Bence hepsi gayet şirin ve kendi iclerinde bir bütün olmuslar. Odan henuz serilmedigi icin karisik olacak diye dusunenler olmustur zaten bizim milletteki tek konsept bütünlüğünü de anlamıyorum hersey aynı desenli olsun mantigiyla herkes hareket ediyo digeri karışık olcak zannediyolar. Ama bence onemli olan renk uyumlari desen degil gayet guzel tercihler yapmissin renk olarakta eminim begenmeyenler bile begencek tamamen serilip bittiginde rabbim saglikla kullannip eskitmeyi nasip etsin minnagaEki Görüntüle 2198915 Eki Görüntüle 2198914 Eki Görüntüle 2198920 Eki Görüntüle 2198919 Eki Görüntüle 2198913 Eki Görüntüle 2198917 Eki Görüntüle 2198921 Eki Görüntüle 2198922 Eki Görüntüle 2198923 Herkese merhaba, geçmiş sayfaları okumadan önce kendi derdimi paylaşmak istedim. Oda dekorasyonu beni bitirdi. Aslında oda yapmayacağım dedim ama bebek odasının önceden perdesi de halısı da avizesi de yoktu o odaya illa perde, halı, avize alınacaktı günün birinde. Önce kuzenim duvar kağıdını alın işçiliğini ben yapacağım dedi, bilir bilmez bi duvar kağıdı aldık. Almaz olaydım başıma dert oldu baykuşlu duvar kağıdı( Ekliyorum resimleri).
Perde fiyatları uçmuş demiştim gittim en ucuzundan tül aldım ( tabi bunu çevrem beğenmedi, bebek odası gibi olmazmış) neyse fon alayım madem dedim yok baykuşlu olmalı dediler bulamadım, düz al o zaman dediler seçtim iki düz renk fonu yan yana kullanayım dedim(koyu gri ve gül kurusu) (örnekler buldum internetten)(fonu da beğenmediler ağır olmuş dediler)
Bugün de halı ve avizeyi sipariş ettim yine bana baykuşlu alsaydın dediler, hımm dediler. Yani bu da beğenilmedi. Doğruyu söyleyin, çok mu alakasız şeyler almışım. Bu saatten sonra moralim bozulmaz, yeterince bozdular zaten.
Canım benim mesleğim bu işler. Az çok anlarım, öncelikle sen kendi beğendiğini kafana yatanı yaptır boşver kim ne demiş, çünkü o evde yaşayacak olan sensin. Gelir gider gözüne batar istemeden yaptırırsan. Fikir verenleri dinlersen senin odada herşey baykuşlu olacak kuş cenneti gibi olacakEki Görüntüle 2198915 Eki Görüntüle 2198914 Eki Görüntüle 2198920 Eki Görüntüle 2198919 Eki Görüntüle 2198913 Eki Görüntüle 2198917 Eki Görüntüle 2198921 Eki Görüntüle 2198922 Eki Görüntüle 2198923 Herkese merhaba, geçmiş sayfaları okumadan önce kendi derdimi paylaşmak istedim. Oda dekorasyonu beni bitirdi. Aslında oda yapmayacağım dedim ama bebek odasının önceden perdesi de halısı da avizesi de yoktu o odaya illa perde, halı, avize alınacaktı günün birinde. Önce kuzenim duvar kağıdını alın işçiliğini ben yapacağım dedi, bilir bilmez bi duvar kağıdı aldık. Almaz olaydım başıma dert oldu baykuşlu duvar kağıdı( Ekliyorum resimleri).
Perde fiyatları uçmuş demiştim gittim en ucuzundan tül aldım ( tabi bunu çevrem beğenmedi, bebek odası gibi olmazmış) neyse fon alayım madem dedim yok baykuşlu olmalı dediler bulamadım, düz al o zaman dediler seçtim iki düz renk fonu yan yana kullanayım dedim(koyu gri ve gül kurusu) (örnekler buldum internetten)(fonu da beğenmediler ağır olmuş dediler)
Bugün de halı ve avizeyi sipariş ettim yine bana baykuşlu alsaydın dediler, hımm dediler. Yani bu da beğenilmedi. Doğruyu söyleyin, çok mu alakasız şeyler almışım. Bu saatten sonra moralim bozulmaz, yeterince bozdular zaten.
Eki Görüntüle 2198915 Eki Görüntüle 2198914 Eki Görüntüle 2198920 Eki Görüntüle 2198919 Eki Görüntüle 2198913 Eki Görüntüle 2198917 Eki Görüntüle 2198921 Eki Görüntüle 2198922 Eki Görüntüle 2198923 Herkese merhaba, geçmiş sayfaları okumadan önce kendi derdimi paylaşmak istedim. Oda dekorasyonu beni bitirdi. Aslında oda yapmayacağım dedim ama bebek odasının önceden perdesi de halısı da avizesi de yoktu o odaya illa perde, halı, avize alınacaktı günün birinde. Önce kuzenim duvar kağıdını alın işçiliğini ben yapacağım dedi, bilir bilmez bi duvar kağıdı aldık. Almaz olaydım başıma dert oldu baykuşlu duvar kağıdı( Ekliyorum resimleri).
Ayy masallah rabbim sagkikla analı babalı büyümeyi nasip etsin. Darısıda insallah tüm bekleyenlereSelam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
2600 gr 34+4 deyim gebelik sekerim var aynı zamanda . gene de duyunca bana çok gibi gelmemişti ama doktor fazla dedi .
Selam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
Herseyden korkup 5 cocuk isteyen biriyle evlenmekimtihan dunyasi iste
Amin canim insallah. Zaten derler ya ummadigin tas bas yarar diye bende oyle diyorum herkeseBen doktoruma sorunca günde 2 fincan içtim kuzum hatta bitki çayları bile içtim. Normal çayı kahveyi ilk 4ay içmedim ama sonra dayanamadım, hem çay hem kahvekolik bi insanım :)) işten ayrılana kadar günde 4 5 bardak çay içiyodum kulplu ufak bardaklardaama şükür bugüne kadar bi sorun görmedi doktorum değerlerimde iyi çıktı hep
Onuda içmezsek bu grip nasıl geçecek ki kuzumsağlık ocağına gidicem bugün sorarım orda artık bilemedim bende :/
Oy maşallah size, rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :)
Günaydın canımm Bizim Yusuf paşa da 2 gündür iyice sakinleşti. Hareket etmiyor kolay kolay
Valla benm arkadaşım senden beterdi canım parmağı kesilsin uluyarak ağlardı. Kendini atardı yerden yere. Bi yeri ağrısın yatak döşek yatardı ama kız suni sancıyla normal doğum yaptı, ben normal yaptıysam herkes yapar diyo düşün ve alttan 4 dikişlik kesisi vardı. Bilemiyorum herşeyin hayırlısı canım inşallah herkesin gönlündeki doğum gerçekleşir, gönlündeki olmasada bebeği ve kendisi için hayırlısı olan hangisi ise o olsun inşallah
korkagiz canimiz kiymetli falan ama hic degilse vicdanliyiz dogurup dogurup atanlar da var. Burda 9 aydir hepimiz biseyler yasadik. En ufak biseyde kostura kostura hastanenin yolunu tuttuk. Hayatimda gitmedigim kadar hastaneye gittim su hamilelik surecinde. Biseymi oldu acaba diye yuregimiz agzimizda gezdik. Bence hepimiz dogumda yapariz, cokta guzel bakariz :))Bana öz annem bile diyordu sen hamile olsan bebek içerde oynadıkça çıkarın şunu içimdeeeen diye çığlık atarsınama hiç de öyle olmadı tabi ki :)
Gerçekten çok büyük bir mucizeyi yaşıyoruz Rabbim isteyen ve güzel şekilde evladını yetiştirebilecek olan herkese nasip etsin bu mucizeyi
Elbette zorlukları olacak dile kolay canimizdan can çıkıyor ama evladimizin bir teline bile bedel değil çekeceğimiz hiç birşey...
Aslında ben de bebekleri aşırı derecede seviyorum ama işte sevmekle bitmiyor malesefgeçen eşim yine beş beş diye tutturdu ben de dedim ki inşallah yakında tıp dünyası erkeklerin de doğum yapabileceğinin keşfini yapar o zaman geri kalan çocukları sen doğurursun
Bende oradan sipariş vermeyi düşünüyorum canım kaç günde teslim edildi Peki?Canım bence çok sade ve şık pastel renkler ben beyendim. ben fon perdeyi e perde den aldım... ve kumaşı çok kaliteli çıktı. iki fon bana 160 tl ye geldi.. orda bebek odası için çeşit var baykuşlu aylı yıldızlı bakabilirsin... Bence eşyalar sadece teferruat sen bebeğine odaklan... bir halının üzerinde de olsa onunla uzanmak vakit geçirmek , bu mucizeyi seyretmekten keyif almalıyız ... Ama biz bayanlar seviyoruz böyle süsleri püsleri.... herkesin zevki çok çok farklı sen kimseye kulak asma... sen baktığında beyeniyorsan hiç sorun yok.. Ayrıca düz fonda çok güzel rengide. benimki fazla cıvılcıvıl oldu oda göz yoruyor...
Ahhhaha aşağıya bakmazsın :))) benimde öyle ama bakınca içim bi değişik oluyo :))Amin canim insallah. Zaten derler ya ummadigin tas bas yarar diye bende oyle diyorum herkesebenim canim acimaz benimki psikolojik. gormesem sıkıntı yok görünce aciyor
Allah yardimcin olsun sabir versin insallah cok zor bu durum gercekten.Maşallah sana ben hala kusuyorum
O degisik hissetme bende asiri ya. Sezeryan olursam artik sararim sarmalarim gormeyim diye napiyim :))Bende oradan sipariş vermeyi düşünüyorum canım kaç günde teslim edildi Peki?
Ahhhaha aşağıya bakmazsın :))) benimde öyle ama bakınca içim bi değişik oluyo :))
tülü değişeceğim daha. Ütülemeden duruşu böyle.Bende oradan sipariş vermeyi düşünüyorum canım kaç günde teslim edildi Peki?
Canım bir hafta içinde dikip gönderdiler. Benim aldığım dükkan liderperdeydi. malı çok güzel geldi. yanlız fon bağlama kuşağı biraz kısa onu uzun iste belirt. birde ben sık pile aldım 60 cm. ama pilesiz alsam daha mı iyiydi bilemedim. çünkü kumaş kalın olduğu için aşağı doğru dökümlü durmadı. pilelerinden aşağı kadar ütüleyeceğim. ben kuşağı ortadan bağladım hoş durdu.
Selam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
Günaydın kızlar inanılmaz uykum geliyo başımı kaldıramıyorum sizde böyle misiniz
Gözünaydın cnm. Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.Selam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
Günaydın kızlar inanılmaz uykum geliyo başımı kaldıramıyorum sizde böyle misiniz
Deseydin Allah'in hakki 3turinsallah ilerler tip. Benim esimde ikinci cocugun cinsiyetini ismini bile belirlemis dogurmaya karar vermissin dedim bende
Ben sicak su bal karabiber limon yapip ılık içtim birde hergun bitane sarımsak yuttum iyitim sukur ki yoksa bin mg lik antibiyotik kullanmak zorunda kalacaktm bu sekilfe atlattimBen doktoruma sorunca günde 2 fincan içtim kuzum hatta bitki çayları bile içtim. Normal çayı kahveyi ilk 4ay içmedim ama sonra dayanamadım, hem çay hem kahvekolik bi insanım :)) işten ayrılana kadar günde 4 5 bardak çay içiyodum kulplu ufak bardaklardaama şükür bugüne kadar bi sorun görmedi doktorum değerlerimde iyi çıktı hep
Onuda içmezsek bu grip nasıl geçecek ki kuzumsağlık ocağına gidicem bugün sorarım orda artık bilemedim bende :/
Oy maşallah size, rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :)
Günaydın canımm Bizim Yusuf paşa da 2 gündür iyice sakinleşti. Hareket etmiyor kolay kolay
Valla benm arkadaşım senden beterdi canım parmağı kesilsin uluyarak ağlardı. Kendini atardı yerden yere. Bi yeri ağrısın yatak döşek yatardı ama kız suni sancıyla normal doğum yaptı, ben normal yaptıysam herkes yapar diyo düşün ve alttan 4 dikişlik kesisi vardı. Bilemiyorum herşeyin hayırlısı canım inşallah herkesin gönlündeki doğum gerçekleşir, gönlündeki olmasada bebeği ve kendisi için hayırlısı olan hangisi ise o olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün ne güzelll yaa:))Selam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?