- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Off ne zor bir iş bu ağda meselesi yaa dert oldu bana nasıl yapsam gitsem mi gitmesem mi ne zaman gitsem doğuma kadar idare eder mi falan filan sanırım bu hafta gideceğim ben de doğum sin haftaya kalırsa yine giderim artık ya da jilete talim:/
Siz de bugünlerde küçük tuvalete çok çıkmaya başladınız mi?
Benim de 6yasinda kızım var. Aynı durum bizde de söz konusu :)Bi de bizde 4 yaşına gelmek üzere olan oğlan var daha temizlerken dağıtıyor :)
Gecede 5-6 kez hem de. Gun icinde de oylee.Siz de bugünlerde küçük tuvalete çok çıkmaya başladınız mi?
Canım benimde dün gece sabaha kadar bel ve kaşık ağrısı oldu sabahta biraz su geldi çamaşırımı ıslatacak kadar dr.umla konuştum takip et devam ederse gel dedi anlamadım şimdi bakıyorum daha bisey yok ama bebemin hareketi iyi sıkıntı yok bilemedim ya stres oldum ama ağrı geçti şimdiKızlar sürekli kasık ve bel ağrısını ne kadar dikkate almalıyım ? Dünden beri
Geceleri saatte bir gidiyorumSiz de bugünlerde küçük tuvalete çok çıkmaya başladınız mi?
Olmaz mı hem de ne kadar çok çıkıyorum. işten çıkarken yapıyorum, 1 saat sonra eve zor yetişiyorum.Siz de bugünlerde küçük tuvalete çok çıkmaya başladınız mi?
Canım belki üsütmüs olabilirsin ayaklarını ama yinede gecmiyorsa ihmal etmePek gecıyo gibi değil anlamadım ya . Erken filan gelmesin hiç istemiyorum hazır değilim problemler yasarız filan ay her sey kafamda dolaşıyo :/ dünden beri bel ve kasık ağrısı var ama ordan oraya gecen değil sürekli bi ağrı adet ağrısı olur ya hani sabah uyanırsınız kanama başlamış ağrıda başlamış akşama kadar geçmez oyle
Eki Görüntüle 2198355 Bugün nst kontrolüm vardı, nst den anlayan bakabilir mi? Daha çatı muayanesi olmadım, doğum yakın mı bu nst ye göre?
Heyecandan doktor görmeden buraya attım, şimdi çıktım doktor güzel dedi duruma ama benim dün küçük bir fincan kadar suyum gelmişti devamı olursa, kanama olursa bekleme kontrolü hemen gel dedi. Kaçak yapmaya başladı sanırım. Daha çantamı hazırlamadım bizim kız elimi ayağıma dolandırıyor böyle yapıp :)Düzensiz sancı var sanırım canim
sancilar var canimEki Görüntüle 2198355 Bugün nst kontrolüm vardı, nst den anlayan bakabilir mi? Daha çatı muayanesi olmadım, doğum yakın mı bu nst ye göre?
Sürekliiiii
Azıcık oluyor ama çok baskı yapıyor
Gecede 5-6 kez hem de. Gun icinde de oylee.
Geceleri saatte bir gidiyorum
Olmaz mı hem de ne kadar çok çıkıyorum. işten çıkarken yapıyorum, 1 saat sonra eve zor yetişiyorum.
Senin çok az kalmis canım her an gelebilir bebişKızlar hayırlı sabahlar
Geceleyin bel kasık ağrım çok oluyor.ağrılara kalkıyorum.bu gece doğurucam heralde dedimuyanıp oturduktan sonra geçiyor.
Heyecandan doktor görmeden buraya attım, şimdi çıktım doktor güzel dedi duruma ama benim dün küçük bir fincan kadar suyum gelmişti devamı olursa, kanama olursa bekleme kontrolü hemen gel dedi. Kaçak yapmaya başladı sanırım. Daha çantamı hazırlamadım bizim kız elimi ayağıma dolandırıyor böyle yapıp :)
Canım benimde dün gece sabaha kadar bel ve kaşık ağrısı oldu sabahta biraz su geldi çamaşırımı ıslatacak kadar dr.umla konuştum takip et devam ederse gel dedi anlamadım şimdi bakıyorum daha bisey yok ama bebemin hareketi iyi sıkıntı yok bilemedim ya stres oldum ama ağrı geçti şimdi
Benim ilk dogumumda normaldi ve yine acibademde yapmistim herşeyi hastaneden vermişlerdi canım hatta 2 battaniye vermişlerdi. Bezinden battaniyesine kadar herşeyi veriyorlar. Hatta annenin hastanede kaldığı sürece hasta bezini de ordan tedarik ediyolar. Ben kocaeli acibademde yapacağım canım. Bir aksilik olmazsa normal doğum olacak yine hayirlisiyla
Bizim özel sigorta var canım. Sgk geçerli değil. Doğum fiyatları da 5000tl- 6000tl civarıKocaeli Acıbadem de Doğum ne kadar sigorta geçerli mi ?
:)) ben hala son ayıma girmek üzere olduğumu kabullenmiyorum kabullenemiyorum :))Amin canım hepimiz hayırlısıyla alalım. Heyecan had safhada merak ediyorum nasıl bir siması var :) annelik nasıl bir duygu falan filan :)
Ay olsun bi yandan betüşü sürekli göryosundur :)) maşallah ona :)Geçmiş olsun canım. Bizim ziyaretleri doktor haftada bire düşürdü. Her gittiğimizde tahliller vs öyle zaman geçiyor işte. Betüş de iyi ya çok şükür, karnımı ittirip, hıçkırıp duruyor yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?