2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeğin Doğum kanalına indiğinin belirtisi nedir nasıl anlarsınız ? Ya da nasıl anlaşılır ?

Yeri daralınca hareketleri azalır yazıyor ama hareketleri Gayette yerinde iç karnım mı büyük ondan mı bu rahatlık

Oldu doktor kız diyor , millet göbişime göre erkek diyor eltime doğumdan 3 gun öncesi bile erkek demişti doktoru bi dogdu kız hayırlısı artık
Bizimki çok net olarak alttan firikik verdi hep ultrasonda bütün doktorlar erkek dedi...

Ama annemin başına gelmiş ne alaka doktorlar hep kız demiş ama abim gelmiş benden önce ,, sormadım ama göbek sivrliği vs nasıl oldu diye, koskoca doktor ultrasonda yanılıyorsa halk falına kalıyor işler

Canım banada öyle diyolar

Kendi doktorum ve 2 kez ayrintiliya gittiğim 2 ayrı doktor kız dedi bana, sürekli gittigim doktor izindeyken 4.doktor prof a gitmiştim o önce erkek diyip yüreğimi hoplatmisti bı sonra biz kız diyince tekrar bakıp kız dedi :))) her şey Allah'tan bekleyip göreceğiz artık

Canım açılma 4cm olana kadar sıkıntı yok 4cm den sonra Başlıyor doğum zaten artık vaktin gelmiş 37+2 olmuşun doğması sıkıntı olmaz yani ben kızımı 36+5 de doğum yapmıştım
Yok hic sikinti olmaz hem de dogurayim diye bakiyorum ben de :) bazilari 1cm acilmadan 4gun sonra dogurmus bazilari 1cm acilma ile 3hafta gezmis fln bende ne olcak acaba merakla bekliyorum. Sabirsizim zaten saglikla gelsin de simdi gelse de olur. Bu acilma bisey ifade eder mi sizce?

36+5 te çatı muayenesi oldum açılmam yoktu canım.hakkinda hayırlısı olsun

Özel sigorta geçerli canım ozel sigortasizda 10-15 bin arası diye biliyorum ama Dr. Vs dede fiyat değişiyo
Ayyy ben... 7 farklı Dr. Kız dedi ama kimi görsem annemde dahil bu erkek bence karnın sivri diyor hayırlısı artık diyorum kilo almadım belki ondan sivri gözüküyor olabilir yine kilo vermişim 1.5-2 kilo hamilelik öncesinden fazla sadece sende kilo almadiysan ondan olabilir

Aldım canım 12 kilocuk kadar.hayırlısıyla sağlıkla kurtulalım da ne gelirse baş göz üstüne :)

Seninle belirtilerimiz aynı cnm. Çamaşırımı ıslatıyor ama öyle bir bardak gelmiyor. Yarın yine kontrol var sabahtan azalma var mı öğrenirim doktorumdan yazarım cnm.
Çok sağol canım bende de kesildi devam ederse giderim etmezse perşembe kontrol var çatı muayenemde var..bakalım tekrar çok sağol canim

VAR BEN :) hatta bunun yanında karnın çok aşağıda sivri hem doğum yakın hem erkek artık sinirim bozulmaya başladı...
zaten hormonlar halay çekiyor korku bir yandan bi de bu yorumlar cabası... doktoruma söylemiştim herkes erkeğe benziyor diyor diye o da o bölgenin ultrason resmini verdi bişe anlaşılmıyor ama elimde kanıt var en azından :))) yani takmaaa eskidenmiş o yanılmalar

Ayy oluyor valla oyle sikilmaca hergun baska bi is cikartiyorum kendime bu arada cikolatayo netten mi yaptıracaksınız

Oldu doktor kız diyor , millet göbişime göre erkek diyor eltime doğumdan 3 gun öncesi bile erkek demişti doktoru bi dogdu kız hayırlısı artık

Sorma aynı şeyi yaşıyoruz
5 doktora gittim ben
Kendi doktorum
2 farklı doktora detaylı ultrason
1 acil
1 de başka şehirdeki doktor
Hepsi kız dedi bebek için

Ama durakta beklerken yanıma yanaşan teyze "erkek di mi, bak karnın nasıl sivri" diyince bi acaba mı diyo insan

Kızdır o kız.
Niye erkek karnı sivri oluyomuş ki hem?
Ben zayıf biriydim 11-12 kilo aldım ve sadece karnıma gitti gibi oldu
Haliyle önde çıkıntı gibi duruyor karnım.

Yinede fazla sürmemis ilk dogumlarda 2 saate kadar uzayabilir yaziyor ama kime sorduysam hic o kadar sürmemis. allah kolay dogum nasip etsin hepimze :)

Senin bebişle benimki çok benziyo sanırım benimkide hep aşağı pozisyonda ve tepkisiz ama çok sık kıpırdıyo kendi canı isterse.Kız mıydı erkek mi seninki :))
Benimki de oyle kipirdiyor arada itiyor hickiriklari var allahtanda icim rahat iyi diyorum :)) kiz canim benimki. Senin bebisin cinsiyeti ne :)

Canım banada öyle diyolar

Ah iyi bari yalnız değilmişim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…