2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aa süper sen kendin tecrübeliymişsin zaten bu konuda :) Sağlık sıhhatle al inşallah kucağına, aynı görünüyor doğum tarihlerimiz de :) bakalım ne zaman gelmek isteyecekler bizim minnoşlar.
Sen de sağlıkla hayirlisiyla al inşallah kucağına canım. Bakalım hangisi önce gelecek belki de aynı gün doğarlar

Gunaydin canim iyiyiz cok şükür heyecan korku her geçen gun yaklaşıyoruz bebislere ne zaman gelecek olacak diye :) bebegin cantasini hazirladim ama kendim icin hala orta da bisey yok alisveris icin bugun son olarak cikolatadir kapi susu onlarin siparişini vericem doktora bugun gidicem insallah onun disinda evde gunler çok sıkıcı geçiyor calismaya alışmışım evde duramıyorum

Benimkide eşime tepki vermiyo aynen bende kulaklarında bi sıkıntımı var diye korktum doktora sordum doğmadan bilemeyiz dedi evet inşallah dediğin gibi kafasını gömdüğü içindir kafası aşağıda zaten

Ya kızlar doğuma az kaldı malum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz:/ ben 37 haftalık oldum bu aralar gitsem ağda için kuaföre bebiş de son gününe kadar beklerse 3 haftada tekrar ağda yaptırmak gerekir mi ne zaman gitsem bilemedim şimdiye kadar jiletle hallettim ama onu da aynayla filan ne kadar oluyorsa yani içim rahat etmiyor, kuaföre gitsem doğumu filan tetikler mi bir problem olur mu bir de bu aralar mi gitmeliyim

O ince gömlek gibi zıbından 1 tane var bide kısa kollu çıtçıtlı zıbınlardan var bi kaçtane.ama uzun kollu çıtçıtlısı yok yani eksikleri tamamlıcam ama hangisinden alarak tamamlasam daha iyi olur bilemedim

Canim ben en basından beri agdaya gidiyorum bir sorun yasamadim o konuda bende tereddutte kaldim acaba doguma kadar uzar mi nasil olur diye gittim duruma gore tekrar giderim yada gitmem :)

Senin bebişle benimki çok benziyo sanırım benimkide hep aşağı pozisyonda ve tepkisiz ama çok sık kıpırdıyo kendi canı isterse.Kız mıydı erkek mi seninki :))

Canim magnezyum eksikligiyle alakali olabilir aynilarini bende yasiyordum magnezyuma basladim kesildi cok şükür az bucuk oluyor yine ama cok rahatsiz etmiyor
Artik doğum yaklaştı diye yalanci doğum sancısı normal diyorlar canım ama magnezyum eksikliği sebebiyle midir bilemiyorum

Ekimin başında gittim.kadin, doğuma kadar seni idare eder dedi ama sanırım yine gidicem olur da gidemeden yakalanırsam mecbur jiletle halledicem. Çantaya bile koydum jilet

Bizde durumlar en geç 2 hafta sonra doğum olacak :)

Ben ağda yaptırdım. Bir sıkıntı olmadı bir de bende erken doğum riski vardı ama doktorum izin vermişti.

Ekimin başında gittim.kadin, doğuma kadar seni idare eder dedi ama sanırım yine gidicem olur da gidemeden yakalanırsam mecbur jiletle halledicem. Çantaya bile koydum jilet
Off ne zor bir iş bu ağda meselesi yaa dert oldu bana nasıl yapsam gitsem mi gitmesem mi ne zaman gitsem doğuma kadar idare eder mi falan filan sanırım bu hafta gideceğim ben de doğum sin haftaya kalırsa yine giderim artık ya da jilete talim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…