2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy evet humannaydi bende o süte iyi geliyo diye duymustum ama demekki oda bebegin bünyesine bağlıymış umarim topigimizin tüm bebekleri emmeyi severek dünyaya gelirler

Herkese merhaba, geçmiş sayfaları okumadan önce kendi derdimi paylaşmak istedim. Oda dekorasyonu beni bitirdi. Aslında oda yapmayacağım dedim ama bebek odasının önceden perdesi de halısı da avizesi de yoktu o odaya illa perde, halı, avize alınacaktı günün birinde. Önce kuzenim duvar kağıdını alın işçiliğini ben yapacağım dedi, bilir bilmez bi duvar kağıdı aldık. Almaz olaydım başıma dert oldu baykuşlu duvar kağıdı( Ekliyorum resimleri).
Perde fiyatları uçmuş demiştim gittim en ucuzundan tül aldım ( tabi bunu çevrem beğenmedi, bebek odası gibi olmazmış) neyse fon alayım madem dedim yok baykuşlu olmalı dediler bulamadım, düz al o zaman dediler seçtim iki düz renk fonu yan yana kullanayım dedim(koyu gri ve gül kurusu) (örnekler buldum internetten)(fonu da beğenmediler ağır olmuş dediler)
Bugün de halı ve avizeyi sipariş ettim yine bana baykuşlu alsaydın dediler, hımm dediler. Yani bu da beğenilmedi. Doğruyu söyleyin, çok mu alakasız şeyler almışım. Bu saatten sonra moralim bozulmaz, yeterince bozdular zaten.

Ilk hamileligimde sekerim dusmedigi icin insuline baslattilar hic bir sorun yasamadim bununla ilgili.gerek gorurse imsulin baslatirlar bu kadar dert etme bence doktorun en dogru karari verir

Ben biraz panik bi insanım galiba biraz o yüzden birde ilk hamileligim . Doktor kilosunu da fazla buldu . Bebeğin aksine ben bu ay sadece 300 gr almisim . Halbuki ben sevinmiştim ne güzel kendime değil bebeğime aldırmışım kilo diye ama doktor benim gibi düşünmüyormuş meğerse.

Herşey birebir aynı olacak diye birşey yok ki.. Renk tonu olarak birbirine yakın tonlar gayet güzel olmuş bence

Konunun başını kaçırdım galiba ama ne kadar bebeğin kilosu da doktor fazla buldu? Benimkininde fazla doktor bişey demiyo pek

Ihlamuru hamileligin sonunda cok sık içmeyin diyorlar onun sebebi de kan sulandırıcı özelliği varmış bende gecenlerde rahatsizlaninca arastirmistim hamilelik sonunda fzla tuketilmesi uygun görülmüyor yalniz ben kan sulandirici igne zten kullandigim icin rahatsizligim gecene kadar gonul rahatligi ile ictim ihlamuru hicte bsey olmadi

32deyim 2170 doktor biraz önde ama her bebek farklı olur dedi benim doktorummu umursamaz acaba

Bilmiyorum ki . Valla bu doktorlar bazen çok gereksiz konusuyo ya . Bugün kadının tavrı beni bi korkuttu ki anlatamam . Normalde başka bi doktora geliyodum bu sefer mecbur bu kadına gelmek zorunda kaldım . Ama pişmanım, ne hevesle gitmiştim kontrole, nasıl çıktım . Yok suyu fazla yok kilosu fazla . Bunları öyle bi söyledi ki aglicaktim .

İyi günlerde kullanın. Gayet uyumlu duruyor sıkmayın canınızı.

Selam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.

Günaydın güzel anneler nasıl gidiyor hamişliğin son günleri
Beni sorarsanız bir yandan sonsuza kadar hamile olarak kalmak isterken bir yandan da bir an önce minigime kavuşmak için sabirsizlaniyorum. Hele de doğum yapan arkadaşları gordukce :)
Sanırım Yusuf bey de artık sabırsızlanıyor çünkü eskiye göre baya hareketi arttı
İnşallah hepimiz en güzel şekilde kavusuruz kuzularimiza

Bibliyo insanlar konuşmaya bayılır canım boşver sen kendi zevkine bak. Bence gayet soft ve uyumlu olmuş seçtiklerin. Karnın burnunda halinle bir de onlar derdine dert katmasin lütfen :) sen öyle söyleyenlere de ki bu ara masraflar üst üste geldi o yüzden esas begendiklerimi alamadım sponsor olursanız tabi ki daha güzellerini alırım bak bakalım o zaman da yine beğenmeyecekler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…