Benim de en son 30. Haftada bakıldı. Doktorum kanalda diye görünmüyor dedi.
Kuzum nasıl başardın bunu? Maşallah bende 10 kilo aldım58 le başladım 63 olmuşum yani 5kilo aldim. 65 le doğuma girmeyi hedefliyorum bakalım :)
Aynisi degildir o zaman iyi bari :)Demek ki benimki kanalda diye görünmüyor .napalim dogmasini beklicez artık sağlıkla gelsin de bekleriz biraz daha
Benim 5 ya da 6 taneydi ovalimsi bişeydi canim
Eskiye oranla evet genelde dalgalanma oluyor tepiştirmeden ziyade
Tatlım kocluk eğitimim cok olmadı biteli. Danışmanlık veriyorum artkk. Yok hayır kendi besıgınde yanıma almadım hıc. Odasına gecmek için hep aksilikle vs den dolayı ertelene ertelene kaldı malesef. Sımdıde hamılelıgım basından beri yatak sorunumuz vardı bıttı yatak geldı dedık perde gelmedı perde geldı yataklar yenıden boyanmaya gıttı tekrar gelmesını beklıyorum gelır gelmezse gecırcem .Uyku kocuyum demissin oyuzden sen daha iyi bilorsin ama sanki biraz gec kalmis degilmisin odasina gecirmek icin22 aylik diyosun iyice alismistir sana ben tam 1 yasina geldiginde odasini ayirdim sorun yasamadim hic yatagina direk gecti telsiz kullaniyorum sesi ni duymak icin bide senin odandami yatoyo senin yatgindami yatiyo buda onemli seninle beraber yatiriyosan baya bi zorlanirsin kendi yataginda yatiyosa daha cabuk alisir bizde yaptiriyoruz o yataktan benimki sevicekmi bilmiyoeum yatagini besikten korkuyorum dusucek diye
Canim bu arada gecmis lsun sabsh yazmayi unutmussum ya bende 1 yasinda gecirdim sma o bile gecti bence bizde kv nin yaninda kaliyoduk mecbur ayni odadaydik yoksa 6 aylık gecirmek bence en guzeli orda kalmaya devam etseydik hala bizim odada kaliyor olucakti benimkide 18 aylik suanda .kendi besiginde yatiyorsa zorlanmazsin bence canim sana bagimliligi varda ayni yatakta bence daha zor olurdu dedigim gibi bu konulari sen benden cok daha iyi bilirsin ben nacizane deneyimimden ötüru yazdim.Mesela eltimin oglu da 20 aylik kadin hep koynunda yatirdi suanda gunduz uykusunda bile kendi odasinda besikte yatmiyor cocuk cok zorlaniyor sen zorunlu ayirmamissin bide onunki keyfiydi ayyy ben ayiramam sole bole diye diye .simdi bebiside direk abisinin yanina ayni odaya koyucaktim ama ufak surekli emmek isticegi icin zor olur 5 6 ay odamda kalsin sonra abinin yanina gidicek.annemde diyorki yazık siz 3 nuz ayni odada kalicaksiniz oglum ayri yaticak duygusala bagliyor ama dinlemiyorum kullaklarimi tikiyorum babasida ole agladigi anda bizimle yatsin izin versene diyo alismis cocuga bile kostek olmaya calisiyor bizimkiler.Tatlım kocluk eğitimim cok olmadı biteli. Danışmanlık veriyorum artkk. Yok hayır kendi besıgınde yanıma almadım hıc. Odasına gecmek için hep aksilikle vs den dolayı ertelene ertelene kaldı malesef. Sımdıde hamılelıgım basından beri yatak sorunumuz vardı bıttı yatak geldı dedık perde gelmedı perde geldı yataklar yenıden boyanmaya gıttı tekrar gelmesını beklıyorum gelır gelmezse gecırcem .
bu arada senin normal dogummu olucakta sezeryanmi olucaktiTatlım kocluk eğitimim cok olmadı biteli. Danışmanlık veriyorum artkk. Yok hayır kendi besıgınde yanıma almadım hıc. Odasına gecmek için hep aksilikle vs den dolayı ertelene ertelene kaldı malesef. Sımdıde hamılelıgım basından beri yatak sorunumuz vardı bıttı yatak geldı dedık perde gelmedı perde geldı yataklar yenıden boyanmaya gıttı tekrar gelmesını beklıyorum gelır gelmezse gecırcem .
Masallah kızcene ayy ben bunlari yerim ya eminim hepsi tontik olcak bunlarınBu arada bizim kız 1800gr olmuş, boyu da 42,3cm biraz minnoşuz sanırım
2 gun yatiyor benimki hic hareketsiz 3.gun basliyor kudurmaya bide 2.lerin yerleri daha genais olur derler sanki sıgmiyor icerde gibi ittirip kaltiriyor gecen babasi diyobu nasil cocuk diye ilk oglum hic hareketli degildide tuhaf geliyorMerhaba kızlar sizin bebişlerinde hareketi azaldı mı?
modanisadan ben geceliği mi aldım. Çeşitte vardı çokSelam kızlar nasılsınız.sayfayı hergun okuyorum ama yazamıyorum. Bu aradaZehra_mda hayıriı olsun gozun aydın canım.
Bebegin kıyaft alışverişini dun ancak tamamladık bizde.sadece kendime alacagım pijamalar kaldı.hersey o kadr pahalıki.bundan bi kaç ay önce 70-80 tl ye sordugum pijama takımları 110 120 tl olmus.birde oyle aman aman biseyde degil.lcw dan baktım ordakilerde hos degil.nerden alabilirim kızlar içime sinen bişey bulabilecegim bi yer birde tabi fiyatları uçuk olmayan.
Bakabileceğin yerler,Selam kızlar nasılsınız.sayfayı hergun okuyorum ama yazamıyorum. Bu aradaZehra_mda hayıriı olsun gozun aydın canım.
Bebegin kıyaft alışverişini dun ancak tamamladık bizde.sadece kendime alacagım pijamalar kaldı.hersey o kadr pahalıki.bundan bi kaç ay önce 70-80 tl ye sordugum pijama takımları 110 120 tl olmus.birde oyle aman aman biseyde degil.lcw dan baktım ordakilerde hos degil.nerden alabilirim kızlar içime sinen bişey bulabilecegim bi yer birde tabi fiyatları uçuk olmayan.
Selam kızlar nasılsınız.sayfayı hergun okuyorum ama yazamıyorum. Bu aradaZehra_mda hayıriı olsun gozun aydın canım.
Benimkide donmus ama kanalda degildi 10 dk ugrasti bi foto alabilmek icinYa ne güzel. Sırf böyle ben de göreyim diye başka doktora mı gitsem napsam.benim doktor böyle göstermiyor.sadece kafa karin bacak olcuyor baska şeylere bakıyor. kanalda görünmesi zor diyor . Doğru mu bu sayın tecrübeli anneler
Lohusasepeti ve lohusam a bakıyorum bende ama daha almadım bi bak istersenSelam kızlar nasılsınız.sayfayı hergun okuyorum ama yazamıyorum. Bu aradaZehra_mda hayıriı olsun gozun aydın canım.
Selam kızlar nasılsınız.sayfayı hergun okuyorum ama yazamıyorum. Bu aradaZehra_mda hayıriı olsun gozun aydın canım.
Anladım canım bizde bugün kontrole gittik tam 35 haftalığız. 2400 kusur cıktık. Azda olsa kilo almış. Doktor demekki ortalama bir bebek olcak dedi. 39 hafta gibi doğum kısmetse. 3 kiloyu görsek bari sağlıcakla. En azından küvezdi solunumdu uğraşmayız.Benim de karin cevresi gerilik 1 haftaydı bastan 3 haftaya cikti sonra doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi o bakti zayif minyon bir bebek dedi gecen hafta 1 hafta gelisme gostermis bu hafta da oyle ama sonucta hala kucuk karin cevresi geriligi her yerinde ki kucuklugu ifade ediyormus doktorlar icin biz 37 e girdik bebek 2480 gr dedi 38.haftanin bittigi gun sezeryan tarihi verdi.saglikla gelsinler tek temennimiz o
Kontrol süren varsa tekrar git. Sonuçta senin hakkın istediğin zaman muayene olmak. Merak ettim geldim dersin. Bizde bugun kontrole gittik. 2400 kusuruz. Doktor bu sefer olumsuz yorum yapmadı. Kilo alması için hayvansal gıdalar ye et yumurta felan dedi ceviz muz ye dedi. Zaten yemediğim gün yok nerdeyse. Demekki yapı meselesi dünyayıda yesem alacağı kilo bu civarda. Bende minyonum zaten bana çekicek demekki.İnşallah artmamıştır ya( bana da haftaya gel deseydi en azından çok sallamamış gibi yaptı zaten önden gidiyordun şu an normal dedi başka doktora da mı gitsem? Bu durum ultrasonla anlaşılıyor mu bana öyle bişe demedi de inşallah hayırlısı neyse o olur ikimiz için de
Insallah canım saglikla gelsinlerAnladım canım bizde bugün kontrole gittik tam 35 haftalığız. 2400 kusur cıktık. Azda olsa kilo almış. Doktor demekki ortalama bir bebek olcak dedi. 39 hafta gibi doğum kısmetse. 3 kiloyu görsek bari sağlıcakla. En azından küvezdi solunumdu uğraşmayız.
Anladım canım hic uzulmehakkinda hayırlısı olsun.bugun ben de sordum sezaryen olursa miyom alınır mı ya da daha sonra miyom neolacak falan diye.dogum sonrası kuculebilir dedi ki benim hamilelik öncesi 3 4 cm ti hamilelikte 2 katına çıktı neyse ki daha da büyümedi.ama ilaçla gitmez sadece küçülme oluyormuş.dogumda alınırsa ona da 2000 TL dedi. sezaryen de olsa onu aldirtmayacagim. doğum zaten 2000, bı de miyom için 2000 veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?