2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın
Cuma günü randevum var, izne ayrılacağım.

Geçen gün ayna koydum ağda yaptım. 1 aya çıkar tabi
Doğum yaklaşınca jilet yapmayı düşünüyorum

Günaydın
Cuma günü randevum var, izne ayrılacağım.

Geçen gün ayna koydum ağda yaptım. 1 aya çıkar tabi
Doğum yaklaşınca jilet yapmayı düşünüyorum
Ay valla tebrik ediyorum sizi ben hamilelikten beri ağda yapamıyorum psikolojik herhalde çok canım yanacakmış gibi geliyor jilete elini sürmeyen ben jilet kullanır oldum:/

Sezaryen olmayacak olsam ben de bu konuda paniktim. Ama şimdi ansızın yakalansam kimse bi şey diyemez adı üstünde ansızın. Sezaryen gününü beklerse bebiş traşlar giderim aman :) ağda kuaförde hiç yaptırmadım bir de genital siğil olmaktan korkuyorum güvenebileceğim bir ağdacı yok.

Ay valla tebrik ediyorum sizi ben hamilelikten beri ağda yapamıyorum psikolojik herhalde çok canım yanacakmış gibi geliyor jilete elini sürmeyen ben jilet kullanır oldum:/

Yok yahu eskisi kadar acıyor :)
Ben hamilelikten önce evde lazer yapıyordum bacaklarımda artık çıkmıyor
Kol altına ve bikiniye yapıyorum artık ağdayı sadece
Aslında doğum aniden olmazsa doğum öncesi de yaparım

Sorma canım cuma günü çatı muayenesi vardı.çatidan cok çıkanları dert edindim kendime hormonlardan kıllar da saçma sapan çıkıyor. Ayna koyarak eldivenle elime geleni almaya çalıştım oylelikle atlattım o günü. Olduğu kadarıyla artık napalim

Kız ben fırsat bulamıyorum sıkılmaya sen nasıl sıkılıyosun :)) ben daha hiç bişey hazırlamadım ama bu hafta hazır olur arabaya konur diyr düşünüyorum :) çikolatayı falan bu ay çıkınca sipariş edicem bende kuzum
Canım ben en son 2 hafta önceye kadar kendim yaptım ağdamı hiç bi sorun yaşamadım. Bence haftaya git ağdaya 2 hafta da tam anlamıyla çıkmaz doğuma idare eder. Hafif sancın gelince baktın hafif tüylenme var jilet yaparsın yada yapmasan bile çok az çıkar o seni idare eder. Ben cumartesi kontrole gidicem ağda yaptırıcam cumadan. Artık zorlanıyorum uğraşmak istemedim yoksa zorlasam yine yaparım kendim :/ ama bence haftaya gitmen çok daha iyi 3 haftada baya çıkar tüyler ama 2 haftada pek aşırı olmaz diye düşünüyorum
Keyfimiz yerinde çok şükür canım hazirliklar da hemen hemen bitti sayılır :) arada bebisler korkutuyor ama çok şükür riskli donemleri atlattık

Sen nasılsın Yusuf Ege bey nasıl?
Bende dün çarşıya gidince soğuk su içtim biraz boğazım ağrıyo şimdi. Sanki sürekli kuru gibi yutkunuyorum ozamanda acıyo gibi. İltihaplanacak galiba. Ihlamur kaynattım onu içiyorum. Daha bende hazırlıklar bitmedi tam anlamıyla başlamadı süs püs işleride :) çok sevindim riskli zamanları atlatmana :)
Yusuf Ege beyi Cumartesi görcez canım bugün randevu biraz geç saate vardı eşim gececi uykusuz kalmasın hemde karşı komşumda gidicekmiş onların arabası yok diye beraber gideriz ücreti beraber konuşuruz dedim. İnşallah her iki konu da da mutlu haberlerle dönerim:))
İyiyiz canım çok şükür. Dün ablamın karnı ağrıyordu, midesini üşütmüş gibiydi biraz ama bugün o da iyi elhamdulillah :)

Sen nasılsın, iyi misin canım? Yusuf Ege bey nasıllar
İyiym bende kuzum emiracığıma yazdığım gibi hafif boğazım ağrıyo :) Yusufcuğu cumartesi görcez nasipse. Betüş napıyo :)
Bizde durumlar en geç 2 hafta sonra doğum olacak :)
Aboov kız heyecan ne alemde :)) hayırlısı ile sağ salim al kucağına :)

Amin canım hepimiz hayırlısıyla alalım. Heyecan had safhada merak ediyorum nasıl bir siması var :) annelik nasıl bir duygu falan filan :)

İyiym bende kuzum emiracığıma yazdığım gibi hafif boğazım ağrıyo :) Yusufcuğu cumartesi görcez nasipse. Betüş napıyo :)
Geçmiş olsun canım. Bizim ziyaretleri doktor haftada bire düşürdü. Her gittiğimizde tahliller vs öyle zaman geçiyor işte. Betüş de iyi ya çok şükür, karnımı ittirip, hıçkırıp duruyor yaramaz

Kızlar sürekli kasık ve bel ağrısını ne kadar dikkate almalıyım ? Dünden beri

Benim doktorum dinlenince geçmeyen ağrılarda gel diyo kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bende ama geçtiği için gitmiyorum seninki geçmiyosa doktoruna bi ulaş istersen telefonla falan en azından

Benim doktorum dinlenince geçmeyen ağrılarda gel diyo kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bende ama geçtiği için gitmiyorum seninki geçmiyosa doktoruna bi ulaş istersen telefonla falan en azından
Pek gecıyo gibi değil anlamadım ya . Erken filan gelmesin hiç istemiyorum hazır değilim problemler yasarız filan ay her sey kafamda dolaşıyo :/ dünden beri bel ve kasık ağrısı var ama ordan oraya gecen değil sürekli bi ağrı adet ağrısı olur ya hani sabah uyanırsınız kanama başlamış ağrıda başlamış akşama kadar geçmez oyle

Canım ben doğumhaneye girdim yarım saat sonra oğlum doğdu. Ben ısınmayı pek beceremedim ondan bu kadar sürdü bence daha da az olabilirdi. Gerçi çok aşırı bir süre değil
Ayy aynı sorun benim de kafamda var. Yıllarca lazer epilasyon yaptırdım hamile kalınca baya çıktı. Hayatımda ağda da yapmadım pek beceremem ki. İdare ettim öyle birkaç kere yapmaya çalıştım ama 37 ya da 38 haftada yaptırmayı düşünüyorum çatı muayenesinden önce. Sonrasında da çok çıkacağını sanmıyorum, çıksa da tek tük olur ayıp olmaz yani
Aynı ağrı bende de var. Sanki adet olacakmış gibi bel kalça ve üst bacakta. Nerdeyse her gün oluyor.doktora sorsam normal diyor bende mecbur öyle yaşıyorum. Dün hatta korktum acaba Doğum mu başlayacak diye bugün de hiçbir ağrı yok sabahtan beri. Gün günü tutmuyor.

benim böyle sürmüyodu bel ağrım da olmuyodu. Sadece iş yapıp yorulunca oluyodu kasık olup gecıyodu ama sürekli bi ağrı var bakalım gecmezse bı gorunurum kontrolde zaten cuma günüydü

Canim insallah vaktinde gelir minnak aceleci cikmaz. Ama benim doktorum sürekli bel agrin ve adet gibi agrin olur gecmezse direk gel gelemesen bile ara beni oyle bi durumda sancina gore gelirsin demisti.

Aynı benimde öyle oluyo arada dün bile oldu sola yattım bi süre geçmedi 1 saat sonra geçti geçmiyosa seninki bi doktora ulaşabilirsen ulaş bence

Bi de bizde 4 yaşına gelmek üzere olan oğlan var daha temizlerken dağıtıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…