2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım çok geçmiş olsun... Niye utanasın canım ya, o da çocuk daha küçük yani. Tabi dağıtacak, olacak o kadar... Senin çocuğun ve onların da torunu, dağıtıyorsa torunları dağıtıyor, yabancı değil ya :))

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Minikler yaramaz oluyorlar annesi enerjilerini atamıyorlar kıyamam ona o da korkmuştur eminim

Cnm uyuduğunda elini yana koyduğun bir yastığın üstüne koyabilirsin şişmesin. İlk 24 saat çok önemli.

Ayyy canım allah korumuş oğlunu ya kıyamam ben ona kim bilir nasıl korktu o da cook geçmiş olsun. İkinize de geçmiş olsun... inşallah canım elinden geldiğince yat dinlen.. allahın izniyle değil 36 37yi 38i de görürsün inşallah..

Canım doğum yapmışsın sanırım, rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

Haklısın canım

Bugun gittim canim ama sadece nst ye bagladi sonucuna bakti normal cikti asil muayene haftaya

Bekleme süreci desene yine

Ediz Enesin Annesi geçmiş olsun canım

Sonunda hastane çantamı hazırladım.
Kendim için;
5 depent
3 normal ped
3 kilot
1 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
Islak mendil
2 tane çorap
3 tane göğüs pedi
Havlu
Tarak, diş fırçası, diş macunu, makyaj malz. Dönüşte giyilecek kıyafet
pijama takımı
sabahlıklı gecelik takımı
lohusa terlik
Bebek çikolatası

Kızım için;
1 tane 10 lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hastane çıkışı
2 tane 3 lü takım
1 tane patikli alt
2 tane çıt çıtlı body
2 adet Alt değiştirme örtüsü
1 paket bez
1 penye 1 peluş battaniye
1 tane müslin bez
Biberon, emzik
Pişik kremi
Kapı süsü

Eksik görüyor musunuz?

Canım yaa çok geçmiş olsun sanada oğlunada Allah beterinden saklasın tabi. İnşallah hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimiz.Şimdi nasılsın?

Canım üşüme ihtimaline karşı kendin için hirka veya şal alabilirsin. Bir de Medilife ta doğum yapacaksan benim odam çok güzeldi :) eğer boşsa 424 nolu odayı tercih etmeni öneririm. Bilmiyorum odaları gezdin mi de

Siz de bugünlerde küçük tuvalete çok çıkmaya başladınız mi?
Önceleri midemden şikayetim çoktu. Şimdi midem rahatladı aç kalmıyorum sofradan bu sefer de sık sık idrara çıkıyorum.

Çok çok geçmiş olsun. Geçenlerde izlediğim videoda çocuk elini sıkıştırıyordu tam çıkarken açılan kapıya. Anne delirdi çok zor bir durum. Benim de ödüm kopuyor. Görünmez kaza. İnşallah iyidir şimdi yavrunuz.
Bebiş de heyecan yaptırıyor demek umarım o da az zamanını bekler.

Canim zaten iki hafta bisey kalmis sonucta her ikiside torunu cocuk tabi dagitcak bunda utanacak bisey yok çünkü keyfi gitmiyosun. Seninde bebeginde sağlığı söz konusu eger anlayisli bi kayinvaliden varsa bence bi sureligine orda kalarak yardim almalisin surekli uzanip dinlenmen lazim ve evde bi cocuk varken bunu tek basina yapamazsin sanada yazik iki canli halinle hem stres yapip hemde surekli kosturmak zor olur

canim bebis icin corap ve yelek kendinede kalin hirka al birde kirli poseti ekledim ben.kirlileri koymak icin . ben biberon emzik almayacagim. .. birde rezene alacagim yanima orada icmeye baslamak icin birde hurma goturecegim bir kac tane yemek icin.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım yaa

Ben takimlarinin icine ayriyeten corap koydum, hemsireye vereceğim bir takımi ayri kese yaptim , mendil koydum takimlarinin haricinde

Kızlar merhabalar nasılsınız:) benim kız bir aydır doğum pozisyonunu aldı ama geçen hafta kontrolümde yüzüne bakalım dedim doktoruma oda doğum kanalıma sokmuş göremiyorum dedi ama dogum riskin var fln deme kafasının doğum kanalında olması bi riskmidir ki o an sormakta aklıma gelmedi doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…