Canim ben daha once de miyom ameliyati oldum. O nedenle bastan beri zorunlu sezaryen demisti. Zaten ikizde sezaryen oneriliyor genelde. Miyomu ve gerekiyorsa rahmi alsaniz dedim dr a. Yoo kuculur zaten gerek yok filan dedi. Insallah rahat gecer dogumlarimiz.
Hayirlisi canim. Bi daha konusursun gerekiyorsa yapilir. Risk durumuna gore bi karar verilir.Ay inşallah küçülür. Aslında ben de aldırmasam mı diye düşündüm okuyunca böyle :)
Amin, inşallah hepimiz sağ salim, rahat ve acısız doğururuz.
Benimki 0.1 cm'den 8 cm'e çıktı
Fiyat konusunu hiç konuşmamıştım, bir de o husus var di miAslında miyomun alınmasından da çok korkuyorum, ya çok kanama yaratırsa diye. Sağ salim atlabilseydik şu doğumu iyiydi :)
Canım sanırım en çok bebeğe kilo aldıran haşlanmis köy yumurtası ve sert pastörize peynirler...Kontrol süren varsa tekrar git. Sonuçta senin hakkın istediğin zaman muayene olmak. Merak ettim geldim dersin. Bizde bugun kontrole gittik. 2400 kusuruz. Doktor bu sefer olumsuz yorum yapmadı. Kilo alması için hayvansal gıdalar ye et yumurta felan dedi ceviz muz ye dedi. Zaten yemediğim gün yok nerdeyse. Demekki yapı meselesi dünyayıda yesem alacağı kilo bu civarda. Bende minyonum zaten bana çekicek demekki.
Birol iç giyim(bone marka aldıaldım)Selam kızlar nasılsınız.sayfayı hergun okuyorum ama yazamıyorum. Bu arada @Zehra_mda hayıriı olsun gozun aydın canım.
Bebegin kıyaft alışverişini dun ancak tamamladık bizde.sadece kendime alacagım pijamalar kaldı.hersey o kadr pahalıki.bundan bi kaç ay önce 70-80 tl ye sordugum pijama takımları 110 120 tl olmus.birde oyle aman aman biseyde degil.lcw dan baktım ordakilerde hos degil.nerden alabilirim kızlar içime sinen bişey bulabilecegim bi yer birde tabi fiyatları uçuk olmayan.
Fiziki olarak bir değişiklik olmadı canım ama çok şiddetli ağrılar var o bölgede uzun zamandirKızlar sizinde bikini bölgenizde fazla değişimler oldumu? Öncesine göre çok farklı geliyo bana normalmi doktora soramadım
Canım lohusa sepetimden 2 gecelik aldım yeterince beğenmedim ama bone marka bir pijama aldım 1 tane daha almadığına üzüldüm çok beğendim yeri çok iyi ve lohusalık sonrası rahatca kullanabilirsin içerden kucultebililiyorsun düğmesi varSelam kızlar nasılsınız.sayfayı hergun okuyorum ama yazamıyorum. Bu arada @Zehra_mda hayıriı olsun gozun aydın canım.
Bebegin kıyaft alışverişini dun ancak tamamladık bizde.sadece kendime alacagım pijamalar kaldı.hersey o kadr pahalıki.bundan bi kaç ay önce 70-80 tl ye sordugum pijama takımları 110 120 tl olmus.birde oyle aman aman biseyde degil.lcw dan baktım ordakilerde hos degil.nerden alabilirim kızlar içime sinen bişey bulabilecegim bi yer birde tabi fiyatları uçuk olmayan.
Kızlar sizinde bikini bölgenizde fazla değişimler oldumu? Öncesine göre çok farklı geliyo bana normalmi doktora soramadım
Ben dagiden pijama takımını 80 liraya aldım. Çok da şık. Sabahlıklı geceliğini de 140 liraya aldım.Selam kızlar nasılsınız.sayfayı hergun okuyorum ama yazamıyorum. Bu arada @Zehra_mda hayıriı olsun gozun aydın canım.
Göremiyorum kiKızlar sizinde bikini bölgenizde fazla değişimler oldumu? Öncesine göre çok farklı geliyo bana normalmi doktora soramadım
İkinciler çok hareketli oluyor galiba :)2 gun yatiyor benimki hic hareketsiz 3.gun basliyor kudurmaya bide 2.lerin yerleri daha genais olur derler sanki sıgmiyor icerde gibi ittirip kaltiriyor gecen babasi diyobu nasil cocuk diye ilk oglum hic hareketli degildide tuhaf geliyor
haha bende sendenim göremiyorum hiç bu karnın üzerinden başlayan çizgi hamilelikte çıkan koyu renkli çizginin alt tarafa kadar uzandığınıda geçenlerde ayna sayesinde farkettim. Yoksa Bi haberimGöremiyorum ki
yani ben gecelik aldım çünkü bana o daha rahat geliyor doğumdan hemen sonraKızlar daha önce doğum yapmış olanlar hastane için bı tane pijama takımı aldim.gecelik gerekli mi sizce?
3 numarayı tercih ederdim.Merhaba hanımlar bebeğimize beşik bakıyoruz ama modeller ve renk konusunda kararsız kaldımk eşimle sizlerinde fikirlerini almak istiyorum şu üçünden hangisi güzel ve hamgisini tercih edersiniz
Sonuncuyu tatlimMerhaba hanımlar bebeğimize beşik bakıyoruz ama modeller ve renk konusunda kararsız kaldımk eşimle sizlerinde fikirlerini almak istiyorum şu üçünden hangisi güzel ve hamgisini tercih edersiniz
bana gecelik rahat gelmedi pojama almistim o yetti ama kesinlikle iki takim olmasi gerek kiminede gecelik rahat geliyor tabi o da ayriKızlar daha önce doğum yapmış olanlar hastane için bı tane pijama takımı aldim.gecelik gerekli mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?