Canım hayırlı olsun, maşallah sağlıcakla almışsın kuzunu kucağına elhamdulillahKızlar ben dogum yaptım ben de bebek te cok iyi şükürler olsun. Dun suni sanciyla doğumu başlattık daha sonra kendi düzenli sancilarim gelmeye baslayinca suni sancıyı kestiler. Bugun 10 a 10 kala oglum
Canim doğum yaptım bugün. Dun akşam 9 gibi falan suni sanciyla dogumu baslattilar sonra gece 12 gibi de kendi duzenli sancılarım geldi suni sancıyı kestiler doktor 450 gram eksik ölçmüş. Şukur bende bebek te çok iyiyiz. 2.650 gram doğdu oğlum yarın da hastaneden cikicaz inşallah
Cok sevindim ya Gozunuz aydin Allah saglikli uzun omurler versin insallah bizimde oyle bir durumumuz var bakalim nasil dogucakKızlar ben dogum yaptım ben de bebek te cok iyi şükürler olsun. Dun suni sanciyla doğumu başlattık daha sonra kendi düzenli sancilarim gelmeye baslayinca suni sancıyı kestiler. Bugun 10 a 10 kala oglum
Canim doğum yaptım bugün. Dun akşam 9 gibi falan suni sanciyla dogumu baslattilar sonra gece 12 gibi de kendi duzenli sancılarım geldi suni sancıyı kestiler doktor 450 gram eksik ölçmüş. Şukur bende bebek te çok iyiyiz. 2.650 gram doğdu oğlum yarın da hastaneden cikicaz inşallah
Gözün aydın cnm heceleyin yolunda olmasına sevindimBenim de Bayadır oluyor ayaklar hafif.sis eller uyandığım da uyuşuk bi kaç saate kadar hareket edince geçiyor tuzlu vs yememeye dikkat ediyorum ama oluyor demek ki ödem aşırı bi şişkinlik yoksa normal sanırım
Bunu eşime söylemiyorum tabi ki
50 ye çıktı bi ara sonra düzeldi 2 kere nstye girdim kan idrar testleri yapıldı . Ciğerlerin de mi bişey var acaba falan dedi sonra idrar da enfeksiyon çıktı. Ağrılarım sebebi buymuş demek ki. Pazartesi tekrar gidcm herşey yolunda dedi suyu yerinde dedi 2hafta ince gittiğim de 1950 gramdi. 2haftada 2700 olmuş allahım şükür. Suyu da iyiymiş .erken doğum beklemiyorum dedi. Korkmana gerek yok dedi . Bi kaç test yaptırdı pazartesi onlarla birlikte sanırım bilgilendirme yapacak
Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün inşallah.Kızlar ben dogum yaptım ben de bebek te cok iyi şükürler olsun. Dun suni sanciyla doğumu başlattık daha sonra kendi düzenli sancilarim gelmeye baslayinca suni sancıyı kestiler. Bugun 10 a 10 kala oglum
Son hafta bile dönenler oluyormuş benimki daha yeni döndü ama boşuna döndü zaten ben sezeryanim .Kızlar bugün kontrolden geldim 35+4 olduk. Bebiş 47 cm 2790gr. Hersey çokşükür iyi tek sıkıntı bebiş hala baş yukarda. Aşağı dönmemişdoktorda dönmesi konusunda olumsuz konuştu. Ben hala umutluyum döner diye. Sezeryandan korkuyorum .... Son ana kadar bekleyeceğim. Haftada bir çağırıyor zaten.... Acaba döner mi....
Sağol canım allah razı olsunGözün aydın cnm heceleyin yolunda olmasına sevindim
Burundan nefes alirken 4e kadar sayıyorsun sonra aldihin nefesi ağzından verirken 8 e kadar sayiuorsun4-8 nefes egzersizi nasıl oluyor cnm?
Kızlar çatı muayenesini atlatmış bulunmaktayım.çatı çok mükemmel diyemem dedi ama kestirip atmadı normali bekleyelim duruma göre sezeryana çeviririz dedi.bol bol yürü çömelme hareketi yap dedi. Kafama takılan 17 Eylülden 6 ekime kadar olan süreçte 400 gram almıştı kızce, şimdi 6 Ekim den bugüne 600 gram almış.ben bu ara kilo almadım sanırım verdim de heralde bebeğe mı geçti noldu kilo :))) fazla kilo aldırma bebeğe dedi bir de .
Ekg istedi Dosyami servise de teslim ettim.bundan sonrası hayırlısı
Doğum ücreti de sezeryan normal farketmiyor 2000 olmuşMart Nisan gibi 1250 demişti.bu kadar artacağını dusunmemistim. akşam gece doğum olursa normalde 250 ekstra ücretmiş ama şimdilik eski hastalara uygulamicaklarmis.
Bizde durumlar böyle
Sitede para ya da yardım istemek yasak. Birazdan atılırsınız siteden.Selamun aleykum
Benim bir sikintim var kardeslerim eşim borclanip bir dukkan acti dukkan iş yapmadi kapatmak zorunda kaldik inanin hem borcumuz var hemde tek kurusumuz yok
iki kizim var biri 34 aylik biri 19 aylik cocuklarimiza süt alamuyoruz
Yardim etmek isteyipte muhtac birini bulamayan kardeslerime sesleniyorum bizim gercekten ihtiyacimiz var Allah rizasi icin. 5 TL yatirsanizda olur bir süt parasi yeter bize
Selamun aleykum
Benim bir sikintim var kardeslerim eşim borclanip bir dukkan acti dukkan iş yapmadi kapatmak zorunda kaldik inanin hem borcumuz var hemde tek kurusumuz yok
iki kizim var biri 34 aylik biri 19 aylik cocuklarimiza süt alamuyoruz
Yardim etmek isteyipte muhtac birini bulamayan kardeslerime sesleniyorum bizim gercekten ihtiyacimiz var Allah rizasi icin. 5 TL yatirsanizda olur bir süt parasi yeter bize
Merhaba :) Öncelikle hayırlı olsun, inşallah dilediğiniz gibi normal doğum yapabilirsiniz.
Yanlış hatırlamıyorsam, sizin de benim gibi miyomunuz vardı. Doktor problem yapmadı mı miyomunuzu?
Benimki 8 cm oldu. Doktora riskli bir durum varsa normal yapmayayım dedim. Sezaryene karar kıldık ama acele mi ettim acaba dedim.
Bende de var 5 cm civari. Dr sorun olmaz dedi. Zaten sezaryen mecburen benim.Merhaba :) Öncelikle hayırlı olsun, inşallah dilediğiniz gibi normal doğum yapabilirsiniz.
Yanlış hatırlamıyorsam, sizin de benim gibi miyomunuz vardı. Doktor problem yapmadı mı miyomunuzu?
Benimki 8 cm oldu. Doktora riskli bir durum varsa normal yapmayayım dedim. Sezaryene karar kıldık ama acele mi ettim acaba dedim.
Evet son haftalar çok alınıyor deniyo bakalım nolcak sen
ay maşallah canım bebeğin gelişimi nasıl ben kilo almıyom diye bebek küçük mü acaba diye düşünmeye başladım
Benim 30. haftada dönmüştü canım, 33te gittiğimde hala aynı şekildeydi. Bundan sonra büyük ihtimalle aynı pozisyonda kalır dedi doktor. Ki anlıyorum ben tekmelerinden, kaburgama vuruyor minik ayaklar.
internetten araştır, döndürmek için öneriler var. Mesela vajinanın ordan ışık tutmak veya müzik dinletme gibi. Işığa ve sese yöneliyormuş bebek. Bazı hareketler de var. Doğum anına kadar dönme ihtimali varmış, inşallah seninki de döner seni merak ettirmeden.
Ben de hep ilk hamilelik oldugu için bu kadar acemi oldugumu sanıyordum. Haklısın canım, her doğum parmak izi gibi derler. Demekki tecrübeli anneler bile aynı acemiliği yaşıyor.
32 de gittim kafası aşağıda dedi doktor
Sonra değişir mi dedim
Muhtemelen aynı kalır dedi
34+5 te de yine aşağıda kafası
Umarım sizinki de eski yerine döner
Canım ben 32 de gittiğimde baş asagiydi. Ve hala da öyle değişmedi
canim ben 24.haftaya kadar hep basi yukarda idi. 26.haftada basi asagi dondu sonra 28.de tekrar yukari cikti ama 30.haftadan buyana hep asagida. seninkide donebilir. 30 a kadar bazen cok hareket edip pozisyon degistiriyorlar. ama 34lerden lardan sonra pozisyonunu alip degisim olmuyor
çok sevindim iyi doğmuş oluşun arkadaşımın bebeğimde 2400 doğmuştu hemen toparladı sonra kilosu da. SevindimKızlar ben dogum yaptım ben de bebek te cok iyi şükürler olsun. Dun suni sanciyla doğumu başlattık daha sonra kendi düzenli sancilarim gelmeye baslayinca suni sancıyı kestiler. Bugun 10 a 10 kala oglum
Merhaba canım. Teşekkür ederim insaAllah hepimizin istediği gibi doğumlar olur :) evet benim de miyomum var 8 cm benim de. Benim rahim arkasında mideye yakın yerde, yani kanalda doğuma etki edecek bı yerde değil.senin belki öyleyse doktor öyle karar almış olabilir canım.yerini biliyor musun miyomun?
Bende de var 5 cm civari. Dr sorun olmaz dedi. Zaten sezaryen mecburen benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?