2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şimdi anladım canım ya pardon :) pat diye kesmez büyük ihtimalle... Progestana gerek görmemiş sanrım ama belki geçmediğini söylesen progestan da verir. Whatsapptan filan doktoruna ulaşma şansın var mı

Şimdi anladım canım ya pardon :) pat diye kesmez büyük ihtimalle... Progestana gerek görmemiş sanrım ama belki geçmediğini söylesen progestan da verir. Whatsapptan filan doktoruna ulaşma şansın var mı
Yok malesef cnm no pYlaşmıyo cunku. Ebenın nosu var oda bugun dunden sonra aklım sende kaldı dıye nasıl bulmussa nomu bulmus aradı sağolsun :) ordan var yanı yoksa onunda yoktu

Nst de 75 çıkan şiddeti biliyorsun yine aynısı oluyorsa sancı kesilmedi diye tekrar git canım insan perişan oluyor uyku bile uyunmuyor..
Bu arada Ediz nasıl oldu daha iyi ki eli?

Humanna çayımı demek istedin canım. Oğlumdayken doğumdan sonra hemen başladım sütüm boldu çok şükür onunda etkisi varmıydı bilmiyorum ama eltimde pek fayda etmedi mesela çünkü oğlu çok emmiyordu emmediği için süt üretimide olmuyordu. Sütü artıran bebeğin kendisi ne kdr emerse o kadar üretim oluyor :)

Yok malesef cnm no pYlaşmıyo cunku. Ebenın nosu var oda bugun dunden sonra aklım sende kaldı dıye nasıl bulmussa nomu bulmus aradı sağolsun :) ordan var yanı yoksa onunda yoktu
Allah razı olsun, ne kadar ilgiliymiş ya ebe... Birkaç güne geçmezse aynı sancılar tekrar git istersen doktora ne olur ne olmaz canım. İğne yaparlar belki

Canım yarım limon sıkıp üstüne bir tatlı kaşığı bal ve 1bardak kaynar su koy çok iyi geliyor boğaz ağrısına
Kaynar suda bal toksit özellik gösteriyor diye biliyorum. Ilık suya bal konması öneriliyor keza kaynar süte değil ılık süte yine bal konması öneriliyor.

Kaynar suda bal toksit özellik gösteriyor diye biliyorum. Ilık suya bal konması öneriliyor keza kaynar süte değil ılık süte yine bal konması öneriliyor.

Dogrudur canım ben de duymuştum ama bu şekilde sıcak sıcak icince aynı tylol hot isimli bı ilaç var ya onun gibi etki ediyor kesiyor hemen gribi.
En azından kaynar olmasa da icilebilecek kadar sıcak olması daha etkili olur sanırım.

Ben de bi zamanlar sirkeli suya bal koyup içiyodum çok severim sıcak sıcak ama maalesef böyle bi şeyin olduğunu öğrendiğimden beri içemiyorum. Bir de başka bir bilgi olarak çocuklara 1 yaşını bitirene kadar bal yedirtmeyin deniliyor ya işte gebeliğin son zamanlarında da anne karnındaki bebek normal bebek kıvamında olduğu için balın da belli miktarda yenilmesi öneriliyor. Balı fazla tüketen arkadaşlar varsa burdan ben bildireyim.

evet ya şok geciririm heralde :)) zaten kiz cocugu erken gelir dediler dediler cevremde benimle ayni zamanda olan butun erkekler dogdu benim kiz hala masallahi var tamamlayacak gününü heralde :)

Kızlar doğumdan sonra içilmesi gereken çaylar neler süt için yada bebeğin gazı için tecrübeli anneler bilgi verirseniz çok sevinirim
Iyi geceler. Ben doguma giderken yanima kendi yaptigim kayisi kompostosu aldim hem sut hem de sezeryan sonrası gaz icin iyi geldi. Ayrica hurma ve inciri kaynatıp meyve suyu yaptim onu da götürdüm. Daha sonra rezene cayi ictim bol bol arada icine anason da ekledim. Ilk gunler ve sonrasinda galactago sut arttirici.damla kullandim cunku bebegim emmek.istemeyince sagmaya döndüm cok iyi geldi o damla doktorum tavsiye etmişti. Ilerleyen zamanda esela milk max kullandim macun

Ay ben her sabsh sadece bsl ve tereyagiyla kahvaltı yapiyodum sevmezdim aslinda ama bu ara cok dustum azaltim bari bole bi durum varsa

Ya kizlar bu da bir itiraf mesajı olsun.ilk cocugumda yine burda sizin gibi guzel insanlarin oldugu guzel bir gruba denk geldim hala suren arkadasliklarimiz var yuzyuze. Ama bu sefer beceremedim cocuklu olarak aktif kullanamadim bursyi ya valla cok uzgunum kendi adima uzak kaldim tum gun cocugumla oyun oyna parka git onu mutlu et derken vakit bulamadim. Nerdeyse doguracak olmus herkes. Dilerim herkes vakitlice kavusur evladına. Benim cuma son kontrolum var sanirim haftaya 26 ekim de 39.haftada girecegim sezeryana

Ben çaya kahveye çok düşkünümdür, hamileliğimin ilk zamanlarında ağzım oyalansın diye ne yapacağımı bilemezken ıhlamur almıştım iş yerine. Sakın içme falan dedi iş yerindekiler. Belki normal düzeyde içecek tüketmediğim için öyle demişlerdir, abartırım çünkü içerken :)) Sonra çok da eşelemedim, tüm bitki çaylarını çıkarttım hayatımdan. Ama tabi çayı çok içiyorum yine son 2-3 aydır İnşallah bebeğime sorun yaratmaz.

Ay ben her sabsh sadece bsl ve tereyagiyla kahvaltı yapiyodum sevmezdim aslinda ama bu ara cok dustum azaltim bari bole bi durum varsa
Canım bir daha okudum bi kaç yerde anne karnındayken bebeğe zarar veremiyormuş. O doğduktan sonra geçerli oluyormuş. Yani abartmadan güvendiğin balı yemeye devam edebilirsin. Tabi kendin de araştır. Ben de bi ara bal kaymak aşermiştim o zaman araştırmıştım. Ama sanırım tek kaynaktan okumuşum. Birden fazla yerden okumakta fayda var.

Dogumdan once hicbisey kullanma. Bende gecende dusundum kullanmayi. Annem ebe ona sordum dogum oncesi kullanma cunku dogum sonrasi kanallarda tikaniklik oldugunda o fazla sutu cikaramiyoruz dedi. Ve dogum sancisindan da betermis agrisi. Dogumla birlikte baslamami soyledi. Duyunca bende sasirdim ama boyle vakalar cokmus aklinda bulunsun bence dogum yaptigin an basla simdiden artirma

Tmm canim sagol bi arastirim bende dr gidicem yarin onada sorim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…