2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar hastaneye bebiş için alt üst takımın içine uzun kol zıbın mı götürüyosunuz kısa kol mu? 2 uzun kol üst üste fazla olmazmı? Kısa kol olursada üşürmü?

38 den sonra veriyorlar günü canım. Muhtemelen 2 hafta sonra Doğumun olur bunu konuşmadınız mı doktorunla?
Doktorum 25.de gel dedi ama ben 20sinde gidicem geç olur 25i diye düşünüyorum çok heyecanlıyım hala gün vermedi bana.. Herşeyim hazır bir tek bebiş gelicek eşyalarına baktıkça sabırsızlanıyorum.

Cati muayenesi öncesi neler hissettigini o kadar iyi anliyorumki. Bendede var o kasilma laneti. benim icin esimle iliskiye girmek cati muayenesinden daha zor iki yilikta evliyim ustelik :) muayene oncesi tum kaslarini kas kegel egzersizlerinde oldugu gibi sonra birden birak o arada doktorun muayeneye baslasin. Saniyeler sürüyo zaten. eger cati darligin veya bebekle uyusmazligin falan yoksa biraz sakin kalmaya calis derin derin nefesler al sezeryan olacaksa bile bu yüzden olmasin. İlla dogum icin degil, biz kadiniz bu alttan muayene cogu hastaligi belirlemede tek yol olabiliyor bazi durumlarda. bizler bu catiya cikma korkusunu bi hamileyken yenebilirz bence. İnsan cocugu icin herseyi yapiyor, kendi icin bu kadar yapmaz :)) bol bol dua et. İnsallah Allah tarafindan bi cesaret gelsinde kasilmazsin :))

Ne güzel anlatmissin :) insallah bu dogumundada saglicakla alirsin kucagina. Bende sancimi yürüyerek cekmek isterim. dogumhaneye girdikten ne kadar sonra dogumun gerceklesti acaba ben en cok bunu merak ediyorum her insanda farkli oluyormus gerci

Aynı benimkide öyle normal demekki yaa çok kafama takıyodum
Benimki esime de tepki vermiyor. Biz bi ara acaba kulaklarinda bi skntimi var demeye baslamistik. Sonra ultrasonda görüyorum ya hep bi yere kafasini gömmüs duruyor. duymasi görmesi imkansiz yani :) tabiki dogmadan net bisey diyemeyiz taktiri ilahi. Ama ben bi sknti olabilecegini düsünmüyorum

Kızlar hastaneye bebiş için alt üst takımın içine uzun kol zıbın mı götürüyosunuz kısa kol mu? 2 uzun kol üst üste fazla olmazmı? Kısa kol olursada üşürmü?

Canım ben koyduğum her takımın içine yenidoğan için hani kollu hırka gibi ince zıbınlar varya onlardan koydum. Göbek bağı düşene kadar rahat olanlardan. Ayrıca yarım kollu pamuklu alttan çıtçıtlı zıbın, birde tulum yani herşey var artık hemşireler neyi uygun görüp giydirirse onlar daha tecrübeli. Eğer sende hepsi varsa birer tane koy zaten minnacık şeyler yer kaplamıyor. :)

Sadece müzik sesine degil hicbir sese tepki vermiyor benimki. Cani isterse hareket eder istemezse ne sese ne de isiga tepki vermiyor malesef

Benimde tam tersi, henüz bebek dönmediği ve biraz suyum fazla olduğu için karnımda aşırı haraketli. bazen çıkacak gibi karnımı itiyor. Neredeyse hiç durmuyor. Baş aşağı dönmediği için rahat rahat başı boş dolanıyor ufaklık. Normal olan bu haftalarda aşağı pozisyona geçip haraketlerinin azalmasıymış. Yani sıkıntı yok kızlar.

Günaydın kızlar, nasılsınız? Bu aralar giremiyorum hiç, işten ayrıldım evde dolanmaktan ortalık toplamaktan fırsat bulupta giremiyorum buraya önceden iş yerinde fırsat buldukça giriyodum :)
Ben dün son çarşı işlerimi hallettim artık inşallah evde olcak işlerim.. zaman daraldı :/ bi yandan endişeler bi yandan strest heyecan sardı. Daha çanta da hazırlamadım ben :)) sizde durumlar nasıl ? Çantalar hazırlanmaya başlamış :)

Günaydın canım izne çıktığın iyi olmuş ya hayırlı olsun :)) zaman azaldıkça insanı bir korku telaş heyecan basıyor her türlü duyguyu yaşıyorum yani 22 günümüz kaldı oğluşumla kıyafetlerimizi yıkadık, ütüledik, hastane çantamızı da hazırladık, benimki kanala da girmiş erken doğum durumu var ben de, artık bebişin keyfini bekliyoruz

Canım inşallah benimde işteki son haftam bu hafta. Bende çantaları hazırladım bu hafta ne olur ne olmaz bakarsın ufaklıklar süpriz yapar. Erken doğum yapan arkadaşlar oldu bende korktum. Çantaların hazır olsun artık insanın kafası rahat ediyor. Zaten yıkadıysan en fazla bir gününü alır. Benim çantalardan daha çok eve ve bebeğin odasına daha tam bir ayar veremedim. o beni tedirgin ediyor. Bebiş geldiğinde herşey hazır olsun evde temizlik düzen ile ilgili bir eksik kalsın istemiyorum ama izne ayrılayım ancak yoksa hafta sonu sadece çok birşey yapamıyorum. Rabbim hayırlı dpğumlar nasip etsin inşallah canım hepimize... Sadece sen değil bir çok arkadaş artık sık giremiyor yada yazamıyor ...:) Artık fazla cevap alamıyoruz. Bende işte rahat yazıyorum evde olsam sanırım bende çok yazamam....

Ben de acıbademde yapacağım canım, evet bebek için gerekli herşeyi veriyorlarmış. Kıyafetleri organik pamuktanmış, kirlendikçe değiştiriyorlarmış. Ama ben ne olur ne olmaz bir kaç body ve tulum hazırladım, belki fotograf için filan kendi seçtiklerimden kullanırım dedim. Bir de tavsiyem ince battaniye al bebek için, arkadaşım doğum yaptı geçenlerde, sanırım öyle bir şey vermediler, üstünü örtmek için değil de kundaklamak için kullanmak istersin belki.

Hangi acıbademde doğum yapacaksın? Normal mi olucak?

Kızlar ben hiç vajinismus yaşamadım, eşimle ilişkimde hiç kasmıyorum kendimi. Ama muayeneler yine de stresli oluyor, aslında kısa süreceğini ve acımayacağını bilse de kasıyor insan kendini. Bu normal bence, rahatsızlık veriyor muayeneler. kendinizi vajiliyim kasılıyorum diye düşünüp daha çok strese sokmayın. Herkesin yaşayabileceği endişeler bunlar. Benim annem 2 normal doğum yapmış, 35 yıllık evli kadın, hala muayenede kasıyor kendini. Geçenler smear testi yaptırdı, o kadar kasmış ki kanaması olmuş düşünün yani.

Canım valla sesin sedan çıkmıyor. Nasıl gidiyor izin ? Çoğu işini halletmişsin oh çok güzel. Odası geldi mi bebişin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…