2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
Tatlım kocluk eğitimim cok olmadı biteli. Danışmanlık veriyorum artkk. Yok hayır kendi besıgınde yanıma almadım hıc. Odasına gecmek için hep aksilikle vs den dolayı ertelene ertelene kaldı malesef. Sımdıde hamılelıgım basından beri yatak sorunumuz vardı bıttı yatak geldı dedık perde gelmedı perde geldı yataklar yenıden boyanmaya gıttı tekrar gelmesını beklıyorum gelır gelmezse gecırcem .
 
Canim bu arada gecmis lsun sabsh yazmayi unutmussum ya bende 1 yasinda gecirdim sma o bile gecti bence bizde kv nin yaninda kaliyoduk mecbur ayni odadaydik yoksa 6 aylık gecirmek bence en guzeli orda kalmaya devam etseydik hala bizim odada kaliyor olucakti benimkide 18 aylik suanda .kendi besiginde yatiyorsa zorlanmazsin bence canim sana bagimliligi varda ayni yatakta bence daha zor olurdu dedigim gibi bu konulari sen benden cok daha iyi bilirsin ben nacizane deneyimimden ötüru yazdim.Mesela eltimin oglu da 20 aylik kadin hep koynunda yatirdi suanda gunduz uykusunda bile kendi odasinda besikte yatmiyor cocuk cok zorlaniyor sen zorunlu ayirmamissin bide onunki keyfiydi ayyy ben ayiramam sole bole diye diye .simdi bebiside direk abisinin yanina ayni odaya koyucaktim ama ufak surekli emmek isticegi icin zor olur 5 6 ay odamda kalsin sonra abinin yanina gidicek.annemde diyorki yazık siz 3 nuz ayni odada kalicaksiniz oglum ayri yaticak duygusala bagliyor ama dinlemiyorum kullaklarimi tikiyorum babasida ole agladigi anda bizimle yatsin izin versene diyo alismis cocuga bile kostek olmaya calisiyor bizimkiler.
 
bu arada senin normal dogummu olucakta sezeryanmi olucakti
 
Selam kızlar nasılsınız.sayfayı hergun okuyorum ama yazamıyorum. Bu arada Zehra_mda hayıriı olsun gozun aydın canım.
Bebegin kıyaft alışverişini dun ancak tamamladık bizde.sadece kendime alacagım pijamalar kaldı.hersey o kadr pahalıki.bundan bi kaç ay önce 70-80 tl ye sordugum pijama takımları 110 120 tl olmus.birde oyle aman aman biseyde degil.lcw dan baktım ordakilerde hos degil.nerden alabilirim kızlar içime sinen bişey bulabilecegim bi yer birde tabi fiyatları uçuk olmayan.
 
Merhaba kızlar sizin bebişlerinde hareketi azaldı mı?
2 gun yatiyor benimki hic hareketsiz 3.gun basliyor kudurmaya bide 2.lerin yerleri daha genais olur derler sanki sıgmiyor icerde gibi ittirip kaltiriyor gecen babasi diyobu nasil cocuk diye ilk oglum hic hareketli degildide tuhaf geliyor
 
modanisadan ben geceliği mi aldım. Çeşitte vardı çok
 
Bakabileceğin yerler,
Şahinler
Dagi
Suwen
Penti var canım. Onların internet sayfasına bakabilirsin
 

cnm ben alışveriş sayfamızda tesadüfen gördüm kimdi hatırlamıyorum birol iç giyimi önermişti bende baktım diğerlerine göre daha uygun geldi dün oradan sipariş verdim bir bak istersen sende
 
Benimkide donmus ama kanalda degildi 10 dk ugrasti bi foto alabilmek icin
 
Lohusasepeti ve lohusam a bakıyorum bende ama daha almadım bi bak istersen
 

Ben lcw dan aldim 2 takim. Biri ustu beyaz alti pembeli lohusa takimiydi 54 tlydi yeri cok guzeldi nette sitede bulunuyor ama beden yok sanirim. Digeri ise onu dugmeli takim yeri lacivert uzerinde beyaz minik yildizlar vardi 80tlydi nette yok bu model. Lohusa degildi ama kendi bedenimde giydim suanda bile bel kismi tam oldu. Dantellilere baska magazalarda baktim ama ben oyle seyleri sevmedigimi anladim tarzim degil cunku. Bu aldiklarimi ise her zaman giyebilirim. Baska lcw magazasina git bak ben 4 magaza gezdim her magazada farkli gecelikler vardi
 
Anladım canım bizde bugün kontrole gittik tam 35 haftalığız. 2400 kusur cıktık. Azda olsa kilo almış. Doktor demekki ortalama bir bebek olcak dedi. 39 hafta gibi doğum kısmetse. 3 kiloyu görsek bari sağlıcakla. En azından küvezdi solunumdu uğraşmayız.
 
Kontrol süren varsa tekrar git. Sonuçta senin hakkın istediğin zaman muayene olmak. Merak ettim geldim dersin. Bizde bugun kontrole gittik. 2400 kusuruz. Doktor bu sefer olumsuz yorum yapmadı. Kilo alması için hayvansal gıdalar ye et yumurta felan dedi ceviz muz ye dedi. Zaten yemediğim gün yok nerdeyse. Demekki yapı meselesi dünyayıda yesem alacağı kilo bu civarda. Bende minyonum zaten bana çekicek demekki.
 
Insallah canım saglikla gelsinler
 

Ben n11.com'dan aldım, çok da beğendim. İki tane geceliğe 140 TL verdim. Tavsiye ederim.
 

Benimki 0.1 cm'den 8 cm'e çıktı
Fiyat konusunu hiç konuşmamıştım, bir de o husus var di mi Aslında miyomun alınmasından da çok korkuyorum, ya çok kanama yaratırsa diye. Sağ salim atlabilseydik şu doğumu iyiydi :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…