2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Biz de ilk kez 34+5 te bu kadarını görebildik
Hep eli ayağı oluyo yüzünde
Kanala girerse görünmüyormuş
Doktor 10 dk uğraştı bu kadar döndürebildi
Bundan sonra da görebileceğimizi sanmıyorum
Artık doğduğunda inşallah :))))

Ay darısı başıma
Süper olur gerçekten böyle olsak :)

Ben daha bakmadim nasil birsey olduguna icinde 2 tane varmis. 3 günde 1 tane olacak sekilde alin dedi eczaci. Senin dedigin acitan bu mu

ay olsun toparlar minnoş :)

o ne güzel mis darısı başıma keşke bitse benimde

Simdilik 12 ama daha bir ayim var :)

48 ile başladım şimdi 59.5
daha 2 kilo alırım bence en az

58 le başladım 63 olmuşum yani 5kilo aldim. 65 le doğuma girmeyi hedefliyorum bakalım :)

35. Hafta itibariyle 14 Bi önceki gebeliğimde 22

Ben de 9 kilo aldım. Maşallah güzel kilo almışız .

Ya düşünsenize şimdi bu kadarına bile aşık oluyoruz
Gerçek halleri çok çok daha güzeldir bebeciklerin
Ayyy o güzellikler o koku düşündükçe insan daha da aşık oluyor. Kızı ayrı güzel erkegi ayri güzel.Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin. Hepsini iyilerle karşılaştırsın.

Son haftalarda azalır canım yer daraldı büyüdüler benimki de 30 -33 haftalardakine oranla daha az
Cnm benim 2 gündür günde 2-3 kere ancak hareket ediyor. Dün gece doktoruma yazdım gittik nst de baktık nst bağlanınca başladı tekmeye. Ama akşama kadar ne yaptıysam oynamadı.
Sabahtan beri yine hareket etmiyor

Benim de en son 30. Haftada bakıldı. Doktorum kanalda diye görünmüyor dedi.

Farklı doktorlarada gittim, aynı benim doktora başka bi tanıdığımda gidiyo onun bebiş gösteriyo bizimkinin pozisyonu tutmuyo

Demek ki benimki kanalda diye görünmüyor .napalim dogmasini beklicez artık sağlıkla gelsin de bekleriz biraz daha

Ben daha bakmadim nasil birsey olduguna icinde 2 tane varmis. 3 günde 1 tane olacak sekilde alin dedi eczaci. Senin dedigin acitan bu mu

Benim 5 ya da 6 taneydi ovalimsi bişeydi canim

Merhaba kızlar sizin bebişlerinde hareketi azaldı mı?

Eskiye oranla evet genelde dalgalanma oluyor tepiştirmeden ziyade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…