2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlar son 3-4 gündür bel, sırt ve kasık ağrısı çekiyorum. Uyuyamıyorum bile artık. Nasıl böyle oldu anlamadım. 35+6 günlüğüm bunun 38de falan başlaması gerekmiyor muydu? Acaba doğum habercisi mi? 1-2 haftaya doğum başlar mı? Nişan geldi mi diye baka baka bi hal oldum.

Merhaba ben wellmatt markadan yün yatak aldım
Orta sert denen bi sertlikte

Bana normal geldi
34+5 te bebeğim 2400 gr mış benim de

O bende de var hep diş etleri şişiyor
Doktorum normal dedi her şeye dediği gibi kanayabilir de dedi

Bu soruna da normal dedi
gaviscon şurup ya da rennie duo şurup iç dedi

Benimde süt içmeden yattığım geceler oluyor sürekli yanma halinde. Burnun yıkandı dediğin gibi sesim kalınlasti ve halsizlesti ölü gibi konuşuyorum resmen
Bende aynı durumdayım
Düzen gitti şimdiden ne olacak böyle bilmiyorum geceleri bi yerlerim ağırdıgi zaman dua ediyorum allahım çok uykum var şuan olmasın diye :)

Kalbim10da normal bi yatak aldık besigine yaylı yataklardan , sepet besigin yatağı zaten sunger, bu yüzden annem incecik yüzden bir yatak yaptı yatakların üzerine. Yorgan hem pamuk var uyku setinin içinde, anaaannesi bide hafif bi yun yorgan yaptı onları kullanmayı düşünüyorum ben . Çok takılmamak gerekir bence herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz ama yanılma oranımız çok yüksek. Eşim bazen biz bunlarla büyümedik , bize noldu diyor. Artık yavas yavas hak vermeye başladımm diyebilirim

Gece sırt ağrısı ve adet sancısı gibi ağrıdan yatmadım kesin geliyor dedim. Geçmişti şimdi tekrar başladı. Saat 8.30 olsunda hastaneye gideyim. Dayanamadım biraz ekmek biraz su içtim. Keşke yemeseydim.
Valla düzen yok nerde uyursam bana dokunmayın diyorum :) zaten rahat pozisyon bulmak zor uyku için

Sagliksiz şeylerle alacaksa az kilolu doğsun bence daha iyi canım. Bebek kilosu genetik benimki de minyon. Ama ben hamileligimin başından beri kusmadım ,midem yanmadı iştahım açıktı ve sağlıklı dengeli beslendim. Ben de yeyip yeyip kilo almayanlardanim. Bebegim de bana benzeyecek sanirim :) bence sağlıksız şeyler yemek yerine ceviz fındık badem tahin pekmez muz gibi şeyler yersen bebeğin kilosuna da iyi gelir sanirim

Günaydın 2 gündür sabah uyandığımda el parmaklarım şişmiş oluyor neden olur aceba kontrol pazartesi ya da Çarşamba ama neden şişer ki böyle ayaklarda falan yok eller sadece

İlk 6 ay sünger öneriliyor cnm omurilik gelişimi için en sagliklisiymis ama banada sert geliyor o yüzden alamadım sunger.yorganada daha gerek olmaz herhalde ya yine ilk 6 ay falan yumuşak yorgan yatak boğulma tehlikesi olacağı için onerilmiyor

Ben park besik aldim gecen hafta e bebekten icinede visko yatak aldim canim. Ama zaten emerse ilk 3 ay benimle yatar. Mevsim kis olacagi icin bebegi surekli yatagindan kaldir yatir yapmam hastalanmasin diye.
Bende o e bebekte viskoyu almak istiyorum da bı turlu karar veremedim cnm ama dediğinde mantıklı belki orda yatmayacak ilk 3 ay

Bazen bende öyle diyorum valla cnm bizim yatagimiz bile yoktu

Ayy masallah rabbim saglikli huzurlu uzun ömürler versin analı babalı büyümeyi nasip etsin insallah biraz zayif dogmus ama insallah annesinin sütleriyle artık büyüme kısmını burda tamamlar saglikla kavusmussunuz ya en önemlisi o

Günaydın 2 gündür sabah uyandığımda el parmaklarım şişmiş oluyor neden olur aceba kontrol pazartesi ya da Çarşamba ama neden şişer ki böyle ayaklarda falan yok eller sadece
Benimde sabahları ellerim ve yüzüm sis oluyor ama gün içerisinde geçiyor cnm normal diye düşünüyorum ödem oluyor

Geçmiş olsun canım Allah korusun yavrularımızı. bana da antibiyotik yazdı 600 mg günde bir ve uromisin de verdi. İnşallah geçer. Benim hiç ağrım yok işin tuhaf yanı

Ödemden dolayı ben de de nerdeyse 5 haftadır. Artık Sadece küçük parmaklarını hissediyorum doğumdan sonra geçer inşallah

Kizlar aksam ilk defa belime adet sancisindan biraz daha şiddetli bi agri girdi gecmek bilmedi bir sure sonra ayni agri kasiklarima vurdu yalanci sancilar olabilir mi biraz dinlendim gecti cok şükür
Aynı ağrı bende de oluyor canım 2 haftadır. Hatta yürürken bacaklarımın arasını açamıyorum. Dinlenmek tek çözümü oluyor. Normal ağrılarmış mecbur çekeceğiz

Canım erken de başlayabilir. Bende 30 haftadan beri var. Hatta birden bıçak saplanır gibi oluyor tam kasıklarıma. Ağladığım çok oldu bu ağrılardan. Üstelik ikinci gebelik ve ilkinde bu yalancı sancıları hiç yaşamamıştım. Her hamilelikte bile olmuyor demek ki. Sürekli Doğum mu başladı diye kafana takma rahat ol bence. Sonlara yaklaşmışsın ne güzel

İyi cesaret etmişsin dinlene dinlene gelin
Benim de işle ilgili 8 saatlik bi yola gitmem lazımdı ama gitmemek için izne çıktım.

Geçmiş olsun canım Allah korusun yavrularımızı. bana da antibiyotik yazdı 600 mg günde bir ve uromisin de verdi. İnşallah geçer. Benim hiç ağrım yok işin tuhaf yanı
Sana da geçmiş olsun canım. Bende de ağrı yanma yok. Doktorum gizli enfeksiyon olabiliyor diyerek yaptırdı. Sadece rengi sarımsı. Bu sefer ilaca gerek yok suyu arttır dedi. Inşallah sana da ilaçların iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…