2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın canlar bugün @LezzetliCipetpet ve benim kontrol günümüz :)

Artık her sabah acaba bugün doğum yapan oldu mu diye düşünerek forumu açıyorum
Yaaa aynen bende öyle :) artık normal doğum duyunca heyecanım ayrı tavan yapti sezeryan tarihlerini görünce ayrı heyecanlanıyorum.. kendim adına hepimiz adına..

Sen ne kadarlik oldun canım :) tam gününü doldurursa 21 gün kaldı benim şaka gibi

Inşallah güzel haberlerle donersin.
Seninki de sezeryandi de mi ?

Ben de senin gibi her gün bakıyorum doğum var mi aramızda diye merakla.
Zaman daraldı sayılı günler kaldi

İlk oğlum normal doğum olmuştu bu da aksilik olmazsa normal olacak gibi görünüyor şimdilik canım :)

Doktordan çıktık bu arada 2bucuk kilo olmuş Yusuf paşa kafası biraz büyük çıktı koca kafalı olacak galiba herşey yolunda dedi doktor çok sukur. Akıntım arttı dedim alttan kontrol etmek istedi fitil kullanman gerekiyor dedi bir de enfeksiyon var mı diye tahlil verdim sonuç bekliyorum.
Yaramaz yine yüzünü yarım yamalak gösterdi ama ben alıştım utangaç hallerine

Sen ne kadarlik oldun canım :) tam gününü doldurursa 21 gün kaldı benim şaka gibi
19 günüm kaldı tam gününü doldurursa ve sat'a göre 1 kasım muhtemel doğum tarihi evet çok az kaldı ya ama sanki benimki doldurmayacak gününü öyle bi hissim var.. bakalım bizim pamuk kızlarımız ne zaman gelmeye karar verecek

Ayni his bende de var ama bekleyip gorucez :) akşam eşim diyor gelsin artık

Bu da benim kızın yarım suratı :)

Ya ne güzel. Sırf böyle ben de göreyim diye başka doktora mı gitsem napsam.benim doktor böyle göstermiyor.sadece kafa karin bacak olcuyor baska şeylere bakıyor. kanalda görünmesi zor diyor . Doğru mu bu sayın tecrübeli anneler

Bebeğin pozisyonuna göre gösteremeyebiliyolar benimkide öyle canım

Benim doktorum da ayni seyi soyluyor canim,dondukten sonra guzel resim alamayiz diyor. bi tanecik boyle fotografi var koca hamilelik boyunca.

48 ile başladım şimdi 59.5
daha 2 kilo alırım bence en az
Seninle kilo alımlarımız yaklaşık aynı canım. Ben de 50 ile hamile kaldım. 60 oldum şu an. 2 kilo alırım ben de sanırım. 62 yada 63le bitiririm. Ilk kızımda da aynıydı. Doğumdan sonraki ilk haftanın sonunda da 55e düşmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…