2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay ya çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış
Ayyy evet cikolata arastirirken bende gordum cokta severim
artık misafirler için mi istiyormr kendim için i belli değil

Egitimde dinlediğim kadarıyla bebeğin kafasının karına dogru değil arkaya doğru bakması gerekiyormuş.Muhtemelen senin o pozisyonda oldugu icin gostermedi..Yani kanalda olması risk değil avantaj..Tabi bu benim fikrim

Ya birde sey sorucam sagma makinesi goturmucem gerekli olursa gelir alirlar siz ne yaptiniz dezenfekte ettiniz mi sagma icin poset aldiniz mi ya da ayriyeten kap aldiniz mi

Her bebek ayni olmuyor bizimkiler rahatina düskün :)
Benimkide kız:))
Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :))

Ediz Enesin Annesi çok üzüldüm inşallah bir an önce geçer , ve minnakta acele etmez umarım ki için rahat olsun 36 ya kadar çok rahat gidersin Allahın izniyle .
allah razı olsun cnm. Uykusundan 2 kere uyandı bugun uyanmazdı elin mi acıyo dedım elini ağzıma verdi öpüyüm diye o kadar kotu bi gün geçirdim ki anlatamam kendimi kaybettim resmen napıcagımı sasırdım . En son oğlumun elini kurtarın diye bağrıyodum çok kotu bi andı :.(

Utanmak değilde utlanmak çekinmek yani. Cok sewıyolar enes edizi gelmesin filan asla demıyolar getırın dıyolar aksıne sabahtan getırsın babası fılanda dıyolar ama ıcın el vermıyo ki gozum gormeden yedıgını ettıgını orda oyuna dalıp yemıyomus gibi gelıyo cok ıstahlıdır normalde acıktımı kimseye sormaz ne bulursa acar dolabı alır yer ama anne yüreği sanırım bu :.(
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Minikler yaramaz oluyorlar annesi enerjilerini atamıyorlar kıyamam ona o da korkmuştur eminim
Sağol cnm. Evet cok korktu ılk kez gozlerı kıpkırmızıydı . ama o kadar dayanıklıki maşallah dıyorum en fazla 10 dk ağlamıştır o da bağıra bağıra bile değil . Sonra bişey olmamıs gibiydi
Cnm uyuduğunda elini yana koyduğun bir yastığın üstüne koyabilirsin şişmesin. İlk 24 saat çok önemli.
Tamam cnm sımdı yaparım sağol. Sıcagıyla anlamadıysa fılan dıye yarın kontrol edıcem varsa bi durum yenıden goturcem. Hareketlerinde vs bı sorun yoktu
Ah yatıp dınlenmek ne mumkun kuzum. Kalkıp kv gıdıyorum bu sefer ev olece kalıyo aklıma bın tane ıs sıralanıyo yapmayınca içim rahat etmıyo.
Daha bu yavrumun doğum gununu kutlıcaktım sırada ay sonuna o vardı. Sonra yıne kutlama sonrası yardımcı cagırıp temızlık yaptırcam koltukları yılatcaktım. Halılarım yıkandı perdeler temiz. Ama daha bu genel işler duruyo . Bugun sancılı sancılı bide yazlık kışlık dolabı yerlestırmıştım ne bılıyım 75 lere vurdugunu ben oda cıktı aradan. Benim dolap içlerim düzgün hamılelıgımın başında yavas yavas yapmıstım ama genede genel temızlık halleri vs ıste
Haklısın canım

Bekleme süreci desene yine

Ediz Enesin Annesi geçmiş olsun canım
Sağol cnm
Canım yaa çok geçmiş olsun sanada oğlunada Allah beterinden saklasın tabi. İnşallah hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimiz.Şimdi nasılsın?
Amin canım sağol bakalım. Magnezyum verdi sabah akşam içicem fayda eder ıns. Bi an once gelsede rahatlasam dıyodum ama ıs basa dusunce hıc hazır değilım daha ıslerm bıtmedı dedım kendı kendıme
MLesef sn yeler ıcınde yapıyolar. Cok sağol
Yok cok sewıyolar sorun etmıyolae ama dagılıyo onunda evı belli bı saatten sonra oda artık kızıyo durmak bılmıyo cunku bazen haklı olarak
Geçmiş olsun canım yaa
Sağol cnm
Ay ya çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış sağol cnmm
artık misafirler için mi istiyormr kendim için i belli değil

Doğru gecelikte pijama da ince, bişeyler alayım yanıma. Suit odalar için görüştüm, hatta sen oda numaranı daha önceden mesajla yazmıştın bana görüştüğümde boş olsa oraya da bakacaktım. Suit odaları da bir tuhaf irili ufaklıymış. Denk gelirse senin oda aklımda :)

Ben takimlarinin icine ayriyeten corap koydum, hemsireye vereceğim bir takımi ayri kese yaptim , mendil koydum takimlarinin haricinde
Ben de tül kese almıştım eminönünden onlara koydum 2 kese halinde biri ilk kıyafetleri diğer kese biraz karışık oldu da onu biz açacaz diye önemsemedim. 2 çorap koymuştum bir kaç tane daha koyayım

Çorap aldım 2 adet yazmamışım herhalde. Rezene almıştım ben de ekleyeyim valize. Saol canım hatırlattığın için

Çorap aldım 2 adet yazmamışım herhalde. Rezene almıştım ben de ekleyeyim valize. Saol canım hatırlattığın için
Aynen rezene ve kimyon tohumu esimr aktsrdan aldırmıştım yanıma aliyim bende frenc preside aliyim bir sicak suya bakar

Amin seninde :)) kaç haftalık seninki takvim neden kullanmıyosun
Benimki 38+2 oldu bugun itibariyle :) ya belki sacma gelebilir ama ben ilk bebegimi 8 haftalikken kalbi durmasi sonucu kaybettim o yüzden bu sefer kucagima alana dek inanamicam galiba o yüzden takvime ekletmedim canim.

Ben varim canim karnim yanlara dogru hic büyümedi hep öne dogru gitti suan sivrildi iyice. Her seferinde de kiz cikiyor. Zaten bacak arasi hep acik benimkinin ne zaman gitsek acikta babasini sinirlendiyor simdiden erkek olsaydi simdiye belli olurdu bi cikinti olurdu en azindan

Tam 1.5 ay önce kv bana senin karnin düsmüs dedi bende bu tabirleri bilmedigimden bi panik oldum. Anneme sordum dogum yakin demek dedi. Ablama foto gönderdim sipsivri karnin var düsme falan yok dedi. Gercekten de yokmus 1.5 aydir dogurmadim. Hala dogmaya niyetide yok gibi benim kizin :) herkes konusmak icin konusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…