2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaklaştığı kesin canım ama Dediğin gibi Gününü bilemeyiz keşke bilsek ben ikinci hamileliğim olmasına rağmen acemiyim herşeye aceba doğuyor mu modundayım

Kızlar evdeyız ama başımıza neler geldi sormayın. Yemin edıyorum varya gunumu dolduruyum sascam zaten mucize falan olcak baştan beri sölüyorum Gittik 2 kişi vardı neyse girdik 2.516 34+4 üz 47 cm . Alttan muayemde 34mm çıktı servikal uzunluk. Gayet iyi bi sorun yok. Artık ağrılar normal yalancı ağrıları beklıyoruz dedı . Bende bılıyorum ılk yasamadım zaten 22 haftadan beri kasılmam var ağrımda var ama bu sefer dun geceden beri belden olduğu için endişelendim bugunde yattım uyudum bişey yapmamama rağmen devam edince geldim dedim. Nst gönderdi. Başlarda ebe sımdılık yok bısey dedı. Sonra ağrılar gelmeye başladıkca esıme kaç gosterıyo dedım 8/10/20/35/60/75 lere geliyo dedi. Sonra geçti gene geldi sordum evde cok onceden beri hıssettıgım o ağrılardan gelıyodu cunkı ve sancıda yukselıyodu o geldıkce demekkş evde yasadıklarımıda doğru hıssedıyordum dedım. Ama bunun tek farkı beldende ağrının sürmesi oluyodu. Sonra bitti nst . Ebe sancıların var dedı. Dr cıktıgı ıcın resım attı magnezyum ve parol yazdı. Uzunlugumda kısalma olmadıgı ıcın. Neyse cıktık asansoru cagırdık ve mutlu son !! Oğlum elini asansöre sıkıstırdı sabbıt kalan kısmın kenarına . Allahım aklımı yitirdim sanki unuttum kendimi oğlumun elı sıkıstı kurtarın dıye bapırmaya ağlamaya başladım. . Allahtan esımde yanımdaydı yumrukladı asansoru ıttırdı cıkmadı sonra bastırınca cktı gozlerı kıpkırmızı oldu ağlıyo şişti biraz hemen acile gectık. Buz verdıler ağrı kesıcı verdıler . Ama aklım gitti benim gitti yani noldu ne bitti nasıl bi gündü nasıl bi muayeneydi ben hıc bısey anlamadım rabbım beterinden saklasın dıyorum . Ama yaramazlık yapıyo başına cok saha kotulerı gelir emınım. Durmak bilmiyo napıcam bilmiyorum . Gercekten kendimde değilim . Dr en azından 2 hafta daha beklerse ıyı olur 36 da olursun erken doğum olmamış olur sımdılerde gelmese ıyı olur dedı. Bencede oyle gelmesin zaten sımdı fılan daha cok erken bi kere 2,5 kg sıs ıncek gerıye ne kalcak el kadar Evdede artık bişey yapmadan durmayı hedefliyorum inşallah diyorum

Ayy canım ya cok cok gecmis olsun her iki durum icinde. Eli nasıl simdi insallah bi iz şislik falan cok kalmamistir. Minnaginda cok sabirsiz anlasilan ama Allah in izniyle 36 yi görürsün surda ne kaldi bol bol ayagini uzat dinlen tabi evde bi cocuk daha varken biraz zor olabilir ama sana yardıma gelebilcek bi yakının yok mu annen kayinvaliden falan bi kac gun onlar yardim etse?

Ayy oluyor valla oyle sikilmaca hergun baska bi is cikartiyorum kendime bu arada cikolatayo netten mi yaptıracaksınız
Evet canım hacı şeriften yaptırıcam hem uygun hemde tadı güzel
Ayy oğluna üzüldüm canım ya yaramazlar anlık hareketleri engel olamıyosun ki Allah beterinden korusun.
Bebişin içinde Allah hayırlısı neyse onu versin. Benm eşimin kuzeninin bebeği 32 haftalık doğdu. Ve kız yatıyodu iş yapmıyodu hiç ama doğacak olan beklemiyor. İnşallah seninki bekler vaktiyle gelir

Benimde karnım sivri ve oglusum olacak. Lakin ben sürekli ekşi yiyorum tatli hic sevmiyorum ve kalcam biraz büyüdü diye de bana gelen geçen senin ki kesin kız diyo ustelik bizimki kendini de hic göstermiyo fazla utangac hep her yerini toplayip yatiyo yani ultrason gözlü teyzeler hep her yerde var cokta takilmamak lazim

Çok geçmiş olsun cnm. Bol bol dinlen. Oğlunun elini kalp seviyesinden yükseğe koy şişmesin. Soğuk kompres yap. Merak etme çabuk iyileşiyorlar.

Çok geçmiş olsun canım sadaka verin çocukların adına...

Benim hastane hicbsey vermio hepsini hazirlamam lazim ozellikle canta onemli cunku bugunde karnimda sanci warr hazilrillarim tamamlanmali

canim yaa cok gecmis olsun gercekten cok hareketliler ve zaptedmek cok zor allah beyerinden korusin tatlim umarim fazla biseyi yoktur .sana gelincede dinlen dicem ama nasil oste cok zor isimiz cok

Sağol cnm iyi cok sukur ız falan kalmadı sadece anlık hemen şişti sonrada ındı hareketlerinde bısey yok kulla

Sağol cnm iyi cok sukur ız falan kalmadı sadece anlık hemen şişti sonrada ındı hareketlerinde bısey yok kullabılıyo. Benımde ailem öemlekette kv yakında ona gıdıyorum ıste arada ama sureklıde gıdemıyorum heryerını dagıtıyo onlarıda yoruyo ama dusuunuyorum erken doğurmamdan önemli değil işte ne olursa olsun insan utlanıyo malesef

Buzluk hazirligim bitti evim temizlendi bebisin esyalari kaldi canta ile ama bebis gelmeden insallah hazirliklar biter

Iyiyiz hamdolsun. Sen nasılsın canım. Benimde valla bebisin kiyafetleri hazir benim kıyafetler değil :) netten bakıyorum karar veremedim. Bide biberon emzik falan kaldı.
Cok sukur bende iyiyim sancim war sanki suan huzursuzum karnima bseyler batiyor gaz deil anlaamdm uzandm dinlenmek icin bakalim eksigim kalmadi alinacaklardan ama hazırlaması var iste

Malesef öyle anlık napıcagını bilemiyoruz gercekten beni benden aldı ya.
Çok geçmiş olsun cnm. Bol bol dinlen. Oğlunun elini kalp seviyesinden yükseğe koy şişmesin. Soğuk kompres yap. Merak etme çabuk iyileşiyorlar.
Düzeldi çok sükür cnm kullanıyo elini ay kolaymı ole sevıyelerde tutmak filan o kadar hareketliki
Çok geçmiş olsun canım sadaka verin çocukların adına...
Sağol cnm
canim yaa cok gecmis olsun gercekten cok hareketliler ve zaptedmek cok zor allah beyerinden korusin tatlim umarim fazla biseyi yoktur .sana gelincede dinlen dicem ama nasil oste cok zor isimiz cok
amin cnm evet malesef öyle işimiz çok zor napıcaz bende bilmiyorum .

Hayırlı olsun geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. Ne güzel bi mutluluk . Sezaryen nasıldi genel mi oldun canım memnun kaldın mi? Müsait olunca paylaşırsan çok sevinirim

Canım ancak dönebiliyorum sağolasın amin..
Genel anestezi olmak zorunda kaldım çünkü son ana kadar aspirin kullanıyordum. Acil sezaryen gerekince aspirinden dolayı epidural yapılamadı.
Herşeyin zorluğu var tabi ama geçiyor sağlık olsun bebeklerimiz iyi olsun..

Tabiki oyle once onlarin iyiligi . şimdi iyi mi bebisin toparlanabildinmi sende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…