- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Oy maşallah canım ya çok güzel bir yüzü varBu da benim kızın yarım suratı :)
Ya ne güzel. Sırf böyle ben de göreyim diye başka doktora mı gitsem napsam.benim doktor böyle göstermiyor.sadece kafa karin bacak olcuyor baska şeylere bakıyor. kanalda görünmesi zor diyor . Doğru mu bu sayın tecrübeli anneler
Seninle kilo alımlarımız yaklaşık aynı canım. Ben de 50 ile hamile kaldım. 60 oldum şu an. 2 kilo alırım ben de sanırım. 62 yada 63le bitiririm. Ilk kızımda da aynıydı. Doğumdan sonraki ilk haftanın sonunda da 55e düşmüştüm
Maşallahya ağıza buruna bak
Oy maşallah canım ya çok güzel bir yüzü var
Bu da benim kızımyine kaldırmıştı bi ayağını kafasına, nasıl rahat ediyorsa öyle yaramaz
Eki Görüntüle 2197530
Ayy evet ya, saatlerce izleyeceğiz doğduğunda sanırımYa düşünsenize şimdi bu kadarına bile aşık oluyoruz
Gerçek halleri çok çok daha güzeldir bebeciklerin
Farklı doktorlarada gittim, aynı benim doktora başka bi tanıdığımda gidiyo onun bebiş gösteriyo bizimkinin pozisyonu tutmuyoAy canım cihazla mı alakalı artık bizim kızla mı alakali bilemedim
Ben daha bakmadim nasil birsey olduguna icinde 2 tane varmis. 3 günde 1 tane olacak sekilde alin dedi eczaci. Senin dedigin acitan bu muÇok güzel canım :)
Ya ben sormayı unuttum benim de var akıntı beyaz su gibi.gerci muayenede kesin görmüştür.haftaya yine çağırdı gidince bi sorayim unutmazsam canım.hap gibi bi fitil var ondan nefret ediyorum yağlı değil diğer fitiller gibi zorluyor biraz
Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun . Doktorun çok doğru demiş :) bakalım bizi neler bekliyor
Amin canimm hepimiz için insaAllahkilosuna 3200 dedi.gecen hafta cumartesi 2600 du canim. Geçen hafta kafa karın bacak haftayla uyumluydu bir kaç gün fark vardı . dün verdiği çıktıya baktım 1,5 2 hafta önde ultrasona göre.birden atağa mı geçti ben de anlamadım 1 haftada bu kadar fark
günaydın canım. eee artik heran her şey olabilir gidin görün minnoşları hayırlı haberlerle dönün insaAllah
ay olsun toparlar minnoş :)teşekkür ederim.
Yok canim gelisimi geri ve suyu azalmış diye yatış verdiler. Kilosu 2200 cıktı ultrasonda doktor 37 haftadasın ama bebek 32-33 hafta görünüyor karnında ölür dedi. Yatışın ardından doktor alttan muayene etti 3 cm açılma varmış muayeneden sonra 2-3 sefer düzenli sancim oldu sanırım muayene sancıyı tetikledi sonra suni sanci verdiler daha sonra kendi sancilarim gelince suni sancıyı kestiler. Sonucta bebek 2670 gr ve 47 cm doğdu doktor biraz küçük ölçmüş. Sağlıkla kavuştuk şükürler olsun. Kıyafetleri cuval gibi oldu üstüne 1 numara bez bile büyük geliyo
Aaaa pardon :) aklımda öyle kalmış.Malesef ben değilim
Ama mesajı ben de okumuştum
o ne güzel mis darısı başıma keşke bitse benimdeBen 2 hafta once boya yaptirdim. Temizlik bitti halilar geldi storlar takildi. Tum dolaplar dokuldu silindi yerlestirildi dogum oncesi ustunden gecilir tekrar dedim temiz evi temizlemek daha kolay. Onun disinda eksikleri tamamlamanin pesine kostum hic dinlemedim bugun kiyafetler yikandi utulendi. Yarin dolabina yerlesecek bi kac parca daha utu var onlarida yapicam yarin ve son olarak dogum cantami hazirlayip agzini kapatacagim. Insallah rahatlayacagim o zaman. Seninde isin cokmus boyadan sonra 2 haftayi buluo islerin bitmesi allah yardimcin olsun
Simdilik 12 ama daha bir ayim var :)
48 ile başladım şimdi 59.5
daha 2 kilo alırım bence en az
58 le başladım 63 olmuşum yani 5kilo aldim. 65 le doğuma girmeyi hedefliyorum bakalım :)
35. Hafta itibariyle 14Bi önceki gebeliğimde 22
Ben de 9 kilo aldım. Maşallah güzel kilo almışız .Seninle kilo alımlarımız yaklaşık aynı canım. Ben de 50 ile hamile kaldım. 60 oldum şu an. 2 kilo alırım ben de sanırım. 62 yada 63le bitiririm. Ilk kızımda da aynıydı. Doğumdan sonraki ilk haftanın sonunda da 55e düşmüştüm
Ayyy o güzellikler o kokuYa düşünsenize şimdi bu kadarına bile aşık oluyoruz
Gerçek halleri çok çok daha güzeldir bebeciklerin
Son haftalarda azalır canım yer daraldı büyüdüler benimki de 30 -33 haftalardakine oranla daha azMerhaba kızlar sizin bebişlerinde hareketi azaldı mı?
Cnm benim 2 gündür günde 2-3 kere ancak hareket ediyor. Dün gece doktoruma yazdım gittik nst de baktık nst bağlanınca başladı tekmeye. Ama akşama kadar ne yaptıysam oynamadı.Son haftalarda azalır canım yer daraldı büyüdüler benimki de 30 -33 haftalardakine oranla daha az
Benim de en son 30. Haftada bakıldı. Doktorum kanalda diye görünmüyor dedi.Ya ne güzel. Sırf böyle ben de göreyim diye başka doktora mı gitsem napsam.benim doktor böyle göstermiyor.sadece kafa karin bacak olcuyor baska şeylere bakıyor. kanalda görünmesi zor diyor . Doğru mu bu sayın tecrübeli anneler
Biz de ilk kez 34+5 te bu kadarını görebildik
Hep eli ayağı oluyo yüzünde
Kanala girerse görünmüyormuş
Doktor 10 dk uğraştı bu kadar döndürebildi
Bundan sonra da görebileceğimizi sanmıyorum
Artık doğduğunda inşallah :))))
Ay darısı başıma
Süper olur gerçekten böyle olsak :)
Farklı doktorlarada gittim, aynı benim doktora başka bi tanıdığımda gidiyo onun bebiş gösteriyo bizimkinin pozisyonu tutmuyo
Ben daha bakmadim nasil birsey olduguna icinde 2 tane varmis. 3 günde 1 tane olacak sekilde alin dedi eczaci. Senin dedigin acitan bu mu
Merhaba kızlar sizin bebişlerinde hareketi azaldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?