Yok hayır vermedi ya aslında çok kilolu olsun falan değil derdim bu haftada 10 günde 135 gram çok az değil mi buna takıldım
Ben de fiyatları yüksek buldum ama çok bölmeli bi sırt çantasına denk gelmedim.Hanımlar Bebek bakım çantası alan var mı aranızda? Fiyatları bana yüksek geldiği için normal okul sırt çantası almayı düşünüyorum hem daha kullanışlı olur. Bebek bakım çantası Alan varsa nerden ne kadara aldı bilgilendirebilir mı?
Ben de çatlak oldu mu nasıl anlarım belki oldu da farketmiyorum diyordum nst de başka bi hamileyle karşılaşınca anladım, farkedilmeyecek bi şey değilmiş. Ben de henüz yok ama arkadaşlarımdan son haftalarda bi anda karnım büyüdü ve çatladım dediklerini duyunca olur muyum acaba diye bekliyorum ben de. Boşver şimdi kırmızı gözükür 3-5 aya beyazlar, belli bile olmaz.Günaydın arkadaşlar hepimize... çatlak oluşan var mı aranızda? Geçen hafta kasığımda bi iki küçük çizgi farketmiştim şuan daha fazla o kadar kırkpınar pehlivanı gibi yağlanmama rağmen yine de oldu. Yapacak bisey yok kızımla tek bedende geçirdiğimiz günlerin anısı olacak.. Bana da ancak gurur duymak düşer. Anne olmak kolay değil dimi?
Hiç aklıma gelmemişti, teşekkür ederim fikir içinBen minik sukulent yaptırmayı düşünüyorum. Çok pahalıdır diye düşünüyordum ama tanesi 3,5-5 tl arası değişiyor modele ve aldıgın yere göre. Yani yine ucuz değil ama magnetler de aynı fiyataysa daha güzel bir hediye olabilir diye düşünüyorum.
İnsallah benim de rahat gecer canim kendini kasarsan normal doguma alamam seni demisti37+3 teyim canim ben. Kasilma problemin varsa doktordan izin al derin nefes al kaslarini sık önce, sonra gevset o anda doktor muayene etsin. Bana doktor vajinismus olmayan diger hastalarima gore bile sen gayet iyiydin dedi. Sanirim hamilelikten ötürü de kaslarda bir gevseme oluyor onunda etkisi var.
Güzel günlerde kullanin insallah canim geriye bebisleri beklemek kaliyor artik hayirlisiyla alalim kucagimizaSelam kızlaar bugün benimde oğluşumun odası geldi. Hastane arayışından sonra en büyük sorunumdu kendileri
Sıra da halısı perdesi avizesi var babası avizesini beğendiği halısınıda beğendi ama hepsi birbirinden bağımsız
Kalan bikaç eşyası vardı ütülenecek onlarıda ütüledim ve ütülenmemiş bileyi kalmadı çok şükür
Ufak tefek eksikler var artık onlarda olduğu kadar olacak inşallah
Benim de karin cevresi gerilik 1 haftaydı bastan 3 haftaya cikti sonra doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi o bakti zayif minyon bir bebek dedi gecen hafta 1 hafta gelisme gostermis bu hafta da oyle ama sonucta hala kucuk karin cevresi geriligi her yerinde ki kucuklugu ifade ediyormus doktorlar icin biz 37 e girdik bebek 2480 gr dedi 38.haftanin bittigi gun sezeryan tarihi verdi.saglikla gelsinler tek temennimiz oEvet benim. Plesanta son haftalara doğru yaşlanıyor, bebeğe besin giden kanallar tıkanmaya eskiye oranla kilo alımı azalmaya hatta bi yerden sonra hiç almamaya başlıyor. Oğlumda öyle oldu 35.haftadan sonra 2 hafta takipte kaldık, kilo almayınca 37.haftamda zorunlu sezeryan oldum. Şimdi bundada son 2 haftadır karın çevresinde gerilik başladı. Ctesi kontrolüm var. İnşallah açık daha da artmamıştır yoksa bunda da aynısı olursa zorunlu sezeryanla erken doğum yapmak zorunda kalcam. Normal şartlarda 11 kasım istiyorum daha 1 ayım var.
Kizlar aksam ilk defa belime adet sancisindan biraz daha şiddetli bi agri girdi gecmek bilmedi bir sure sonra ayni agri kasiklarima vurdu yalanci sancilar olabilir mi biraz dinlendim gecti cok şükür
Merhabalar
Teşekkür ederim dualarınız için bebeğim yanımda. Biraz küçüğüz 2250 gr.
Benimde ağrılarım var sezaryenden dolayı.
Kasım annelerinin yazmadan sıkı takipçisiydim. R ruyam28 özellikle bebeğin için masada narkozu beklerken çok dua ettim.. Allah kabul etsin inşallah.
Hepinize vaktinde sağlıklı doğumlar diliyorum.
Saglikla büyüsün bebisin sende bir an once sagligina kavusursun insallah kisa surede toparlanir inssllahMerhabalar
Kasım annelerinin yazmadan sıkı takipçisiydim. R ruyam28 özellikle bebeğin için masada narkozu beklerken çok dua ettim.. Allah kabul etsin inşallah.
Merhabalar
Son haftalar daha çok kilo alınıyormuş ama ben 1 aydır aynı kilodayım. 48’ le başlamıştım 61’ le devam ediyorum.KıZlar kaç kilo aldınız? Çok abur cubur tarzı şeyler yiyo musunuz? Ben bi haftadır sağlıksız beslenmeye başladım ve hemen etkisini gördümkilo Alımında
Neye dayanarak verdiler bu tarihi? Sezaryende 10 gün öncesi değil miydi? Md tarihimiz aynı da, merak ettim bana da mı böyle bir tarih verecekler?Emira SY canım belli olan doğum tarihlerini sıraya dizelim diyorduk yapacak misin o takvimi?
Eğer öyleyse benim doğum tarihim belli oldu: 22 Ekim!
Kasım annesi degil Ekim annesi oluyorummmmm!
Hayırlı olsun geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. Ne güzel bi mutluluk . Sezaryen nasıldi genel mi oldun canım memnun kaldın mi? Müsait olunca paylaşırsan çok sevinirimMerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?