2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim sezaryen olacak. Bir günde de çıkan var 2 günde de. Duşu söyleyen de sezaryen olan arkadaşımdı ondan aldım havluyu ben de :) Allah hepimize gönlümüzden geçenleri versin inşallah canım :)

emzik vermeyi düşünmüyor musun. Biberon. Göğüs pompası. Puset. 1 de kalın battaniye çıkarkende lazım olur

sezeryan mı olacaktın. Tansiyon normal doğumda ısınmayla yükselebilir gibi geldide merak ettim.

Ayy canım 142 nabızda kalbin fırlayacak gibi olmadı mı? Demek olağan durum. İyi bak herşeyin temiz çıkmış endişelenmezsin en azından. Aminnnn

Teşekkür ederim hepimiz inşallah. Su gelince hemen doğum oldu mu?
Birden boşaldı ilkinde. Hastaneyi aradım antibiyotik vurulmalı denildi. Gece idi gittik sancı açılma yok. 39+5 idik. Normal doğum düşünüyorduk.Doğum hanede tuttular. Öğlene doğru suni sancı verdiler ; birkaç saate oldu.
2. De de sancı hafif vardı. Öğlen nişan gelmişti. 40+0 da. Gece 12 gibi gittik. Açılma 1 cm di. Suni sancı taktılar. 2,5 saat sonra bebeğim doğmuştu. Benim günü dolduğu İçin öyle yaptılar belki. Belki normal bekliyoruz diye.

Allah nasıl hazırlıyor bana da çok ilginç geliyor bu durum. Haydi bende gece dişten uyumayan bir Bebek var olmayan da hazırlanıyor.

Bebek için olanları yazmamışsın canım. Ben Doğuma giderken normal sütyen takıyordum. Askıları çıkmayan. Onu çıkartmadan önlüğü giyebilirsin demişlerdi. Doğum olunca hemen geceliğimi giydirip öyle odaya aldılar. Odaya gider gitmez Bebek geldi haydi Emzir, dediler. Geceliğin emzirme yeri yok, düğmeleri çözdüm sütyen ne aşağı iniyor ne yukarı çıkıyor. Askılarını kesecek makas yok. Boynumda kaldı simsiyah birşey. Eşim de çat çat foto çekiyor ilk emzirme anını. Ya dedim ne yapıyorsun. Tüm fotolarda boynumdan kurtaramadığım siyah sütyen :)))) Fular sanmışmış :))) Şimdi giderken ona göre giyinip gideceğim katakulleye gelmeyeyim yine :)))
Çeşme sürahi varsa ben kullanırdım. Görüntüsü güzel oluyor. Bu sefer lohusa şerbeti yapmayacağım; hazır Osmanlı şerbetlerinden alacağım. Bebekle ben de ona üşendim.

Belirti olmadan bakmıyorlar canım. Nst ve ultrason görüntüsüne göre karar verirler, diye düşünüyorum.

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Gerçekten çk faydalı oldu. Bu hafta satan bir eczane bulursam gidip bakacağım. Bende çantasını da çok beğendim. Set olunca baya da uygun oluyor. Bakalım iki set arasında karar vereceğim çok sağol canım.

Canım listen gayet güzel. Bende şunları koydum.

Dependn büyük boy 6 tane
Gövüs pedi 6-7 tane
Bir adet kısa kollu pijama takımı altı baya büyük beden rahat olsun diye.
2 adet alt pijama
Bir adet gecelik.
Bir çift ev terliği pelüş.
Bir çift plastik terlik.
2 çift çorap
Tülbent
3-4 adet iç çamaşır.
3 adet pamuklu yarım atlet anne anne tarzı ( aşırı tavsiye ederim. Hem 7.5 tl hem pamuklu hemde çok çok rahat. Emzirme sütyenlerine hiç gerek yok. Yarım atletlerin altı rahat lastik olduğu için direk yukarı çekince göğüs açılıyor. Çok rahat emzirebilirsiniz. Ben gövüslerim acırken rahat etmek için almıştım. Şuan sürekli onları kullanıyorum çok çok rahat. )
Diş macunu , fırça,
Sabun
Havlu. Yüz ve ince banyo havlusu.
Polar sabahlık.
Polar kılıflı sıcak su torbası
Sanırım bu kadar.. :).. :)

mavila
Cnm ikisinide kullanndım ben.
Bakım sütünü nemlendirici gibi kullanabilirsin malum kış ayı.
Yağı masaj için güzel oluyor. Ben duştan sonra masaj yapıyorum bebeğime. Rahatlatıyor ve çok şükür gaz sorunu da yaşamıyorum. Psikolojik mi bilmiyorum :) oğlum da hep böyle yaptım ve hiç gazlı bir bebek değildi.
Sen ihtiyacına göre karar ver cnm.

Merhaba kızlar..Bizimde kontrolümüz vardı 2900 olmuşuz, biz biraz önden gidiyoduk ki şükür normal haftamıza dondük..iş yerinde son haftam, kaldı 4 gün..Ve hala nts ye sokmadı..38 de muayene yaparız ona göre doğum şekli netleşecek inşallah..Bizden bu kadar umarım hersey yolunda gider

Valla farketmedim nabzı o kadar ben tansiyonum düştü sandım. Ki nabzım 65/70 arası normalde. İlginç şeyler oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…