2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydin canim muayeneden kurtulmussun en azindan. İnsallah gönlüne göre saglikli bir sekilde gerceklestirirsin dogumunu :) benim herseyim normal ciktigi halde banada kesin normal dogum diyemeyiz dogum mucizelerle doludur normali denicez dedi..

Allah bagislasin canm. Ne guzel gecirmissin darisi bize insallah. Allah anali babali buyumeyi nasip etsin

Hayırlısı olsun canım. Inşallah gönlünden nasıl geçiyorsa nasibinizde o olur önemli olan ikinizde sağlıklı olun bu arada toplam.kilosuna kaç dedi?

Sağol canım dediğin gibi beslendim genel olarak ama demek ki benim kız minnoş babasıyla bana benzemicek :)

Bizimde kapi susumuz hazir teyzeleri. Eki Görüntüle 2197480

Çok güzel canım :)

Bana da fitil verdi cati muayenesinde beyaz akintin var biraz dedi fitil yazdi. Beyaz akintinin normal oldugunu sanirdim. Olmasi gereken o degilmi anlayamadim

Ya ben sormayı unuttum benim de var akıntı beyaz su gibi.gerci muayenede kesin görmüştür.haftaya yine çağırdı gidince bi sorayim unutmazsam canım.hap gibi bi fitil var ondan nefret ediyorum yağlı değil diğer fitiller gibi zorluyor biraz

Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun . Doktorun çok doğru demiş :) bakalım bizi neler bekliyor

Hayırlısı olsun canım. Inşallah gönlünden nasıl geçiyorsa nasibinizde o olur önemli olan ikinizde sağlıklı olun bu arada toplam.kilosuna kaç dedi?

Amin canimm hepimiz için insaAllah kilosuna 3200 dedi.gecen hafta cumartesi 2600 du canim. Geçen hafta kafa karın bacak haftayla uyumluydu bir kaç gün fark vardı . dün verdiği çıktıya baktım 1,5 2 hafta önde ultrasona göre.birden atağa mı geçti ben de anlamadım 1 haftada bu kadar fark

Günaydın canlar bugün LezzetliCipetpet ve benim kontrol günümüz :)

Artık her sabah acaba bugün doğum yapan oldu mu diye düşünerek forumu açıyorum

günaydın canım. eee artik heran her şey olabilir gidin görün minnoşları hayırlı haberlerle dönün insaAllah

Seninle doğum zamanlarimiz da yakınmış canım. Ne güzel sen herşeyi halletmişsin. Ben de 2 hafta içinde soylediklerinin hepsini yapmayı planlıyorum. Sonra rahat bir nefes alabilicem Allahın izniyle.

Herkese günaydın iyi hafta sonları. Sanırım hafiften şifayı kapıyo gibiyim geçiren var mı daha önce ne önerirsiniz. Bu arada artık epey bi sabırsızlanıyorum kavuşmak için. Bizimm kontrolumuze daha 1 hafta var cumaya . Çok merak ediyorum bakalım kaç kg olmuş neler yapıyomuş. Bu arada 22 aylıkta bi paşa var evde odasındaki montessorie yenıden boyanmaya gıtmıstı o gelınce odasına gecırcem bakalım bızı neler beklıyo odasını ayırma işi o kadar gözümde buyuyo ki . Nolcak nasıl olcak merak ediyorum. Zaten az kaldı. Insallah cok zorlamaz beni. Odasına alışmalı bı an once . Kendım bebek cocuk uyku kocu oldugum halde şu durum benı korkutuyo.

Günaydın canlar bugün LezzetliCipetpet ve benim kontrol günümüz :)

Artık her sabah acaba bugün doğum yapan oldu mu diye düşünerek forumu açıyorum

Inşallah güzel haberlerle donersin.
Seninki de sezeryandi de mi ?

Ben de senin gibi her gün bakıyorum doğum var mi aramızda diye merakla.
Zaman daraldı sayılı günler kaldi

Uyku kocuyum demissin oyuzden sen daha iyi bilorsin ama sanki biraz gec kalmis degilmisin odasina gecirmek icin22 aylik diyosun iyice alismistir sana ben tam 1 yasina geldiginde odasini ayirdim sorun yasamadim hic yatagina direk gecti telsiz kullaniyorum sesi ni duymak icin bide senin odandami yatoyo senin yatgindami yatiyo buda onemli seninle beraber yatiriyosan baya bi zorlanirsin kendi yataginda yatiyosa daha cabuk alisir bizde yaptiriyoruz o yataktan benimki sevicekmi bilmiyoeum yatagini besikten korkuyorum dusucek diye

Maşallah canım güzelliğe.. az kaldı ikimizinde bana da kanala doğru inmiş gibi biseyler dedi haftaya çatı muayenem var bakalım hayırlısı :) inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız resmen gün sayıyoruz çok heyecanlı ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…