Ayy evet humannaydiHumanna çayımı demek istedin canım. Oğlumdayken doğumdan sonra hemen başladım sütüm boldu çok şükür onunda etkisi varmıydı bilmiyorum ama eltimde pek fayda etmedi mesela çünkü oğlu çok emmiyordu emmediği için süt üretimide olmuyordu. Sütü artıran bebeğin kendisi ne kdr emerse o kadar üretim oluyor :)
Hmm haftada bi iki kez diyo kısmam gerek ozamn
Ilk hamileligimde sekerim dusmedigi icin insuline baslattilar hic bir sorun yasamadim bununla ilgili.gerek gorurse imsulin baslatirlar bu kadar dert etme bence doktorun en dogru karari verir
Herşey birebir aynı olacak diye birşey yok ki.. Renk tonu olarak birbirine yakın tonlar gayet güzel olmuş benceEki Görüntüle 2198915 Eki Görüntüle 2198914 Eki Görüntüle 2198920 Eki Görüntüle 2198919 Eki Görüntüle 2198913 Eki Görüntüle 2198917 Eki Görüntüle 2198921 Eki Görüntüle 2198922 Eki Görüntüle 2198923 Herkese merhaba, geçmiş sayfaları okumadan önce kendi derdimi paylaşmak istedim. Oda dekorasyonu beni bitirdi. Aslında oda yapmayacağım dedim ama bebek odasının önceden perdesi de halısı da avizesi de yoktu o odaya illa perde, halı, avize alınacaktı günün birinde. Önce kuzenim duvar kağıdını alın işçiliğini ben yapacağım dedi, bilir bilmez bi duvar kağıdı aldık. Almaz olaydım başıma dert oldu baykuşlu duvar kağıdı( Ekliyorum resimleri).
Perde fiyatları uçmuş demiştim gittim en ucuzundan tül aldım ( tabi bunu çevrem beğenmedi, bebek odası gibi olmazmış) neyse fon alayım madem dedim yok baykuşlu olmalı dediler bulamadım, düz al o zaman dediler seçtim iki düz renk fonu yan yana kullanayım dedim(koyu gri ve gül kurusu) (örnekler buldum internetten)(fonu da beğenmediler ağır olmuş dediler)
Bugün de halı ve avizeyi sipariş ettim yine bana baykuşlu alsaydın dediler, hımm dediler. Yani bu da beğenilmedi. Doğruyu söyleyin, çok mu alakasız şeyler almışım. Bu saatten sonra moralim bozulmaz, yeterince bozdular zaten.
Konunun başını kaçırdım galiba ama ne kadar bebeğin kilosu da doktor fazla buldu? Benimkininde fazla doktor bişey demiyo pekBen biraz panik bi insanım galiba biraz o yüzden birde ilk hamileligim . Doktor kilosunu da fazla buldu . Bebeğin aksine ben bu ay sadece 300 gr almisim . Halbuki ben sevinmiştim ne güzel kendime değil bebeğime aldırmışım kilo diye ama doktor benim gibi düşünmüyormuş meğerse.
Ihlamuru hamileligin sonunda cok sık içmeyin diyorlar onun sebebi de kan sulandırıcı özelliği varmış bende gecenlerde rahatsizlaninca arastirmistim hamilelik sonunda fzla tuketilmesi uygun görülmüyor yalniz ben kan sulandirici igne zten kullandigim icin rahatsizligim gecene kadar gonul rahatligi ile ictim ihlamuru hicte bsey olmadiIhlamurun gebelikte tavsiye edilmediğini ilk defa duydum canım, ben 4. Ayımda grip olmuştum doktorum günde 2 fincan ıhlamur yada bitki çayı içebileceğimi söylemişti hep içmiştim. Hatta 2 3 gündür grip olacak gibiyim boğazım ağrıyo 2 gündür günde 2 kez ıhlamur içtim içine elma limon ayva da koydum. Bugünde @pullubiber in tavsiyesi ile zencefil tarçın elma ıhlamur karışımı yapıp içtim. İnşallah grip olmadan doğuma girerim :)
Konunun başını kaçırdım galiba ama ne kadar bebeğin kilosu da doktor fazla buldu? Benimkininde fazla doktor bişey demiyo pek
32deyim 2170 doktor biraz önde ama her bebek farklı olur dedi benim doktorummu umursamaz acaba2600 gr 34+4 deyim gebelik sekerim var aynı zamanda . gene de duyunca bana çok gibi gelmemişti ama doktor fazla dedi .
32deyim 2170 doktor biraz önde ama her bebek farklı olur dedi benim doktorummu umursamaz acaba
Allah anali babali buyutsun canimSelam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
amin sağlıkla büyüt inşallah darısı bizlereSelam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
Keske bi yolu olsa valla insan caresiz bekliyor. Mod hep o zaten.Yaklaştığı kesin canım ama Dediğin gibi Gününü bilemeyiz keşke bilsek ben ikinci hamileliğim olmasına rağmen acemiyim herşeye aceba doğuyor mu modundayım
Hayirlisi valla belli olmuyor ki bu isler belki de sen benden once dogurursun :)36+5 te çatı muayenesi oldum açılmam yoktu canım.hakkinda hayırlısı olsun
Selam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
İyi günlerde kullanın. Gayet uyumlu duruyor sıkmayın canınızı.Eki Görüntüle 2198915 Eki Görüntüle 2198914 Eki Görüntüle 2198920 Eki Görüntüle 2198919 Eki Görüntüle 2198913 Eki Görüntüle 2198917 Eki Görüntüle 2198921 Eki Görüntüle 2198922 Eki Görüntüle 2198923 Herkese merhaba, geçmiş sayfaları okumadan önce kendi derdimi paylaşmak istedim. Oda dekorasyonu beni bitirdi. Aslında oda yapmayacağım dedim ama bebek odasının önceden perdesi de halısı da avizesi de yoktu o odaya illa perde, halı, avize alınacaktı günün birinde. Önce kuzenim duvar kağıdını alın işçiliğini ben yapacağım dedi, bilir bilmez bi duvar kağıdı aldık. Almaz olaydım başıma dert oldu baykuşlu duvar kağıdı( Ekliyorum resimleri).
Perde fiyatları uçmuş demiştim gittim en ucuzundan tül aldım ( tabi bunu çevrem beğenmedi, bebek odası gibi olmazmış) neyse fon alayım madem dedim yok baykuşlu olmalı dediler bulamadım, düz al o zaman dediler seçtim iki düz renk fonu yan yana kullanayım dedim(koyu gri ve gül kurusu) (örnekler buldum internetten)(fonu da beğenmediler ağır olmuş dediler)
Bugün de halı ve avizeyi sipariş ettim yine bana baykuşlu alsaydın dediler, hımm dediler. Yani bu da beğenilmedi. Doğruyu söyleyin, çok mu alakasız şeyler almışım. Bu saatten sonra moralim bozulmaz, yeterince bozdular zaten.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.Selam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?