2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim ben daha once de miyom ameliyati oldum. O nedenle bastan beri zorunlu sezaryen demisti. Zaten ikizde sezaryen oneriliyor genelde. Miyomu ve gerekiyorsa rahmi alsaniz dedim dr a. Yoo kuculur zaten gerek yok filan dedi. Insallah rahat gecer dogumlarimiz.

Çok sag ol canım. Haklısın.

Burundan nefes alirken 4e kadar sayıyorsun sonra aldihin nefesi ağzından verirken 8 e kadar sayiuorsun
Canim bebisin hayirli olsun iyi gunleriniz olsun hep sevindim bi avazda kirtulduguna sancinmi vardi erken geldi sanki bebis dimi 37.haftada .olsun saglikla kavusmussun yaa

Canım internette bir araştır bebeğin dönmesi için neler yapılabilir diye. Bebeğin dönmesi için annenin pelvis kemiğini rahatlatması gevşetmesi gerekiyormuş. Ben de dönmediğini düşünerek baya araştırmıştım. Biran önce başla sen elinden geleni yap sonrası takdiri ilahi. En azından pişmanlık yaşamazsın

Anladım canım hic uzulme hakkinda hayırlısı olsun.bugun ben de sordum sezaryen olursa miyom alınır mı ya da daha sonra miyom neolacak falan diye.dogum sonrası kuculebilir dedi ki benim hamilelik öncesi 3 4 cm ti hamilelikte 2 katına çıktı neyse ki daha da büyümedi.ama ilaçla gitmez sadece küçülme oluyormuş.dogumda alınırsa ona da 2000 TL dedi. sezaryen de olsa onu aldirtmayacagim. doğum zaten 2000, bı de miyom için 2000 veremem

Canım araştırdım aslında bir iki bişey denedim ama bu seferde bilmeden zarar verme korkusu oluyor o haraketler çok normal değil. Sonra vicdanen kötü oldum. Zaten döneceği varsa döner . yoksa bunda da vardır bir hayır ..

Maaşallah canım sana ve bebeğine ne güzel bi Doğum olmuş. Darısı başımıza inşallah. Hayırlı olsun Bebişin

Canim bebisin hayirli olsun iyi gunleriniz olsun hep sevindim bi avazda kirtulduguna sancinmi vardi erken geldi sanki bebis dimi 37.haftada .olsun saglikla kavusmussun yaa
teşekkür ederim.
Yok canim gelisimi geri ve suyu azalmış diye yatış verdiler. Kilosu 2200 cıktı ultrasonda doktor 37 haftadasın ama bebek 32-33 hafta görünüyor karnında ölür dedi. Yatışın ardından doktor alttan muayene etti 3 cm açılma varmış muayeneden sonra 2-3 sefer düzenli sancim oldu sanırım muayene sancıyı tetikledi sonra suni sanci verdiler daha sonra kendi sancilarim gelince suni sancıyı kestiler. Sonucta bebek 2670 gr ve 47 cm doğdu doktor biraz küçük ölçmüş. Sağlıkla kavuştuk şükürler olsun. Kıyafetleri cuval gibi oldu üstüne 1 numara bez bile büyük geliyo

Ay bu akşam annemle hastane çantamızı hazırladık. 1_2 eksik var sadece. Onlarında alıp koyacağım okadar. İnş vakitlice gelsinler tabiki. Ama insanın içi rahatlıyor tabi
Çok iyi yapmissin bizim canta hazır olduğu halde beni direk yatırdılar eve gidemedim esimden birkaç sey istedim onları bile zor bulup ayarladı.

A
Ayyy yavrum benim dusunebiliyorum o kiyafetlerin icinde benim oglumda 2815 dogmustu 48 cm di olsun saglikla kavusmussun yavruna usg cihazlarinin +-degerleri oluyor ogluma da 3200 demisti son olcumunde 2815 dogmustu olabiliyor canim hsyirlisi olsun okumustum gelismelerinide dogumunnu tetiklicegini dusunmemistim insallah guzel guzel emer seni uzmez annesi minik kus

Bende o e bebekte viskoyu almak istiyorum da bı turlu karar veremedim cnm ama dediğinde mantıklı belki orda yatmayacak ilk 3 ay
Yani ben kendimi de biliyorum 2 saatte bir kalk bebegi yatagindan al emzir geri yatagina koy yapamam. Hem bebekte terler üsütürüm fln diye de korkarim. O yüzden yatak alirken cokta düsünmedim ama benim aldigim yatak kraftin e bebekte indirimden aldim yatasin ürünüymüs kullananlarda memnundu. Yumusak geldi bana kilifinin yikanabilmesi de hosuma gitti :)

Ayy cok sagol bilgini paylastigin icin. Bende cok tedirgindim yikasam korkuyorum bisry olursa diye cunku bi tane daha aliyim diyecek gücüm yok. Yikamasam icim rahat etmezdi. Yarin ilk isim kaynatip kenara kaldrmak olcak icimi rahatlattin :)

Kizlar 3.5 tl civarina sukulent bulan bir arkadas vardi kimdi o :)) lavanta kesesi yaptiracaktim ama o fiyata ise digeri daha cazip geldi. :)) o arkadas bu yazimi goruyorsa nerde bulduginu yazarsa cok sevinirim.

Ben 2 hafta once boya yaptirdim. Temizlik bitti halilar geldi storlar takildi. Tum dolaplar dokuldu silindi yerlestirildi dogum oncesi ustunden gecilir tekrar dedim temiz evi temizlemek daha kolay. Onun disinda eksikleri tamamlamanin pesine kostum hic dinlemedim bugun kiyafetler yikandi utulendi. Yarin dolabina yerlesecek bi kac parca daha utu var onlarida yapicam yarin ve son olarak dogum cantami hazirlayip agzini kapatacagim. Insallah rahatlayacagim o zaman. Seninde isin cokmus boyadan sonra 2 haftayi buluo islerin bitmesi allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…