorum.tecrubeli arkadaşlar fikir verebilir mi?kırmızı mi siyah mi sizce?kullanım açısından leke, güneş vs. Açısından hangisi daha kullanışlı olur sizce?Eki Görüntüle 2191562 Eki Görüntüle 2191563
sagol canim iyiyiz simdilik bigun pembe akintiyla doktora gittim iste sanci cikti civer gelsitirici vuruldum sanci azaltici adalat kullaniyorum iste ama sancilar agrilar devam ediyor genede bugunumuze sukur sen nasilsin ?
Erken alınması için gerekli bir sağlık sorununuz mu var? Minyon bebekleri genelde 39.Haftaya kadar bekletiyorlar biraz daha kilo alsın anne karnında diyeKızlar dün doktora gittik bizim kız hala ufak malesef. 1750 gr olmuş. Gece gündüz yiyorum ama yaramıyor sıpaya. Sezaryen tarihim belli oldu 23 ekim 37 haftalık olacağım o tarihte. Biraz korku biraz heyecan. 7 hafta varken birden 4 hafta kaldı bütün planlarım alt üst oldu. İnşallah doğuma kadar azıcık büyür de küveze almazlar kızımı. Anne olmak çok zormuş
Benimde siyah hoşuma gitti
Çarşamba günü konuşuruz muhtemelen canım.Doktorunla konuştun mu? Eğer gelişimi iyiyse evet diyebilir
Haber vermemek en iyisi. Gecen sene ameliyat oldugumda gormustum. Yan odada dogum yapan biri vardi. Iki gun kaldim. Oraya akin akin misafir geldi. Tahammul edilecek sey degil..lohusa kadin sonucta. Gelenler de misafirlige gelmis gibi yayiliyor.Esin seni anlamis canim ne sanslisin. Benimkide suan benim yanimda sen haklisin diyor ama hastsneye gelirler diyor. Ben zaten kv gelmesinede raziyim gelsinde diger konu komsu akrabada gelsin istiyor kadin. Tek dogum yapan senmisin diyo bi de :) annemlerde gelecek zaten sehir disindan. Annem ben kimseyi sokmam senin yanina diyor. Kv zaten küstü ama o gun kesin gelir. Valla bende kimseyi istemiyorum
En son esime bile soylemeden gidip kendim dogurcam yani. Stressiz oh mis
Allah yardımciniz olsun inşallah
Aynı bu model çok yaygın malesef yuvaları da böyleleri yıkıyor zaten. Hem kendi kocaları hem oğulları hem damatlari avuç içlerinde olsun istiyorlar. Allah a havale ediyorum uzak olsunlar inşallah.Gercekten cok haklisin. Herkes kendi dedigim olsun istiyor. Bu cocuk saglikla gelsin diyen yok. Kv evimde kocam sozumden cikmasin istiyor. Oglum karisini dinlemesin istiyor. Hem gelin olarak hem kv olarak bencil yani
. Çok güzel olmuş taç bende yapmak istiyorum ma nasıl yaptın canimKızlar bende kendim yaptım terliği tacı kapı süsünü hastane çıkışınıda yapıcam
çok kızıyorum hepsi aynılarHaber vermemek en iyisi. Gecen sene ameliyat oldugumda gormustum. Yan odada dogum yapan biri vardi. Iki gun kaldim. Oraya akin akin misafir geldi. Tahammul edilecek sey degil..lohusa kadin sonucta. Gelenler de misafirlige gelmis gibi yayiliyor.
Saglicakla gelsin minnak insallah. Ayy valla yavas yavas doğumlar basliyo topikte gercekten de az kalmis hic gecmez dedigimiz zaman nasilda cabuk gecmis. Canim bol bol muz ye o bebege gerçekten cok iyi kilo yapiyo ablamda kizi zayif doye son ayda surekli muz yemisti bebegi gayette kilolu dogdu insallah seninki de oyle olurKızlar dün doktora gittik bizim kız hala ufak malesef. 1750 gr olmuş. Gece gündüz yiyorum ama yaramıyor sıpaya. Sezaryen tarihim belli oldu 23 ekim 37 haftalık olacağım o tarihte. Biraz korku biraz heyecan. 7 hafta varken birden 4 hafta kaldı bütün planlarım alt üst oldu. İnşallah doğuma kadar azıcık büyür de küveze almazlar kızımı. Anne olmak çok zormuş
Bende öyleyim biri birsey soylesin daha cok batiyor sanki ne yapicam bilmiyorumKızlar doğum zamanlarımızda olan sürenin artık tekli haftalara düştüğü bu stresli dönemlerde. Öfke kontrolünüz nasıl sağlayabiliyor musunuz. Benim öfke kontrolüm hiç yok. Çok kötü durumdayım. Ama etrafıma patlamak değil için için sinirden kurdurmak kendimi yemek. Önünde geçemiyorum. Geceleri aklıma bişey geliyor saatlerce yattığım yerde sinirlenip kendimi yiyorum. Bunun yüzünden erken doğuracağı diye bile korkuyorum. Yada birilerine patlayacak ama çok kötü olacak.
malzemelerini toplu bir yerden aldım lohusa tacı için dedim onlar verdiler anlattılarda kolay yani slikon tabancası olduktan sonra tamamAllah yardımciniz olsun inşallah
Aynı bu model çok yaygın malesef yuvaları da böyleleri yıkıyor zaten. Hem kendi kocaları hem oğulları hem damatlari avuç içlerinde olsun istiyorlar. Allah a havale ediyorum uzak olsunlar inşallah.
. Çok güzel olmuş taç bende yapmak istiyorum ma nasıl yaptın canim
Anladım mutlulukla kullan inşallahmalzemelerini toplu bir yerden aldım lohusa tacı için dedim onlar verdiler anlattılarda kolay yani slikon tabancası olduktan sonra tamam
Canım şampuan mustela aldım. Yağ johnsons baby aldım. Krem de bepanthol aldım ben memnun kalırız inşallahKızlar bebek bakım seti alan varmı şampuan , krem , yağ gibi . mustela, bübchen, sebamed, dalin gibi markalar kullanan memnun olan var mı. Mustelayı baya öğmüşler bübchen fiyat olarak sette daha uygun. Sizler yeni dğan için neler aldınız.
Mustelanın setini aldım canım ben. Aylar öncesinden ama.Kızlar bebek bakım seti alan varmı şampuan , krem , yağ gibi . mustela, bübchen, sebamed, dalin gibi markalar kullanan memnun olan var mı. Mustelayı baya öğmüşler bübchen fiyat olarak sette daha uygun. Sizler yeni dğan için neler aldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?