Ayyy canım sende de mi benimde dün gece belimden kasığıma yayılan bir ağrı vardı sabaha kadar sürdü sonrada geçti tekrar ağrır mi bilmiyorum azıcık su geldi dr.a söyledim devam ederse gel dedi kizcenin hareketlerde iyi.. sen nasılsın şimdi sen konuştun mu dr.unla bisey dedi mi ?Kızlar hayırlı sabahlar
Geceleyin bel kasık ağrım çok oluyor.ağrılara kalkıyorum.bu gece doğurucam heralde dedimuyanıp oturduktan sonra geçiyor.
Venüs ben de aldım normal jiletlere göre evet çok daha iyi ama aynayla yapmaya çalışıyorum ben sinir oluyorum eşime mi teklif etsem siz gibi ehehe:))Merhaba. Ben ağda yaptırmaya cesaret edemem de şimdiye kadar venüs ile kendim aldım. Cuma doğumum var perşeme akşamı eşime yine Venüs ile aldıracağım. Oğlumda da eşim almıştı tertemiz oluyor 2 haftaya filan çıkıyor
Özel sigorta geçerli canım sigortasizda 10-15 bin arası diye biliyorum ama Dr. Vs dede fiyat değişiyor ama sadece SGK varsa 6-7 arası diye biliyorum yinede birebir görüşmek lazımKocaeli Acıbadem de Doğum ne kadar sigorta geçerli mi ?
Ben ilk dogumumda hastaneye gitmeden 1 gun once agda yaptirdim sezeryandi benim yani 38+4 de bi sorun yasamadim hamileligim boyuncada gitmistim simdi yine sezeryan tarihim belli olsun net ona gore gidicem benYorumun rahatlattı beni canım iyi bari inşallah bir şey olmaz
Canım açılma 4cm olana kadar sıkıntı yok 4cm den sonra Başlıyor doğum zaten artık vaktin gelmiş 37+2 olmuşun doğması sıkıntı olmaz yani ben kızımı 36+5 de doğum yapmıştımKizlar ben de dun doktora gittim cati muayenesi yapildi 1cm acilmam varmis bu iyi bisey mi? 37+2yiz bu gun. Var mi aranizda acilmasi olan fln.
Canim yoruluyorsun muhtemelende dinlenemiyosun ondan agrilarin gecmiyodur korkma kendine streste yapma ufak cocugumuz oldugu icin bu agrilara normal diyor benim drumbenim böyle sürmüyodu bel ağrım da olmuyodu. Sadece iş yapıp yorulunca oluyodu kasık olup gecıyodu ama sürekli bi ağrı var bakalım gecmezse bı gorunurum kontrolde zaten cuma günüydü
Senin çok az kalmis canım her an gelebilir bebiş
Ayyy canım sende de mi benimde dün gece belimden kasığıma yayılan bir ağrı vardı sabaha kadar sürdü sonrada geçti tekrar ağrır mi bilmiyorum azıcık su geldi dr.a söyledim devam ederse gel dedi kizcenin hareketlerde iyi.. sen nasılsın şimdi sen konuştun mu dr.unla bisey dedi mi ?
Ben ilk dogumumda hastaneye gitmeden 1 gun once agda yaptirdim sezeryandi benim yani 38+4 de bi sorun yasamadim hamileligim boyuncada gitmistim simdi yine sezeryan tarihim belli olsun net ona gore gidicem ben
Tamam canım ağrı normalse ben şu su olayını takipte kalayım zaten perşembe kontrol var :) benim tospiş kızımda hareket ediyor şükür kiBen de öyle diyorum ama, beni gören daha midemin boşalmadigini karnımın asagiya inmedigini o yüzden doğuma daha olduğunu söylüyorlar
Şuan dışardan geldim canım bel kasık yine başladı haliyle.simdi uzandim. Doktorla konuşmadım çünkü su falan gelmedi geçti de daha sonra.bel kasık ağrılarına normal diyorlar diye pek onemsemiyorum bebiş hareket edince
KatılıyorumTarihin belli olmasının bi avantajı daha :)
Canim insallah vaktinde gelir minnak aceleci cikmaz. Ama benim doktorum sürekli bel agrin ve adet gibi agrin olur gecmezse direk gel gelemesen bile ara beni oyle bi durumda sancina gore gelirsin demisti.
Aynı benimde öyle oluyo arada dün bile oldu sola yattım bi süre geçmedi 1 saat sonra geçti geçmiyosa seninki bi doktora ulaşabilirsen ulaş bence
Canım benimde dün gece sabaha kadar bel ve kaşık ağrısı oldu sabahta biraz su geldi çamaşırımı ıslatacak kadar dr.umla konuştum takip et devam ederse gel dedi anlamadım şimdi bakıyorum daha bisey yok ama bebemin hareketi iyi sıkıntı yok bilemedim ya stres oldum ama ağrı geçti şimdi
Canım belki üsütmüs olabilirsin ayaklarını ama yinede gecmiyorsa ihmal etme
Canim yoruluyorsun muhtemelende dinlenemiyosun ondan agrilarin gecmiyodur korkma kendine streste yapma ufak cocugumuz oldugu icin bu agrilara normal diyor benim drum
En iyisini yapmışsın canım...Geldım dr kızlar sıra var bı kısı beklıyorum. Uyuduk uyandık oğlumla hala aynı devam edıyo sertlesmede oluyo geldım
Kizlar hasta bezinde karar kildim depend almadim burdaki yorumlardan dolayı hasta bezinide l aldim buyuk degildir umarim bide m si vardi aldigim yerde bilemedim valla gozumu kapadim aldim
Son zamanlar bide sezeryanlıyız sonucta sancı cekmememız gerek varsa bısey mudehale edılır en azından sonrada başka sorun yasamaktansa bıseyy olmasada ıc rahatlamasıda onemlı ama bılemıyorum yanı ağrıyo anlamadımEn iyisini yapmışsın canım...
Kızlar ya benim karnım sivriymiş erkek diyor her gören. Ne olursa tabi ki kabulüm Rabbimin emaneti sonuçta.ama ister istemez kıza odaklandık. Eltim erkek beklerken onun kızı olmuştu yani sulalede böyle vukuat var.muhabbeti geçiyor bizim de ya öyle olursa diye bı de üstüne bu yorumlar eklenince etkileniyorum.
Böyle yorumla karşılaşan var mı?
Kesinlikle öyle tabiiki de iç rahatlaması önemli bi de senin daha önce sezeryan varmış en iyisini yapmışsın beklemeyip gitmekle.. bende ilk bebek ama yine ağrırsa su gelirse çıkıp gitcem..Son zamanlar bide sezeryanlıyız sonucta sancı cekmememız gerek varsa bısey mudehale edılır en azından sonrada başka sorun yasamaktansa bıseyy olmasada ıc rahatlamasıda onemlı ama bılemıyorum yanı ağrıyo anlamadım
Canım o adet sancısı gibi ağrı bende de çok oluyor ama şimdilik bir sıkıntı olmadı. Karnın sıkışmıyor, kasılmıyorsa, sancın yoksa sorun olmuyor sanırım canım.Pek gecıyo gibi değil anlamadım ya . Erken filan gelmesin hiç istemiyorum hazır değilim problemler yasarız filan ay her sey kafamda dolaşıyo :/ dünden beri bel ve kasık ağrısı var ama ordan oraya gecen değil sürekli bi ağrı adet ağrısı olur ya hani sabah uyanırsınız kanama başlamış ağrıda başlamış akşama kadar geçmez oyle
Canım sana yazmışım ama göndermemişim sabah. Kasılma da oluyor demişsin, en doğrusunu yapmışsın doktora gitmekle. Bi idrar tahlili, nst filan isterler belki. İçin rahat eder inşallah bir sıkıntı yokturGeldım dr kızlar sıra var bı kısı beklıyorum. Uyuduk uyandık oğlumla hala aynı devam edıyo sertlesmede oluyo geldım
Ultrasonda sizin cinsiyet belli olmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?