Doktor onu banada soyledi bugun. Sen kaslarini kasarsan bebegin cikisini zorlastirirsin ikiniz icinde hersey daha zor olur dedi. Oda insanin elinde olmuyor malesef. hem muayenen hem dogumun kolay gecsin insallah :)İnsallah benim de rahat gecer canim kendini kasarsan normal doguma alamam seni demisti
KıZlar kaç kilo aldınız? Çok abur cubur tarzı şeyler yiyo musunuz? Ben bi haftadır sağlıksız beslenmeye başladım ve hemen etkisini gördümkilo Alımında
İnşallah artmamıştır ya( bana da haftaya gel deseydi en azından çok sallamamış gibi yaptı zaten önden gidiyordun şu an normal dedi başka doktora da mı gitsem? Bu durum ultrasonla anlaşılıyor mu bana öyle bişe demedi de inşallah hayırlısı neyse o olur ikimiz için de
Nasil verdin kilolari? Bende 18 kilo aldim ama benim kiz minyon dogacak belli. Ben hep kendime aldim. O yuzden dogum yapinca cogu yine benim kilom olarak bende kalacak. Yemek yemekten midemi büyüttüm resmenİnşallah ilkinde 30 kg verdim ikinci de 20 yi de veririm:) kendimi gazlamam lazım
Evet anlaşılmayacak gibi değil :) umuyorum olmaz senin aramızda çok yok çünkü olsa başlardi pbence maşallah sana .benimki oldu ama dediğin gibi beyazlayacak sonrasında bu şekilde gözükmeyecek canimBen de çatlak oldu mu nasıl anlarım belki oldu da farketmiyorum diyordum nst de başka bi hamileyle karşılaşınca anladım, farkedilmeyecek bi şey değilmiş. Ben de henüz yok ama arkadaşlarımdan son haftalarda bi anda karnım büyüdü ve çatladım dediklerini duyunca olur muyum acaba diye bekliyorum ben de. Boşver şimdi kırmızı gözükür 3-5 aya beyazlar, belli bile olmaz.
Hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ucu ucuna akrep :)Emira SY canım belli olan doğum tarihlerini sıraya dizelim diyorduk yapacak misin o takvimi?
Eğer öyleyse benim doğum tarihim belli oldu: 22 Ekim!
Kasım annesi degil Ekim annesi oluyorummmmm!
Benim annem bebeğe uygun ince ağır olmayan yumuşacık yün yorgan ve döşek yaptı 2 ayrı takım. Süngeri ortopedik ama direk süngere yatırmak çok sert olur yeni doğan bebeği. Her yerde malesef elyaf / pamuk yorgan yataklar satılıyor bunlar bebeği terletip terini emmiyor sağlığı ve hassaslığı açısından yün olmasını tercih ettik.Kızlar bebekleriniz için yatak aldınız mı?ben bir türlü karar veremiyorum ilk zamanlar sünger olsun deniyor ama almışken uzun süre kullanilsin istiyorum.visko,lateks,pamuk bunlarda ilk aylar için uygun değilmişsizler.neler aldınız?
Bende aynı durumdayımUyuyamıyorum kızlar bitik bi haldeyim şimdiden
Spor yaptım cnm bir de bol bol emzirdim. Yediklerime dikkat ettim. Hamileyken kontrol zor oluyor normal ama emzirirken daha kolay.Nasil verdin kilolari? Bende 18 kilo aldim ama benim kiz minyon dogacak belli. Ben hep kendime aldim. O yuzden dogum yapinca cogu yine benim kilom olarak bende kalacak. Yemek yemekten midemi büyüttüm resmen
Ben park besik aldim gecen hafta e bebekten icinede visko yatak aldim canim. Ama zaten emerse ilk 3 ay benimle yatar. Mevsim kis olacagi icin bebegi surekli yatagindan kaldir yatir yapmam hastalanmasin diye.Kızlar bebekleriniz için yatak aldınız mı?ben bir türlü karar veremiyorum ilk zamanlar sünger olsun deniyor ama almışken uzun süre kullanilsin istiyorum.visko,lateks,pamuk bunlarda ilk aylar için uygun değilmişsizler.neler aldınız?
bende dikkat ederim yediklerime diyorumda herkes bana emzirrken daha cok acikirsin tutamazsin kendini diyor. Ben basen bölgemden cok aldim hatta o kadar aldimki yirtildi komple asagi dizime kadar. En cok orasi gitsin istiyorum insallah bende senin gibi verebilirim :)Spor yaptım cnm bir de bol bol emzirdim. Yediklerime dikkat ettim. Hamileyken kontrol zor oluyor normal ama emzirirken daha kolay.
Canim benim agzimin ici cok yara olur. Gece yatmadan cay bardagina azcik sirke azcik su biraz tuz koyuyorum. Bi guzel gargara yapiyorum o yaralar yaniyor. Sonrasinda hicbirsey yiyip icmeden yatiyorum sabaha geciyor. Gecmezse kahvaltidan snra bidaha gargara yapiyorum birkac saat birsey yemiyorum inan cok iyi geliyor bana. Agiz yarasi cok kötü Allah sifa versinKızlar benim diş etlerim ve damaklarım çok şişti bir şeyler yerken zorlanıyorum dişlerimi fırçalarken kanama oluyor. Sıcak soğuk yememeye özen gösteriyorum bunun nedeni nedir sizce rahatsızım bu durumdan benim gibi olan varmı aranızda damaklarım hep şiş dilimi değdirince acıyor
Hepsi çok güzel olmuş canım, ellerine sağlıkEki Görüntüle 2197173
Geçmiş sayfalardan başladım okumaya. Daha ben hastane çantası hazırlamamışken kimi tarihler almış, hatta doğum yapanımız bile olmuş :)
Bebekler yola çıktı, hazırlıklar bitmiyor. Emzirme sütyeni, lohusa terliğim, kış bebeği olacağından ısıtıcı eksiğim var. Halı, perde, avizeye bakamadım bile. Off bir sürü iş birikti.
Çikolatamız geldi bugün. Hediyelikler de bitti.LezzetliCipetpet betül’ ün etiketinden yaptım ben de :)
Oyy tebrik ederimMerhabalar
Teşekkür ederim dualarınız için bebeğim yanımda. Biraz küçüğüz 2250 gr.
Benimde ağrılarım var sezaryenden dolayı.
Kasım annelerinin yazmadan sıkı takipçisiydim. @ruyam28 özellikle bebeğin için masada narkozu beklerken çok dua ettim.. Allah kabul etsin inşallah.
Hepinize vaktinde sağlıklı doğumlar diliyorum.
Verirsin cnm jillian michaels var YouTube da. Onun 30days shared programını yapabilirsin. Sezaryenden 5 ay sonra ancak başlanabilir.bende dikkat ederim yediklerime diyorumda herkes bana emzirrken daha cok acikirsin tutamazsin kendini diyor. Ben basen bölgemden cok aldim hatta o kadar aldimki yirtildi komple asagi dizime kadar. En cok orasi gitsin istiyorum insallah bende senin gibi verebilirim :)
Tebrik ederim gözün aydın. Bebeğinizinde mutlu uzun ömrü olsun.Merhabalar
Teşekkür ederim dualarınız için bebeğim yanımda. Biraz küçüğüz 2250 gr.
Benimde ağrılarım var sezaryenden dolayı.
Kasım annelerinin yazmadan sıkı takipçisiydim. @ruyam28 özellikle bebeğin için masada narkozu beklerken çok dua ettim.. Allah kabul etsin inşallah.
Hepinize vaktinde sağlıklı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?