2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ay inşallah küçülür. Aslında ben de aldırmasam mı diye düşündüm okuyunca böyle :)

Amin, inşallah hepimiz sağ salim, rahat ve acısız doğururuz.

Kızlar miyomunuzu aldirin niye aldirmayasiniz madem ameliyatta iki işlem birden yapılıyor daha iyi ışte.
Akrabalarimdan bir kaç tanesi miyom yüzünden rahmini de aldırmak zorunda kaldılar.
Çok büyümesi de iyi değil yani.

Hamileliğin başında başka bı doktora da gitmiştim canım. Miyom kesin alınacak diye bir durum da yok demişti.eger alınabilecek gibiyse alinir falan demisti bana. Sen de iyice bi danis doktoruna istersen canım

Canım sanırım en çok bebeğe kilo aldıran haşlanmis köy yumurtası ve sert pastörize peynirler...

Birol iç giyim(bone marka aldıaldım)
Hamile çarşım
Lohusa sepeti(mecit marka aldı )
Lohusam.com

Kızlar sizinde bikini bölgenizde fazla değişimler oldumu? Öncesine göre çok farklı geliyo bana normalmi doktora soramadım

Canım lohusa sepetimden 2 gecelik aldım yeterince beğenmedim ama bone marka bir pijama aldım 1 tane daha almadığına üzüldüm çok beğendim yeri çok iyi ve lohusalık sonrası rahatca kullanabilirsin içerden kucultebililiyorsun düğmesi var

Kızlar sizinde bikini bölgenizde fazla değişimler oldumu? Öncesine göre çok farklı geliyo bana normalmi doktora soramadım

Benim karnım altında çatlaklar olmuş- kırmızı- baktım ki bikini bölgem üstüne doğru inmiş yani orada da çatlaklar vardı... öyle gördüm..

Ben dagiden pijama takımını 80 liraya aldım. Çok da şık. Sabahlıklı geceliğini de 140 liraya aldım.
https://www.dagi.com.tr/PIJAMA-TAKIMI,PR-6801663.html

Kızlar daha önce doğum yapmış olanlar hastane için bı tane pijama takımı aldim.gecelik gerekli mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…