2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktor bana bu konuda bilgi vermiyor. Kendi kendine ölçüyor bana söylemiyor
Size tek tek açıklıyor mu?
Herşeyi tek tek açıklamıyo ama buna her gittiğimde bakıp söylüyo eğer söylemiyosa sizinki normaldir bizimkinin karın çevresine geniş diyo o yüzden söylüyo

Bebişin karın çevresi ölçümlerde geniş çıkan varmı?
Benim var canım 1 hafta önde gösteriyor karın çevresi şekerden etkilendiği anlamına geliyor dedi Dr. Ama baba yada ailede yapı olarak irilik varsada olabilir dedi çok fazla önde gitmiyorsa diğer ölçümlerde sorun yok çok fark varsa şekerden etkilenmiş demekmis

Herşeyi tek tek açıklamıyo ama buna her gittiğimde bakıp söylüyo eğer söylemiyosa sizinki normaldir bizimkinin karın çevresine geniş diyo o yüzden söylüyo
kafasını karnını falan ölçüyor ultrasonda
sanırım dediğiniz gibi normal görüyor ki söylemiyor.
peki doktorunuz bunda bi sıkıntı olduğunu mu söylüyor? belki bebek sadece biraz iri bi bebektir?

Bende doktora korktum dedim bizimde hep 1 hafta önde çıkıyo karnı.Her çocuk aynı olmaz dedi geçti.Şekerden korkmuştum bende.Ailede irilik var ben minyonum ama.İnş herşey yolundadır..

Yani biz burda normal doğum sonrası sıkıntı çekenleri gerçek hayatımızda bildiğimiz halde hiçbi şey yazıp moral bozmuyoruz. Ama çoğu kişi sezaryenle ilgili olumsuz şeyleri yazma derdinde. Ben istemez miyim normal doğurayım? Ama doğum anında strese gireceksem tansiyonu 16 üstlerine çıkaracaksam ayılıp bayılıp bebeği kanalda sıkıştırıp yanlış ıkınacaksam ve bu bebeğimin canını tehlikeye atacaksa beni de travmaya sokacaksa aman eksik kalsın.

kafasını karnını falan ölçüyor ultrasonda
sanırım dediğiniz gibi normal görüyor ki söylemiyor.
peki doktorunuz bunda bi sıkıntı olduğunu mu söylüyor? belki bebek sadece biraz iri bi bebektir?
Sıkıntı varmı diye sordum yok her bebek farklı olur dedi ama şekerden korkmuştum bende o yüzden benim gibi olan doktoru daha detaylı açıklama yapan falan varsa diye yazdım

Canım ultrason çıktısı var ya orda yazması gerek ac,fl gibi yazılar var biri karin genişliği biri kafa çapı biri femur kemiği uzunluğu olması lazım..

Hadi ya bi kaç kontrol öncesi azcik öndeydi bi sorayim bende yarın bi sorun yaratmazmış dimi

Canım ultrason çıktısı var ya orda yazması gerek ac,fl gibi yazılar var biri karin genişliği biri kafa çapı biri femur kemiği uzunluğu olması lazım..
Bu arada benimkinin ultrason çıktısındaki ölçümlerde kafasıda 2 hafta önde gözüküyo doktor bununla ilgili bişey söylemedi sizde tam haftasımı yazıyo o kısımda? Evham yapmak istemiyorum ama

Canım nerelerdesin sen ya kac zamandir göremiuorum nasilsin iyimisin nasil gidio hala yatarak mi geciyor hamislik. Bu arada soyledigin her soze katiliorm sezeryan dunyanin sonuymus gibi bakilmamali normal dogum da da aci var sezeryan da da o sizin bunyeniz yapiniz ile alakali kimi normal dpgumu zor geciriri kimi sezeryani sadece dua edin beneginiz saglikla dunyaya gelsin

Canım H Hulahu nin dediği gibi verdiği ciktida yaziyor.ac karın ölçüsü, bpd baş ,fl bacak ( fl 7 yle çarpılıyor boyu veriyor)

Sıkıntı varmı diye sordum yok her bebek farklı olur dedi ama şekerden korkmuştum bende o yüzden benim gibi olan doktoru daha detaylı açıklama yapan falan varsa diye yazdım

En son cuma gittim 36+6ydim karın 39+2 deydi.ondan 1 hafta öncekinde tam 36 diydim karın da 36 diydi. Habire değişiyor.

Son düzenleme:
Bu arada benimkinin ultrason çıktısındaki ölçümlerde kafasıda 2 hafta önde gözüküyo doktor bununla ilgili bişey söylemedi sizde tam haftasımı yazıyo o kısımda? Evham yapmak istemiyorum ama
Canım önce evham yapma sakın dr.unla konuş zaten bu ölçümler bazen yaniltabiliyomus en sonkinde kafa tam tamına aynı karin geniş benimkinde 1 hafta önde bende gidince konuşcam son 2 kontrolüm çıktılarını götürecem

Canım H Hulahu bin dediği gibi verdiği ciktida yaziyorm aç karın bpd baş fl bacak

En son cuma gittim 36+5 tim karın 39+2 deydi.ondan 1 hafta öncekinde tam 36 diydim karın da 36 diydi. Habire değişiyor.
ölçüm farklılığından da kaynaklanıyo olabilir seninki o zaman benim hep aynı gün sayısı kadar önde çıkıyo

2 hafta sonra kontrolüm zamanda geçmez şimdi doktor ne desem çok rahat zaten...

2 hafta sonra kontrolüm zamanda geçmez şimdi doktor ne desem çok rahat zaten...
Benim yarın canım kontrol sorarım bu ölçümlerin sıkıntı olup olmayacağını sana haber ederim sende kendi dr.una gidene kadar daha rahat olursun sonra tekrar sorarsın olur mu

Doktor bsy demediyse takılma 32deyken kafası 37 çıkmıştı.koca kafalı olacak heralde dedi çok fazla önde değil mi demiştim 5 6 haftaya kadar önde çıkan olabiliyor demişti. son haftalara doğru ölçümler birbirine yaklasiyor.baş duruyor karın bacak gelişiyor gibi.
Biraz önce dediğim gibi 36+0 da ölçümler haftayla uyumluydu.36+6 da bacak 39 ac 39+2 baş 38+5 çıktı.doktor olumsuz bsy demedi.

Benim yarın canım kontrol sorarım bu ölçümlerin sıkıntı olup olmayacağını sana haber ederim sende kendi dr.una gidene kadar daha rahat olursun sonra tekrar sorarsın olur mu
Yaa Allah razı olsun çok teşekkür ederim ölçümlerin yazdığı kısmın fotosunu atayımmı?

Yaa Allah razı olsun çok teşekkür ederim ölçümlerin yazdığı kısmın fotosunu atayımmı?
At istersen ama kafa 2 hafta önde demistin dimi direk öyle de sorabilirim ne demek canım önemli olan 2 haftan var kontrolune biraz daha kolay geçsin zamanin bende beklemeyi hiç sevmem iyice stres olur uykularım kadar zaten uyumuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…