2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktor bana bu konuda bilgi vermiyor. Kendi kendine ölçüyor bana söylemiyor
Size tek tek açıklıyor mu?
Benim doktorum baktikca asistana soyluyor o kayit yapiyor bende duyuyorum :) bana sadece bak burasi göbegi bak birasi kafasi diye gösteriyor. en son toparlamak icin aciklama yapiyor. Haftasiyla uyumlu hersey yolunda fln gibisinden

Gümaydin herkese :) benim artik 38+3 bende gecen haftaya kadar cok korkuyordum aklimdaki tek sey, nasil dogurcam sorusu vardi. Son gunlerde o korku gecti bi heyecan basti olsun artik gelsin diye sabirsizligim basladi :) bu sekilde duygudan duyguya sürüklenip gidiyorum :))

Korkunun geçmesine çok sevindim canım :) anne olunca zaten içinden bir supermen çıkıyor kendimi düşünüyorum yani ben ki ilkokulda aşıdan kaçmış, ilk dişim sallandı diye ortalığı yıkmış biriydim nasıl oldu da doğum yaptım hayret verici birşey :) bana o dönem en çok cesaret veren şey kan verirken bayılan bir arkadaşım vardı. Hatta kızcağız manikür yaptırırken eli kanasa bayılıyordu. İşte o arkadasim benden iki buçuk ay önce normal doğum yapmıştı. O bile yaptıysa ben de yaparım demiştim
İnşallah hepimizin doğumu hayal ettiğinden bile güzel geçer ve tatlı anılar olarak anlatırız o anları

Bence renk üzümleri olduktan sonra desenin pek bi önemi yok diye düşünüyorum. Seni uzmelerine izin verme gayet şirin olmuş. Fon perdeleri ayrı ayrı diktirdiysen ayırabilir pudra olanı takabilirsin sadece daha yeni sipariş girmişsin iade edip desensiz düz birşey alabilirsin bence imkanın varsa için rahat eder en azından oda bana da aylardır dert dekorasyonu karar vermesi falan hala muallakta olduğum şeyler var o yüzden kimseye kulak asma kendi gönlüne göre düzenle

Selam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
Maşallah Rabbim sağlıkla hayırlı bi evlat olarak büyümesini nasip etsin inşallah. Ne kadar doğdu bebis normal doğum mu yaptın canım kaç haftaliktin sen :)

Selam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
Gozunuzaydin canim Rabbim anali babali saglikli gunlerde buyutmeyi nasip etsin insallah

Benimde canimi cok sıkarlardı bebek cok kilolu gobek cevresi 3 hafta onde v.s. sanki ben zorla aldiriyorum kilo
Bende cok uzuldum ama bisey degismedi. Bide daha yeni dogum yapmisim cocuk doktoru geldi diyabet olur bobregi iflas eder...ay neler sayiyo dehsete dustum
Ama bilinclendim tabi emzirme surecimde rafine seker tuketmedim.ek gidaya gectik beraber hayatimiz degisti tamamen saglikli beslenmeye donduk 2 yasinda kizim sekerle tanismadi bende sekeri birakali 2 sene oldu butun mutfagimiz ona gore duzenlendi daha saglikliyiz.bu surec bizim hayatimizi degistirmis oldu guzel oldu

yazdiklarina aynen katiliyorum bende normal istiyorum ama sezeryan olursada basim gozum ustune yeterki saglikli olalim bebisimizde bizde. Ne yasicagimizi bilmedigimzden korkuyoruz. ayriyetten hepimizin gecmisten getirdigi korkulari var. Ayni doktor gunde kac dogum yaptiriyor dogum yapanlarin hepsine sorsak eminim farkli seyler anlatirlar. Ben kulak asmiyorum zor dogum yapanlara. Cunku hamilelikle ilgilide neler neler duydum ama benim hamileligim cok sükür cok iyi gecti. ben hamile kalmadan önce hamileligi tv lerde gordugumz gibi bayilmalar ve mide bulantisi kusms seklinde gözümde canlanirdi hep. ama cok sukur bugune kadar bi kere midem bulandi kustum o da demir hapi yuzunden. Baska hic sikayetim olmadi. O yuzden dogum seklide her insan da farkli seyreder allah hepimize en hayirli en saglikli en kolay dogumu nasip etsin :)

Çilek mobilyada baykuşlu seri vardı. Ordan halı perde ve lamba temin edebilirdiniz. Ama bence bunlar çok güzel. Ben toplama olan şeyleri severim şahsen. Duvar kağıdı çok güzelmiş :) ben de yaptırabilseydim keşke. Benim de her şey baykuşlu halı ayılı Allah için kimse de bu halı hiç buraya uymuş mu demedi. Biz de eşimle ilk girdiğimiz halıcıdan alıp çıktık. Minicik halı bile çok pahalı o yüzden dekorasyonuna en uygununu seçtik imkanlar dahilinde. Güle güle büyüsün Bilge’niz :)

bu arada ben 1 gun geriden geliyormusum onu farkettim dün hic girmemisim siteye ondan dünkü gunaydin msjna bugun cevap veriyorum yeni farkettim:)) Ay amin insallah canim. İste o anlattigin arkadasin ayni ben elim kesilsin kendim bantlayamam, kan verirken gozlerimi baglarim, igne verirse doktor bidaha asla o doktorun kapisindan gecmem hemen baska doktora giderim. Ama hamileyim bana herkes sen nasil dogurcan bakalim diyor ama bu farkli. Tabiki korkularim var ama sonucu cok güzel. Hic yapamazsam genel anesteziyle sezeryana girerim. Allaha sukur ki hepimiz cok sansliyiz cocugumuz olacak. Bizim gibi olmak isteyen nice insanlar var. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah :)

2600 gr 34+4 deyim gebelik sekerim var aynı zamanda . gene de duyunca bana çok gibi gelmemişti ama doktor fazla dedi .

Bende haftaya gidecem 34+3 olmus olcam 2500 gram bekliyorum. 32+3te gittim 2200 grama yakindi. Doktor o zaman 34 olcmustu simdi 36 olcer. Evet kilo fazla ama benim kiz iri bir bebek basindan beri ustelik sekerimde yok. Aliyo benden alacagini. Ilk hamilelik normal fln dusunuyosan sikinti genelde. Onun disinda diyetine dikkat ediyo musun peki

Maşallah sana ben hala kusuyorum

Bana öz annem bile diyordu sen hamile olsan bebek içerde oynadıkça çıkarın şunu içimdeeeen diye çığlık atarsın ama hiç de öyle olmadı tabi ki :)
Gerçekten çok büyük bir mucizeyi yaşıyoruz Rabbim isteyen ve güzel şekilde evladını yetiştirebilecek olan herkese nasip etsin bu mucizeyi
Elbette zorlukları olacak dile kolay canimizdan can çıkıyor ama evladimizin bir teline bile bedel değil çekeceğimiz hiç birşey...

Herseyden korkup 5 cocuk isteyen biriyle evlenmek imtihan dunyasi iste

Ben doktoruma sorunca günde 2 fincan içtim kuzum hatta bitki çayları bile içtim. Normal çayı kahveyi ilk 4ay içmedim ama sonra dayanamadım, hem çay hem kahvekolik bi insanım :)) işten ayrılana kadar günde 4 5 bardak çay içiyodum kulplu ufak bardaklarda ama şükür bugüne kadar bi sorun görmedi doktorum değerlerimde iyi çıktı hep
Onuda içmezsek bu grip nasıl geçecek ki kuzum sağlık ocağına gidicem bugün sorarım orda artık bilemedim bende :/

Oy maşallah size, rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :)
Günaydın canımm Bizim Yusuf paşa da 2 gündür iyice sakinleşti. Hareket etmiyor kolay kolay
Valla benm arkadaşım senden beterdi canım parmağı kesilsin uluyarak ağlardı. Kendini atardı yerden yere. Bi yeri ağrısın yatak döşek yatardı ama kız suni sancıyla normal doğum yaptı, ben normal yaptıysam herkes yapar diyo düşün ve alttan 4 dikişlik kesisi vardı. Bilemiyorum herşeyin hayırlısı canım inşallah herkesin gönlündeki doğum gerçekleşir, gönlündeki olmasada bebeği ve kendisi için hayırlısı olan hangisi ise o olsun inşallah

Anladım canım cok teşekkür ederim. Iyiki sormadan kullanmaya baslamamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…