2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok hayır vermedi ya aslında çok kilolu olsun falan değil derdim bu haftada 10 günde 135 gram çok az değil mi buna takıldım

Takılma canım bu ölçümler birebir doğru değil hata payı var. Sorun olsa doktorun söylerdi herhalde

Ben de fiyatları yüksek buldum ama çok bölmeli bi sırt çantasına denk gelmedim.
Ben okiedog marka aldım 320 liraya jokerin internet sitesinden.

Ben de çatlak oldu mu nasıl anlarım belki oldu da farketmiyorum diyordum nst de başka bi hamileyle karşılaşınca anladım, farkedilmeyecek bi şey değilmiş. Ben de henüz yok ama arkadaşlarımdan son haftalarda bi anda karnım büyüdü ve çatladım dediklerini duyunca olur muyum acaba diye bekliyorum ben de. Boşver şimdi kırmızı gözükür 3-5 aya beyazlar, belli bile olmaz.

Hiç aklıma gelmemişti, teşekkür ederim fikir için

İnsallah benim de rahat gecer canim kendini kasarsan normal doguma alamam seni demisti

Kizlar aksam ilk defa belime adet sancisindan biraz daha şiddetli bi agri girdi gecmek bilmedi bir sure sonra ayni agri kasiklarima vurdu yalanci sancilar olabilir mi biraz dinlendim gecti cok şükür

Güzel günlerde kullanin insallah canim geriye bebisleri beklemek kaliyor artik hayirlisiyla alalim kucagimiza

Benim de karin cevresi gerilik 1 haftaydı bastan 3 haftaya cikti sonra doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi o bakti zayif minyon bir bebek dedi gecen hafta 1 hafta gelisme gostermis bu hafta da oyle ama sonucta hala kucuk karin cevresi geriligi her yerinde ki kucuklugu ifade ediyormus doktorlar icin biz 37 e girdik bebek 2480 gr dedi 38.haftanin bittigi gun sezeryan tarihi verdi.saglikla gelsinler tek temennimiz o

Merhabalar
Teşekkür ederim dualarınız için bebeğim yanımda. Biraz küçüğüz 2250 gr.
Benimde ağrılarım var sezaryenden dolayı.

Kasım annelerinin yazmadan sıkı takipçisiydim. R ruyam28 özellikle bebeğin için masada narkozu beklerken çok dua ettim.. Allah kabul etsin inşallah.
Hepinize vaktinde sağlıklı doğumlar diliyorum.

Kizlar aksam ilk defa belime adet sancisindan biraz daha şiddetli bi agri girdi gecmek bilmedi bir sure sonra ayni agri kasiklarima vurdu yalanci sancilar olabilir mi biraz dinlendim gecti cok şükür

Benim belimden ziyade karnıma girdi o ağrı sancı bebek sol tarafta, sanki delecek de o yanımdan çıkacak gibi oldum, bi ara göbek deliğimi sivrileştirdi dışarı pırtladı, sonra düzeldi ama karnım da ağrı sancı devam ediyor ara ara ,,, onu. Dışında başka bi belirti şikayetim yok, bunlar yalancı sancı mı ben de bilmiyorum tedirginim 35+4 üm daha

Kavuştun mu bebeğine ? Ne mutlu sağlıcakla kalın, darısı vakti gelince bize olsun inşallah...

Saglikla büyüsün bebisin sende bir an once sagligina kavusursun insallah kisa surede toparlanir inssllah

Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun canım ağız tadıyla büyüsün inşallah minnoş :) elhamdulillah kuveze de girmemiş ne güzel, bundan sonra annesinin şifalı sütleriyle büyüyüp kocaman olacak hiç merak etme canimm

KıZlar kaç kilo aldınız? Çok abur cubur tarzı şeyler yiyo musunuz? Ben bi haftadır sağlıksız beslenmeye başladım ve hemen etkisini gördümkilo Alımında
Son haftalar daha çok kilo alınıyormuş ama ben 1 aydır aynı kilodayım. 48’ le başlamıştım 61’ le devam ediyorum.

Emira SY canım belli olan doğum tarihlerini sıraya dizelim diyorduk yapacak misin o takvimi?

Eğer öyleyse benim doğum tarihim belli oldu: 22 Ekim!
Kasım annesi degil Ekim annesi oluyorummmmm!
Neye dayanarak verdiler bu tarihi? Sezaryende 10 gün öncesi değil miydi? Md tarihimiz aynı da, merak ettim bana da mı böyle bir tarih verecekler?

Geçmiş sayfalardan başladım okumaya. Daha ben hastane çantası hazırlamamışken kimi tarihler almış, hatta doğum yapanımız bile olmuş :)
Bebekler yola çıktı, hazırlıklar bitmiyor. Emzirme sütyeni, lohusa terliğim, kış bebeği olacağından ısıtıcı eksiğim var. Halı, perde, avizeye bakamadım bile. Off bir sürü iş birikti.
Çikolatamız geldi bugün. Hediyelikler de bitti. LezzetliCipetpet betül’ ün etiketinden yaptım ben de :)

Hayırlı olsun geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. Ne güzel bi mutluluk . Sezaryen nasıldi genel mi oldun canım memnun kaldın mi? Müsait olunca paylaşırsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…