canim ben 24.haftaya kadar hep basi yukarda idi. 26.haftada basi asagi dondu sonra 28.de tekrar yukari cikti ama 30.haftadan buyana hep asagida. seninkide donebilir. 30 a kadar bazen cok hareket edip pozisyon degistiriyorlar. ama 34lerden lardan sonra pozisyonunu alip degisim olmuyorSelam kızlar. Benim dün kontrolüm vardı, 32+2 deydim. Kızım çok şükür sağlıklı, doktor herşeyi normal dedi. Ama tabii ki ben aklıma takılanları bir de size sormak istedim
Yaklaşık 4 hafta önce gittiğimde başı aşağı taraftaydı ama dün yukarıda duruyordu. Doktorum 34. haftaya kadar değişebilir pozisyonu ama genelde 34 ten sonra sabit kalır dedi. Çoğunuzun haftası benden önde, sizlerin bebişleri ne zaman döndü? böyle son zamana kadar başı yukarda durup sonra dönen var mı aranızda?
Canim doğum yaptım bugün. Dun akşam 9 gibi falan suni sanciyla dogumu baslattilar sonra gece 12 gibi de kendi duzenli sancılarım geldi suni sancıyı kestiler doktor 450 gram eksik ölçmüş. Şukur bende bebek te çok iyiyiz. 2.650 gram doğdu oğlum yarın da hastaneden cikicaz inşallahbu gelişim geriliği 1 haftada olacak bişey değilki. Acaba Dr mu farketmedi. Başka bir doktora gitmeni öneririm. Arkadaşımda 37 haftalık bebeğinin gelişimi 34 te kalmıştı. Doğum yaptı çok şükür sağlıklı oldu yavrusu küvezde bile kalmadı. Gönlünü ferah tut. Ama bence başka doktora git
Gözün aydın canım. Çok sevindim sağlıklıca bebeğine kavuşmanaKızlar ben dogum yaptım ben de bebek te cok iyi şükürler olsun. Dun suni sanciyla doğumu başlattık daha sonra kendi düzenli sancilarim gelmeye baslayinca suni sancıyı kestiler. Bugun 10 a 10 kala oglum
Canim doğum yaptım bugün. Dun akşam 9 gibi falan suni sanciyla dogumu baslattilar sonra gece 12 gibi de kendi duzenli sancılarım geldi suni sancıyı kestiler doktor 450 gram eksik ölçmüş. Şukur bende bebek te çok iyiyiz. 2.650 gram doğdu oğlum yarın da hastaneden cikicaz inşallah
Kızlar ben dogum yaptım ben de bebek te cok iyi şükürler olsun. Dun suni sanciyla doğumu başlattık daha sonra kendi düzenli sancilarim gelmeye baslayinca suni sancıyı kestiler. Bugun 10 a 10 kala oglum
Canim doğum yaptım bugün. Dun akşam 9 gibi falan suni sanciyla dogumu baslattilar sonra gece 12 gibi de kendi duzenli sancılarım geldi suni sancıyı kestiler doktor 450 gram eksik ölçmüş. Şukur bende bebek te çok iyiyiz. 2.650 gram doğdu oğlum yarın da hastaneden cikicaz inşallah
Kızlar ben dogum yaptım ben de bebek te cok iyi şükürler olsun. Dun suni sanciyla doğumu başlattık daha sonra kendi düzenli sancilarim gelmeye baslayinca suni sancıyı kestiler. Bugun 10 a 10 kala oglum
Iste 37. Haftadayim ama ultrasonda su sekilde cikti sonuçlar. Buna göre en fazla 35. Hafta görünüyor.Eki Görüntüle 2196985
Benim de Bayadır oluyor ayaklar hafif.sis eller uyandığım da uyuşuk bi kaç saate kadar hareket edince geçiyor tuzlu vs yememeye dikkat ediyorum ama oluyor demek ki ödem aşırı bi şişkinlik yoksa normal sanırımGünaydın 2 gündür sabah uyandığımda el parmaklarım şişmiş oluyor neden olur aceba kontrol pazartesi ya da Çarşamba ama neden şişer ki böyle ayaklarda falan yok eller sadece
Bunu eşime söylemiyorum tabi kiBazen bende öyle diyorum valla cnm bizim yatagimiz bile yoktu
50 ye çıktı bi ara sonra düzeldi 2 kere nstye girdim kan idrar testleri yapıldı . Ciğerlerin de mi bişey var acaba falan dedi sonra idrar da enfeksiyon çıktı. Ağrılarım sebebi buymuş demek ki. Pazartesi tekrar gidcm herşey yolunda dedi suyu yerinde dedi 2hafta ince gittiğim de 1950 gramdi. 2haftada 2700 olmuş allahım şükür. Suyu da iyiymiş .erken doğum beklemiyorum dedi. Korkmana gerek yok dedi . Bi kaç test yaptırdı pazartesi onlarla birlikte sanırım bilgilendirme yapacakÇok geçmiş olsun cnm. Sancılar kaç aralığında? Bel ağrısı da var mı?
Bu ara da sen ne yaptın canımBenim de Bayadır oluyor ayaklar hafif.sis eller uyandığım da uyuşuk bi kaç saate kadar hareket edince geçiyor tuzlu vs yememeye dikkat ediyorum ama oluyor demek ki ödem aşırı bi şişkinlik yoksa normal sanırım
Bunu eşime bi
50 ye çıktı bi ara sonra düzeldi 2 kere nstye girdim kan idrar testleri yapıldı . Ciğerlerin de mi bişey var acaba falan dedi sonra idrar da enfeksiyon çıktı. Ağrılarım sebebi buymuş demek ki. Pazartesi tekrar gidcm herşey yolunda dedi suyu yerinde dedi 2hafta ince gittiğim de 1950 gramdi. 2haftada 2700 olmuş allahım şükür. Suyu da iyiymiş .erken doğum beklemiyorum dedi. Korkmana gerek yok dedi . Bi kaç test yaptırdı pazartesi onlarla birlikte sanırım bilgilendirme yapacak
Evet canım orda yaptım. Normal doğum oldu cok ta zorlanmadım. Sanci geldikce 4-8 nefes egzersizi ve sırtıma masaj yaptım. Bol bol yurudum ki acilma kolay olsun. Doktor bile şaşırdı ilk dogumum olduguna cok iyi geçirdin sureci dediCanım bu sonucu veren hastanede mı doğum yaptın? Nasıl geçti süreç normal mi sezeryan mı bizi haberdar et kendini iyi hissedince
Hayırlı olsun bebişin canım. Ne güzel bir doğum yapmışsın maşallah. Darısı hepimizin başına.Evet canım orda yaptım. Normal doğum oldu cok ta zorlanmadım. Sanci geldikce 4-8 nefes egzersizi ve sırtıma masaj yaptım. Bol bol yurudum ki acilma kolay olsun. Doktor bile şaşırdı ilk dogumum olduguna cok iyi geçirdin sureci dedi
hayirli olsun canim sagsaglim atlatmaniza kavusmaniza sevindim. ilk dogum olmasina ragmen ne gzuel gecmis darisi bizlerin basina.Evet canım orda yaptım. Normal doğum oldu cok ta zorlanmadım. Sanci geldikce 4-8 nefes egzersizi ve sırtıma masaj yaptım. Bol bol yurudum ki acilma kolay olsun. Doktor bile şaşırdı ilk dogumum olduguna cok iyi geçirdin sureci dedi
Gözünüzaydın yaa ne güzelll :))Kızlar ben dogum yaptım ben de bebek te cok iyi şükürler olsun. Dun suni sanciyla doğumu başlattık daha sonra kendi düzenli sancilarim gelmeye baslayinca suni sancıyı kestiler. Bugun 10 a 10 kala oglum
Maşallah Allah analı babalı büyütsün iyi olmanıza çok sevindimKızlar ben dogum yaptım ben de bebek te cok iyi şükürler olsun. Dun suni sanciyla doğumu başlattık daha sonra kendi düzenli sancilarim gelmeye baslayinca suni sancıyı kestiler. Bugun 10 a 10 kala oglum
Allah analı babalı büyütsün..Evet canım orda yaptım. Normal doğum oldu cok ta zorlanmadım. Sanci geldikce 4-8 nefes egzersizi ve sırtıma masaj yaptım. Bol bol yurudum ki acilma kolay olsun. Doktor bile şaşırdı ilk dogumum olduguna cok iyi geçirdin sureci dedi
Evet canım orda yaptım. Normal doğum oldu cok ta zorlanmadım. Sanci geldikce 4-8 nefes egzersizi ve sırtıma masaj yaptım. Bol bol yurudum ki acilma kolay olsun. Doktor bile şaşırdı ilk dogumum olduguna cok iyi geçirdin sureci dedi
Canım gözünaydın. Maşallah sana da bebeğine de. Normal doğum yaptın demi? Sağlıklı mutlu huzurlu ömürleri olsun bebeğinin inşallahKızlar ben dogum yaptım ben de bebek te cok iyi şükürler olsun. Dun suni sanciyla doğumu başlattık daha sonra kendi düzenli sancilarim gelmeye baslayinca suni sancıyı kestiler. Bugun 10 a 10 kala oglum
4-8 nefes egzersizi nasıl oluyor cnm?Evet canım orda yaptım. Normal doğum oldu cok ta zorlanmadım. Sanci geldikce 4-8 nefes egzersizi ve sırtıma masaj yaptım. Bol bol yurudum ki acilma kolay olsun. Doktor bile şaşırdı ilk dogumum olduguna cok iyi geçirdin sureci dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?