2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnsallah benim de rahat gecer canim kendini kasarsan normal doguma alamam seni demisti
Doktor onu banada soyledi bugun. Sen kaslarini kasarsan bebegin cikisini zorlastirirsin ikiniz icinde hersey daha zor olur dedi. Oda insanin elinde olmuyor malesef. hem muayenen hem dogumun kolay gecsin insallah :)

KıZlar kaç kilo aldınız? Çok abur cubur tarzı şeyler yiyo musunuz? Ben bi haftadır sağlıksız beslenmeye başladım ve hemen etkisini gördümkilo Alımında

Hic kilo almadim. 77 ile hamile kaldim hala 77yim. Aburcubur aldirmiyorum eve. Canim tatli isterse sutlac asure pudingli biskuvili pasta yiyorum. Ve en gec aksam 7 8 gibi yemegi kesiyorum acikinca su ve maden suyu iciyorum. Aksam caylarini da biraktim yanina bos gitmiyo diye. Bide sut urunlerine agirlik verdim. Kisitlamiyorm kendimi ekmek haric onun disinda hersey yiyorum hatta tatli 2 3 porsiyon yedigim oluyor. Ama bence en buyuk etken su ve erkenden yemegi kesmek diye dusunuyorm. Sadece ikisini yapinca bile kilo alimi duruyo

Bence normal takilma bu duruma. Benim 2hafta onde gidiyodu. Sonra 1 haftaya dustu suan 2 hafta tekrar onde. Isin tuhafi tum vucudu onde gidiyo normal karsiladi. Son haftalarda alim azalir normale doner dedi. Onemli olan ciddi gerilik olmamasi yada gelisimin durmamasi. Gramda olsa almasi yeterli. Uzulme bunun icin onemli olsa eminim doktorda onemserdi

İnşallah ilkinde 30 kg verdim ikinci de 20 yi de veririm:) kendimi gazlamam lazım
Nasil verdin kilolari? Bende 18 kilo aldim ama benim kiz minyon dogacak belli. Ben hep kendime aldim. O yuzden dogum yapinca cogu yine benim kilom olarak bende kalacak. Yemek yemekten midemi büyüttüm resmen

Evet anlaşılmayacak gibi değil :) umuyorum olmaz senin aramızda çok yok çünkü olsa başlardi pbence maşallah sana .benimki oldu ama dediğin gibi beyazlayacak sonrasında bu şekilde gözükmeyecek canim

11 kilo aldim.. 60 basladim suan 71 im gebelik şekeri yüzünden abur cubur yiyemiyorum ama öğünde 2 dilim ekmek yiyip biraz porsiyonu arttirinca hemen etkisini hissetiriyor gebelik şekeri olmasa şuan kesin 90i görürdüm onu söyleyim canım neler istiyor neler ozguleysa

Emira SY canım belli olan doğum tarihlerini sıraya dizelim diyorduk yapacak misin o takvimi?

Eğer öyleyse benim doğum tarihim belli oldu: 22 Ekim!
Kasım annesi degil Ekim annesi oluyorummmmm!
Hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ucu ucuna akrep :)

Benim annem bebeğe uygun ince ağır olmayan yumuşacık yün yorgan ve döşek yaptı 2 ayrı takım. Süngeri ortopedik ama direk süngere yatırmak çok sert olur yeni doğan bebeği. Her yerde malesef elyaf / pamuk yorgan yataklar satılıyor bunlar bebeği terletip terini emmiyor sağlığı ve hassaslığı açısından yün olmasını tercih ettik.

Kızlar benim diş etlerim ve damaklarım çok şişti bir şeyler yerken zorlanıyorum dişlerimi fırçalarken kanama oluyor. Sıcak soğuk yememeye özen gösteriyorum bunun nedeni nedir sizce rahatsızım bu durumdan benim gibi olan varmı aranızda damaklarım hep şiş dilimi değdirince acıyor

Mide yanmasından uyuyamıyorum mide asidim sürekli boğazımı yakıyor ne yapsam geçmiyor sürekli kusucakmış gibiyim ses tonum kalınlaştı burnum tıkandı kendimi çok sağlıksız hissediyorum bu sebepten dolayı çok halsizim

Nasil verdin kilolari? Bende 18 kilo aldim ama benim kiz minyon dogacak belli. Ben hep kendime aldim. O yuzden dogum yapinca cogu yine benim kilom olarak bende kalacak. Yemek yemekten midemi büyüttüm resmen
Spor yaptım cnm bir de bol bol emzirdim. Yediklerime dikkat ettim. Hamileyken kontrol zor oluyor normal ama emzirirken daha kolay.

Ben park besik aldim gecen hafta e bebekten icinede visko yatak aldim canim. Ama zaten emerse ilk 3 ay benimle yatar. Mevsim kis olacagi icin bebegi surekli yatagindan kaldir yatir yapmam hastalanmasin diye.

Spor yaptım cnm bir de bol bol emzirdim. Yediklerime dikkat ettim. Hamileyken kontrol zor oluyor normal ama emzirirken daha kolay.
bende dikkat ederim yediklerime diyorumda herkes bana emzirrken daha cok acikirsin tutamazsin kendini diyor. Ben basen bölgemden cok aldim hatta o kadar aldimki yirtildi komple asagi dizime kadar. En cok orasi gitsin istiyorum insallah bende senin gibi verebilirim :)

Canim benim agzimin ici cok yara olur. Gece yatmadan cay bardagina azcik sirke azcik su biraz tuz koyuyorum. Bi guzel gargara yapiyorum o yaralar yaniyor. Sonrasinda hicbirsey yiyip icmeden yatiyorum sabaha geciyor. Gecmezse kahvaltidan snra bidaha gargara yapiyorum birkac saat birsey yemiyorum inan cok iyi geliyor bana. Agiz yarasi cok kötü Allah sifa versin

Hepsi çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık

Oyy tebrik ederim maşallah çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sezeryan ağrıların da geçer canım. Sağlıkla sevgiyle büyüt kuzunu

Verirsin cnm jillian michaels var YouTube da. Onun 30days shared programını yapabilirsin. Sezaryenden 5 ay sonra ancak başlanabilir.

Tebrik ederim gözün aydın. Bebeğinizinde mutlu uzun ömrü olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…