2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bozma moralini bende kaç doktor değiştirdim doktordan doktora fark ediyo üzülme bebişin stres olmasın

Benimde aynı şekilde canımı sıkıyolar bebeğin kaç kg doğmuştu? Bi sıkıntı yaşamadın heralde değilmi?

2600 gr 34+4 deyim gebelik sekerim var aynı zamanda . gene de duyunca bana çok gibi gelmemişti ama doktor fazla dedi .
Bende şeker olmamasına rağmen 34. haftada 2700 dük.. Banada çok dedi ama yapacak bişey yok demişti iri olacak bu bebek dedi sadece..Ama doğuma kadar da düzelede bilir demişti. Neyse 36 da gittim 2900 olmuş şimdi normale döndü dedi.. Galiba yine iri ama olsun sonuçta çok kilo alımı biraz olsun durdu

Ayy evet humannaydi bende o süte iyi geliyo diye duymustum ama demekki oda bebegin bünyesine bağlıymış umarim topigimizin tüm bebekleri emmeyi severek dünyaya gelirler
Süt işi tamamen etkiye tepki canım. Ne kadar talep olursa ona göre üretiliyor, farzetki sipariş sistemi :)
Ama annenin sütünün kaliteside önemli, kaliteyi artırmak için bu çaylardan içebilirsin baya bişeyler var içinde sanırım:)

Sen o konuşanlara kulaklarını tıka. Bence seçtiğin duvar kağıdı da perde de,avize de gayet güzel. Ben de aynı seninki gibi dümdüz bir perde aldım, zaten duvar kağıdı hareketli, perdenin sade olması daha iyi. Bir tanesi baykulşu diye hepsi öyle olacak diye bir kaide yok, hatta farklı olması çok daha iyi. Güle güle kullan, sağlıkla uyusun oynasın bebeğin odasında.

Selam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah

Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün.

Ben 33+1'de gittiğimde bebeğim 1850 gramdı, sizinkileri okuyunca benimki ne minik diyorum. Doktora sormuştum çok mu küçük diye, normal bu hızla 3 kiloyu bulur o da yeter dedi. Zayıf olsa ayrı dert ediyoruz, kilolu olsa ayrı. Halbuki hepimiz birbirimizden nasıl farklıysak onların da öyle olması çok normal. Şimdi 36+1de gideceğim kaç oldu çok merak ediyorum.

Şimdi anladım canım ya pardon :) pat diye kesmez büyük ihtimalle... Progestana gerek görmemiş sanrım ama belki geçmediğini söylesen progestan da verir. Whatsapptan filan doktoruna ulaşma şansın var mı

Nst de 75 çıkan şiddeti biliyorsun yine aynısı oluyorsa sancı kesilmedi diye tekrar git canım insan perişan oluyor uyku bile uyunmuyor..
Bu arada Ediz nasıl oldu daha iyi ki eli?
Sağol cnm enes ıyı bi sorun yok eliyle alakalı. Gece gene aynı sekılde agrı vardı .
Allah razı olsun, ne kadar ilgiliymiş ya ebe... Birkaç güne geçmezse aynı sancılar tekrar git istersen doktora ne olur ne olmaz canım. İğne yaparlar belki
Evet sorma bende sasırdım kım acaaba bu no dıye ebeymıs aklım sende kaldı nasıl oldunuz dedı. Gecede yazdım istersen gıt bı nst ceksınler dedı bende sabah devam ederse gelırım sana gene dedım. Magnezyum keserdi hemen aslında sende kesmemıs dedi
Geçmiş olsun canım inşallah gelip geçicidir.
inşallah cnm bakalım :/

Yani benimkinin ölçümleri tam haftasında ama karnı 1 hafta önde canım
Bence endiselenme canik benmkide dedigim gibi 1 hafta geriden geliyor ama göbüşümz haftasinda cikiyor. Ben minyonum ama babasi iri uzun boylu. Doktor hatta gülerek her sefernde babasi gibi gobekli olacak diyor. Hani bi sorun teskil etse soyler bize. Benim ki bazen 2 hafta geride de cikiyor sonraki hafta yakaliyor falan. Doktor gecen cati muayenesine almadan once tek tek hassas ölcm yapti. Dediki kafasi kucuk kolay dogurursunda gobekten takilirsiniz dedi gülduk fln :) sen sıkma canini

İnşallah ya çok kafama taktım bende iri değilim çünkü.Şekerden falan olupta doktor gözden kaçırıyosa diye çekiyorum rahat davranıyo çünkü

Kızlar doğumdan sonra içilmesi gereken çaylar neler süt için yada bebeğin gazı için tecrübeli anneler bilgi verirseniz çok sevinirim
Humana still tea
Rezene
Boza
Sahlep
Bulgur pilavı ,kısır
Dereotu (maydanoz ters etki yapıyor suyu attığı için vücuttan o yüzden maydanoz yemek süte iyi gelmiyor)
Maltana
Bol bol su
Sütlaç muhallebi gibi tatlılar
Bide ben de balık ve salata çok süt yapardı
Uyku ve dinlenmek ayrıca bebeğin bol bol emmesi. Emmedigi zamanlarda da sağmak.
Ilk bebeğimde ilk 40 gün fışkırır tarzda çok bol sütüm oldu. Sonra azalmaya başladı panik olmustum. Bebeğin emdiği kadar üretmeye başlıyo vücut bir süre sonra. O yüzden bebek emdikten hemen sonra sağmak vücuda daha çok süt lazım mesajı veriyor ve süt azalmıyor.
Bir de goguslerinizin dolup taş gibi olmasini beklerseniz süt ateşi ve mastit oluyor o da çok rahatsız edici bir durum antibiyotik kullanimina kadar gidebiliyor ve cok agrili bir durum. Bunu engellemek için de göğüslerin aşırı derecede süt dolu olmaması lazım.

İnşallah ya çok kafama taktım bende iri değilim çünkü.Şekerden falan olupta doktor gözden kaçırıyosa diye çekiyorum rahat davranıyo çünkü
Yok ben sanmam ama yinede icine sinmediyse doktorunla konus bu konuyu sonucta sen annesisin icinde bi suphe varsa rahatlaman lazim

Benimde aynı şekilde canımı sıkıyolar bebeğin kaç kg doğmuştu? Bi sıkıntı yaşamadın heralde değilmi?
37.haftada 4 kilo dogdu.tabi kilolu oldugu icin dedikleri gibi diyabet seker bobrek hastaliklari riski cok fazlaydi ama onunla birlikte hayatimizi aliskanliklarimizi degistirdik şekeri hayatimizdan cikardik 2 yasinda hic rafine seker veya paketli urun yemedi.dolayisiyla bir sorun yasamadik nezle bile olmuyo bu kadar saglilli beslendigi icin tabi bizde.

Herkese çok teşekkür ederim çok şükür kızım iyi. Bende iyiyim. Genel anestezi ile sezaryen oldum.
Akşam 9.30 da doğdu kızım. En son ultrasonda 3 kg görünüyordu ama 2570 gr doğdu. Mini minnacık.
Tecrübelerimi soran olmuş bi ara yazacağım. Ama korkulacak gibi değil hiç merak etmeyin. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bu arada Timur bebeğime de bol bol dua ettim şifa bulsun diye

Kızlar Pinterest tn çerçeve için resim çıkartılmasından bahsedenler oluyordu.onun ekran görüntüsünü mu alıyorsunuz nasıl oluyor?

Canım benim çok sağol. Allah razı olsun senden. Bebeğinle birlikte sağlıklı mutlu uzun ömürleriniz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…