2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Merhaba. Ben ağda yaptırmaya cesaret edemem de şimdiye kadar venüs ile kendim aldım. Cuma doğumum var perşeme akşamı eşime yine Venüs ile aldıracağım. Oğlumda da eşim almıştı tertemiz oluyor 2 haftaya filan çıkıyor

Kızlar sürekli kasık ve bel ağrısını ne kadar dikkate almalıyım ? Dünden beri
Canım benimde dün gece sabaha kadar bel ve kaşık ağrısı oldu sabahta biraz su geldi çamaşırımı ıslatacak kadar dr.umla konuştum takip et devam ederse gel dedi anlamadım şimdi bakıyorum daha bisey yok ama bebemin hareketi iyi sıkıntı yok bilemedim ya stres oldum ama ağrı geçti şimdi

Bugün nst kontrolüm vardı, nst den anlayan bakabilir mi? Daha çatı muayanesi olmadım, doğum yakın mı bu nst ye göre?

Canım belki üsütmüs olabilirsin ayaklarını ama yinede gecmiyorsa ihmal etme

Düzensiz sancı var sanırım canim
Heyecandan doktor görmeden buraya attım, şimdi çıktım doktor güzel dedi duruma ama benim dün küçük bir fincan kadar suyum gelmişti devamı olursa, kanama olursa bekleme kontrolü hemen gel dedi. Kaçak yapmaya başladı sanırım. Daha çantamı hazırlamadım bizim kız elimi ayağıma dolandırıyor böyle yapıp :)

Sürekliiiii
Azıcık oluyor ama çok baskı yapıyor

Gecede 5-6 kez hem de. Gun icinde de oylee.

Geceleri saatte bir gidiyorum

Olmaz mı hem de ne kadar çok çıkıyorum. işten çıkarken yapıyorum, 1 saat sonra eve zor yetişiyorum.

Herkes aynı şeyi söyleyince her şey normal gidiyor diye kendimi rahatlatiyorum size sormasam doguracam sanicam. Daha vaktim var. Sezeryan olacak üstelik o yüzden tetikte bekliyorum

Panik yapma canım doğum başlasa bile hazirlarsin çantani :) eşyalar temiz olunca iki dakikada konulur bavula merak etme. Zaten ilk doğumda illa ki açılma uzun sürüyor ama tabi hazır olmakta fayda var.

phalanx canım senin de az miktar au gelmişti devam etti mi ne durumdasın

Kocaeli Acıbadem de Doğum ne kadar sigorta geçerli mi ?

Amin canım hepimiz hayırlısıyla alalım. Heyecan had safhada merak ediyorum nasıl bir siması var :) annelik nasıl bir duygu falan filan :)
:)) ben hala son ayıma girmek üzere olduğumu kabullenmiyorum kabullenemiyorum :))
Ay olsun bi yandan betüşü sürekli göryosundur :)) maşallah ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…