2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba hayırlı aksamlar arkadaslar nasilsiniz? Ben bugun izne ayrildim cok sukur ki hafta sonu temizligim yapildi evde bu hafta yavas yavas bebisimin kiyafetlerini yikayacagim dha canta hazirlamadim utu yapcam cok işim war bnm gibi uyusuk olan var ki aranizda herkes hazırlıkları tamamlamış bn kaldm tek:))

Evet biraz pahali ama kesinlikle mustela. Ilk oğlumda onu kullanmıştım. Gerçekten ederinin değerini veriyor.

Iyiyiz hamdolsun. Sen nasılsın canım. Benimde valla bebisin kiyafetleri hazir benim kıyafetler değil :) netten bakıyorum karar veremedim. Bide biberon emzik falan kaldı.

Evet önceden almakta cok mantikliymis. yanimda dursun yapmasam bile. Hastaneye ev uzak git gel yapamayiz herseyi goturelim :)

Gercekten uyumamak icin hicbir sebebim yok. Ne agri ne sizi, baska cocugumda yok esimle yalniziz. Hamileligim rahatsizda etmiyor. Bu aralarda dogum harici aklimda biseyde yok. Ben baska bir aciklama bulamiyorum vucudum hazirlaniyor heralde diyorum :))

Ohh canım artık dinlenirsin keyfini çıkarırsın. Ohooo merak etme ben senden çok daha gerideyim. Temizliği kasımın ilk haftası yaptırıcam. Bebek eşyalarını daha düzenleme yerleştirme var. Hastane çantasını 36 haftada falan hazırlamayı düşünüyorum. Haa bide buzluk hazırlığı var

Kızlar geçen ay teyzem Doğum yaptı. Güncel bilgileri alıyorum hep ondan buzluk için güzel bir fikir verdi bana sizle de paylaşayım. Malum Doğumdan sonra en büyük derdimiz süt olacak. En çok anne sütünü de et yapıyor. Haşlama et ve pirzola zirvede bu konuda. Teyzem 1 kg pirzolayı alıp kasaba dövdürtmüş inceltmiş. Sonra da tek kişilik porsiyonlar halinde 2-3 adetlik buzluğa koymuş poşetleyip. Doğumdan sonraki ilk günler çıkarıp tuz ve kekik ekleyip hemen tavada az yağla pişirip yemesi pratik oluyormuş. Yanında da bulgur pilavı ve dereotuyla yiyince ohh gelsin sütler ben de yapıcam bu yöntemi hem yemeğim olmadığında da aç kalmam hemen pişiriveririm.

Kendin için bir de şal gibi bişey al üşüyormuş insan öyle diyorlar

Ben varım Badana, temizlik tamamlandı bizim de. Halılar storlar gelecek yarın. Bugün tülleri paspaslari yıkadım. Evin işleri bitince bebiş kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem bide dogum çantamı hazirlicam. Ben acibademde doğum yapicam bebek için herşeyi hastaneden veriyorlar sadece kendim için çanta hazirlicam

Bende hem süt hem yağ almak istiyorum canım. Bübchende soft bir papatya kokusu var diyorlar doğal. Kokusu nasıl canım. Nemlendirmesi. Pişikte kantoron yağı kullanmayı düşünüyorum yada sudokrem çok iyi kendim için almıştım. Vücuttaki çıbanları bile sabaha kadar söndürüyor. Jhonsses baby nin sabunu nu almıştım benim bile gözümü yaktı. Minicik kuzuya ne yapar. Yeni doğan almak şart. :)

Bir çanta yeter mi iki çanta mi hazirlayayim hastane için kızlar?

Çantanızda neler var?
Ben büyük boy valiz hazırladım cnm . Ama bizim oda ve doğum çekimi vs de olacağı için yastığıydı kapı süsüydü filan süsleri filan epeyce yer alıyo. O yüzdende çanta çanta uğraşmamak için valizin bi tarafını süsler, hediyelikler ve bez ( bakım ürünleri bana bez vs gibi) şeylerlee diğer tarafıda paket paket kendi giyeceğim onun doğunca giycekleri ve ekstra aldıklarım , hastaneden çıkarken giyceklerim, bi poşette de emzik biberon gibi malzemeleriyle doldurdum. Rahat rahat sığdı .
Ben bebeğe 2 takım 1 tulum ağız mendilleri çorap patik iç zıbın ve alt içten giymesi için tayt bi paket 1 no bez yenıdoğan ıslak mendil doğunca gıyeceği tulumu onun içine zıbın takımı kundak battaniye ve örgü bebeklerin uyurken içine koyulduğu uyku tulumlarına benzer şeyler var annem ormustu onuda aldım. Kendime pijama ve gecelik takımı , terlik tac takımım, hasta bezi normal ped kilot atlet kalın çorap, hastanedne cıkarken gıymeye kıyafet ve kalın kapişon koydum. Eksiğim sadece bakım malzemelerım kaldı makyaj malzemeleri onlarıda suan kullanıyorum arada o yuzden eklemedım. Harıcınde hazırız çokda abartmadan hazırladım. Bi emzik dr browns biberonu . Ewıme hastane cok yakın. O yüzden bişey eksık olsada alır gelırler ama bunlar fazlasıyla yetıyo kalıyo bile.

Ben cuma Doğum yapacağım daha temizlik filan YÖK ortada :) pazar temizlendi Asllında ama bugün yine aynı yine aynı

Kokusuna hiç dikkat etmedim cnm bana kokusuz gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…