2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Küçük ölçümlerinin sebebi minyon olmasıysa hiç kafana takacak bisey yok canım. Sağlıkla gelsinler inşallah bütün bebeklerimiz

Inşallah bebegin sağlıklı bir şekilde çabucak toparlanir canım. Allah hepimize bol bol süt versin ve doya doya emen bebekler nasip etsin insallah

Sana da geçmiş olsun canım. Bende de ağrı yanma yok. Doktorum gizli enfeksiyon olabiliyor diyerek yaptırdı. Sadece rengi sarımsı. Bu sefer ilaca gerek yok suyu arttır dedi. Inşallah sana da ilaçların iyi gelir

Canım bende de hiç yanma ağrı yok bol su icmeme rağmen geçmek bilmedi enfeksiyon.mecbur ilaç kullanıyorum.

Öyle bende hastaneye geldim nst ye aldılar son anda sanci yükselmeye başladı. Dün geceden beri bıçak batıyor sanki aşağıya doğru randevu saatimi bekleyemedim. İnşallah hayırlı sonuçlar la çıkarsın canım sıra bekliyorum. Doktora gireceğim şimdi yanına.

Bebek hazirliklarini tamamlayanlara ne mutlu özendim size kızlar biz de dün badana başladı. 3 gün sürecek. Kayinvalidemde kalıyoruz. Ev girilecek gibi degil şu anda. Storlarimi halılarımı yıkamaya verdim onlar da haftaya pazartesi gelecek. Pazar günü temizliğe kadın gelecek. Eşyalar yerine yerleştirilecek. Önümüzdeki hafta da bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştireceğim doğum çantami hazırlayacağım,çikolata siparişini verecegim. Inşallah bebişim supriz yapıp erken gelmez

Çok geçmiş olsun cnm. Sancılar kaç aralığında? Bel ağrısı da var mı?

Günaydın 2 gündür sabah uyandığımda el parmaklarım şişmiş oluyor neden olur aceba kontrol pazartesi ya da Çarşamba ama neden şişer ki böyle ayaklarda falan yok eller sadece
Günaydın canım...
Aynı sorun bende yaklaşık 1 aydır fln var ayaklarımda şiş ama parmaklarım kadar değil şu şişesi, anahtarla kapı fln açamıyorum ne bilim şişmeyen yerim kalmadı zaten diye düşünüp sormadım bile doktoruma :) merak ettim ne dicek beni de bilgilendirir misin bu konuda

Canımmmm Allah razı olsun senden arkadaşım. Çok sağol. Bebeğinle sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleriniz olsun inşallah . Gözünaydın canım. O kadar çok sevindim ki hem dua etmene hem de bebeğini sağlıkla kucağına almana.

merak etme bekler o senin işlerin bitsin diye. :)
ne güzel temiz eve gelecek

Son haftalar daha çok kilo alınıyormuş ama ben 1 aydır aynı kilodayım. 48’ le başlamıştım 61’ le devam ediyorum.
Evet son haftalar çok alınıyor deniyo bakalım nolcak sen
ay maşallah canım bebeğin gelişimi nasıl ben kilo almıyom diye bebek küçük mü acaba diye düşünmeye başladım

Haklısın canım sağlıksız şeyler bi haftadır yiyorum sadece. Normalde hep kaliteli beslendim bebeğin kendisi minyon demek ki

Dediğini yapayım o zaman canım.

Hamilelikte diş eti problemleri sık yaşanıyormuş, benim diş etlerim de her fırçalamada çok çok kanıyor

Gittiğimde haber ederim canım internette normal son 3 ayda Demiş vücuttaki kan yüzde elli arttığı için dokulara Sıvı birikmiyormuş ve ödem oluyormuş umarım böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…