Küçük ölçümlerinin sebebi minyon olmasıysa hiç kafana takacak bisey yok canım. Sağlıkla gelsinler inşallah bütün bebeklerimizBenim de karin cevresi gerilik 1 haftaydı bastan 3 haftaya cikti sonra doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi o bakti zayif minyon bir bebek dedi gecen hafta 1 hafta gelisme gostermis bu hafta da oyle ama sonucta hala kucuk karin cevresi geriligi her yerinde ki kucuklugu ifade ediyormus doktorlar icin biz 37 e girdik bebek 2480 gr dedi 38.haftanin bittigi gun sezeryan tarihi verdi.saglikla gelsinler tek temennimiz o
Inşallah bebegin sağlıklı bir şekilde çabucak toparlanir canım. Allah hepimize bol bol süt versin ve doya doya emen bebekler nasip etsin insallahMerhabalar
Teşekkür ederim dualarınız için bebeğim yanımda. Biraz küçüğüz 2250 gr.
Benimde ağrılarım var sezaryenden dolayı.
Kasım annelerinin yazmadan sıkı takipçisiydim. R ruyam28 özellikle bebeğin için masada narkozu beklerken çok dua ettim.. Allah kabul etsin inşallah.
Hepinize vaktinde sağlıklı doğumlar diliyorum.
Allah hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsin canimKızlar kayseri den ankaraya yola çıktık çok önemli bir sunum var. Biraz gerginim doktor müsade etti ama bebek ankaralı olacak diye korkmaya başladım. Dua edin inşallah hayırla gidip gelelim. Allah utandırmasın
Sana da geçmiş olsun canım. Bende de ağrı yanma yok. Doktorum gizli enfeksiyon olabiliyor diyerek yaptırdı. Sadece rengi sarımsı. Bu sefer ilaca gerek yok suyu arttır dedi. Inşallah sana da ilaçların iyi gelir
Öyle bende hastaneye geldim nst ye aldılar son anda sanci yükselmeye başladı. Dün geceden beri bıçak batıyor sanki aşağıya doğru randevu saatimi bekleyemedim. İnşallah hayırlı sonuçlar la çıkarsın canım sıra bekliyorum. Doktora gireceğim şimdi yanına.Gece sırt ağrısı ve adet sancısı gibi ağrıdan yatmadım kesin geliyor dedim. Geçmişti şimdi tekrar başladı. Saat 8.30 olsunda hastaneye gideyim. Dayanamadım biraz ekmek biraz su içtim. Keşke yemeseydim.
Valla düzen yok nerde uyursam bana dokunmayın diyorum :) zaten rahat pozisyon bulmak zor uyku için
Çok geçmiş olsun cnm. Sancılar kaç aralığında? Bel ağrısı da var mı?Öyle bende hastaneye geldim nst ye aldılar son anda sanci yükselmeye başladı. Dün geceden beri bıçak batıyor sanki aşağıya doğru randevu saatimi bekleyemedim. İnşallah hayırlı sonuçlar la çıkarsın canım sıra bekliyorum. Doktora gireceğim şimdi yanına.
Eminönünden aldım, internette de olabilir.Çok tatlı duruyorlar canım nerden aldın?
Günaydın canım...Günaydın 2 gündür sabah uyandığımda el parmaklarım şişmiş oluyor neden olur aceba kontrol pazartesi ya da Çarşamba ama neden şişer ki böyle ayaklarda falan yok eller sadece
Canımmmm Allah razı olsun senden arkadaşım. Çok sağol. Bebeğinle sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleriniz olsun inşallah . Gözünaydın canım. O kadar çok sevindim ki hem dua etmene hem de bebeğini sağlıkla kucağına almana.Merhabalar
Teşekkür ederim dualarınız için bebeğim yanımda. Biraz küçüğüz 2250 gr.
Benimde ağrılarım var sezaryenden dolayı.
Kasım annelerinin yazmadan sıkı takipçisiydim. R ruyam28 özellikle bebeğin için masada narkozu beklerken çok dua ettim.. Allah kabul etsin inşallah.
Hepinize vaktinde sağlıklı doğumlar diliyorum.
Insallah amin cnm oyle gozukuyorKüçük ölçümlerinin sebebi minyon olmasıysa hiç kafana takacak bisey yok canım. Sağlıkla gelsinler inşallah bütün bebeklerimiz
merak etme bekler o senin işlerin bitsin diye. :)Bebek hazirliklarini tamamlayanlara ne mutlu özendim size kızlarbiz de dün badana başladı. 3 gün sürecek. Kayinvalidemde kalıyoruz. Ev girilecek gibi degil şu anda. Storlarimi halılarımı yıkamaya verdim onlar da haftaya pazartesi gelecek. Pazar günü temizliğe kadın gelecek. Eşyalar yerine yerleştirilecek. Önümüzdeki hafta da bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştireceğim doğum çantami hazırlayacağım,çikolata siparişini verecegim. Inşallah bebişim supriz yapıp erken gelmez
Evet son haftalar çok alınıyor deniyo bakalım nolcak senSon haftalar daha çok kilo alınıyormuş ama ben 1 aydır aynı kilodayım. 48’ le başlamıştım 61’ le devam ediyorum.
ay maşallah canım bebeğin gelişimi nasıl ben kilo almıyom diye bebek küçük mü acaba diye düşünmeye başladımHic kilo almadim. 77 ile hamile kaldim hala 77yim. Aburcubur aldirmiyorum eve. Canim tatli isterse sutlac asure pudingli biskuvili pasta yiyorum. Ve en gec aksam 7 8 gibi yemegi kesiyorum acikinca su ve maden suyu iciyorum. Aksam caylarini da biraktim yanina bos gitmiyo diye. Bide sut urunlerine agirlik verdim. Kisitlamiyorm kendimi ekmek haric onun disinda hersey yiyorum hatta tatli 2 3 porsiyon yedigim oluyor. Ama bence en buyuk etken su ve erkenden yemegi kesmek diye dusunuyorm. Sadece ikisini yapinca bile kilo alimi duruyo
Haklısın canım sağlıksız şeyler bi haftadır yiyorum sadece. Normalde hep kaliteli beslendim bebeğin kendisi minyon demek kiSagliksiz şeylerle alacaksa az kilolu doğsun bence daha iyi canım. Bebek kilosu genetik benimki de minyon. Ama ben hamileligimin başından beri kusmadım ,midem yanmadı iştahım açıktı ve sağlıklı dengeli beslendim. Ben de yeyip yeyip kilo almayanlardanim. Bebegim de bana benzeyecek sanirim :) bence sağlıksız şeyler yemek yerine ceviz fındık badem tahin pekmez muz gibi şeyler yersen bebeğin kilosuna da iyi gelir sanirim
Dediğini yapayım o zaman canım.Aynı ağrı bende de oluyor canım 2 haftadır. Hatta yürürken bacaklarımın arasını açamıyorum. Dinlenmek tek çözümü oluyor. Normal ağrılarmış mecbur çekeceğiz
Canım erken de başlayabilir. Bende 30 haftadan beri var. Hatta birden bıçak saplanır gibi oluyor tam kasıklarıma. Ağladığım çok oldu bu ağrılardan. Üstelik ikinci gebelik ve ilkinde bu yalancı sancıları hiç yaşamamıştım. Her hamilelikte bile olmuyor demek ki. Sürekli Doğum mu başladı diye kafana takma rahat ol bence. Sonlara yaklaşmışsın ne güzel
Hamilelikte diş eti problemleri sık yaşanıyormuş, benim diş etlerim de her fırçalamada çok çok kanıyorKızlar benim diş etlerim ve damaklarım çok şişti bir şeyler yerken zorlanıyorum dişlerimi fırçalarken kanama oluyor. Sıcak soğuk yememeye özen gösteriyorum bunun nedeni nedir sizce rahatsızım bu durumdan benim gibi olan varmı aranızda damaklarım hep şiş dilimi değdirince acıyor
Gittiğimde haber ederim canım internette normal son 3 ayda Demiş vücuttaki kan yüzde elli arttığı için dokulara Sıvı birikmiyormuş ve ödem oluyormuş umarım böyledirGünaydın canım...
Aynı sorun bende yaklaşık 1 aydır fln var ayaklarımda şiş ama parmaklarım kadar değil şu şişesi, anahtarla kapı fln açamıyorum ne bilim şişmeyen yerim kalmadı zaten diye düşünüp sormadım bile doktoruma :) merak ettim ne dicek beni de bilgilendirir misin bu konuda
Aynen benimde öyle ne yapacağımı şaşırdım artıkHamilelikte diş eti problemleri sık yaşanıyormuş, benim diş etlerim de her fırçalamada çok çok kanıyor
Evde Ölçüm yapmadım canım ama her kontrolde ölçülüyor dün sağlık Ocağında da ölçüldü normal çıkıyor 2gündür şişiyor Öncesinde yoktu sonlar tümden zor olacak sanırımTansiyonunu ölçüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?