2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bugün kontrolden geldim 35+4 olduk. Bebiş 47 cm 2790gr. Hersey çokşükür iyi tek sıkıntı bebiş hala baş yukarda. Aşağı dönmemiş doktorda dönmesi konusunda olumsuz konuştu. Ben hala umutluyum döner diye. Sezeryandan korkuyorum .... Son ana kadar bekleyeceğim. Haftada bir çağırıyor zaten.... Acaba döner mi....

Canım hayırlı olsun, maşallah sağlıcakla almışsın kuzunu kucağına elhamdulillah

Hayırlısıyla güzel günleriniz olsun, sağlıkla huzurla büyüt inşallah

Cok sevindim ya Gozunuz aydin Allah saglikli uzun omurler versin insallah bizimde oyle bir durumumuz var bakalim nasil dogucak

Gözün aydın cnm heceleyin yolunda olmasına sevindim

Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün inşallah.

Son hafta bile dönenler oluyormuş benimki daha yeni döndü ama boşuna döndü zaten ben sezeryanim .

Merhaba :) Öncelikle hayırlı olsun, inşallah dilediğiniz gibi normal doğum yapabilirsiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam, sizin de benim gibi miyomunuz vardı. Doktor problem yapmadı mı miyomunuzu?
Benimki 8 cm oldu. Doktora riskli bir durum varsa normal yapmayayım dedim. Sezaryene karar kıldık ama acele mi ettim acaba dedim.

Selamun aleykum
Benim bir sikintim var kardeslerim eşim borclanip bir dukkan acti dukkan iş yapmadi kapatmak zorunda kaldik inanin hem borcumuz var hemde tek kurusumuz yok
iki kizim var biri 34 aylik biri 19 aylik cocuklarimiza süt alamuyoruz

Yardim etmek isteyipte muhtac birini bulamayan kardeslerime sesleniyorum bizim gercekten ihtiyacimiz var Allah rizasi icin. 5 TL yatirsanizda olur bir süt parasi yeter bize

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede para ya da yardım istemek yasak. Birazdan atılırsınız siteden.

Maddi yardım talebiniz yasal değil, nakdi yardımlar valilik vb ilgili mercilerden izin alınarak talep edilir.

Merhaba canım. Teşekkür ederim insaAllah hepimizin istediği gibi doğumlar olur :) evet benim de miyomum var 8 cm benim de. Benim rahim arkasında mideye yakın yerde, yani kanalda doğuma etki edecek bı yerde değil.senin belki öyleyse doktor öyle karar almış olabilir canım.yerini biliyor musun miyomun?

Bende de var 5 cm civari. Dr sorun olmaz dedi. Zaten sezaryen mecburen benim.

Evet son haftalar çok alınıyor deniyo bakalım nolcak sen

ay maşallah canım bebeğin gelişimi nasıl ben kilo almıyom diye bebek küçük mü acaba diye düşünmeye başladım

Gecen sali gittim 2 hafta onde canim. Basindan beri de onde gidiyo. Ustelik ben 1bucuk kilo verirken kizim 300 gram almis. Bebegin kilo almasini istiyosan yumurta, sut, yogurt, kavrulmamis cerez fln ye muzda aldiriyo deniyo. Ama aburcubur yeme hamur isi ekmek azalt bunlar aldirmiyor kilo. Yesillik tuketebilirsin kabiz olmazsin. Bide aksam gec yeme. Bende tedirgindim zayifladim bebek almadiysa diye gayet iyi cikti cok sukur

32 de gittim kafası aşağıda dedi doktor
Sonra değişir mi dedim
Muhtemelen aynı kalır dedi
34+5 te de yine aşağıda kafası

Umarım sizinki de eski yerine döner

Canım ben 32 de gittiğimde baş asagiydi. Ve hala da öyle değişmedi

Kızlar teşekkür ederim mesajlarınız için. Son günlerde aşırı hareketli ama hareketleri vurma gibi degil de çoğunlukla sanki yer değiştirip gerinir gibi. Kontrole gitmeden de öyleydi, insallah geçici dönmüştür, tekrar aşağı döner. 3 hafta sonra kontrol, şimdi zaman geçmez bana :/

çok sevindim iyi doğmuş oluşun arkadaşımın bebeğimde 2400 doğmuştu hemen toparladı sonra kilosu da. Sevindim

Bende de var 5 cm civari. Dr sorun olmaz dedi. Zaten sezaryen mecburen benim.

Benim rahmimin aşağısında, sol tarafta kalıyor. Aslında 36. haftaya kadar doktorum hiçbir yorumda bulunmadı, normal doğuracakmışım gibi konuşuyordu. Bol bol yürü, merdiven çık sakın ihmal etme normal doğum için diyordu hep. 36. haftada ben açtım konuyu. Bebeği ve kendimi riske atmayacağım yöntem hangisiyse o olsun dedim. O da normal doğum hususunda katı değilsen, bence sezaryen ol miyomunu da alalım öyleyse dedi. Yani doktorun bir zorlaması yok, ben sadece riskli bir durum olsun istemedim. Biraz korktum miyomdan açıkçası, sorun yaratır diye. O yüzden kendim açtım konuyu. Acele mi ettim acaba diye de üzüldüm sizin yazınızı görünce.

Neyse artık, bir karar aldım. Allah hayırlısını versin :)

iyilik_guzellik ilk çocuğunuzda sezaryen mi olmuştunuz? O sebeple mi zorunlu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…