- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
- 33
Bizimki çok net olarak alttan firikik verdi hep ultrasonda bütün doktorlar erkek dedi...Oldu doktor kız diyor , millet göbişime göre erkek diyoreltime doğumdan 3 gun öncesi bile erkek demişti doktoru bi dogdu kız hayırlısı artık
Canım çıkınca haber ver bizedeGeldım dr kızlar sıra var bı kısı beklıyorum. Uyuduk uyandık oğlumla hala aynı devam edıyo sertlesmede oluyo geldım
Canım banada öyle diyolarKızlar ya benim karnım sivriymiş erkek diyor her gören. Ne olursa tabi ki kabulüm Rabbimin emaneti sonuçta.ama ister istemez kıza odaklandık. Eltim erkek beklerken onun kızı olmuştu yani sulalede böyle vukuat var.muhabbeti geçiyor bizim de ya öyle olursa diye bı de üstüne bu yorumlar eklenince etkileniyorum.
Böyle yorumla karşılaşan var mı?
Bizimki çok net olarak alttan firikik verdi hep ultrasonda bütün doktorlar erkek dedi...
Ama annemin başına gelmişne alaka doktorlar hep kız demiş ama abim gelmiş benden önce ,, sormadım ama göbek sivrliği vs nasıl oldu diye, koskoca doktor ultrasonda yanılıyorsa halk falına kalıyor işler
Yok hic sikinti olmaz hem de dogurayim diye bakiyorum ben de :) bazilari 1cm acilmadan 4gun sonra dogurmus bazilari 1cm acilma ile 3hafta gezmis fln bende ne olcak acaba merakla bekliyorum. Sabirsizim zaten saglikla gelsin de simdi gelse de olur. Bu acilma bisey ifade eder mi sizce?Canım açılma 4cm olana kadar sıkıntı yok 4cm den sonra Başlıyor doğum zaten artık vaktin gelmiş 37+2 olmuşun doğması sıkıntı olmaz yani ben kızımı 36+5 de doğum yapmıştım
Yok hic sikinti olmaz hem de dogurayim diye bakiyorum ben de :) bazilari 1cm acilmadan 4gun sonra dogurmus bazilari 1cm acilma ile 3hafta gezmis fln bende ne olcak acaba merakla bekliyorum. Sabirsizim zaten saglikla gelsin de simdi gelse de olur. Bu acilma bisey ifade eder mi sizce?
Seninle belirtilerimiz aynı cnm. Çamaşırımı ıslatıyor ama öyle bir bardak gelmiyor. Yarın yine kontrol var sabahtan azalma var mı öğrenirim doktorumdan yazarım cnm.phalanx canım senin de az miktar au gelmişti devam etti mi ne durumdasın
Özel sigorta geçerli canım ozel sigortasizda 10-15 bin arası diye biliyorum ama Dr. Vs dede fiyat değişiyo
Ayyy ben... 7 farklı Dr. Kız dedi ama kimi görsem annemde dahil bu erkek bence karnın sivri diyor hayırlısı artık diyorum kilo almadım belki ondan sivri gözüküyor olabilir yine kilo vermişim 1.5-2 kilo hamilelik öncesinden fazla sadece sende kilo almadiysan ondan olabilirKızlar ya benim karnım sivriymiş erkek diyor her gören. Ne olursa tabi ki kabulüm Rabbimin emaneti sonuçta.ama ister istemez kıza odaklandık. Eltim erkek beklerken onun kızı olmuştu yani sulalede böyle vukuat var.muhabbeti geçiyor bizim de ya öyle olursa diye bı de üstüne bu yorumlar eklenince etkileniyorum.
Ayyy ben... 7 farklı Dr. Kız dedi ama kimi görsem annemde dahil bu erkek bence karnın sivri diyor hayırlısı artık diyorum kilo almadım belki ondan sivri gözüküyor olabilir yine kilo vermişim 1.5-2 kilo hamilelik öncesinden fazla sadece sende kilo almadiysan ondan olabilir
Çok sağol canım bende de kesildi devam ederse giderim etmezse perşembe kontrol var çatı muayenemde var..bakalım tekrar çok sağol canimSeninle belirtilerimiz aynı cnm. Çamaşırımı ıslatıyor ama öyle bir bardak gelmiyor. Yarın yine kontrol var sabahtan azalma var mı öğrenirim doktorumdan yazarım cnm.
Hangi hastane acaba cati muayenesini haftaya mi yapacak doktorunEki Görüntüle 2198355 Bugün nst kontrolüm vardı, nst den anlayan bakabilir mi? Daha çatı muayanesi olmadım, doğum yakın mı bu nst ye göre?
Oda olabilir canimArtik doğum yaklaştı diye yalanci doğum sancısı normal diyorlar canım ama magnezyum eksikliği sebebiyle midir bilemiyorum
VAR BEN :) hatta bunun yanında karnın çok aşağıda sivri hem doğum yakın hem erkek artık sinirim bozulmaya başladı...Kızlar ya benim karnım sivriymiş erkek diyor her gören. Ne olursa tabi ki kabulüm Rabbimin emaneti sonuçta.ama ister istemez kıza odaklandık. Eltim erkek beklerken onun kızı olmuştu yani sulalede böyle vukuat var.muhabbeti geçiyor bizim de ya öyle olursa diye bı de üstüne bu yorumlar eklenince etkileniyorum.
Ayy oluyor valla oyle sikilmaca hergun baska bi is cikartiyorum kendime bu arada cikolatayo netten mi yaptıracaksınızKız ben fırsat bulamıyorum sıkılmaya sen nasıl sıkılıyosun :)) ben daha hiç bişey hazırlamadım ama bu hafta hazır olur arabaya konur diyr düşünüyorum :) çikolatayı falan bu ay çıkınca sipariş edicem bende kuzum
Canım ben en son 2 hafta önceye kadar kendim yaptım ağdamı hiç bi sorun yaşamadım. Bence haftaya git ağdaya 2 hafta da tam anlamıyla çıkmaz doğuma idare eder. Hafif sancın gelince baktın hafif tüylenme var jilet yaparsın yada yapmasan bile çok az çıkar o seni idare eder. Ben cumartesi kontrole gidicem ağda yaptırıcam cumadan. Artık zorlanıyorum uğraşmak istemedim yoksa zorlasam yine yaparım kendim :/ ama bence haftaya gitmen çok daha iyi 3 haftada baya çıkar tüyler ama 2 haftada pek aşırı olmaz diye düşünüyorum
Bende dün çarşıya gidince soğuk su içtim biraz boğazım ağrıyo şimdi. Sanki sürekli kuru gibi yutkunuyorum ozamanda acıyo gibi. İltihaplanacak galiba. Ihlamur kaynattım onu içiyorum. Daha bende hazırlıklar bitmedi tam anlamıyla başlamadı süs püs işleride :) çok sevindim riskli zamanları atlatmana :)
Yusuf Ege beyi Cumartesi görcez canım bugün randevu biraz geç saate vardı eşim gececi uykusuz kalmasın hemde karşı komşumda gidicekmiş onların arabası yok diye beraber gideriz ücreti beraber konuşuruz dedim. İnşallah her iki konu da da mutlu haberlerle dönerim:))
İyiym bende kuzum emiracığıma yazdığım gibi hafif boğazım ağrıyo :) Yusufcuğu cumartesi görcez nasipse. Betüş napıyo :)
Aboov kız heyecan ne alemde :)) hayırlısı ile sağ salim al kucağına :)
Kızlar ya benim karnım sivriymiş erkek diyor her gören. Ne olursa tabi ki kabulüm Rabbimin emaneti sonuçta.ama ister istemez kıza odaklandık. Eltim erkek beklerken onun kızı olmuştu yani sulalede böyle vukuat var.muhabbeti geçiyor bizim de ya öyle olursa diye bı de üstüne bu yorumlar eklenince etkileniyorum.
Oldu doktor kız diyor , millet göbişime göre erkek diyoreltime doğumdan 3 gun öncesi bile erkek demişti doktoru bi dogdu kız hayırlısı artık
Yinede fazla sürmemis ilk dogumlarda 2 saate kadar uzayabilir yaziyor ama kime sorduysam hic o kadar sürmemis. allah kolay dogum nasip etsin hepimze :)Canım ben doğumhaneye girdim yarım saat sonra oğlum doğdu. Ben ısınmayı pek beceremedim ondan bu kadar sürdü bence daha da az olabilirdi. Gerçi çok aşırı bir süre değil
Ayy aynı sorun benim de kafamda var. Yıllarca lazer epilasyon yaptırdım hamile kalınca baya çıktı. Hayatımda ağda da yapmadım pek beceremem ki. İdare ettim öyle birkaç kere yapmaya çalıştım ama 37 ya da 38 haftada yaptırmayı düşünüyorum çatı muayenesinden önce. Sonrasında da çok çıkacağını sanmıyorum, çıksa da tek tük olur ayıp olmaz yani
Aynı ağrı bende de var. Sanki adet olacakmış gibi bel kalça ve üst bacakta. Nerdeyse her gün oluyor.doktora sorsam normal diyor bende mecbur öyle yaşıyorum. Dün hatta korktum acaba Doğum mu başlayacak diyebugün de hiçbir ağrı yok sabahtan beri. Gün günü tutmuyor.
Benimki de oyle kipirdiyor arada itiyor hickiriklari var allahtanda icim rahat iyi diyorum :)) kiz canim benimki. Senin bebisin cinsiyeti ne :)Senin bebişle benimki çok benziyo sanırım benimkide hep aşağı pozisyonda ve tepkisiz ama çok sık kıpırdıyo kendi canı isterse.Kız mıydı erkek mi seninki :))
Canım banada öyle diyolar
VAR BEN :) hatta bunun yanında karnın çok aşağıda sivri hem doğum yakın hem erkek artık sinirim bozulmaya başladı...
zaten hormonlar halay çekiyor korku bir yandan bi de bu yorumlar cabası... doktoruma söylemiştim herkes erkeğe benziyor diyor diye o da o bölgenin ultrason resmini verdi bişe anlaşılmıyor ama elimde kanıt var en azından :))) yani takmaaa eskidenmiş o yanılmalar
Sorma aynı şeyi yaşıyoruz
5 doktora gittim ben
Kendi doktorum
2 farklı doktora detaylı ultrason
1 acil
1 de başka şehirdeki doktor
Hepsi kız dedi bebek için
Ama durakta beklerken yanıma yanaşan teyze "erkek di mi, bak karnın nasıl sivri" diyince bi acaba mı diyo insan
Kızdır o kız.
Niye erkek karnı sivri oluyomuş ki hem?
Ben zayıf biriydim 11-12 kilo aldım ve sadece karnıma gitti gibi oldu
Haliyle önde çıkıntı gibi duruyor karnım.
Oda olabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?