- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Canım çok geçmiş olsun... Niye utanasın canım ya, o da çocuk daha küçük yani. Tabi dağıtacak, olacak o kadar... Senin çocuğun ve onların da torunu, dağıtıyorsa torunları dağıtıyor, yabancı değil ya :))Sağol cnm iyi cok sukur ız falan kalmadı sadece anlık hemen şişti sonrada ındı hareketlerinde bısey yok kulla
Sağol cnm iyi cok sukur ız falan kalmadı sadece anlık hemen şişti sonrada ındı hareketlerinde bısey yok kullabılıyo. Benımde ailem öemlekette kv yakında ona gıdıyorum ıste arada ama sureklıde gıdemıyorum heryerını dagıtıyo onlarıda yoruyo ama dusuunuyorum erken doğurmamdan önemli değil işte ne olursa olsun insan utlanıyo malesef
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Minikler yaramaz oluyorlar annesi enerjilerini atamıyorlar kıyamam ona o da korkmuştur eminimKızlar evdeyız ama başımıza neler geldi sormayın. Yemin edıyorum varya gunumu dolduruyum sascam zaten mucize falan olcak baştan beri sölüyorumGittik 2 kişi vardı neyse girdik 2.516 34+4 üz 47 cm . Alttan muayemde 34mm çıktı servikal uzunluk. Gayet iyi bi sorun yok. Artık ağrılar normal yalancı ağrıları beklıyoruz dedı . Bende bılıyorum ılk yasamadım zaten 22 haftadan beri kasılmam var ağrımda var ama bu sefer dun geceden beri belden olduğu için endişelendim bugunde yattım uyudum bişey yapmamama rağmen devam edince geldim dedim. Nst gönderdi. Başlarda ebe sımdılık yok bısey dedı. Sonra ağrılar gelmeye başladıkca esıme kaç gosterıyo dedım 8/10/20/35/60/75 lere geliyo dedi. Sonra geçti gene geldi sordum evde cok onceden beri hıssettıgım o ağrılardan gelıyodu cunkı ve sancıda yukselıyodu o geldıkce demekkş evde yasadıklarımıda doğru hıssedıyordum dedım. Ama bunun tek farkı beldende ağrının sürmesi oluyodu. Sonra bitti nst . Ebe sancıların var dedı. Dr cıktıgı ıcın resım attı magnezyum ve parol yazdı. Uzunlugumda kısalma olmadıgı ıcın. Neyse cıktık asansoru cagırdık ve mutlu son !! Oğlum elini asansöre sıkıstırdı sabbıt kalan kısmın kenarına . Allahım aklımı yitirdim sanki unuttum kendimi oğlumun elı sıkıstı kurtarın dıye bapırmaya ağlamaya başladım. . Allahtan esımde yanımdaydı yumrukladı asansoru ıttırdı cıkmadı sonra bastırınca cktı gozlerı kıpkırmızı oldu ağlıyo şişti biraz hemen acile gectık. Buz verdıler ağrı kesıcı verdıler . Ama aklım gitti benim gitti yani noldu ne bitti nasıl bi gündü nasıl bi muayeneydi ben hıc bısey anlamadım rabbım beterinden saklasın dıyorum . Ama yaramazlık yapıyo başına cok saha kotulerı gelir emınım. Durmak bilmiyo napıcam bilmiyorum . Gercekten kendimde değilim . Dr en azından 2 hafta daha beklerse ıyı olur 36 da olursun erken doğum olmamış olur sımdılerde gelmese ıyı olur dedı. Bencede oyle gelmesin zaten sımdı fılan daha cok erken bi kere 2,5 kg sıs ıncek gerıye ne kalcak el kadar Evdede artık bişey yapmadan durmayı hedefliyorum inşallah diyorum
Cnm uyuduğunda elini yana koyduğun bir yastığın üstüne koyabilirsin şişmesin. İlk 24 saat çok önemli.Malesef öyle anlık napıcagını bilemiyoruz gercekten beni benden aldı ya.
Düzeldi çok sükür cnm kullanıyo elini ay kolaymı ole sevıyelerde tutmak filan o kadar hareketliki
Sağol cnm
amin cnm evet malesef öyle işimiz çok zor napıcaz bende bilmiyorum .
Ayyy canım allah korumuş oğlunu ya kıyamam ben ona kim bilir nasıl korktu o da cook geçmiş olsun. İkinize de geçmiş olsun... inşallah canım elinden geldiğince yat dinlen.. allahın izniyle değil 36 37yi 38i de görürsün inşallah..Kızlar evdeyız ama başımıza neler geldi sormayın. Yemin edıyorum varya gunumu dolduruyum sascam zaten mucize falan olcak baştan beri sölüyorumGittik 2 kişi vardı neyse girdik 2.516 34+4 üz 47 cm . Alttan muayemde 34mm çıktı servikal uzunluk. Gayet iyi bi sorun yok. Artık ağrılar normal yalancı ağrıları beklıyoruz dedı . Bende bılıyorum ılk yasamadım zaten 22 haftadan beri kasılmam var ağrımda var ama bu sefer dun geceden beri belden olduğu için endişelendim bugunde yattım uyudum bişey yapmamama rağmen devam edince geldim dedim. Nst gönderdi. Başlarda ebe sımdılık yok bısey dedı. Sonra ağrılar gelmeye başladıkca esıme kaç gosterıyo dedım 8/10/20/35/60/75 lere geliyo dedi. Sonra geçti gene geldi sordum evde cok onceden beri hıssettıgım o ağrılardan gelıyodu cunkı ve sancıda yukselıyodu o geldıkce demekkş evde yasadıklarımıda doğru hıssedıyordum dedım. Ama bunun tek farkı beldende ağrının sürmesi oluyodu. Sonra bitti nst . Ebe sancıların var dedı. Dr cıktıgı ıcın resım attı magnezyum ve parol yazdı. Uzunlugumda kısalma olmadıgı ıcın. Neyse cıktık asansoru cagırdık ve mutlu son !! Oğlum elini asansöre sıkıstırdı sabbıt kalan kısmın kenarına . Allahım aklımı yitirdim sanki unuttum kendimi oğlumun elı sıkıstı kurtarın dıye bapırmaya ağlamaya başladım. . Allahtan esımde yanımdaydı yumrukladı asansoru ıttırdı cıkmadı sonra bastırınca cktı gozlerı kıpkırmızı oldu ağlıyo şişti biraz hemen acile gectık. Buz verdıler ağrı kesıcı verdıler . Ama aklım gitti benim gitti yani noldu ne bitti nasıl bi gündü nasıl bi muayeneydi ben hıc bısey anlamadım rabbım beterinden saklasın dıyorum . Ama yaramazlık yapıyo başına cok saha kotulerı gelir emınım. Durmak bilmiyo napıcam bilmiyorum . Gercekten kendimde değilim . Dr en azından 2 hafta daha beklerse ıyı olur 36 da olursun erken doğum olmamış olur sımdılerde gelmese ıyı olur dedı. Bencede oyle gelmesin zaten sımdı fılan daha cok erken bi kere 2,5 kg sıs ıncek gerıye ne kalcak el kadar Evdede artık bişey yapmadan durmayı hedefliyorum inşallah diyorum
Canım doğum yapmışsın sanırım, rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)Canım ancak dönebiliyorum sağolasın amin..
Genel anestezi olmak zorunda kaldım çünkü son ana kadar aspirin kullanıyordum. Acil sezaryen gerekince aspirinden dolayı epidural yapılamadı.
Herşeyin zorluğu var tabi ama geçiyor sağlık olsun bebeklerimiz iyi olsun..
Benimde karnım sivri ve oglusum olacak. Lakin ben sürekli ekşi yiyorum tatli hic sevmiyorum ve kalcam biraz büyüdü diye de bana gelen geçen senin ki kesin kız diyoustelik bizimki kendini de hic göstermiyo fazla utangac hep her yerini toplayip yatiyo yani ultrason gözlü teyzeler hep her yerde var cokta takilmamak lazim
Bugun gittim canim ama sadece nst ye bagladi sonucuna bakti normal cikti asil muayene haftaya
Medilife. Haftaya çatı muayenesi varHangi hastane acaba cati muayenesini haftaya mi yapacak doktorun
Benimkide kız:))Benimki de oyle kipirdiyor arada itiyor hickiriklari var allahtanda icim rahat iyi diyorum :)) kiz canim benimki. Senin bebisin cinsiyeti ne :)
Canım yaa çok geçmiş olsun sanada oğlunada Allah beterinden saklasın tabi. İnşallah hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimiz.Şimdi nasılsın?Kızlar evdeyız ama başımıza neler geldi sormayın. Yemin edıyorum varya gunumu dolduruyum sascam zaten mucize falan olcak baştan beri sölüyorumGittik 2 kişi vardı neyse girdik 2.516 34+4 üz 47 cm . Alttan muayemde 34mm çıktı servikal uzunluk. Gayet iyi bi sorun yok. Artık ağrılar normal yalancı ağrıları beklıyoruz dedı . Bende bılıyorum ılk yasamadım zaten 22 haftadan beri kasılmam var ağrımda var ama bu sefer dun geceden beri belden olduğu için endişelendim bugunde yattım uyudum bişey yapmamama rağmen devam edince geldim dedim. Nst gönderdi. Başlarda ebe sımdılık yok bısey dedı. Sonra ağrılar gelmeye başladıkca esıme kaç gosterıyo dedım 8/10/20/35/60/75 lere geliyo dedi. Sonra geçti gene geldi sordum evde cok onceden beri hıssettıgım o ağrılardan gelıyodu cunkı ve sancıda yukselıyodu o geldıkce demekkş evde yasadıklarımıda doğru hıssedıyordum dedım. Ama bunun tek farkı beldende ağrının sürmesi oluyodu. Sonra bitti nst . Ebe sancıların var dedı. Dr cıktıgı ıcın resım attı magnezyum ve parol yazdı. Uzunlugumda kısalma olmadıgı ıcın. Neyse cıktık asansoru cagırdık ve mutlu son !! Oğlum elini asansöre sıkıstırdı sabbıt kalan kısmın kenarına . Allahım aklımı yitirdim sanki unuttum kendimi oğlumun elı sıkıstı kurtarın dıye bapırmaya ağlamaya başladım. . Allahtan esımde yanımdaydı yumrukladı asansoru ıttırdı cıkmadı sonra bastırınca cktı gozlerı kıpkırmızı oldu ağlıyo şişti biraz hemen acile gectık. Buz verdıler ağrı kesıcı verdıler . Ama aklım gitti benim gitti yani noldu ne bitti nasıl bi gündü nasıl bi muayeneydi ben hıc bısey anlamadım rabbım beterinden saklasın dıyorum . Ama yaramazlık yapıyo başına cok saha kotulerı gelir emınım. Durmak bilmiyo napıcam bilmiyorum . Gercekten kendimde değilim . Dr en azından 2 hafta daha beklerse ıyı olur 36 da olursun erken doğum olmamış olur sımdılerde gelmese ıyı olur dedı. Bencede oyle gelmesin zaten sımdı fılan daha cok erken bi kere 2,5 kg sıs ıncek gerıye ne kalcak el kadar Evdede artık bişey yapmadan durmayı hedefliyorum inşallah diyorum
Sonunda hastane çantamı hazırladım.
Kendim için;
5 depent
3 normal ped
3 kilot
1 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
Islak mendil
2 tane çorap
3 tane göğüs pedi
Havlu
Tarak, diş fırçası, diş macunu, makyaj malz. Dönüşte giyilecek kıyafet
pijama takımı
sabahlıklı gecelik takımı
lohusa terlik
Bebek çikolatası
Kızım için;
1 tane 10 lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hastane çıkışı
2 tane 3 lü takım
1 tane patikli alt
2 tane çıt çıtlı body
2 adet Alt değiştirme örtüsü
1 paket bez
1 penye 1 peluş battaniye
1 tane müslin bez
Biberon, emzik
Pişik kremi
Kapı süsü
Eksik görüyor musunuz?
Önceleri midemden şikayetim çoktu. Şimdi midem rahatladı aç kalmıyorum sofradan bu sefer de sık sık idrara çıkıyorum.Siz de bugünlerde küçük tuvalete çok çıkmaya başladınız mi?
Çok çok geçmiş olsun. Geçenlerde izlediğim videoda çocuk elini sıkıştırıyordu tam çıkarken açılan kapıya. Anne delirdi çok zor bir durum. Benim de ödüm kopuyor. Görünmez kaza. İnşallah iyidir şimdi yavrunuz.Kızlar evdeyız ama başımıza neler geldi sormayın. Yemin edıyorum varya gunumu dolduruyum sascam zaten mucize falan olcak baştan beri sölüyorumGittik 2 kişi vardı neyse girdik 2.516 34+4 üz 47 cm . Alttan muayemde 34mm çıktı servikal uzunluk. Gayet iyi bi sorun yok. Artık ağrılar normal yalancı ağrıları beklıyoruz dedı . Bende bılıyorum ılk yasamadım zaten 22 haftadan beri kasılmam var ağrımda var ama bu sefer dun geceden beri belden olduğu için endişelendim bugunde yattım uyudum bişey yapmamama rağmen devam edince geldim dedim. Nst gönderdi. Başlarda ebe sımdılık yok bısey dedı. Sonra ağrılar gelmeye başladıkca esıme kaç gosterıyo dedım 8/10/20/35/60/75 lere geliyo dedi. Sonra geçti gene geldi sordum evde cok onceden beri hıssettıgım o ağrılardan gelıyodu cunkı ve sancıda yukselıyodu o geldıkce demekkş evde yasadıklarımıda doğru hıssedıyordum dedım. Ama bunun tek farkı beldende ağrının sürmesi oluyodu. Sonra bitti nst . Ebe sancıların var dedı. Dr cıktıgı ıcın resım attı magnezyum ve parol yazdı. Uzunlugumda kısalma olmadıgı ıcın. Neyse cıktık asansoru cagırdık ve mutlu son !! Oğlum elini asansöre sıkıstırdı sabbıt kalan kısmın kenarına . Allahım aklımı yitirdim sanki unuttum kendimi oğlumun elı sıkıstı kurtarın dıye bapırmaya ağlamaya başladım. . Allahtan esımde yanımdaydı yumrukladı asansoru ıttırdı cıkmadı sonra bastırınca cktı gozlerı kıpkırmızı oldu ağlıyo şişti biraz hemen acile gectık. Buz verdıler ağrı kesıcı verdıler . Ama aklım gitti benim gitti yani noldu ne bitti nasıl bi gündü nasıl bi muayeneydi ben hıc bısey anlamadım rabbım beterinden saklasın dıyorum . Ama yaramazlık yapıyo başına cok saha kotulerı gelir emınım. Durmak bilmiyo napıcam bilmiyorum . Gercekten kendimde değilim . Dr en azından 2 hafta daha beklerse ıyı olur 36 da olursun erken doğum olmamış olur sımdılerde gelmese ıyı olur dedı. Bencede oyle gelmesin zaten sımdı fılan daha cok erken bi kere 2,5 kg sıs ıncek gerıye ne kalcak el kadar Evdede artık bişey yapmadan durmayı hedefliyorum inşallah diyorum
Canim zaten iki hafta bisey kalmis sonucta her ikiside torunu cocuk tabi dagitcak bunda utanacak bisey yok çünkü keyfi gitmiyosun. Seninde bebeginde sağlığı söz konusu eger anlayisli bi kayinvaliden varsa bence bi sureligine orda kalarak yardim almalisin surekli uzanip dinlenmen lazim ve evde bi cocuk varken bunu tek basina yapamazsin sanada yazik iki canli halinle hem stres yapip hemde surekli kosturmak zor olurSağol cnm iyi cok sukur ız falan kalmadı sadece anlık hemen şişti sonrada ındı hareketlerinde bısey yok kulla
Sağol cnm iyi cok sukur ız falan kalmadı sadece anlık hemen şişti sonrada ındı hareketlerinde bısey yok kullabılıyo. Benımde ailem öemlekette kv yakında ona gıdıyorum ıste arada ama sureklıde gıdemıyorum heryerını dagıtıyo onlarıda yoruyo ama dusuunuyorum erken doğurmamdan önemli değil işte ne olursa olsun insan utlanıyo malesef
Hazırlarsın canım stres yapma, icine ne koyacağını kafanda netlestirdinmi hepsini koyarsın 1 saatini almazBenim hastane hicbsey vermio hepsini hazirlamam lazim ozellikle canta onemli cunku bugunde karnimda sanci warr hazilrillarim tamamlanmali
canim bebis icin corap ve yelek kendinede kalin hirka al birde kirli poseti ekledim ben.kirlileri koymak icin . ben biberon emzik almayacagim. .. birde rezene alacagim yanima orada icmeye baslamak icin birde hurma goturecegim bir kac tane yemek icin.Sonunda hastane çantamı hazırladım.
Kendim için;
5 depent
3 normal ped
3 kilot
1 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
Islak mendil
2 tane çorap
3 tane göğüs pedi
Havlu
pijama takımı
lohusa terlik
Bebek çikolatası
Kızım için;
2 tane 3 lü takım
1 tane patikli alt
2 tane çıt çıtlı body
1 paket bez
1 tane müslin bez
Biberon, emzik
Pişik kremi
Kapı süsü
Eksik görüyor musunuz?
Ne koyacagimi bilmiorm ki o zmn g3lsin netten bakarim dedim kndi kndime bakalim o zmna bi gelirsem iyidirHazırlarsın canım stres yapma, icine ne koyacağını kafanda netlestirdinmi hepsini koyarsın 1 saatini almaz
Geçmiş olsun canım yaaKızlar evdeyız ama başımıza neler geldi sormayın. Yemin edıyorum varya gunumu dolduruyum sascam zaten mucize falan olcak baştan beri sölüyorumGittik 2 kişi vardı neyse girdik 2.516 34+4 üz 47 cm . Alttan muayemde 34mm çıktı servikal uzunluk. Gayet iyi bi sorun yok. Artık ağrılar normal yalancı ağrıları beklıyoruz dedı . Bende bılıyorum ılk yasamadım zaten 22 haftadan beri kasılmam var ağrımda var ama bu sefer dun geceden beri belden olduğu için endişelendim bugunde yattım uyudum bişey yapmamama rağmen devam edince geldim dedim. Nst gönderdi. Başlarda ebe sımdılık yok bısey dedı. Sonra ağrılar gelmeye başladıkca esıme kaç gosterıyo dedım 8/10/20/35/60/75 lere geliyo dedi. Sonra geçti gene geldi sordum evde cok onceden beri hıssettıgım o ağrılardan gelıyodu cunkı ve sancıda yukselıyodu o geldıkce demekkş evde yasadıklarımıda doğru hıssedıyordum dedım. Ama bunun tek farkı beldende ağrının sürmesi oluyodu. Sonra bitti nst . Ebe sancıların var dedı. Dr cıktıgı ıcın resım attı magnezyum ve parol yazdı. Uzunlugumda kısalma olmadıgı ıcın. Neyse cıktık asansoru cagırdık ve mutlu son !! Oğlum elini asansöre sıkıstırdı sabbıt kalan kısmın kenarına . Allahım aklımı yitirdim sanki unuttum kendimi oğlumun elı sıkıstı kurtarın dıye bapırmaya ağlamaya başladım. . Allahtan esımde yanımdaydı yumrukladı asansoru ıttırdı cıkmadı sonra bastırınca cktı gozlerı kıpkırmızı oldu ağlıyo şişti biraz hemen acile gectık. Buz verdıler ağrı kesıcı verdıler . Ama aklım gitti benim gitti yani noldu ne bitti nasıl bi gündü nasıl bi muayeneydi ben hıc bısey anlamadım rabbım beterinden saklasın dıyorum . Ama yaramazlık yapıyo başına cok saha kotulerı gelir emınım. Durmak bilmiyo napıcam bilmiyorum . Gercekten kendimde değilim . Dr en azından 2 hafta daha beklerse ıyı olur 36 da olursun erken doğum olmamış olur sımdılerde gelmese ıyı olur dedı. Bencede oyle gelmesin zaten sımdı fılan daha cok erken bi kere 2,5 kg sıs ıncek gerıye ne kalcak el kadar Evdede artık bişey yapmadan durmayı hedefliyorum inşallah diyorum
Ben takimlarinin icine ayriyeten corap koydum, hemsireye vereceğim bir takımi ayri kese yaptim , mendil koydum takimlarinin haricindeSonunda hastane çantamı hazırladım.
Kendim için;
5 depent
3 normal ped
3 kilot
1 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
Islak mendil
2 tane çorap
3 tane göğüs pedi
Havlu
pijama takımı
lohusa terlik
Bebek çikolatası
Kızım için;
2 tane 3 lü takım
1 tane patikli alt
2 tane çıt çıtlı body
1 paket bez
1 tane müslin bez
Biberon, emzik
Pişik kremi
Kapı süsü
Eksik görüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?