Benim de haftaya son haftam. Artık gerçekten zorlamaya başladı, bebişle konuşuyorum. Annecim bana izin ver izne çıkar çıkmaz gelme bir kaç hafta dinleneyim diye :) inşallah söz dinler.Canım inşallah benimde işteki son haftam bu hafta. Bende çantaları hazırladım bu hafta ne olur ne olmaz bakarsın ufaklıklar süpriz yapar. Erken doğum yapan arkadaşlar oldu bende korktum. Çantaların hazır olsun artık insanın kafası rahat ediyor. Zaten yıkadıysan en fazla bir gününü alır. Benim çantalardan daha çok eve ve bebeğin odasına daha tam bir ayar veremedim. o beni tedirgin ediyor. Bebiş geldiğinde herşey hazır olsun evde temizlik düzen ile ilgili bir eksik kalsın istemiyorum ama izne ayrılayım ancak yoksa hafta sonu sadece çok birşey yapamıyorum. Rabbim hayırlı dpğumlar nasip etsin inşallah canım hepimize... Sadece sen değil bir çok arkadaş artık sık giremiyor yada yazamıyor ...:) Artık fazla cevap alamıyoruz. Bende işte rahat yazıyorum evde olsam sanırım bende çok yazamam....
Evet cnm amin aramızda 1 gün var. Uykusuz ve huysuzum. Gündüz de yatamıyorum. Allah sabır versin şu son günlerdeİkimizin de az kalmış hayırlısıyla gelsin minnoşlar
Bayağı az kalmis canım senin bebişine kavuşmana. Inşallah sağlıcakla alırsın bebisini kucağınaBen cuma Doğum yapacağım daha temizlik filan YÖK ortada :) pazar temizlendi Asllında ama bugün yine aynı yine aynı
Çok az kalmış, inşallah her şey yolunda gider canım. Sağlık sıhhatle al bebeğini kucağına.Kızlar ben yarın hastaneye yatıyorum. 5 gün sonra da sezaryen olacağım. Erken yatmanın sebebi doğum esnasında trombosit gerekebilir. Kanım pıhtılaşmıyor itp hastasıyım (Bunu bileerek yazıyorum belki google üzerinden benim gibi itp hastası biri ararsa bulur diye. Ben çok aramıştım) ve şu an tam sınır değerindeyim. Yarın testler olumlu giderse doktor hafta sonu 2 gün izin verecek. Yavaş yavaş stres basıyor.
Benim ilk dogumumda normaldi ve yine acibademde yapmistim herşeyi hastaneden vermişlerdi canım hatta 2 battaniye vermişlerdi. Bezinden battaniyesine kadar herşeyi veriyorlar. Hatta annenin hastanede kaldığı sürece hasta bezini de ordan tedarik ediyolar. Ben kocaeli acibademde yapacağım canım. Bir aksilik olmazsa normal doğum olacak yine hayirlisiylaBen de acıbademde yapacağım canım, evet bebek için gerekli herşeyi veriyorlarmış. Kıyafetleri organik pamuktanmış, kirlendikçe değiştiriyorlarmış. Ama ben ne olur ne olmaz bir kaç body ve tulum hazırladım, belki fotograf için filan kendi seçtiklerimden kullanırım dedim. Bir de tavsiyem ince battaniye al bebek için, arkadaşım doğum yaptı geçenlerde, sanırım öyle bir şey vermediler, üstünü örtmek için değil de kundaklamak için kullanmak istersin belki.
Hangi acıbademde doğum yapacaksın? Normal mi olucak?
Kızlar ben hiç vajinismus yaşamadım, eşimle ilişkimde hiç kasmıyorum kendimi. Ama muayeneler yine de stresli oluyor, aslında kısa süreceğini ve acımayacağını bilse de kasıyor insan kendini. Bu normal bence, rahatsızlık veriyor muayeneler. kendinizi vajiliyim kasılıyorum diye düşünüp daha çok strese sokmayın. Herkesin yaşayabileceği endişeler bunlar. Benim annem 2 normal doğum yapmış, 35 yıllık evli kadın, hala muayenede kasıyor kendini. Geçenler smear testi yaptırdı, o kadar kasmış ki kanaması olmuş düşünün yani.
Canım valla sesin sedan çıkmıyor. Nasıl gidiyor izin ? Çoğu işini halletmişsin oh çok güzel. Odası geldi mi bebişin?
Aa süper sen kendin tecrübeliymişsin zaten bu konuda :) Sağlık sıhhatle al inşallah kucağına, aynı görünüyor doğum tarihlerimiz de :) bakalım ne zaman gelmek isteyecekler bizim minnoşlar.Benim ilk dogumumda normaldi ve yine acibademde yapmistim herşeyi hastaneden vermişlerdi canım hatta 2 battaniye vermişlerdi. Bezinden battaniyesine kadar herşeyi veriyorlar. Hatta annenin hastanede kaldığı sürece hasta bezini de ordan tedarik ediyolar. Ben kocaeli acibademde yapacağım canım. Bir aksilik olmazsa normal doğum olacak yine hayirlisiyla
Benim de haftaya son haftam. Artık gerçekten zorlamaya başladı, bebişle konuşuyorum. Annecim bana izin ver izne çıkar çıkmaz gelme bir kaç hafta dinleneyim diye :) inşallah söz dinler.
Oy maşallah sağlıcakla kucağına al inşallah kuzumm :) normalde benm cumartesi kontrole gitmem lzımdı gitmedim bu cumartesi gidicemGünaydın canım izne çıktığın iyi olmuş ya hayırlı olsun :)) zaman azaldıkça insanı bir korku telaş heyecan basıyor her türlü duyguyu yaşıyorum yani 22 günümüz kaldı oğluşumla kıyafetlerimizi yıkadık, ütüledik, hastane çantamızı da hazırladık, benimki kanala da girmiş erken doğum durumu var ben de, artık bebişin keyfini bekliyoruz
Valla kuzum bizimde sadece mobilyası geldi daha halısı tülü avizesi bilmem nesi eksik.. evi görsen Allaha emanet hangi ucundan tutucam hala bilemiyorum. Aklıma geldikçe ince detay işleri yapıyorm ki iyice ağırlaşmadan ince işler bitsin. Ama fırsat bulamıyorm illa bişey çıkıyo. İzne çıkmadan bi hafta sonuyla bişey olmuyo canım ya. Ben iyiki çıkmışım diyorm çıktığım hafta mobilyası geldi evdeki fazla eşyaları babamın evine götürdüm bu haftada eve yorsam kendimi inşallah düzene girecek.. tek başıma da olmuyo yardımcı olanda yok Allah kolaylık versin yani..Canım inşallah benimde işteki son haftam bu hafta. Bende çantaları hazırladım bu hafta ne olur ne olmaz bakarsın ufaklıklar süpriz yapar. Erken doğum yapan arkadaşlar oldu bende korktum. Çantaların hazır olsun artık insanın kafası rahat ediyor. Zaten yıkadıysan en fazla bir gününü alır. Benim çantalardan daha çok eve ve bebeğin odasına daha tam bir ayar veremedim. o beni tedirgin ediyor. Bebiş geldiğinde herşey hazır olsun evde temizlik düzen ile ilgili bir eksik kalsın istemiyorum ama izne ayrılayım ancak yoksa hafta sonu sadece çok birşey yapamıyorum. Rabbim hayırlı dpğumlar nasip etsin inşallah canım hepimize... Sadece sen değil bir çok arkadaş artık sık giremiyor yada yazamıyor ...:) Artık fazla cevap alamıyoruz. Bende işte rahat yazıyorum evde olsam sanırım bende çok yazamam....
Valla koşturmayla gidiyor canım ya dün son fasıl çarşı işini hallettik işte artık hazırlıklara evde devam edicem. Ama kafamda kırk tilki kırkınında kuyruğu birbirine değmiyo ben hiç birini tutamıyorum. Bi iş yaparken öbürüne kayıyorum falan iyice delirme safhasındayım. Odası da geldi çok şükür :) ama başka kırık iğne yok odasında :))) sen nasılsın nasıl gidiyor? Ay özlemişim ya iyice kopmuşum burdanBen de acıbademde yapacağım canım, evet bebek için gerekli herşeyi veriyorlarmış. Kıyafetleri organik pamuktanmış, kirlendikçe değiştiriyorlarmış. Ama ben ne olur ne olmaz bir kaç body ve tulum hazırladım, belki fotograf için filan kendi seçtiklerimden kullanırım dedim. Bir de tavsiyem ince battaniye al bebek için, arkadaşım doğum yaptı geçenlerde, sanırım öyle bir şey vermediler, üstünü örtmek için değil de kundaklamak için kullanmak istersin belki.
Kızlar ben hiç vajinismus yaşamadım, eşimle ilişkimde hiç kasmıyorum kendimi. Ama muayeneler yine de stresli oluyor, aslında kısa süreceğini ve acımayacağını bilse de kasıyor insan kendini. Bu normal bence, rahatsızlık veriyor muayeneler. kendinizi vajiliyim kasılıyorum diye düşünüp daha çok strese sokmayın. Herkesin yaşayabileceği endişeler bunlar. Benim annem 2 normal doğum yapmış, 35 yıllık evli kadın, hala muayenede kasıyor kendini. Geçenler smear testi yaptırdı, o kadar kasmış ki kanaması olmuş düşünün yani.
Canım valla sesin sedan çıkmıyor. Nasıl gidiyor izin ? Çoğu işini halletmişsin oh çok güzel. Odası geldi mi bebişin?
Sağlık sıhhatle kucağına al inşallah canım. Bol bol dua edelim herşey yolunda gitsin inşallah :)Kızlar ben yarın hastaneye yatıyorum. 5 gün sonra da sezaryen olacağım. Erken yatmanın sebebi doğum esnasında trombosit gerekebilir. Kanım pıhtılaşmıyor itp hastasıyım (Bunu bileerek yazıyorum belki google üzerinden benim gibi itp hastası biri ararsa bulur diye. Ben çok aramıştım) ve şu an tam sınır değerindeyim. Yarın testler olumlu giderse doktor hafta sonu 2 gün izin verecek. Yavaş yavaş stres basıyor.
Evet cnm amin aramızda 1 gün var. Uykusuz ve huysuzum. Gündüz de yatamıyorum. Allah sabır versin şu son günlerde
Evet koptun valla, ama normal ya çalışırken elinin altında bilgisayar sürekli bakabiliyor insan. Ben de izne çıkınca bu kadar çok giremem buralara muhtemelen. Daha vaktin var canım kısmetse, yaparsın hepsini yavaş yavaş , çok yorma kendini. iyiyim ben de, benim de haftaya son haftam, son bir gayret işyerindeki işlerimi toparlamaya çalışıyorum. Akşamları da ev mesaisi tabi. Benim dolaplar geleli 2 hafta oldu ama kokusu çıkması hala, her gün sirkeli suyla siliyorum odanın camını sürekli açık tutuyorum. Bebişin ilk 3 aylık kıyafetleri yıkandı ütülendi, sağolsun kayınvalidem yaptı o işleri. Bir çarşafa sardık onları temiz kalsın diye, dolapların kokusu çıkmadan yerleştirmek istemiyorum. bu 2 hafta içinde giderse koku, ben de doğum iznine ayrılınca hem kalan şeyleri yıkarım hem herşeyi yerine yerleştiririm diye umuyorum.Oy maşallah sağlıcakla kucağına al inşallah kuzumm :) normalde benm cumartesi kontrole gitmem lzımdı gitmedim bu cumartesi gidicembenm ki ne alemde hiç bilmiyorum :)) benimde bebişin kıyafetlerinden yıkanacak bi tek mevlütlük takımı kaldı. Benm pijama takımlarımı yıkıyorm şimdi hava güzel bugün kururlar şansıma :) senin heyecan doruktadır güzel doğum hikayeni bekliyorum kuzum :)
Valla kuzum bizimde sadece mobilyası geldi daha halısı tülü avizesi bilmem nesi eksik.. evi görsen Allaha emanet hangi ucundan tutucam hala bilemiyorum. Aklıma geldikçe ince detay işleri yapıyorm ki iyice ağırlaşmadan ince işler bitsin. Ama fırsat bulamıyorm illa bişey çıkıyo. İzne çıkmadan bi hafta sonuyla bişey olmuyo canım ya. Ben iyiki çıkmışım diyorm çıktığım hafta mobilyası geldi evdeki fazla eşyaları babamın evine götürdüm bu haftada eve yorsam kendimi inşallah düzene girecek.. tek başıma da olmuyo yardımcı olanda yok Allah kolaylık versin yani..
evde olunca insan evdeki işlere streste kafa yorunca buraya girmek aklına gelmiyo insanın:))
Valla koşturmayla gidiyor canım ya dün son fasıl çarşı işini hallettik işte artık hazırlıklara evde devam edicem. Ama kafamda kırk tilki kırkınında kuyruğu birbirine değmiyo ben hiç birini tutamıyorum. Bi iş yaparken öbürüne kayıyorum falan iyice delirme safhasındayım. Odası da geldi çok şükür :) ama başka kırık iğne yok odasında :))) sen nasılsın nasıl gidiyor? Ay özlemişim ya iyice kopmuşum burdan
Sağlık sıhhatle kucağına al inşallah canım. Bol bol dua edelim herşey yolunda gitsin inşallah :)
Benimki hareketli gün içinde ama müziğe sese tepki vermiyo ondan korkuyorum neden diye
Tabi canım bilgisayardan erişmek daha kolay oluyo telefonla insan üşeniyo :) bende bebişin sürpriz yapmasından korkuyorum çünkü sakin bir bebek öyle aşırı hareketli falan değil bu sakinliği bi şekilde bozacak gibi geliyo :)) ay iyi dayandınız kuzum ya ben iyiki bırakmışım işi diyorum. Yoksa psikolojim bozulacaktı böyle iyi oldu. Bende tüm aldıklarımızı yıkadım ütüledim. Kv geçen gün diyoki kıyafetlerini yıkayıp ütüleyelim de bitsin. Ohooo çok oldu onlar biteli dedim. Bende kimse elini taşın altına koymuyo canım tek başına dön dolaş uğraşıyorum.. bende yerleştirmedim daha eşyalarını. Camını kapaklarını açıyorum sürekli bizimkinin de kokusu çıkmadı hala biraz hafifledi sadece. Ev düzene girse korkum yok sonrasından inşallah hepsinin hakkından geliriz canım :) seninde az kalmış çıkmana çıkta halledersin illaki :)Evet koptun valla, ama normal ya çalışırken elinin altında bilgisayar sürekli bakabiliyor insan. Ben de izne çıkınca bu kadar çok giremem buralara muhtemelen. Daha vaktin var canım kısmetse, yaparsın hepsini yavaş yavaş , çok yorma kendini. iyiyim ben de, benim de haftaya son haftam, son bir gayret işyerindeki işlerimi toparlamaya çalışıyorum. Akşamları da ev mesaisi tabi. Benim dolaplar geleli 2 hafta oldu ama kokusu çıkması hala, her gün sirkeli suyla siliyorum odanın camını sürekli açık tutuyorum. Bebişin ilk 3 aylık kıyafetleri yıkandı ütülendi, sağolsun kayınvalidem yaptı o işleri. Bir çarşafa sardık onları temiz kalsın diye, dolapların kokusu çıkmadan yerleştirmek istemiyorum. bu 2 hafta içinde giderse koku, ben de doğum iznine ayrılınca hem kalan şeyleri yıkarım hem herşeyi yerine yerleştiririm diye umuyorum.
İnsallah canim elimden geldigince sakin kalmaya calisacagim ve dediklerini uygulayacağım umarım sorunsuz bir sekilde atlatabilirim :)Cati muayenesi öncesi neler hissettigini o kadar iyi anliyorumki. Bendede var o kasilma laneti. benim icin esimle iliskiye girmek cati muayenesinden daha zor iki yilikta evliyim ustelik :) muayene oncesi tum kaslarini kas kegel egzersizlerinde oldugu gibi sonra birden birak o arada doktorun muayeneye baslasin. Saniyeler sürüyo zaten. eger cati darligin veya bebekle uyusmazligin falan yoksa biraz sakin kalmaya calis derin derin nefesler al sezeryan olacaksa bile bu yüzden olmasin. İlla dogum icin degil, biz kadiniz bu alttan muayene cogu hastaligi belirlemede tek yol olabiliyor bazi durumlarda. bizler bu catiya cikma korkusunu bi hamileyken yenebilirz bence. İnsan cocugu icin herseyi yapiyor, kendi icin bu kadar yapmaz :)) bol bol dua et. İnsallah Allah tarafindan bi cesaret gelsinde kasilmazsin :))
Bende tam tersi oldu vajiliyim ama muayenede kasilmadim canim. Cok dua etmistim girmeden panigim var bir de nefesim hizlanir kalbim carpar birden. Oyle olmadim cok sukur. Kanaman olabilir dedi doktor o bile olmadi.Ben de acıbademde yapacağım canım, evet bebek için gerekli herşeyi veriyorlarmış. Kıyafetleri organik pamuktanmış, kirlendikçe değiştiriyorlarmış. Ama ben ne olur ne olmaz bir kaç body ve tulum hazırladım, belki fotograf için filan kendi seçtiklerimden kullanırım dedim. Bir de tavsiyem ince battaniye al bebek için, arkadaşım doğum yaptı geçenlerde, sanırım öyle bir şey vermediler, üstünü örtmek için değil de kundaklamak için kullanmak istersin belki.
Benimki oldu olasi bas asagi pozisyonda hic yukari dönmedi kafasi. İlk harekete basladigindan beri cok hareketli degildi zaten canim ben alistim artik. Hergün hareket var cok sükür ama oylr kipir kipir hic olmadi. Bana cekmis hareket etmez usengecin teki olcak heraldeBenimde tam tersi, henüz bebek dönmediği ve biraz suyum fazla olduğu için karnımda aşırı haraketli. bazen çıkacak gibi karnımı itiyor. Neredeyse hiç durmuyor. Baş aşağı dönmediği için rahat rahat başı boş dolanıyor ufaklık. Normal olan bu haftalarda aşağı pozisyona geçip haraketlerinin azalmasıymış. Yani sıkıntı yok kızlar.
İnsanin ustunden yük kalkiyo:)) dua ediyorum sana da insallah cok rahat gecirirsn bumuymus stres yaptigim dersin :)İnsallah canim elimden geldigince sakin kalmaya calisacagim ve dediklerini uygulayacağım umarım sorunsuz bir sekilde atlatabilirim :)
Canim magnezyum eksikligiyle alakali olabilir aynilarini bende yasiyordum magnezyuma basladim kesildi cok şükür az bucuk oluyor yine ama cok rahatsiz etmiyorKızlar hayırlı sabahlar
Geceleyin bel kasık ağrım çok oluyor.ağrılara kalkıyorum.bu gece doğurucam heralde dedimuyanıp oturduktan sonra geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?