Ya kızlar doğuma az kaldı malum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz:/ ben 37 haftalık oldum bu aralar gitsem ağda için kuaföre bebiş de son gününe kadar beklerse 3 haftada tekrar ağda yaptırmak gerekir mi ne zaman gitsem bilemedim şimdiye kadar jiletle hallettim ama onu da aynayla filan ne kadar oluyorsa yani içim rahat etmiyor, kuaföre gitsem doğumu filan tetikler mi bir problem olur mu bir de bu aralar mi gitmeliyim
Yorumun rahatlattı beni canım iyi bari inşallah bir şey olmazBen ağda yaptırdım. Bir sıkıntı olmadı bir de bende erken doğum riski vardı ama doktorum izin vermişti.
Ay valla tebrik ediyorum sizi ben hamilelikten beri ağda yapamıyorum psikolojik herhalde çok canım yanacakmış gibi geliyor jilete elini sürmeyen ben jilet kullanır oldum:/Günaydın
Cuma günü randevum var, izne ayrılacağım.
Geçen gün ayna koydum ağda yaptım. 1 aya çıkar tabi
Doğum yaklaşınca jilet yapmayı düşünüyorum
Sezaryen olmayacak olsam ben de bu konuda paniktim. Ama şimdi ansızın yakalansam kimse bi şey diyemez adı üstünde ansızın. Sezaryen gününü beklerse bebiş traşlar giderim aman :) ağda kuaförde hiç yaptırmadım bir de genital siğil olmaktan korkuyorum güvenebileceğim bir ağdacı yok.Off ne zor bir iş bu ağda meselesi yaa dert oldu bana nasıl yapsam gitsem mi gitmesem mi ne zaman gitsem doğuma kadar idare eder mi falan filan sanırım bu hafta gideceğim ben de doğum sin haftaya kalırsa yine giderim artık ya da jilete talim:/
Ay valla tebrik ediyorum sizi ben hamilelikten beri ağda yapamıyorum psikolojik herhalde çok canım yanacakmış gibi geliyor jilete elini sürmeyen ben jilet kullanır oldum:/
Off ne zor bir iş bu ağda meselesi yaa dert oldu bana nasıl yapsam gitsem mi gitmesem mi ne zaman gitsem doğuma kadar idare eder mi falan filan sanırım bu hafta gideceğim ben de doğum sin haftaya kalırsa yine giderim artık ya da jilete talim:/
İnşallah ne demek birbirimize destek olmak için burdayız :)Yorumun rahatlattı beni canım iyi bari inşallah bir şey olmaz
Kız ben fırsat bulamıyorum sıkılmaya sen nasıl sıkılıyosun :)) ben daha hiç bişey hazırlamadım ama bu hafta hazır olur arabaya konur diyr düşünüyorum :) çikolatayı falan bu ay çıkınca sipariş edicem bende kuzumGunaydin canim iyiyiz cok şükür heyecan korku her geçen gun yaklaşıyoruz bebislere ne zaman gelecek olacak diye :) bebegin cantasini hazirladim ama kendim icin hala orta da bisey yok alisveris icin bugun son olarak cikolatadir kapi susu onlarin siparişini vericem doktora bugun gidicem insallah onun disinda evde gunler çok sıkıcı geçiyor calismaya alışmışım evde duramıyorum
Canım ben en son 2 hafta önceye kadar kendim yaptım ağdamı hiç bi sorun yaşamadım. Bence haftaya git ağdaya 2 hafta da tam anlamıyla çıkmaz doğuma idare eder. Hafif sancın gelince baktın hafif tüylenme var jilet yaparsın yada yapmasan bile çok az çıkar o seni idare eder. Ben cumartesi kontrole gidicem ağda yaptırıcam cumadan. Artık zorlanıyorum uğraşmak istemedim yoksa zorlasam yine yaparım kendim :/ ama bence haftaya gitmen çok daha iyi 3 haftada baya çıkar tüyler ama 2 haftada pek aşırı olmaz diye düşünüyorumYa kızlar doğuma az kaldı malum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz:/ ben 37 haftalık oldum bu aralar gitsem ağda için kuaföre bebiş de son gününe kadar beklerse 3 haftada tekrar ağda yaptırmak gerekir mi ne zaman gitsem bilemedim şimdiye kadar jiletle hallettim ama onu da aynayla filan ne kadar oluyorsa yani içim rahat etmiyor, kuaföre gitsem doğumu filan tetikler mi bir problem olur mu bir de bu aralar mi gitmeliyim
Bende dün çarşıya gidince soğuk su içtim biraz boğazım ağrıyo şimdi. Sanki sürekli kuru gibi yutkunuyorum ozamanda acıyo gibi. İltihaplanacak galiba. Ihlamur kaynattım onu içiyorum. Daha bende hazırlıklar bitmedi tam anlamıyla başlamadı süs püs işleride :) çok sevindim riskli zamanları atlatmana :)Keyfimiz yerinde çok şükür canım hazirliklar da hemen hemen bitti sayılır :) arada bebisler korkutuyor ama çok şükür riskli donemleri atlattık
Sen nasılsın Yusuf Ege bey nasıl?
İyiym bende kuzum emiracığıma yazdığım gibi hafif boğazım ağrıyo :) Yusufcuğu cumartesi görcez nasipse. Betüş napıyo :)İyiyiz canım çok şükür. Dün ablamın karnı ağrıyordu, midesini üşütmüş gibiydi biraz ama bugün o da iyi elhamdulillah :)
Sen nasılsın, iyi misin canım? Yusuf Ege bey nasıllar
Aboov kız heyecan ne alemde :)) hayırlısı ile sağ salim al kucağına :)Bizde durumlar en geç 2 hafta sonra doğum olacak :)
Amin canım hepimiz hayırlısıyla alalım. Heyecan had safhada merak ediyorum nasıl bir siması var :) annelik nasıl bir duygu falan filan :)Kız ben fırsat bulamıyorum sıkılmaya sen nasıl sıkılıyosun :)) ben daha hiç bişey hazırlamadım ama bu hafta hazır olur arabaya konur diyr düşünüyorum :) çikolatayı falan bu ay çıkınca sipariş edicem bende kuzum
Canım ben en son 2 hafta önceye kadar kendim yaptım ağdamı hiç bi sorun yaşamadım. Bence haftaya git ağdaya 2 hafta da tam anlamıyla çıkmaz doğuma idare eder. Hafif sancın gelince baktın hafif tüylenme var jilet yaparsın yada yapmasan bile çok az çıkar o seni idare eder. Ben cumartesi kontrole gidicem ağda yaptırıcam cumadan. Artık zorlanıyorum uğraşmak istemedim yoksa zorlasam yine yaparım kendim :/ ama bence haftaya gitmen çok daha iyi 3 haftada baya çıkar tüyler ama 2 haftada pek aşırı olmaz diye düşünüyorum
Bende dün çarşıya gidince soğuk su içtim biraz boğazım ağrıyo şimdi. Sanki sürekli kuru gibi yutkunuyorum ozamanda acıyo gibi. İltihaplanacak galiba. Ihlamur kaynattım onu içiyorum. Daha bende hazırlıklar bitmedi tam anlamıyla başlamadı süs püs işleride :) çok sevindim riskli zamanları atlatmana :)
Yusuf Ege beyi Cumartesi görcez canım bugün randevu biraz geç saate vardı eşim gececi uykusuz kalmasın hemde karşı komşumda gidicekmiş onların arabası yok diye beraber gideriz ücreti beraber konuşuruz dedim. İnşallah her iki konu da da mutlu haberlerle dönerim:))
İyiym bende kuzum emiracığıma yazdığım gibi hafif boğazım ağrıyo :) Yusufcuğu cumartesi görcez nasipse. Betüş napıyo :)
Aboov kız heyecan ne alemde :)) hayırlısı ile sağ salim al kucağına :)
Geçmiş olsun canım. Bizim ziyaretleri doktor haftada bire düşürdü. Her gittiğimizde tahliller vs öyle zaman geçiyor işte. Betüş de iyi ya çok şükür, karnımı ittirip, hıçkırıp duruyor yaramazİyiym bende kuzum emiracığıma yazdığım gibi hafif boğazım ağrıyo :) Yusufcuğu cumartesi görcez nasipse. Betüş napıyo :)
Benim doktorum dinlenince geçmeyen ağrılarda gel diyo kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bende ama geçtiği için gitmiyorum seninki geçmiyosa doktoruna bi ulaş istersen telefonla falan en azındanKızlar sürekli kasık ve bel ağrısını ne kadar dikkate almalıyım ? Dünden beri
Pek gecıyo gibi değil anlamadım ya . Erken filan gelmesin hiç istemiyorum hazır değilim problemler yasarız filan ay her sey kafamda dolaşıyo :/ dünden beri bel ve kasık ağrısı var ama ordan oraya gecen değil sürekli bi ağrı adet ağrısı olur ya hani sabah uyanırsınız kanama başlamış ağrıda başlamış akşama kadar geçmez oyleBenim doktorum dinlenince geçmeyen ağrılarda gel diyo kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bende ama geçtiği için gitmiyorum seninki geçmiyosa doktoruna bi ulaş istersen telefonla falan en azından
Canım ben doğumhaneye girdim yarım saat sonra oğlum doğdu. Ben ısınmayı pek beceremedim ondan bu kadar sürdü bence daha da az olabilirdi. Gerçi çok aşırı bir süre değilNe güzel anlatmissin :) insallah bu dogumundada saglicakla alirsin kucagina. Bende sancimi yürüyerek cekmek isterim. dogumhaneye girdikten ne kadar sonra dogumun gerceklesti acaba ben en cok bunu merak ediyorum her insanda farkli oluyormus gerci
Ayy aynı sorun benim de kafamda var. Yıllarca lazer epilasyon yaptırdım hamile kalınca baya çıktı. Hayatımda ağda da yapmadım pek beceremem ki. İdare ettim öyle birkaç kere yapmaya çalıştım ama 37 ya da 38 haftada yaptırmayı düşünüyorum çatı muayenesinden önce. Sonrasında da çok çıkacağını sanmıyorum, çıksa da tek tük olur ayıp olmaz yaniYa kızlar doğuma az kaldı malum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz:/ ben 37 haftalık oldum bu aralar gitsem ağda için kuaföre bebiş de son gününe kadar beklerse 3 haftada tekrar ağda yaptırmak gerekir mi ne zaman gitsem bilemedim şimdiye kadar jiletle hallettim ama onu da aynayla filan ne kadar oluyorsa yani içim rahat etmiyor, kuaföre gitsem doğumu filan tetikler mi bir problem olur mu bir de bu aralar mi gitmeliyim
Aynı ağrı bende de var. Sanki adet olacakmış gibi bel kalça ve üst bacakta. Nerdeyse her gün oluyor.doktora sorsam normal diyor bende mecbur öyle yaşıyorum. Dün hatta korktum acaba Doğum mu başlayacak diyeKızlar sürekli kasık ve bel ağrısını ne kadar dikkate almalıyım ? Dünden beri
38+3te doğmuştu ilk kizim. Ben de hep ablasına göre düşünüyorum normalde 5 haftam var ama ben 3 haftam kalmış gibi davranıyorum :)Göreceğiz bakalım :) senin ilk bebek ne zaman gelmişti? Genellikle annelerin aynı oluyormuş hamilelik süresi.
benim böyle sürmüyodu bel ağrım da olmuyodu. Sadece iş yapıp yorulunca oluyodu kasık olup gecıyodu ama sürekli bi ağrı var bakalım gecmezse bı gorunurum kontrolde zaten cuma günüydüCanım ben doğumhaneye girdim yarım saat sonra oğlum doğdu. Ben ısınmayı pek beceremedim ondan bu kadar sürdü bence daha da az olabilirdi. Gerçi çok aşırı bir süre değil
Ayy aynı sorun benim de kafamda var. Yıllarca lazer epilasyon yaptırdım hamile kalınca baya çıktı. Hayatımda ağda da yapmadım pek beceremem ki. İdare ettim öyle birkaç kere yapmaya çalıştım ama 37 ya da 38 haftada yaptırmayı düşünüyorum çatı muayenesinden önce. Sonrasında da çok çıkacağını sanmıyorum, çıksa da tek tük olur ayıp olmaz yani
Aynı ağrı bende de var. Sanki adet olacakmış gibi bel kalça ve üst bacakta. Nerdeyse her gün oluyor.doktora sorsam normal diyor bende mecbur öyle yaşıyorum. Dün hatta korktum acaba Doğum mu başlayacak diyebugün de hiçbir ağrı yok sabahtan beri. Gün günü tutmuyor.
Canim insallah vaktinde gelir minnak aceleci cikmaz. Ama benim doktorum sürekli bel agrin ve adet gibi agrin olur gecmezse direk gel gelemesen bile ara beni oyle bi durumda sancina gore gelirsin demisti.Pek gecıyo gibi değil anlamadım ya . Erken filan gelmesin hiç istemiyorum hazır değilim problemler yasarız filan ay her sey kafamda dolaşıyo :/ dünden beri bel ve kasık ağrısı var ama ordan oraya gecen değil sürekli bi ağrı adet ağrısı olur ya hani sabah uyanırsınız kanama başlamış ağrıda başlamış akşama kadar geçmez oyle
Aynı benimde öyle oluyo arada dün bile oldu sola yattım bi süre geçmedi 1 saat sonra geçti geçmiyosa seninki bi doktora ulaşabilirsen ulaş bencePek gecıyo gibi değil anlamadım ya . Erken filan gelmesin hiç istemiyorum hazır değilim problemler yasarız filan ay her sey kafamda dolaşıyo :/ dünden beri bel ve kasık ağrısı var ama ordan oraya gecen değil sürekli bi ağrı adet ağrısı olur ya hani sabah uyanırsınız kanama başlamış ağrıda başlamış akşama kadar geçmez oyle
Bi de bizde 4 yaşına gelmek üzere olan oğlan var daha temizlerken dağıtıyor :)Bayağı az kalmis canım senin bebişine kavuşmana. Inşallah sağlıcakla alırsın bebisini kucağına
Ben de doğumdan önce bir kere daha buyuk temizlik yaptırırım. 1 haftada eski haline geliyor dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?