Yaaa aynen bende öyle :) artık normal doğum duyunca heyecanım ayrı tavan yapti sezeryan tarihlerini görünce ayrı heyecanlanıyorum.. kendim adına hepimiz adına..Günaydın canlar bugün @LezzetliCipetpet ve benim kontrol günümüz :)
Artık her sabah acaba bugün doğum yapan oldu mu diye düşünerek forumu açıyorum
48 ile başladım şimdi 59.5Toplam kaç kilo aldiniz ?
Maşallah canım güzelliğe.. az kaldı ikimizinde bana da kanala doğru inmiş gibi biseyler dedi haftaya çatı muayenem var bakalım hayırlısı :) inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız resmen gün sayıyoruz çok heyecanlı ya :)
Inşallah güzel haberlerle donersin.
Seninki de sezeryandi de mi ?
Ben de senin gibi her gün bakıyorum doğum var mi aramızda diye merakla.
Zaman daraldı sayılı günler kaldi
Toplam kaç kilo aldiniz ?
19 günüm kaldı tam gününü doldurursa ve sat'a göre 1 kasım muhtemel doğum tarihiSen ne kadarlik oldun canım :) tam gününü doldurursa 21 gün kaldı benim şaka gibi
19 günüm kaldı tam gününü doldurursa ve sat'a göre 1 kasım muhtemel doğum tarihievet çok az kaldı ya ama sanki benimki doldurmayacak gününü öyle bi hissim var.. bakalım bizim pamuk kızlarımız ne zaman gelmeye karar verecek
Benim eşimde sabırsızlanmaya başladı kızlara düşkünlük şimdiden başlamış gözüküyor yalnızAyni his bende de var ama bekleyip gorucez :) akşam eşim diyor gelsin artık
35. Hafta itibariyle 14Toplam kaç kilo aldiniz ?
Bu da benim kızın yarım suratı :)
Bu da benim kızın yarım suratı :)
Benim eşimde sabırsızlanmaya başladı kızlara düşkünlük şimdiden başlamış gözüküyor yalnız
Bebeğin pozisyonuna göre gösteremeyebiliyolar benimkide öyle canımYa ne güzel. Sırf böyle ben de göreyim diye başka doktora mı gitsem napsam.benim doktor böyle göstermiyor.sadece kafa karin bacak olcuyor baska şeylere bakıyor. kanalda görünmesi zor diyor . Doğru mu bu sayın tecrübeli anneler
Bebeğin pozisyonuna göre gösteremeyebiliyolar benimkide öyle canım
Benim doktorum da ayni seyi soyluyor canim,dondukten sonra guzel resim alamayiz diyor. bi tanecik boyle fotografi var koca hamilelik boyunca.Ya ne güzel. Sırf böyle ben de göreyim diye başka doktora mı gitsem napsam.benim doktor böyle göstermiyor.sadece kafa karin bacak olcuyor baska şeylere bakıyor. kanalda görünmesi zor diyor . Doğru mu bu sayın tecrübeli anneler
Seninle kilo alımlarımız yaklaşık aynı canım. Ben de 50 ile hamile kaldım. 60 oldum şu an. 2 kilo alırım ben de sanırım. 62 yada 63le bitiririm. Ilk kızımda da aynıydı. Doğumdan sonraki ilk haftanın sonunda da 55e düşmüştüm48 ile başladım şimdi 59.5
daha 2 kilo alırım bence en az
MaşallahBu da benim kızın yarım suratı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?