artık misafirler için mi istiyormr kendim için i belli değilAyyy evet cikolata arastirirken bende gordum cokta severim
Sağol cnm iyi cok sukur ız falan kalmadı sadece anlık hemen şişti sonrada ındı hareketlerinde bısey yok kulla
Sağol cnm iyi cok sukur ız falan kalmadı sadece anlık hemen şişti sonrada ındı hareketlerinde bısey yok kullabılıyo. Benımde ailem öemlekette kv yakında ona gıdıyorum ıste arada ama sureklıde gıdemıyorum heryerını dagıtıyo onlarıda yoruyo ama dusuunuyorum erken doğurmamdan önemli değil işte ne olursa olsun insan utlanıyo malesef
Bende medilife ayni sekilde benim de haftay cati muayenesi hangi doktor :)Medilife. Haftaya çatı muayenesi var
Misafirlerden cok biz oturup yicez sanki hahaha :)Ay ya çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış
artık misafirler için mi istiyormr kendim için i belli değil
Ben zaten misafirlerimede canım ne istiyorsa onu yaparım. İnsan iştahlı olmaya görsünMisafirlerden cok biz oturup yicez sanki hahaha :)
Egitimde dinlediğim kadarıyla bebeğin kafasının karına dogru değil arkaya doğru bakması gerekiyormuş.Muhtemelen senin o pozisyonda oldugu icin gostermedi..Yani kanalda olması risk değil avantaj..Tabi bu benim fikrimKızlar merhabalar nasılsınız:) benim kız bir aydır doğum pozisyonunu aldı ama geçen hafta kontrolümde yüzüne bakalım dedim doktoruma oda doğum kanalıma sokmuş göremiyorum dedi ama dogum riskin var fln deme kafasının doğum kanalında olması bi riskmidir ki o an sormakta aklıma gelmedi doktoruma
Her bebek ayni olmuyor bizimkiler rahatina düskün :)Benimkide eşime tepki vermiyo aynen bende kulaklarında bi sıkıntımı var diye korktum doktora sordum doğmadan bilemeyiz dedi evet inşallah dediğin gibi kafasını gömdüğü içindir kafası aşağıda zaten
Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :))Benimkide kız:))
allah razı olsun cnm. Uykusundan 2 kere uyandı bugun uyanmazdı elin mi acıyo dedım elini ağzıma verdi öpüyüm diye o kadar kotu bi gün geçirdim ki anlatamam kendimi kaybettim resmen napıcagımı sasırdım . En son oğlumun elini kurtarın diye bağrıyodum çok kotu bi andı :.(Ediz Enesin Annesi çok üzüldüm inşallah bir an önce geçer , ve minnakta acele etmez umarım ki için rahat olsun 36 ya kadar çok rahat gidersin Allahın izniyle .
Utanmak değilde utlanmak çekinmek yani. Cok sewıyolar enes edizi gelmesin filan asla demıyolar getırın dıyolar aksıne sabahtan getırsın babası fılanda dıyolar ama ıcın el vermıyo ki gozum gormeden yedıgını ettıgını orda oyuna dalıp yemıyomus gibi gelıyo cok ıstahlıdır normalde acıktımı kimseye sormaz ne bulursa acar dolabı alır yer ama anne yüreği sanırım bu :.(Canım çok geçmiş olsun... Niye utanasın canım ya, o da çocuk daha küçük yani. Tabi dağıtacak, olacak o kadar... Senin çocuğun ve onların da torunu, dağıtıyorsa torunları dağıtıyor, yabancı değil ya :))
Sağol cnm. Evet cok korktu ılk kez gozlerı kıpkırmızıydı .Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Minikler yaramaz oluyorlar annesi enerjilerini atamıyorlar kıyamam ona o da korkmuştur eminim
Tamam cnm sımdı yaparım sağol. Sıcagıyla anlamadıysa fılan dıye yarın kontrol edıcem varsa bi durum yenıden goturcem. Hareketlerinde vs bı sorun yoktuCnm uyuduğunda elini yana koyduğun bir yastığın üstüne koyabilirsin şişmesin. İlk 24 saat çok önemli.
Ah yatıp dınlenmek ne mumkun kuzum. Kalkıp kv gıdıyorum bu sefer ev olece kalıyo aklıma bın tane ıs sıralanıyo yapmayınca içim rahat etmıyo.Ayyy canım allah korumuş oğlunu ya kıyamam ben ona kim bilir nasıl korktu o da cook geçmiş olsun. İkinize de geçmiş olsun... inşallah canım elinden geldiğince yat dinlen.. allahın izniyle değil 36 37yi 38i de görürsün inşallah..
Sağol cnm
Amin canım sağol bakalım. Magnezyum verdi sabah akşam içicem fayda eder ıns. Bi an once gelsede rahatlasam dıyodum ama ıs basa dusunce hıc hazır değilım daha ıslerm bıtmedı dedım kendı kendımeCanım yaa çok geçmiş olsun sanada oğlunada Allah beterinden saklasın tabi. İnşallah hayırlısıyla zamanında gelsin bebişlerimiz.Şimdi nasılsın?
MLesef sn yeler ıcınde yapıyolar. Cok sağolÖnceleri midemden şikayetim çoktu. Şimdi midem rahatladı aç kalmıyorum sofradan bu sefer de sık sık idrara çıkıyorum.
Çok çok geçmiş olsun. Geçenlerde izlediğim videoda çocuk elini sıkıştırıyordu tam çıkarken açılan kapıya. Anne delirdi çok zor bir durum. Benim de ödüm kopuyor. Görünmez kaza. İnşallah iyidir şimdi yavrunuz.
Bebiş de heyecan yaptırıyor demek umarım o da az zamanını bekler.
Yok cok sewıyolar sorun etmıyolae ama dagılıyo onunda evı belli bı saatten sonra oda artık kızıyo durmak bılmıyo cunku bazen haklı olarakCanim zaten iki hafta bisey kalmis sonucta her ikiside torunu cocuk tabi dagitcak bunda utanacak bisey yok çünkü keyfi gitmiyosun. Seninde bebeginde sağlığı söz konusu eger anlayisli bi kayinvaliden varsa bence bi sureligine orda kalarak yardim almalisin surekli uzanip dinlenmen lazim ve evde bi cocuk varken bunu tek basina yapamazsin sanada yazik iki canli halinle hem stres yapip hemde surekli kosturmak zor olur
Sağol cnmGeçmiş olsun canım yaa
Ay ya çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış sağol cnmm
artık misafirler için mi istiyormr kendim için i belli değil
Burcu kazdal’ a gidiyorum, sen?Bende medilife ayni sekilde benim de haftay cati muayenesi hangi doktor :)
Doğru gecelikte pijama da ince, bişeyler alayım yanıma. Suit odalar için görüştüm, hatta sen oda numaranı daha önceden mesajla yazmıştın bana görüştüğümde boş olsa oraya da bakacaktım. Suit odaları da bir tuhaf irili ufaklıymış. Denk gelirse senin oda aklımda :)Canım üşüme ihtimaline karşı kendin için hirka veya şal alabilirsin. Bir de Medilife ta doğum yapacaksan benim odam çok güzeldi :) eğer boşsa 424 nolu odayı tercih etmeni öneririm. Bilmiyorum odaları gezdin mi de
Ben de tül kese almıştım eminönünden onlara koydum 2 kese halinde biri ilk kıyafetleri diğer kese biraz karışık oldu da onu biz açacaz diye önemsemedim. 2 çorap koymuştum bir kaç tane daha koyayımBen takimlarinin icine ayriyeten corap koydum, hemsireye vereceğim bir takımi ayri kese yaptim , mendil koydum takimlarinin haricinde
Çorap aldım 2 adet yazmamışım herhalde. Rezene almıştım ben de ekleyeyim valize. Saol canım hatırlattığın içincanim bebis icin corap ve yelek kendinede kalin hirka al birde kirli poseti ekledim ben.kirlileri koymak icin . ben biberon emzik almayacagim. .. birde rezene alacagim yanima orada icmeye baslamak icin birde hurma goturecegim bir kac tane yemek icin.
Iyi yapmissin cnmBen de tül kese almıştım eminönünden onlara koydum 2 kese halinde biri ilk kıyafetleri diğer kese biraz karışık oldu da onu biz açacaz diye önemsemedim. 2 çorap koymuştum bir kaç tane daha koyayım
Aynen rezene ve kimyon tohumu esimr aktsrdan aldırmıştım yanıma aliyim bende frenc preside aliyim bir sicak suya bakarÇorap aldım 2 adet yazmamışım herhalde. Rezene almıştım ben de ekleyeyim valize. Saol canım hatırlattığın için
Amin seninde :)) kaç haftalık seninki takvim neden kullanmıyosunHer bebek ayni olmuyor bizimkiler rahatina düskün :)
Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :))
Benimki 38+2 oldu bugun itibariyle :) ya belki sacma gelebilir ama ben ilk bebegimi 8 haftalikken kalbi durmasi sonucu kaybettim o yüzden bu sefer kucagima alana dek inanamicam galiba o yüzden takvime ekletmedim canim.Amin seninde :)) kaç haftalık seninki takvim neden kullanmıyosun
Ben varim canim karnim yanlara dogru hic büyümedi hep öne dogru gitti suan sivrildi iyice. Her seferinde de kiz cikiyor. Zaten bacak arasi hep acik benimkinin ne zaman gitsek acikta babasini sinirlendiyor simdidenKızlar ya benim karnım sivriymiş erkek diyor her gören. Ne olursa tabi ki kabulüm Rabbimin emaneti sonuçta.ama ister istemez kıza odaklandık. Eltim erkek beklerken onun kızı olmuştu yani sulalede böyle vukuat var.muhabbeti geçiyor bizim de ya öyle olursa diye bı de üstüne bu yorumlar eklenince etkileniyorum.
Böyle yorumla karşılaşan var mı?
Tam 1.5 ay önce kv bana senin karnin düsmüs dedi bende bu tabirleri bilmedigimden bi panik oldum. Anneme sordum dogum yakin demek dedi. Ablama foto gönderdim sipsivri karnin var düsme falan yok dedi. Gercekten de yokmus 1.5 aydir dogurmadim. Hala dogmaya niyetide yok gibi benim kizin :) herkes konusmak icin konusuyoVAR BEN :) hatta bunun yanında karnın çok aşağıda sivri hem doğum yakın hem erkek artık sinirim bozulmaya başladı...
zaten hormonlar halay çekiyor korku bir yandan bi de bu yorumlar cabası... doktoruma söylemiştim herkes erkeğe benziyor diyor diye o da o bölgenin ultrason resmini verdi bişe anlaşılmıyor ama elimde kanıt var en azından :))) yani takmaaa eskidenmiş o yanılmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?