- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Valla ben kisa kolda koydum.uzun koldaKızlar hastaneye bebiş için alt üst takımın içine uzun kol zıbın mı götürüyosunuz kısa kol mu? 2 uzun kol üst üste fazla olmazmı? Kısa kol olursada üşürmü?
Bende öyle yapıcam heralde karar veremiyorum böylede baya kalabalık olacak çantaValla ben kisa kolda koydum.uzun kolda
Doktorum 25.de gel dedi ama ben 20sinde gidicem geç olur 25i diye düşünüyorum çok heyecanlıyım hala gün vermedi bana.. Herşeyim hazır bir tek bebiş gelicek eşyalarına baktıkça sabırsızlanıyorum.38 den sonra veriyorlar günü canım. Muhtemelen 2 hafta sonra Doğumun olur bunu konuşmadınız mı doktorunla?
Cati muayenesi öncesi neler hissettigini o kadar iyi anliyorumki. Bendede var o kasilma laneti. benim icin esimle iliskiye girmek cati muayenesinden daha zor iki yilikta evliyim ustelik :) muayene oncesi tum kaslarini kas kegel egzersizlerinde oldugu gibi sonra birden birak o arada doktorun muayeneye baslasin. Saniyeler sürüyo zaten. eger cati darligin veya bebekle uyusmazligin falan yoksa biraz sakin kalmaya calis derin derin nefesler al sezeryan olacaksa bile bu yüzden olmasin. İlla dogum icin degil, biz kadiniz bu alttan muayene cogu hastaligi belirlemede tek yol olabiliyor bazi durumlarda. bizler bu catiya cikma korkusunu bi hamileyken yenebilirz bence. İnsan cocugu icin herseyi yapiyor, kendi icin bu kadar yapmaz :)) bol bol dua et. İnsallah Allah tarafindan bi cesaret gelsinde kasilmazsin :))Oyle durumlar olabiliyor canim mesela arkadaşımın suyu geldi ama suni sanci almasina ragmen ne sancisi oldu ne de acilmasi mecburen sezeryana aldilar bu bi kusur degil hic bi anne adayi böyle dusunmemeli o yuzden hep dua ediyorum Rabbim hayirlisini nasip et diye :) benim kasilma problemim var canim cati muayesinde Denicek sanirim kendimi kasar isem sezeryana tarihi verecek gibime geliyor
Sadece müzik sesine degil hicbir sese tepki vermiyor benimki. Cani isterse hareket eder istemezse ne sese ne de isiga tepki vermiyor malesefBebişi müZik sesine tepki vermeyen varmı acaba?
Bi kendim için bi de bebek için çanta hazırlamıştım ..Bir çanta yeter mi iki çanta mi hazirlayayim hastane için kızlar?
Çantanızda neler var?
Ne güzel anlatmissin :) insallah bu dogumundada saglicakla alirsin kucagina. Bende sancimi yürüyerek cekmek isterim. dogumhaneye girdikten ne kadar sonra dogumun gerceklesti acaba ben en cok bunu merak ediyorum her insanda farkli oluyormus gerciAh herkesi bi Doğum telaşı sardı galibaya sonlara yaklaştıkça hakikaten günler geçmiyor sanki. Kızlar normal Doğum düşünenler için ilk Doğumda yaptığım birkaç şeyi anlatayım size 4,5 yıl önce. Öncelikle sancıdan korkmayın, nefes tekniği olarak çok basit bir örnekleme var Gül koklarmış gibi nefes alıp mum üfler gibi vermek. Her sancı geldiğinde of yinemi diye düşünüyorsunuz ama tam tersi yaklaşın her sancı sizi bebeğinize bir adım daha yaklaştırıyor. Bu yol böyle geçilecek her sancı yolun sonuna ulaşmak için bir adım diye görün. İnsan bu yolda herşeyin başına geleceğini kabullenmeli. Suni sancı da olur epizyo da olur zorunlu sezeryan da. Önemli olan siz elinizden geleni yaptığınızı düşünün içinizi rahatlatın. epizyodan da korkmayın çünkü hiçbirşey hissetmiyorsunuz hatta doktorunuz söylemezse anlamazsınız bile bence ben sancılar başladığı andan itibaren hep yürüdüm açılma ilerlesin diye. Otururken sancıyı karşılamak daha zor geldi bana ayakta daha az hissediyordum. Hatta artık sona yaklaştığımda hastanede illa yat artık seni nst ye bağlamamız lazım dediler olmaz uzanamam öyle daha zor oluyor demiştim olabildiğince son anı beklemiştim. Bu arada Meryem suresini okudum ama uzundu bir kere okuyabildim inşirah suresini sürekli okumuştum.
Aynı benimkide öyle normal demekki yaa çok kafama takıyodumSadece müzik sesine degil hicbir sese tepki vermiyor benimki. Cani isterse hareket eder istemezse ne sese ne de isiga tepki vermiyor malesef
Benimki esime de tepki vermiyor. Biz bi ara acaba kulaklarinda bi skntimi var demeye baslamistik. Sonra ultrasonda görüyorum ya hep bi yere kafasini gömmüs duruyor. duymasi görmesi imkansiz yani :) tabiki dogmadan net bisey diyemeyiz taktiri ilahi. Ama ben bi sknti olabilecegini düsünmüyorumAynı benimkide öyle normal demekki yaa çok kafama takıyodum
Günaydın cnm dün gece bende böyleydim. Gece 4e kadar sancı çektim. Sabah ağrım yok. Sanırım doğum yaklaştıkça artıyor.Kızlar hayırlı sabahlar
Geceleyin bel kasık ağrım çok oluyor.ağrılara kalkıyorum.bu gece doğurucam heralde dedimuyanıp oturduktan sonra geçiyor.
Günaydın cnm dün gece bende böyleydim. Gece 4e kadar sancı çektim. Sabah ağrım yok. Sanırım doğum yaklaştıkça artıyor.
Kızlar hastaneye bebiş için alt üst takımın içine uzun kol zıbın mı götürüyosunuz kısa kol mu? 2 uzun kol üst üste fazla olmazmı? Kısa kol olursada üşürmü?
Sadece müzik sesine degil hicbir sese tepki vermiyor benimki. Cani isterse hareket eder istemezse ne sese ne de isiga tepki vermiyor malesef
Günaydın canım izne çıktığın iyi olmuş ya hayırlı olsun :)) zaman azaldıkça insanı bir korku telaş heyecan basıyor her türlü duyguyu yaşıyorum yani 22 günümüz kaldı oğluşumla kıyafetlerimizi yıkadık, ütüledik, hastane çantamızı da hazırladık, benimki kanala da girmiş erken doğum durumu var ben de, artık bebişin keyfini bekliyoruzGünaydın kızlar, nasılsınız? Bu aralar giremiyorum hiç, işten ayrıldım evde dolanmaktan ortalık toplamaktan fırsat bulupta giremiyorum buraya önceden iş yerinde fırsat buldukça giriyodum :)
Ben dün son çarşı işlerimi hallettim artık inşallah evde olcak işlerim.. zaman daraldı :/ bi yandan endişeler bi yandan strest heyecan sardı. Daha çanta da hazırlamadım ben :)) sizde durumlar nasıl ? Çantalar hazırlanmaya başlamış :)
Günaydın kızlar, nasılsınız? Bu aralar giremiyorum hiç, işten ayrıldım evde dolanmaktan ortalık toplamaktan fırsat bulupta giremiyorum buraya önceden iş yerinde fırsat buldukça giriyodum :)
Ben dün son çarşı işlerimi hallettim artık inşallah evde olcak işlerim.. zaman daraldı :/ bi yandan endişeler bi yandan strest heyecan sardı. Daha çanta da hazırlamadım ben :)) sizde durumlar nasıl ? Çantalar hazırlanmaya başlamış :)
Ben varımBadana, temizlik tamamlandı bizim de. Halılar storlar gelecek yarın. Bugün tülleri paspaslari yıkadım. Evin işleri bitince bebiş kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem bide dogum çantamı hazirlicam. Ben acibademde doğum yapicam bebek için herşeyi hastaneden veriyorlar sadece kendim için çanta hazirlicam
Cati muayenesi öncesi neler hissettigini o kadar iyi anliyorumki. Bendede var o kasilma laneti. benim icin esimle iliskiye girmek cati muayenesinden daha zor iki yilikta evliyim ustelik :) muayene oncesi tum kaslarini kas kegel egzersizlerinde oldugu gibi sonra birden birak o arada doktorun muayeneye baslasin. Saniyeler sürüyo zaten. eger cati darligin veya bebekle uyusmazligin falan yoksa biraz sakin kalmaya calis derin derin nefesler al sezeryan olacaksa bile bu yüzden olmasin. İlla dogum icin degil, biz kadiniz bu alttan muayene cogu hastaligi belirlemede tek yol olabiliyor bazi durumlarda. bizler bu catiya cikma korkusunu bi hamileyken yenebilirz bence. İnsan cocugu icin herseyi yapiyor, kendi icin bu kadar yapmaz :)) bol bol dua et. İnsallah Allah tarafindan bi cesaret gelsinde kasilmazsin :))
Günaydın kızlar, nasılsınız? Bu aralar giremiyorum hiç, işten ayrıldım evde dolanmaktan ortalık toplamaktan fırsat bulupta giremiyorum buraya önceden iş yerinde fırsat buldukça giriyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?