Sen de sağlıkla hayirlisiyla al inşallah kucağına canım. Bakalım hangisi önce gelecekAa süper sen kendin tecrübeliymişsin zaten bu konuda :) Sağlık sıhhatle al inşallah kucağına, aynı görünüyor doğum tarihlerimiz de :) bakalım ne zaman gelmek isteyecekler bizim minnoşlar.
Gunaydin canim iyiyiz cok şükür heyecan korku her geçen gun yaklaşıyoruz bebislere ne zaman gelecek olacak diye :) bebegin cantasini hazirladim ama kendim icin hala orta da bisey yok alisveris icin bugun son olarak cikolatadir kapi susu onlarin siparişini vericem doktora bugun gidicem insallah onun disinda evde gunler çok sıkıcı geçiyor calismaya alışmışım evde duramıyorumGünaydın kızlar, nasılsınız? Bu aralar giremiyorum hiç, işten ayrıldım evde dolanmaktan ortalık toplamaktan fırsat bulupta giremiyorum buraya önceden iş yerinde fırsat buldukça giriyodum :)
Ben dün son çarşı işlerimi hallettim artık inşallah evde olcak işlerim.. zaman daraldı :/ bi yandan endişeler bi yandan strest heyecan sardı. Daha çanta da hazırlamadım ben :)) sizde durumlar nasıl ? Çantalar hazırlanmaya başlamış :)
Benimkide eşime tepki vermiyo aynen bende kulaklarında bi sıkıntımı var diye korktum doktora sordum doğmadan bilemeyiz dedi evet inşallah dediğin gibi kafasını gömdüğü içindir kafası aşağıda zatenBenimki esime de tepki vermiyor. Biz bi ara acaba kulaklarinda bi skntimi var demeye baslamistik. Sonra ultrasonda görüyorum ya hep bi yere kafasini gömmüs duruyor. duymasi görmesi imkansiz yani :) tabiki dogmadan net bisey diyemeyiz taktiri ilahi. Ama ben bi sknti olabilecegini düsünmüyorum
O ince gömlek gibi zıbından 1 tane var bide kısa kollu çıtçıtlı zıbınlardan var bi kaçtane.ama uzun kollu çıtçıtlısı yok yani eksikleri tamamlıcam ama hangisinden alarak tamamlasam daha iyi olur bilemedimCanım ben koyduğum her takımın içine yenidoğan için hani kollu hırka gibi ince zıbınlar varya onlardan koydum. Göbek bağı düşene kadar rahat olanlardan. Ayrıca yarım kollu pamuklu alttan çıtçıtlı zıbın, birde tulum yani herşey var artık hemşireler neyi uygun görüp giydirirse onlar daha tecrübeli. Eğer sende hepsi varsa birer tane koy zaten minnacık şeyler yer kaplamıyor. :)
Aminnn canim Allah razı olsun Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin :)İnsanin ustunden yük kalkiyo:)) dua ediyorum sana da insallah cok rahat gecirirsn bumuymus stres yaptigim dersin :)
Canim ben en basından beri agdaya gidiyorum bir sorun yasamadim o konuda bende tereddutte kaldim acaba doguma kadar uzar mi nasil olur diye gittim duruma gore tekrar giderim yada gitmem :)Ya kızlar doğuma az kaldı malum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz:/ ben 37 haftalık oldum bu aralar gitsem ağda için kuaföre bebiş de son gününe kadar beklerse 3 haftada tekrar ağda yaptırmak gerekir mi ne zaman gitsem bilemedim şimdiye kadar jiletle hallettim ama onu da aynayla filan ne kadar oluyorsa yani içim rahat etmiyor, kuaföre gitsem doğumu filan tetikler mi bir problem olur mu bir de bu aralar mi gitmeliyim
Senin bebişle benimki çok benziyo sanırım benimkide hep aşağı pozisyonda ve tepkisiz ama çok sık kıpırdıyo kendi canı isterse.Kız mıydı erkek mi seninki :))Benimki oldu olasi bas asagi pozisyonda hic yukari dönmedi kafasi. İlk harekete basladigindan beri cok hareketli degildi zaten canim ben alistim artik. Hergün hareket var cok sükür ama oylr kipir kipir hic olmadi. Bana cekmis hareket etmez usengecin teki olcak heralde
İyiyiz canım çok şükür. Dün ablamın karnı ağrıyordu, midesini üşütmüş gibiydi biraz ama bugün o da iyi elhamdulillah :)
Artik doğum yaklaştı diye yalanci doğum sancısı normal diyorlar canım ama magnezyum eksikliği sebebiyle midir bilemiyorumCanim magnezyum eksikligiyle alakali olabilir aynilarini bende yasiyordum magnezyuma basladim kesildi cok şükür az bucuk oluyor yine ama cok rahatsiz etmiyor
Doğru söylüyorsunuz erken gelmeye kalkarsa hazırlıksız yakalanmaktan iyidir:)Canim ben en basından beri agdaya gidiyorum bir sorun yasamadim o konuda bende tereddutte kaldim acaba doguma kadar uzar mi nasil olur diye gittim duruma gore tekrar giderim yada gitmem :)
Ya kızlar doğuma az kaldı malum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz:/ ben 37 haftalık oldum bu aralar gitsem ağda için kuaföre bebiş de son gününe kadar beklerse 3 haftada tekrar ağda yaptırmak gerekir mi ne zaman gitsem bilemedim şimdiye kadar jiletle hallettim ama onu da aynayla filan ne kadar oluyorsa yani içim rahat etmiyor, kuaföre gitsem doğumu filan tetikler mi bir problem olur mu bir de bu aralar mi gitmeliyim
Bende de durum aynı her gece bu gece doğururum bu sancıyla diyorum sabah oluyor geçmişKızlar hayırlı sabahlar
Geceleyin bel kasık ağrım çok oluyor.ağrılara kalkıyorum.bu gece doğurucam heralde dedimuyanıp oturduktan sonra geçiyor.
Bizde durumlar en geç 2 hafta sonra doğum olacak :)Günaydın kızlar, nasılsınız? Bu aralar giremiyorum hiç, işten ayrıldım evde dolanmaktan ortalık toplamaktan fırsat bulupta giremiyorum buraya önceden iş yerinde fırsat buldukça giriyodum :)
Ben dün son çarşı işlerimi hallettim artık inşallah evde olcak işlerim.. zaman daraldı :/ bi yandan endişeler bi yandan strest heyecan sardı. Daha çanta da hazırlamadım ben :)) sizde durumlar nasıl ? Çantalar hazırlanmaya başlamış :)
Göreceğiz bakalım :) senin ilk bebek ne zaman gelmişti? Genellikle annelerin aynı oluyormuş hamilelik süresi.Sen de sağlıkla hayirlisiyla al inşallah kucağına canım. Bakalım hangisi önce gelecekbelki de aynı gün doğarlar
Hayır cnm benim ilk de sezaryen olmuştu bu da olacak. Her an bekliyoruz ağrım çok var gelmezse bu pazartesi sezaryen olacağım.Aminn.Sen de normali mı bekliyorsun canim
Ben ağda yaptırdım. Bir sıkıntı olmadı bir de bende erken doğum riski vardı ama doktorum izin vermişti.Ya kızlar doğuma az kaldı malum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz:/ ben 37 haftalık oldum bu aralar gitsem ağda için kuaföre bebiş de son gününe kadar beklerse 3 haftada tekrar ağda yaptırmak gerekir mi ne zaman gitsem bilemedim şimdiye kadar jiletle hallettim ama onu da aynayla filan ne kadar oluyorsa yani içim rahat etmiyor, kuaföre gitsem doğumu filan tetikler mi bir problem olur mu bir de bu aralar mi gitmeliyim
Off ne zor bir iş bu ağda meselesi yaa dert oldu bana nasıl yapsam gitsem mi gitmesem mi ne zaman gitsem doğuma kadar idare eder mi falan filan sanırım bu hafta gideceğim ben de doğum sin haftaya kalırsa yine giderim artık ya da jilete talim:/Ekimin başında gittim.kadin, doğuma kadar seni idare eder dedi ama sanırım yine gidicemolur da gidemeden yakalanırsam mecbur jiletle halledicem. Çantaya bile koydum jilet
Hayırlısı olsun canımHayır cnm benim ilk de sezaryen olmuştu bu da olacak. Her an bekliyoruz ağrım çok var gelmezse bu pazartesi sezaryen olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?